ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

رضازاده از علت کناره گیریش از دنیای وزنه برداری پرده برداشت



 

 

رضازاده از علت کناره گیریش از دنیای وزنه برداری پرده برداشت

 

قهرمان المپیک و جهان در رابطه با علت کناره گیریش از وزنه برداری گفت: «بعد از دوران مرادی، دیگر دوران قهرمانی‌ام تمام شده بود و مریض شده بودم. هرچند که تا آن زمان هم مدال‌های بسیاری را کسب کردم.»

حسین رضازاده در آستانه آغاز رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان 2011 پاریس اظهار داشت: «ملی‌پوشان پس از 8 ماه اردوی شبانه‌روزی از آمادگی بسیار خوبی برخوردار هستند.»

وی در مورد برگزاری اجلاس سالیانه جهانی ادامه داد: «قرار است در جریان اجلاس فدراسیون جهانی با تاماش آیان، رئیس فدراسیون جهانی و هیئت رئیسه فدراسیون جهانی در مورد انتخاب میزبان‌های سال آینده رقابت‌های وزنه برداری و مسابقات المپیک دیدار و گفت و گو کنم. همچنین در مورد برگزاری اردوهای مشترک و دعوت برای حضور در رقابت‌های بین المللی با رؤسای فدراسیون‌های مختلف نیز به مذاکره می‌پردازم.»

رضازاده در مورد ارزیابی‌اش از عملکرد ملی پوشان وزنه برداری گفت: «برنامه‌ریزی ما قرار گرفتن در بین 6 کشور برتر جهان و کسب سهمیه‌های کامل المپیک است. اگر هم روی سکو برویم برای اولین بار است که در تاریخ وزنه‌برداری ایران این اتفاق خواهد افتاد.»

وی افزود: «برای کسب مدال روی 2 تا 3 نفر از ملی‌پوشان حساب باز کرده‌ایم اما پیش بینی کردن رنگ مدال ها سخت است چرا که مسابقات جهانی است و 103 کشور برای حضور در رقابـت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.»

رضازاده از چین، روسیه، ترکیه و لهستان به عنوان رقبای اصلی کشورمان در راه قهرمانی یاد کرده و در مورد احتمال رکورد شکنی بهداد سلیمی در این رقابت‌ها یادآور شد: «برای بهداد چه مدال طلا بگیرد و چه رکورد جهان را بزند، پاداش خوبی در نظر گرفته‌ایم تا با این کار بتوانیم روحیه و انگیزه مضاعفی به سلیمی قبل از رقابتی که خواهد داشت، ببخشیم. اسپانسرهای مختلف در همین راه اعلام آمادگی کرده‌اند که امیدوارم قول‌های آنها عملی شود.»

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در مورد پیشنهاد جایزه 300 میلیونی برای قهرمانان المپیک گفت: «در این زمینه تصمیم گیرنده نهایی مسئولان وزارت ورزش هستند. در هر حال معتقدم که مدال المپیک بسیار ارزشمند است و اگر مبلغ جایزه بیشتر شود این کار برای روحیه دادن به ورزشکاران خوب است. بین ورزشکاران مثالی است که می‌گویند "10 طلای مسابقات قهرمانی جهان با یک مدال المپیک برابر است" و این نشان از اهمیت این مسابقات دارد.»

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به اینکه هنوز در سبک وزن نتوانسته‌ایم به قدرت کافی برسیم، آیا امروز به جایی رسیده‌ایم که بتوانیم قهرمان جهان شویم تصریح کرد:‌ «این هدف تمام کشورهای شرکت کننده است. کشوری مانند چین که ابرقدرت وزنه برداری جهان و قهرمان این رشته است در سنگین وزن ضعیف است و فقط تا 85 کیلوگرم وزنه‌بردار دارد اما ما در ایران در میان وزن و سنگین وزن قدرتمند هستیم. در حال حاضر نیز در سبک وزن هم حرف‌های زیادی برای گفتن داریم.»

رضازاده در خصوص آغاز کار وزنه‌برداران ایران با سجاد بهروزی گفت: «سجاد از لحاظ رکوردی بین 5 نفر برتر دنیاست. وزنه برداری رکوردی است و ما به وی امیدواریم. امتیاز بهروزی اگر روی سکو هم نرود می‌تواند برای تیم ملی بسیار حائز اهمیت باشد.»

وی در مورد مصاحبه علی مرادی که در گفت و گویی عنوان کرده بود "رضازاده دیگر نتوانست پس از من به المپیک برود"، گفت: «بعد از دوران مرادی، دیگر دوران قهرمانی‌ام تمام شده بود و مریض شده بودم. هرچند که تا آن زمان هم مدال‌های بسیاری را کسب کردم. مگر قرار بود من تا چند سالگی وزنه بزنم و قهرمان جهان شوم؟»

قهرمان وزنه‌برداری المپیک ادامه داد: «در آن زمان دیابت و فشار خون عامل اصلی عدم حضورم در رقابت‌ها شد. مگر یک ورزشکار حرفه‌ای باید تا چند سالگی مدال بگیرد؟ خدا را شکر می‌کنم که با عنایتی که به من داشت در جوانی و تا سن 28 سالگی مدال المپیک گرفته و رکورد جهان را از خود برجای گذاشتم.»

وی یادآور شد: «برای موفقیت وزنه‌برداری تلاش می‌‌کنم و هیچکس هم نمی‌تواند جلوی من را بگیرد. در حال حاضر هم به موفقیت وزنه برداری ایران تمرکز کرده‌ام و ترجیح می‌دهم پاسخ آقایان را ندهم.»

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در مورد صحبت‌های پدر سعید علی حسینی، مبنی بر اینکه رضازاده دروغ می‌گوید، گفت: «دراین مورد به کمیته ملی المپیک و آقای افشارزاده اختیار تام دادیم تا از بودجه فدراسیون وزنه برداری به وکلای سعید پرداخته شود. در این مورد نامه زده‌ایم و اسنادش هم موجود است.»

وی افزود: «من هیچ جا نگفتم که علی حسینی را به المپیک لندن می‌رسانم. المپیک لندن سال آینده است و من هیچگاه چنین صحبتی نکردم.»


ویدیو مرتبط :
وزنه برداری حسین رضازاده وزنه 220 کیلوگرم این دیگه کیه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دوست رضازاده در فدراسیون وزنه برداری چه كاره است؟



دوست رضازاده در فدراسیون وزنه برداری چه كاره است؟

 

جودی كچل آبادی، مدتی است صاحب پست هایی مختلف در فدراسیون وزنه برداری می شود. پست هایی که ظاهرا مکتوب نشده اند، اما بارها شفاهی اعلام شده اند. او دوست ندیك رضازاده است.

 

حسین رضازاده، داراب ریاحی و جودی كچل آبادی، سه نماینده ایران در كنفدراسیون وزنه برداری آسیا بودند كه فروردین ماه سال ۱۳۸۹ در ازبكستان برگزار شد. اما طبق مدراكی كه منتشر شده است، هیچ یك از این سه نفر دراین اجلاس شركت نكرده بودند.

سایت جهان ورزش در گزارشی كه از حضور نمایندگان ایران در این اجلاس داشته با انتشار صورت جلسه مدعی شده است كه هیچ یك از این سه نفر در جلسه سالیانه كنفدراسیون حضور نداشته اند. در این صور ت جلسه جای امضاء نماینده ایران خالی است. این سایت نوشته است:« عکسی که شما در کنار صفحه مشاهده می کنید تصویر صورت جلسه اجلاس کنفدارسیون وزنه برداری آسیا و تصمیم گیری در مورد بازی های آسیایی گوانگ ژو است . در این صورت جلسه جای امضای نماینده ایران خالی است و نشان می دهد که او اصلا در جلسه حضور نداشته است .یعنی از قرار معلوم داراب ریاحی در شروع جلسه اعلام کرده که عضویتش را در کمیته فنی لغو می کند و اجلاس را ترک کرده. دقیقا به همین دلیل است که امضایش را در برگه صورت جلسه نمی شود پیدا کرد. این در حالی است که ایران هیاتی ۳ نفره را برای این مسابقات اعزام کرده بود.»

این سایت مدعی شده است كه سه نماینده ایران در هتلی جدا از هتل نمایندگان دیگر كشورها اقامت داشته اند:« اعضای هیات ایرانی در هتلی جداگانه اقامت داشته اند. صورت جلسه و مدارك دیگری كه موجود است، نشان می دهد تیم ایرانی در طول حضور در ازبکستان مشغول کار دیگری به غیر از شرکت در جلسات بوده اند. جلسه ای که در آن حضور داور ایرانی در مسابقات آسیایی و همچنین عضویت دارابی در کمیته فنی مسابقات مشخص می شده است .اما عدم حضور ایرانی ها در این اجلاس سبب شده که این حق از ایران گرفته شود.»

جهان ورزش در مدرك دیگری كه منتشر كرده است، نشان داده كه ریاحی از كمیته فنی كنفدراسیون استعفاء داده است:« مدرك دیگری نشان می دهد كه داراب ریاحی از عضویت در کمیته فنی بازی های آسیایی استعفا داده است. در همین اجلاس در مورد حضور داورهای ایرانی در مسابقات هم تصمیم گرفته می شد، اما ایران از معرفی داور سرباز زد تا در مسابقات آسیایی گوانگ ژو، داوران ایرانی از خانه مسابقات را نگاه کنند.»

ریاحی درحال حاضر نایب رییس فدراسیون است و رضازاده ، سرپرست فدراسیون. اما كچل آبای با چه مسئولیتی به ازبكستان رفته بود؟ جهان ورزش درباره او نوشته است:« یک مرد کم مو ، قد بلند و لاغر که همیشه کنار حسین رضا زاده است. اگر به هر کدام از نزدیکان وزنه برداری بپرسید که محمد جودی کچل آباد را دیده اند با جوابی مشابه این جمله مواجه می شوید. آدمی که در چند سال اخیر کنار حسین رضازاده بوده و شنیده می شود در یک سال اخیر مسئولیت های متفاوتی را در فدراسیون وزنه برداری به دست آورده است .ظاهرا در همه مسابقاتی که حسین رضا زاده وزنه می زده است ، کچل آبادی حضور داشته و بعد از اینکه وزنه بالا می رفته و رضازاده موفق می شده، خودش را به دوست صمیمی اش می رسانده است تا در عکس ها حاضر باشد. شایعه شده این دوست حسین رضازاده مدتی است که صاحب پست هایی مختلف در فدراسیون وزنه برداری می شود. پست هایی که ظاهرا مکتوب نشده اند، اما بارها شفاها اعلام شده اند.مدیر فنی یا تکنیکال منیجر انگار آخرین عنوانی است که برای محمد جودی در نظر گرفته شده است . ظاهرا فدراسیون وزنه برداری برای تورنمنتی در کشورهای آسیای میانه آقای جودی را مدیر فنی معرفی کرده است.»

بابك پورعالی، مدیر روابط عمومی فعلی فدراسیون درگفت و گو با جهان ورزش این خبر راتکذیب كرده و گفته است كه فدراسیون هیچ وقت برای او معرفی نامه ای صادر نکرده است:«حداقل از اول اردیبهشت که من درفدراسیون هستم ایشان هیچ پستی نداشته است.» او درباره این كه جودی در جلسه کنفدراسیون وزنه برداری آسیا که فروردین ماه در ازبکستان برگزار شده ، حضور داشته و به عنوان عضو هیات رییسه فدراسیون وزنه برداری معرفی شده، گفته است: «من مطمئن هستم که جودی هیچ وقت عضو هیات رییسه نبوده است.»

حضور جودی كچل آبادی در فدراسیون وزنه برداری به دوره سرپرستی رضازاده در فدراسیون ختم نمی شود. او پیش از این با رضازاده دوست بوده است. محمود عبدالهی كه در دوره ریاست بهرام افشارزاده در فدراسیون مدیر روابط عمومی بود، این موضوع را در گفت وگو با جهان ورزش تائید كرده است:« دوست حسین رضازاده تنها عنوانی است که من از ایشان شنیده ام. معمولا در فردوگاه و سفرهایی که تیم ملی داشت، ایشان همراه حسین رضازاده بود.»

در این که کچل آباد تخصص فنی در وزنه برداری ندارد، شکی نیست و عبداللهی این مساله راهم تایید می کند اما حضور یک دوست در کنار تیم ملی آن هم در مسابقات رسمی به این راحتی امکان پذیر نیست :« من یک بار برای او کارت همراه صادر کردم.»

فدراسیون وزنه برداری هنوز واكنشی به اداعاهای سایت جهان ورزش نداشته است. پورعالی تنها كسی است كه این موضوع را تكذیب كرده است. با این حال مداركی كه به ایلنا رسیده است، نشان می دهد كه داراب ریاحی قبل از اجلاس كنفدراسیون در ازبكستان نامه ای به فدراسیون وزنه برداری ازبكستان و خطاب به امیر سدولواف، نوشته است. ریاحی در این نامه با توجه به مداركی كه پیوست كرده، خواسته كه ویزای جودی كچل آبادی را هم به همراه ویزای او و رضازاده به ایران بفرستد. دبیر فدراسیون وزنه برداری ایران، تاكید كرده است كه جودی یكی از اعضای فدراسیون وزنه بردرای ایران است.

ایلنا مدراك سایت جهان ورزش و مداركی را كه به این خبرگزاری ارسال شده است، در این گزارش منتشر كرده است.../ایلنا