ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

بهانه نخ نما شده وزارت ورزش برای سرمربی نشدن کرانچار در تیم امید



اخبار,اخبار ورزشی , وزارت ورزش

 

اخبار ورزشی - بهانه نخ نما شده وزارت ورزش برای سرمربی نشدن کرانچار در تیم امید

شورای برون مرزی وزارت ورزش باید صلاحیت کرانچار برای نشستن روی نیمکت تیم ملی امید را از نظر حقوقی و اخلاقی بررسی کند.

گیر کرانچار برای اینکه نمی تواند روی نیمکت تیم امید ایران بنشیند فقط یک چیز است.مسئله ای که روز گذشته و در جلسه وزیر ورزش و جوانان با سردبیران رسانه های ورزشی، گودرزی به آن اشاره کرد.

 

«مربی ای را به ما معرفی کرده اند که چندان خوشنام نیست.» وزیر ورزش اشاره به شایعه ای کرد که از همان لحظه ورود زلاتکو به ایران تا به امروز که او هدایت تیم های زیادی را در لیگ برتر بر عهده گرفته است به گوش می رسد؛کرانچار دائم الخمر است. گودرزی که شفاف در این مورد حرف می زد ادامه داد: «رده سنی امید، یکی از رده های مهم است. جوانان مردم و امیدهای ایران در این تیم هستند و نباید سرمربی ای بالای سر آنها باشد که اخلاق مناسبی ندارد.»

موضع کاملا مشخص است. وزارت ورزش استدلال خودش را دارد و آنها با اشاره به دلیلی که گفته شد علاقه ای ندارند که سرمربی سابق تیم های پرسپولیس و سپاهان روی نیمکت تیم امید بنشیند. حتی امروز رغبتی دبیر کمیسیون مربیان خارجی در مصاحبه ای که با سایت ورازت ورزش و جوانان انجام داد توافق نهایی با کرانچار را منوط به اجازه شورای برون مرزی دانست و گفت: «فدراسیون فوتبال مدارک کرانچار را به عنوان سرمربی تیم امید در اختیار این کمیسیون گذاشته است و چهارشنبه این هفته صلاحیت وی برای هدایت تیم امید بررسی می شود.هدف این کمیسیون حفظ و صیانت از شرایطی فنی و فرهنگی ورزش است.»

شایعات مطرح شده درباره استفاده کرانچار از مشروبات الکلی در حالی مطرح است که او سابقه کار در تیم های بزرگ ایران و همکاری با مدیرانی را دارد که در سوابق کاری شان حضور در شورای شهر،فرماندهی بسیج استان و ... دیده می شود. یکی از آنها حبیب کاشانی است که در زمان مدیرعاملی اش در پرسپولیس کرانچار سرمربی این تیم بود. البته شاید یکی از دلایلی که باعث شد شایعات درباره زلاتکو قوت بگیرد همین کنار گذاشته شدن او از پرسپولیس بود اما حبیب کاشانی تا مرز قسم خوردن پیش می رود که همیشه او را هوشیار دیده است.

 

« باز هم اگر زمان به عقب برگردد باز در آن شرایط با کرانچار قطع همکاری می کنم . من گفتم مشکل اصلی دستیارش بود که جو دوستانه تیم را خراب کرده بود و نمی شد با آن شرایط کار را دنبال کرد. الان که کرانچار نیست اما خدایش هست . انصافا تو این مدتی که همکاری می کردیم بارها این شایعه را درباره اش شنیده بودم اما در ساعات مختلفی از شبانه روز با او جلسه گذاشتم.

 

از 6 صبح تا 12 شب یا وسط روز. او همیشه هوشیار و سرحال بود. خیلی از مواقع جلسات مان سرزده برگزار می شد اما او هیچ مشکلی نداشت و من هنوز هم به سلامت و توان فنی او اعتقاد دارم اگرچه دوران همکاری مان کوتاه بود.»

عباس انصاری فرد که رزومه کاری اش برای همه مشخص است هم با زلاتکو کرانچار سابقه همکاری دارد.او که معاونت سازمان تربیت بدنی سابق را هم عهده دار بود در دوران مدیریتش در پرسپولیس هرگز حرفی از دائم الخمری کرانچار به زبان نیاورد و این اتهام را به او نزد. حسینی رییس هیات مدیره سپاهان هم یکی دیگر از افرادی است که با زلاتکو کرانچار سابقه همکاری دارد.حسینی که در گذشته رییس شورای شهر اصفهان بود و سوابق روشنی هم در بسیج دارد در زمان حضورش در این تیم اصفهانی گلایه ای از رفتارهای ناشایست از جانب کرانچار نکرد و هرگز مصاحبه نکرد که بگوید زلاتکو حالات غیر عادی داشته است.

 

با همه این شرایط حبیب کاشانی، چهره شناخته شده و اصولگرای ورزش ایران این بار هم روی نام کرانچار دست گذاشته است و می خواهد تجربه کار در پرسپولیس را در تیم امید هم با او داشته باشد اما به قول خودش:«من تصمیم گیرنده نهایی نیستم.ما گزینه را مطرح کرده ایم و در هر صورت باید دوستان در وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال تصمیم نهایی را بگیرند.»

در فرهنگ جوامع مختلف نوشیدن مشروبات الکلی منعی ندارد و معمولا هر مربی ای که پایش را به ایران می گذارد این شایعه درباره اش شنیده می شود.مثلا همان زمان که مصطفی دنیزلی هم به ایران آمد او را به نوشیدن الکل و دائم الخمری متهم کردند و حاشیه های زیادی را برایش به وجود آوردند.

 

با این حال دنیزلی در ایران فعالیت کرد،عنوان های مختلفی را با تیم های لیگ برتری به دست آورد و هرگز هم کسی او را در حال غیر طبیعی مشاهده نکرد.این بار هم نوبت کرانچار است.شاید نوشیدن مشروبات الکلی در فرهنگ کشور کرانچار منعی نداشته باشد اما او سابقه چند سال فعالیت در ایران را دارد و سه سال در تیمی مثل سپاهان کار کرده که هم دولتی است و هم نمادی برای تبلیغ و حفظ ارزش های اسلامی.

اخبار ورزشی - خبرآنلاین

 


ویدیو مرتبط :
نظر اسکوچیچ سرمربی ملوان در خصوص درگیری کروش و کرانچار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ابهام بزرگ برای سرمربیگری کرانچار در تیم ملی امید/ فدراسیون زلاتکو را نمی خواهد یا وزارت ورزش؟



اخبار,اخبار ورزشی ,تیم ملی امید

 

اخبار ورزشی - ابهام بزرگ برای سرمربیگری کرانچار در تیم ملی امید/ فدراسیون زلاتکو را نمی خواهد یا وزارت ورزش؟

حضور کرانچار در تیم ملی امید هنوز قطعی نیست و حالا این شایعه به گوش می رسد که فدراسیون فوتبال ترجیح می دهد مربی ایرانی بالای سر تیم المپیک باشد.

 چند روز قبل خبر قطعی سرمربیگری کرانچار در تیم ملی امید اعلام شد و در آن لحظه به نظر می رسید که دوباره هدایت تیم امید را یک مربی خارجی برعهده گرفته است. اما حالا و پس از گذشت چند روز، ابهام های حضور کرانچار در تیم امید زیاد شده است.


به گزارش خبرآنلاین؛ کرانچار که مدت ها در ایران سرمربیگری کرده، با شرایط بازیکنان ایرانی آشنا است و با وجود اینکه چند گزینه ایرانی برای هدایت تیم امید مطرح شده بودند، حبیب کاشانی توانست او را به عنوان گزینه اصلی مطرح کند. اما مشکل اینجاست که قراردادی بین او و فدراسیون فوتبال امضا نشده و حالا خود کرانچار هم متوجه شده که برای نشستن روی نیمکت تیم امید، سنگی بزرگ جلوی پای اوست.


فدراسیون فوتبال و سایر فدراسیون ها برای جذب مربی خارجی باید ابتدا مجوزی از وزارت ورزش بگیرند. این قانون در زمانی که هنوز وزارت ورزش تاسیس نشده و سازمان تربیت بدنی متولی ورزش ایران بود هم اجرا می شد. وزارت ورزش برای سازماندهی به موضوع جذب مربیان خارجی در تیم های ملی رشته های مختلف، کمیسیونی تاسیس کرده که این کمیسیون تمام جوانب استخدام مربی خارجی از جمله سطح کیفی، دستمزد و سایر مسائل را در نظر می گیرد و سپس به فدراسیون مربوطه اعلام می کند که می توانند مربی مورد نظر را جذب کنند یا نه. حالا هم گفته شده که فدراسیون در انتظار صدور مجوز این کمیسیون است تا با کرانچار قرارداد ببندد. اما مشکل اصلی، صادر نشدن مجوز این کمیسیون نیست، بلکه خود فدراسیون فوتبال تا به حال درخواستی به این کمیسیون نداده است.


روند این کار به این صورت است که ابتدا فدراسیون فوتبال باید از این کمیسیون درخواست بررسی شرایط مربی مورد نظر خود را بکند که فدراسیون فوتبال تا به حال چنین درخواستی نداشته است. با این حساب کمیسیون مربوطه هم نمی تواند فقط با استناد به اخباری که منتشر شده اند، شرایط کرانچار را بررسی کند. این موضوع سبب شده تا شایعاتی مبنی بر عدم رضایت کفاشیان از استخدام مربی خارجی مطرح شود.

 

این شایعه از آنجا قوت می گیرد که فدراسیون فوتبال در بررسی های خود برای رسیدن به بهترین گزینه سرمربیگری تیم ملی امید، نام هیچ مربی خارجی را در فهرست خود قرار نداده بود و نام کرانچار هم با اصرار حبیب کاشانی مدیر تیم امید وارد این لیست شد. طبیعی است که فدراسیون حالا با نشستن کرانچار روی نیمکت تیم امید مخالفت کند. همین تیم امید در بازی های آسیایی اینچئون با هدایت نلو وینگادا نتایج بسیار ضعیفی گرفت و در چنین شرایطی مقاومت فدراسیون فوتبال برای سپردن هدایت تیم امید به یک مربی خارجی طبیعی به نظر می رسد.
اخبار ورزشی - خبرآنلاین