ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

رحمتی و دوستی خاله خرسه؟


به نظر می‌رسد کاپیتان استقلال حالا بازی قدیمی‌اش را «رو» آورده و ابایی از آشکار کردن آن ندارد.

همشهری ورزشی: به نظر می‌رسد کاپیتان استقلال حالا بازی قدیمی‌اش را «رو» آورده و ابایی از آشکار کردن آن ندارد. از مدتها پیش، به ویژه از زمان حضور در پیکان و بازگشت به استقلال، مهدی رحمتی به دخالت در برخی امور داخلی تیم، از جمله فعالیت در فصل نقل‌وانتقالات متهم می‌شده است. رحمتی البته جسته و گریخته این مسایل را تکذیب کرده، اما به نظر می‌رسد دیگر نیازی به انکار نقش‌آفرینی ویژه‌اش در استقلال نمی‌بیند. روز پنجشنبه پیش از رسمیت یافتن خبر انتقال بختیار رحمانی به استقلال، کاپیتان آبی‌پوشان تصویری دو نفری از خودش و این بازیکن را کنار هم قرار داد و منتشر کرد تا کاملا روشن شود چه نقش عمیقی در فعل و انفعالات این باشگاه دارد. فعلا که همه چیز روبراه است و کاپیتان لبخند می‌زند، اما شاید روزی ورق برگردد و او از نقشی که برای استقلال بازی می‌کند پشیمان شود.

دخالت در کادرفنی؟

به نظر می‌رسد مداخله رحمتی در امور باشگاه صرفا محدود به مسایلی مثل جذب بازیکن نیست. چندی پیش امیر قلعه‌نویی در مصاحبه‌اش گفته بود فقط به یک دلیل حاضر به همکاری با مهدی رحمتی در لیگ چهاردهم نبود؛ آن هم اینکه این بازیکن خواسته بود حمید بابازاده به عنوان مربی دروازه‌بان‌های تیم برگزیده شود و چون این از حیطه اختیارات رحمتی خارج بود، من او را نخواستم. همچنین در پایان ضیافت پنالتی‌های فینال جام حذفی هم رحمتی در حال گله از مظلومی بابت داده شدن ضربه پنالتی به علیرضا رمضانی دیده می‌شد. برخی شایعات حاکی از آن بودند که رحمتی حتی قبل از پایان فصل هم ملاقات‌هایی با منصوریان داشته است.

یکی از بازیکنانی که «نه» گفته

تلاش رحمتی در راستای بازیکن‌گیری برای استقلال البته اتفاق جدیدی نیست، هرچند با داستان بختیار رحمانی به اوج رسید. سال گذشته وقتی پرسپولیسی‌ها از جذب سید جلال حسینی صرف‌نظر کردند، رحمتی به این بازیکن زنگ زد و از او خواست استقلالی شود. این ماجرایی است که خود حسینی در مصاحبه اسفند سال گذشته‌اش آن را تایید کرده است: «زمانی که از قطر برگشتم، مهدی رحمتی خیلی با من حرف زد و گفت که به استقلال بروم اما به خاطر دلایلی که برای خودم داشتم، نپذیرفتم. امیدوارم رحمتی هم از دست من ناراحت نشود»

نویدکیای استقلال؟

یکی از بزرگترین جنجال‌های خبری این چند ماه اخیر در فوتبال ایران، مربوط به افشای نقش فعال و گسترده محرم نویدکیا در معادلات باشگاه سپاهان می‌شده است؛ داستانی که باعث شد بار دیگر موضوع «بازیکن‌سالاری» به بحث اول فوتبال ایران تبدیل شود. حالا و در فاصله‌ای کوتاه از آن جریان، باشگاه استقلال به جولانگاه مهدی رحمتی تبدیل شده است که باید دید آخر این داستان به کجا می‌کشد. بعد ازشکست استقلال در فینال جام حذفی، برخی از پیشکسوتان استقلال به تندی از رحمتی انتقاد کرده و حتی گفته بودند در ماجرای حذف او از تیم ملی، حق با کی‌روش بوده است. با این وجود شاید بامزه‌ترین اظهارنظر، مربوط به رییس کانون هواداران این تیم می‌شد که گفته بود: «ما پیشنهاد دادیم مهدی رحمتی سرمربی شود. او که ترکیب تیم را تغییر می‌دهد و خودش می‌چیند، خب خودش را به عنوان سرمربی در سه، چهار بازی باقیمانده انتخاب می‌کردیم.»


ویدیو مرتبط :
دوستی خاله خرسه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آزادی زندانیان حوادث بعد از انتخابات و دوستی های خاله خرسه !



 

 

 

آزادی زندانیان حوادث بعد از انتخابات و دوستی های خاله خرسه !

 

آزادی حدود یکصد نفر از محکومان حوادث بعداز انتخابات ، محملی تازه برای منازعات سیاسی و رسانه ای شده است ؛ از یک سو برخی اشخاص و  جریان ها اصرار دارند که آزادی این افراد ، تاکتیک نظام برای بازکردن موقتی فضای سیاسی کشور در ماه های منتهی به انتخابات است و اصالت ندارد.

آنها همچنین می گویند که جمهوری اسلامی از موضع ضعف این اقدام را شکل داده و با توجه به در پیش بودن انتخابات و نیز تحولات اخیر منطقه ، منفعلانه آزادی زودتر از موعد این افراد را رقم زده است و نظایر این سخنان.

جریان هاس سیاسی مقابل آنها اما تأکید دارند که آزادی این افراد در یک فرایند متعارف قضایی و با احراز شرایط قانونی عفو و بخشودگی صورت گرفته است. آنها می گویند که این افراد بعد از آن آزاد شدند که از اقدامات خود ابراز ندامت کردند و لذا مشمول رأفت اسلامی نظام واقع شدند و زودتر از زمان مقرر در احکام دادگاه ، آزاد شدند.

این مجادله همچنان ادامه دارد و در این میان ، هر شخص و گروهی در صدد گرفتن ماهی خود از این آب است.

با این حال کمتر کسی به این مهم توجه دارد که ادامه این بحث ها چه تأثیر نامطلوبی بر سرنوشت بقیه محکومان حوادث بعد از انتخابات دارد.

مشخصاً باید گفت که کوبیدن بر این که " آزادی این افراد منفعلانه و تاکتیکی بوده است " ، فارغ از صحت و سقم این باور ، شانس آزادی بقیه زندانیانی که امید به رهایی شان است را کاهش می دهد.

این طبیعی است که وقتی مسوولان ببینند اقدام آنها در آزادی زندانیان ، حمل بر ضعف نظام می شود ، در خصوص آزادی سایر زندانیان بعد از انتخابات ، احتیاط کنند و ای بسا دست نگه دارند تا چنین تحلیل هایی شکل نگیرد.

بنابراین اگر با فاصله گرفتن از  بازی های سیاسی از منظری "انسانی" به موضوع نگریسته شود ، باید ضمن استقبال از اقدام اخیر ، از ارائه تحلیل هایی که می تواند در روند آزادی زندانیان حوادث انتخاباتی تاثیر منفی بگذارد اجتناب شود ؛ زندانیانی که حق شان نیست قربانی تراوشات ذهنی و تحلیل های سیاسی فلان سیاستمدار داخلی یا تحلیلگر خارج نشین شوند.

آزادی زندانیان حوادث بعد از انتخابات ، با هر نیتی که صورت گرفته باشد ، بیش از هر چیز یک حرکت انسانی است که می تواند به تلطیف فضای عمومی کشور نیز کمک کند و لذا هر رویکردی علیه این اقدام ، در خوش بینانه ترین حالت می تواند مصداق "دوستی خاله خرسه" در حق بقیه زندانیانی باشد که آزادی شان متصور است..../تحلیل:عصرایران