ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

زیباترین گل روز؛ بای بنزما!/جو هارت فوق‌العاده+تصاویر



عکس: زیباترین گل روز؛ بای بنزما!

شاید این برگردان تماشایی بنزما را به جمع 11 مرد اصلی ال کلاسیکو بفرستد

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اگرچه در رئال مادرید همه تحت تاثیر رونالدو هستند اما کریم بنزما در ابتدای نیمه دوم بازی با آژاکس گل فوق‌العاده زیبایی با ضربه برگردان زد.او پاس کاکا را سرضرب با این حرکت استثنایی به گل تبدیل کرد و نشان داد در آستانه ال کلاسیکو مثل یک گربه وخشی آماده شکار است.

عکس: جو هارت فوق‌العاده

جو هارت واکنشهایی استثنایی مقابل حمله وران دورتموند داشت...

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

 منچسترسیتی یک امتیاز بازی با دورتموند را بسیار مدیون جو هارت است که بارها با واکنش‌های تماشایی خود نگذاشت تیمش گل بخورد.این دروازه بان ملی پوش با لباس سبز معروفش آمادگی عجیبی از خود نشان داد؛ انقدر که یورگن کلوپ در کنفرانس بسیار از او تعریف کرد. 

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

کمال گرایی. ناراحتی بعد از یک روز پنج ستاره!

سایت گل

 


ویدیو مرتبط :
سرعت فوق العاده جو هارت(همراه باگزارشگر عالی عربی)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویر خارق‌العاده از زیباترین و بی‌نظیرترین انفجار ستاره‌یی



اخبار علمی - تصاویر خارق‌العاده از زیباترین و بی‌نظیرترین انفجار ستاره‌یی

دگرگونی باشکوه یک ستاره در تصاویر خارق‌العاده یک انفجار ستاره‌یی در فاصله 20 هزار سال نوری به نمایش در آمد.

این انیمیشن ، یک انفجار عظیم را از سوی ستاره قرمز رنگ V838 Monocerotis در صورت فلکی تک‌شاخ ثبت کرده است.

این ستاره پیش از انفجار به اندازه‌ای بزرگ شد که به یکی از بزرگترین ستاره‌های مشاهده شده توسط ستاره‌شناسان تبدیل شده و 600 هزار برابر نور بیشتری از خورشید تولید می‌کرد.

V838 در زمان انفجار یک پژواک نوری در حال گسترش را تولید کرد که غبار کیهانی اطرافش را روشن کرده و زیباترین تصاویر رصد شده توسط تلسکوپ فضایی هابل تا به امروز را بوجود آورد.

در این تصاویر از مجموعه‌ای از تصاویر ثبت شده توسط تلسکوپ هابل در سال 2002 تا 2006 استفاده شده که در آن زمان ستاره V838 Monocerotis یک تلالو ستاره‌ای بسیار درخشان را که تا آن روز دانشمندان ندیده بودند، از خود تولید کرده بود.

چنین تلالو ستاره‌یی، بسیار بی‌نظیر بود چرا که ابرنواخترها و نواخترها به طور معمول، ماده‌ای را در فضا منتشر می‌کنند که آنها را از دید پنهان می‌کند.

در حالیکه این تصاویر به نمایش انتشار ماده توسط ستاره V838 در فضا می‌پردازند، آنچه در حقیقت در حال نمایش آن است یک پژواک نوری متحرک از تلالو درخشان به سمت بیرون بوده که یک میلیون برابر درخشش خورشید است.

به گفته ناسا، نور این تلالو در زمان پژواک با حلقه‌های متوالی دورتر در مجموعه پیچیده غبار محیطی بین‌ستاره‌ای که اطراف ستاره را گرفته است،‌ منعکس می‌شود.

ساختارهای شبیه گرداب در ستاره در این تصاویر قابل مشاهده هستند و ممکن است با آثار میدانهای مغناطیسی فضای بین ستاره‌ای ایجاد شده باشند.

دانشمندان هنوز نمی‌دانند چه چیز باعث این انفجار شده است. آنها در ابتدا پیش‌بینی کرده بودند که ستاره‌شناسان در حال تماشای یک ابرنواختر یا پالس نوری یک ستاره در حال مرگ هستند.

اما این نظریه‌ها پس از کشف اینکه V838 احتمالا یک ستاره جوان بوده،‌ رد شدند.

مقاله‌ای با مشارکت محققان رصدخانه نیروی دریایی آمریکا، دانشگاه آریزونا و سازمان فضایی اروپا نتیجه گرفت: این ویژگیها در ترکیب با درخشش بسیار زیاد و رفتار انفجاری غیرعادی نشان می‌دهند که ستاره V838 Monocerotis نوع ناشناخته‌ای از انفجار ستاره‌یی است که هیچ توضیح رضایت‌بخش فیزیکی در مورد آن وجود ندارد.

ستاره V838 Monocerotis در فاصله 20 هزار سال نوری در صورت‌فلکی تک‌شاخ قرار داشته و پژواک نوری به تصویر درآمده از قطری حدود شش سال نوری برخوردار است.

 

اخبار,اخبار علمی,تصاویر خارق‌العاده از زیباترین و بی‌نظیرترین انفجار ستاره‌یی

 مراحل انفجار ستاره‌ای در فاصله 20 هزار سال نوری

اخبار,اخبار علمی,تصاویر خارق‌العاده از زیباترین و بی‌نظیرترین انفجار ستاره‌یی

مراحل انفجار ستاره‌ای در فاصله 20 هزار سال نوری

 اخبار,اخبار علمی,تصاویر خارق‌العاده از زیباترین و بی‌نظیرترین انفجار ستاره‌یی

مراحل انفجار ستاره‌ای در فاصله 20 هزار سال نوری

 

اخبار علمی - ایسنا