ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

شاگردان ولاسکو در گام آخر کم آوردند/ ایران باخت و تشویق شد



تیم ملی والیبال ایران,لیگ جهانی والیبال

پایان کار در لیگ جهانی با شکست برابر آلمان

شاگردان ولاسکو در گام آخر کم آوردند/ ایران باخت و تشویق شد

تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود برابر آلمان در لیگ جهانی شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری فارس، ملی پوشان والیبال ایران که شب گذشته با حمایت تماشاگران و ارائه یک بازی بی نقص توانستند با نتیجه سه بر صفر آلمان را شکست دهند،‌ امشب دومین بازی خود را برابر این تیم برگزار کردند.

در این دیدار که نیز که در سالن مملو از تماشاگر آزادی برگزار شد، شاگردان ولاسکو سه بر صفر برابر رقیب خوب اروپایی خود مغلوب شدند.

 

تیم ایران با ترکیب علیرضا مباشری،‌ محمد موسوی، فرهاد ظریف، امیر غفور،‌سعید معروف و رحمان داوودی به میدان رفت و مطابق انتظارها بازی را بهتر آغاز کرد و آلمانی ها نیز تا حدی ناهماهنگ نشان دادند تا وقت اول استراحت فنی با برتری 8 - 5 ایران خاتمه یابد. حریف ایران پس از بازگشت به زمین به هماهنگی لازم رسید و فاصله را کاهش داد تا نتیجه 8 - 7 شود و مربی این تیم نیز سعی داشت با اعتراض به داوری جو را به نفع این تیم برگرداند.

 

دفاع خوب آلمان باعث شد تا دو تیم در امتیاز 10 برابر شوند و ولاسکو درخواست وقت استراحت کند اما باز هم این آلمانی ها بودند که بهتر ظاهر شدند و دو امتیاز نیز پیش افتادند تا با برتری 16 - 14 به وقت استراحت فنی دوم بروند. ورود عادل غلامی به بازی نیز تاثیری نداشت و فاصله به سه امتیاز رسید و آلمان 19 - 16 پیش افتاد تا ولاسکو بار دیگر درخواست وقت استراحت کند. حمزه زرینی، شهرام محمودی و مهدی مهدوی هم به بازی رفتند اما بی نتیجه بود و تماشاگران هم پذیرفتند که ایران پیروز ست اول نخواهد بود؛ آلمان 25 -21 به برتری رسید

.

در آغاز ست دوم دریافت های مناسب و دفاع های منطقی باعث شد تا باز هم آلمان پیش بیفتد و همان ابتدا حمزه زرینی جای مباشری را بگیرد اما به نظر می رسید آلمانی ها به خوبی نقاط قوت تیم ما را شناسایی کرده بودند؛ ایران 5-1 عقب افتاد و وقت استراحت فنی اول 8 - 5 به سود آلمان خاتمه یافت. ایران قافیه را باخت و عجیب اینکه تماشاگران نیز تشویق را تا حدی فراموش کردند.

 

آلمان فاصله را به 11 - 5 رساند تا باز هم ولاسکو درخواست وقت استراحت کند بلکه به این اوضاع سامان دهد. پوریا فیاضی هم به میدان رفت و کمی بعد دو تعویضه های همیشگی ولاسکو این بار خیلی زودتر از همیشه انجام شد  و مهدوی و محمودی به میدان رفتند و فاصله بکاهش یافت اما این آلمانی ها بودند که با برتری 16 - 13 به وقت استراحت فنی دوم رفتند. در ادامه سرویس عالی زرینی فاصله را به یک امتیاز کاهش داد تا امید به اردوی ایران بازگردد و عملکرد خوب محمودی باعث شد ایران 18 -17 جلو بیفتد و مربی آلمان درخواست وقت استراحت کند. دو تیم پایاپای پیش رفتند و در نهایت آلمان 25 -23 پیروز شد.

 

ایران ست سوم را بهتر آغاز کرد اما باز هم آلمان توانست فاصله ایجاد کند و با برتری 8 - 6 به وقت استراحت فنی اول برود. در ادامه دو تیم پایاپای کار را ادامه دادند اما ضربه خوب حمزه زرینی و در ادامه اشتباهات آلمانی ها باعث شد ایران 13 - 11 پیش بیفتد و با برتری 16 - 14 به وقت استراحت فنی دوم برود. حمزه زرینی اشتباهای داشت که باعث شد ایران 18 - 17 عقب بیفتد و ولاسکو درخواست وقت استراحت کند. در ادامه آلمان بار دیگر دو امتیاز پیش افتاد و این فاصله را حفظ کرد و در نهایت 25 - 22 پیروز شد تا این دیدار را سه بر صفر به سود خاتمه دهد.

 

ایران با این شکست 15 امتیازی ماند و بار دیگر به رده پنجم سقوط کرد.

تماشاگران با وجود شکست، ملی پوشان ایران را به خاطر درخشش در طول لیگ جهانی مورد تشویق قرار دادند./فارس

 

 


ویدیو مرتبط :
پایان کار ایران در لیگ جهانی/ شاگردان ولاسکو در گام آخر کم آوردند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران ماراتن والیبال را به صربستان باخت/ افسوس ولاسکو از دو ست اول



مسابقات لیگ والیبال جهانی,لیگ جهانی والیبال

لیگ جهانی والیبال – تهران

ایران ماراتن والیبال را به صربستان باخت/ افسوس ولاسکو از دو ست اول

تیم ملی والیبال ایران ماراتن حساس والیبال را به صربستان واگذار کرد.

 تیم ملی والیبال ایران نخستین دیدار خانگی خود به مصاف صربستان رفت و در این بازی زیبا و حساس 3 بر 2 شکست خورد. در دو ست اول با نتایج 26-24 و 25-23 بازی را به حریف قدرتمند واگذار کرده است، اما در ست سوم با نتیجه 25-18 حریف خود را شکست داد

. بازی خوب ایران در ست چهارم نیز ادامه پیدا کرد و ایران 25-14 به راحتی حریف خود را شکست داد. ست پنجم 18 بر 16 به سود صربستان رقم خورد.

تیم ملی والیبال ایران در نخستین میزبانی‌اش در مسابقات لیگ جهانی به مصاف صربستان رفت. علاقه مندان والیبال از حدود یک ساعت قبل از شروع مسابقه تمام صندلی های سالن 12 هزار نفری آزادی تهران را پر کرده بودند. پرچم پر افتخار و سه رنگ ایران در سرتاسر سالن توسط جوانان برافراشته شده بود. فریادهای ایران ایران فضای سالن را اشباع کرده بود.

پس از ورود تیم ملی والیبال به سالن تک تک آن‌ها یک صدا توسط ملی پوشان تشویق شدند. چند تن از اعضای سفارت صربستان نیز با در دست داشتن پرچم خود از جایگاه ویژه ملی پوشان را تشویق می کردند.

کواکویچ، پتریک، استانکوویچ، آناسوییچ، پتکوویچ، روسیس، پودراسکونین ترکیب تیم ملی صربستان را در آغز این دیدار تشکیل می دادند.

تیم ملی والیبال ایران نیز با ترکیب فرهاد قائمی، سعید معروف ، محمد موسوی، امیر غفور، ارمین تشکری، حمزه زرینی و فرهاد ظریف کار را آغاز کرد.

ست نخست:26-24 به سود صربستان

دفاع خوب و سه نفره صربستان خیلی زود امتیازهای نخست بازی را به سود تیم میهمان رقم زد. صرب ها با بازی خوب لیسیناک سه امتیاز از ایران پیش افتادند. اما بازی سازی خوب سعید معروف اجازه نداد فاصله زیاد شود. ایران از چپ و راست حمله می‌کرد اما سد دفاع مستحکم صربستان به راحتی نمی شکست.

سعید معروف سعی داشت پایپ بکشد و با پاس های فریبنده خود قدرتی های ایران را صاحب موقعیت کند. امیر غفور با توپ های بلند خود خیلی خوب بالاخره فاصله امتیاز ها را کاهش می داد. هر چه از شروع دیدار می گذشت و تن بازیکنان گرم می شد جذابیت بازی هم دو چندان می شد.

فرهاد قائمی نیز به ارسال آبشارهای بلند روی آورده بود و جواب می گرفت. درسافتهای خوب ظریف و زرینی و پاس های تماشایی معروف ایران را همچنان در یکقدمی صربستان نگاه داشته بود. اما صرب ها با بازی مقتدرانه کواسویچ و همچنین عملکرد خیره کننده آتاناسویچ همچنان از ایران پیش بودند. وقت استراحت فنی دوم نیز با امتیازهای 16بر 13 به سود صربستان تمام شد.

در ادامه حمزه زرینی با دو سرویس عالی دو امتیاز گرفت تا مربی صربستان مجبور به گرفتن وقت استراحت شود، سرویس سوم حمزه به بیرون رفت تا باز هم برتری با صرب‌ها باشد. یک سرویس فنی از تشکری امتیازها را برابر کرد و در ادامه سرویس‌های خوب مهدوی که به جای معروف وارد زمین شده بود ایران را سه امتیاز پیش انداخت، اما اشتباه مهدوی در پنجه دو ضرب صرب‌ها را به ایران نزدیک کرد و ولاسکو وقت استراحت درخواست کرد، اما این کار هم فایده‌ای نداشت و سرویس خوب تیم میهمان باعث شد امتیازها برابر شد.

جاخالی معروف می‌رفت کار دست ایران دهد، اما موسوی دفاع کرد و ایران یک امتیاز جلو افتاد، امتیاز مساوی 23 در تابلو برای دو تیم ثبت شده بود که دفاع خوب صرب‌ها امتیاز 24 را به آنها داد تا این تیم در حالی که 22-19 عقب افتاده بود ست نخست را 26-24 به سود خود تمام کند.

ست دوم : 25 - 23 به سود صربستان

ست دوم با یک تغییر برای ایران همراه بود. علی مباشری به جای حمزه زرینی به میدان رفت. ملی پوشان ایران که در ست دوم را طوفانی آغاز کردند و خیلی زود 5 امتیاز از حریف پیش افتادند. بازی خوب فرهاد قائمی و سرویس های بی نظیرش دریافت کننده های صرب را با مشکل روبرو کرده بود.

مباشری تعویض طلایی ولاسکو خیلی خوب دریافت می کرد. قائمی یکی از ستارگان ایران از کارهای ترکیبی نهایت بهره را می برد. ایران با بازی خوب او و امیر غفور وقت استراحت فنی نخست ست دوم را به سود خود تمام کرد.

هواداران سر از پا نمی شناختند و یک صدا تیم ملی را تشویق می کردند. هر دو تیم سرویس های زیادی خراب می کردند. کاملا مشهود بود که بازیکنان استرس زیادی دارند. آناتاکوویچ پشت خط زن صربستان تمام اسپک های خود را به امتیاز تبدیل میکرد. ایران همچنان با امتیاز11 بر 7 از حریف پیش بود.

چند اشتباه فردی از بازیکنان ایران و همچنین بازی خوب سرعتی های صربستان موجب شد دو تیم در امیتاز های 13بر13 برابر شوند. ولاسکو می‌توانست زودتر درخواست وقت استراحت کند، اما ترجیح داد زمانی این کار را انجام دهد که اختلاف امتیاز یک است.

هر چه تیم ملی ایران در شروع ست دوم خوب بود در اواسط این ست پراشتباه ظاهر شده بود. صرب های فرصت طلب هم از تک اشتباه های ایران امتیاز می ساختند. محمو موسوی تمام تلاش خود را به کار بست تا وقت استراحت فنی دوم را بگیرد اما دفاع روی تور سه نفره مستحکم صربستان امتیاز 16 را برای این تیم به ارمغان آورد.

بازی برای هر دو تیم پایاپای پیش می رفت. استانکوویچ با سرویس های پرشی خود دریافت را سخت می کرد. پوریا فیاضی به جای مباشری به میدان رفته بود تا دریافت های ایران ترمیم شود. ولادمیر پتکوویچ پاسور باهوش صرب ها خیلی خوب بازیکنان ایران را می شناخت و دور از دست دفاع ایران پاس می داد.

برتری صرب‌ها با دفاع‌های خوب روی تور و دریافت عقب ادامه پیدا کرد تا ایران در حالی که تا نیمه این ست 4 امتیاز از حریف پیش بود بازی را واگذار کند. دو تعویض‌های ثابت ولاسکو همانند بازی با روسیه این بار هم جواب نداد.

ست سوم: 25 بر 17 به سود ایران

امیر غفور جوان 21 ساله ایران پس از سال ها بازی در سطح مسابقات جهانی کاملا پخته کار می کرد. سرویس های خوب صربستان موجب می شد تیم ایران دریافت های خوبی نداشته باشد. گاهی سعید معروف مجبور بود از بیرون زمین توپ جمع کند. با این حال پاس های خوبی برای قدرتی ها می فرستاد. ایران پیزی برای از دست دادن نداشت. 

بازیکنان اگر چه خسته بودند ولی کاملا مشخص بود که در این ست از جان و دل مایه می گذارند و با تمام وجود بازی میکردند. وقت استراحت فنی اول ست سوم هم به سود صربستان تمام شد. ایران در آستانه شکست خانگی از صربستان بود. تماشاگران هم دیگر شور چندانی برای تشویق ملی پوشان نداشتند. استانکوویچ یکی از بهترین سرعتی های جهان با دفاع روی تور خیره کننده خود کاملا مهاجمان ایرانی را مغلوب می کرد.

همین موضوع موجب شده بود که برتری دو سه امتیازی صربستان در ست سوم ادامه داشته باشد. ولاسکو شهرام محمودی را به جای غفور به میدان فرستاد.

مگر آبشارهای پشت تور و فنی او دردی از تیم دوا کند. فرهاد قائمی با حرکت دست از تماشاگران می خواست که به تشویق ها ادامه دهند. آبشار تماشایی پوریا فیاضی سرانجام ایران را به یک قدمی حریف رساند. شهرام محمودی هم سعی می کرد از تمام پاس های معروف امتیاز بگیرد. 

سرانجام محمد موسوی با بازی تماشایی خود دو تیم را در امتیاز 14 برابر کرد. در یک رالی رفت و برگشتی سعید معروف، فرهاد ظریف و فیاضی همگی روی زمین شیرجه زدند تا توپ را بلند کنند و شهرام محمودی از این توپ تماشایی یک آبشار فریبنده ساخت و امتیاز 16 را برای ایران به ارمغان آورد.

تماشاگران سر از پا نمی شناختند. ملی پوشان غیرتی و جنگنده کار می کردند. شهرام محمودی تعویض طلایی ولاسکو فوق العاده کار می کرد. ایران 19 بر 16 از حریف پیش افتاد و در ادامه با تشویق‌های بی امان و سرویس‌های عالی قائمی اختلاف به هفت امتیاز رسید. ایران در پایان این ست را 25 بر 17 به سود خود پایان داد.

ست چهارم :25 بر 14 به سود ایران

صرب های مغرور که اصلا دوست نداشتند در ایران امتیاز بدهند، نمی خواستند بازی به ست پنجم کشیده شود. محمد موسوی حالا دیگر خوب مهاجمان صربستان را می شناخت و به همراه معروف آن ها را دفاع می کرد. پوریا فیاضی به آبشارهای طلایی خود دریافت اول حریف را ناکام می گذاشت.

پاس های کوتاه و سرعتی معروف همان چیزی بود که موسوی انتظارش را می کشید. او در ست چهارم کاملا از سرعتی های روسیه بهتر بود. آرمین تشکری هم با هوشمندی خود دفاع حریف را فریب می داد. ایران وقت استراحت فنی ست چهارم را اختلاف دو امتیاز به سود خود تمام کرد.

تماشاگران با فریاد ایرانی با غیرت ایرانی با غیرت یکصدا ملی پوشان را تشویق می کردند. پتکوویچ هر کاری می کرد تا برای تیمش امتیاز بگیرد. صربستان دوست نداشت بازی برده را از دست بدهد. ایران همچنان از حریف خود پیش بود و برتری خود را به عدد شش رساند. شور و نشاط وصف ناپذیری تمام ورزشگاه را فراگرفته بود. 

همه یکصدا ایران را صدا می زدند. صدها پرچم های سه رنگ ایران در گوش تا گوش سالن در اهتزاز بود. ولاسکو نسبت به دو ست اول قدری آرام تر به نظر می رسید. در مقابل صرب ها پر اشتباه کار می کردند. آناتاکوویچ ستاره دو ست نخست این بازی آنقدر عصبی شده بود که حتی نمی توانست توپ را رد کند. سر انجام با استانکوویچ تعویض شد.

پوریا فایضی به راحتی سد دفاع سه نفره صربستلن را در هم می کوبید. وقت ساتراحت فنی دوم ست چهارم با امتیاز های 16 بر 10 به سود ایران تمام شد. در ادامه صرب‌ها که از نظر روانی کاملا به هم ریخته بودند، امتیازهای زیادی را از دست دادند تا تابلوی نتایج 22-13 را نشان دهد. ایران این ست را با 11 امتیاز اختلاف به سود خود پایان داد.

ست پنجم: 18 بر 16 به سود صربستان

صرب‌ها در ست پایانی بازی سه امتیاز پیاپی گرفتند تا کار برای ایران سخت شود. این امتیازها در حالی به دست آمد که شهرام محمودی ستاره ایران در ست‌های سوم و چهارم امتیاز راحتی را از دست داد. اختلاف سه امتیازی دو تیم حفظ شد و صرب‌ها بر خلاف دو ست قبل کم‌ترین اشتباه را داشتند.

ایران تلاش کرد تا به بازی برگردد، این کار با دفاع خوب روی تور و سرویس‌های هدف دار صورت گرفت و تابلوی نتایج امتیاز 8-7 به سود صربستان را نشان می‌داد. رفت و برگشت چندباره توپ، امتیاز را به ایران داد تا همه چیز مساوی شود.

سرویس هوشمندانه قائمی امتیاز نهم را برای ایران آورد، ترکمن غیور ایران کارش را به خوبی انجام داد و ایران را 10 بر 8 پیش انداخت، اما صرب‌ها دو امتیاز دیگر گرفتند و کار 10 - 10 مساوی شد. ایران می‌توانست 12 بر 10 پیش بیفتد، اما بازیکنان قدر سرویس خوب تشکری را ندانستند تا همه چیز در امتیاز یازده مساوی شود.

رالی‌های حساس ادامه داشت و این بار صرب‌ها بودند که از ایران پیش افتادند. شاید ولاسکو که مهدوی را برای سرویس آورده بود، باید سریع از بازی بیرون می‌رفت. سرویس عالی فیاضی می‌رفت ایران به امتیاز برساند، اما صرب‌ها حرفه‌ای عمل کردند و امتیاز چهارده را گرفتند. ولاسکو وقت استراحت درخواست کرد. دو تیم مساوی پیش می‌رفتند. فرصت عالی ایران برای برتری از دست رفت تا آه حسرت تماشاگران بلند شود. ضربه آخر این بازی را فیاضی زد که البته با دفاع صرب‌ها توپ به امتیاز برای تیم میهمان تبدیل شد. ایران این ست را 18 بر 16 واگذار کرد.

ده ها تن از چهره های شناخته شده والیبال ایران از جمله بهروز عطایی، فرهاد نفرزاده و بسیاری دیگر برای تماشای این مسابقه به سالن آمده بودند. عباسی وزیر ورزش و جوانان و داورزنی رئیس فدراسیون هم در سالن حضور دارند.

ملی پوشان ایران و صربستان از حدود 30 دقیقه قبل از شروع بازی به گرم کردن و انجام حرکات کششی پرداختند. در حالی که هواداران با فریادهای بلند یکصدا تیم ملی ایران را تشویق می کردند کاملا مشهود بود که بازیکنان صربستان تحت تاثیر جو سالن قرار گرفته اند و هنگام گرم کردم به طور مستمر گوش تا گوش سالن و عظمت حضور تماشاگران ایرانی را نظاره می کردند.

یوری مکری" داور 38 ساله این بازی اهل کشور اسلواکی است. او از سال 2001 به عنوان داور بین المللی فعالیت خود را دنبال می‌کند و از آن زمان در مسابقات مختلف از جمله قهرمانی اروپا،جوانان و بزرگسالان جهانی سوت زده است. وی از سال 2009 همواره در مسابقات لیگ جهانی حضوری فعال دارد.

همچنین "فیلیپ وریک" 52 ساله فرانسوی نیز که دیگر داور این بازی است از سال 1994 در عرصه بین الملی سوت میزند. وی در سال های اخیر حضوری فعال در عرصه رویدادهای بین المللی از جمله لیگ جهانی و مسابقات قاره ای را دارد.

خولیو ولاسکو(سرمربی)، خوان سیچلو(مربی)، احمد مساجدی(دستیار مربی)، نوید مشجری (آنالیزور) ، سیامک افروزی(پزشک) و امری خوشخبر(سرپرست) اعضای کادر فنی تیم ملی ایران را در این مسابقات تشکیل می دهند.

در تیم صربستان نیز کولاکویچ (سرمربی)، لاکوچ (مربی)، زوزیچ (دستیار مربی)، جوکسیمویچ (آنالیزور)، مارتینویچ( پزشک) اعضای کادر فنی را تشکیل می دادند./ایسنا