ورزشی
2 دقیقه پیش | پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکنهای یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ... |
2 دقیقه پیش | عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ... |
سرمربی سابق تیم ملی زنان ایران، فوتبال جهان را شگفت زده كرد
اخبار ورزشی - سرمربی سابق تیم ملی زنان ایران، فوتبال جهان را شگفت زده كرد
به گزارش جام نیوز، سلرمونت، باشگاه دسته دومی فوتبال فرانسه اعلام کرد که هلنا کاستا فصل آینده سرمربی این تیم خواهد شد تا اولین سرمربی زن را در تاریخ یک تیم حرفهای فوتبال این کشور جذب کرده باشد.
کاستا 36 ساله از سال 2012 هدایت تیم ملی فوتبال زنان ایران را نیز بر عهده داشت اما اکنون توافق کرده که جانشین رژی بروارد در تیم سلرمونت شود. این تیم هم اکنون در رده چهاردهم لیگ دسته دوم فرانسه قرار دارد.
کاستا که متولد پرتغال است، سابقه کار در آکادمی باشگاه بنفیکا و همچنین باشگاه سلتیک اسکاتلند را نیز در کارنامه دارد. وی به عنوان سرمربی در آکادمی نوجوانان بنفیکا در کشورش فعالیت کرده و چندین عنوان ملی را نیز به دست آورده است.
کاستا در باشگاه چلسی و زیر نظر مورینیو در سال 2005 تعلیم دیده و هدایت تیم ملی قطر را نیز در سالهای 2010 و 2012 به عهده داشت.
او در تیم ملی ایران دچار حاشیه های عجیب و غریبی شد و 4 نفر از بازیکنانش مرد از آب در آمدند که این مساله در سطح جهانی بازتاب های زیادی پیدا کرد.
باشگاه سلتیک اسکاتلند برای در دست گرفتن این نقش پس از استعدادیابی برای این تیم بین سالهای 2008 تا 2011 در کشورهای اسپانیا و پرتغال به وی تبریک گفت.
رمی دوگیمونت مهاجم کلرمون در مصاحبه ای پیرامون این انتخاب گفت: «واقعا از این انتخاب شگفت زده هستم. نه تنها من، بلکه همه ی بازیکنان بسیار شگفت زده هستیم. این یک تجربه ی بسیار خاص و استثنایی برای همه ی ما خواهد بود.»
وی افزود: «من بسیار هیجان زده هستم تا ببینم در فصل آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. بی صبرانه منتظر شروع فصل بعد هستم.»
انتخاب هلنا کاستا بازتاب زیادی در سانه های مختلف دنیا داشته است. طرفداران این انتخاب معتقدند که زنان می توانند در سطح بالای فوتبال اروپا مربی گری کنند و استعداد این کار را دارند. باید منتظر ماند و دید این تجربه استثنایی و متفاوت چگونه پیش خواهد رفت.
تنها یک زن دیگر به نام کارولینا موراس، در اروپا هدایت یک تیم حرفهای را بر عهده داشته و به مدت تنها دو مسابقه در سال 1999 سرمربی تیم ویتربس در دسته سوم ایتالیا بود و سپس به دلیل فشار بیامان رسانهها این تیم را ترک کرد.
هوپ پاول که هدایت تیم ملی بانوان انگلیس را بین سالهای 1998 تا 2013 بر عهده داشت، در سال 2012 گفته بود که زنان زیادی بودهاند که مراحل مقدماتی سرمربیگری را برای بر عهده گرفتن سرمربیگری یک تیم مردان در لیگ برتر پشت سر گذاشتهاند.
داوران زن نیز در اروپا متداول نیستند و امی فیرن که در 19 دقیقه پایانی به جای تونی بیتس وارد زمین شد تا پیروزی یک بر صفر کاونتری مقابل ناتینگهام فورست را سوت بزند، اولین داور زن نام گرفت که قضاوت یک دیدار لیگ فوتبال در فوریه 2010 را بر عهده گرفته و نامش را در کتاب رکوردها به ثبت رساند.
اخبار ورزشی - جام نیوز
ویدیو مرتبط :
وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
شرمساری برای فوتبال ایران/ رتبه اول زنان ایرانی و رتبه دوم مردان در جهان
به گزارش اسپورت تیوی ، سایت inside world football آمار ناامید کننده ای را درباره تستهای مثبت دوپینگ سال 2014 که مربوط به فعالیتهای کمیته پزشکی فدراسیونهای فوتبال است، منتشر کرده است. یعنی درست در زمانی که جنگ بین نادو و کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال جهت کسب مسئولیت دوپینگ شروع شد.
بر اساس آمار وادا که توسط این سایت انتشار یافته در سال 2014 رتبه دوم دوپینگ در دنیا پس از برزیل به فدراسیون فوتبال ایران رسیده و در این بین زنان ایران اول شدند. یعنی ایران مقام دوم پس از برزیل در فوتبال مردان در نمونههای مثبت را به خود اختصاص داده داشته و مقام اول دنیا در نمونههای مثبت بانوان فوتبالی را نیز کسب کرده است.
این آمار نگران کننده در حالی منتشر شد که کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال هیچگاه حاضر به قبول واگذاری مسئولیت کامل مبارزه با دوپینگ به نادو نشد و این اختلافات و عدم همکاری این ارگانها را شاید بتوان عامل بروز این آمار دانست.
عدم برنامهریزی مدون جهت برگزاری کلاسهای مبارزه با دوپینگ و تدوین استانداردهای مورد نیاز که از مسئولیتهای کمیته پزشکی است از علل قابل انکار این آمار وحشتناک است که میتواند چهره فوتبال ایران را در نیا خراب کند.
از سوی دیگر شاید تاسیس مرکز پزشکی فیفا (ایفمارک) در ایران که طبق گفته مسئول ارشد کمیته پزشکی فیفا پرفسور دی وراک یکی از مسئولیتهای خطیر آن تدوین استانداردهای پزشکی فوتبال مخصوصاً در امر مبارزه با دوپینگ است، بتواند با ایجاد همدلی بین این دو ارگان (نادو و کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال) کمکی به پیشگیری از معضل دوپینگ ایران کند.
البته این آمار برای سال 2014 بوده و نمونههای دوپینگ فوتبالیستهای ایرانی در سال 2015 و 2016 منفی بوده است.