ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

ایران در آستانه صعود به جام ملتها با پیروزی بر تایلند



بازی تیم ملی ایران با تیم ملی تایلند

ایران در آستانه صعود به جام ملتها با پیروزی بر تایلند

تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی سه بر صفر مقابل تیم ملی تایلند تا حد زیادی صعودش را به مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا حتمی کرد.

 تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز (جمعه) در چهارمین بازی از مرحله مقدماتی جام ملت‌های 2015 آسیا به مصاف تایلند رفت و توانست این تیم را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد تا صعودش به مرحله نهایی بازی‌ها در استرالیا حتمی شود.

گل‌های این مسابقه را اشکان دژاگه (27) و رضا قوچان‌نژاد (42) و علیرضا جهانبخش (4+90) به ثمر رساندند.

این مسابقه از ساعت 15:30 (به وقت تهران) در ورزشگاه راجامانگالا بانکوک با قضاوت داور استرالیایی برگزار شد. حدود 3 هزار تماشاگر در استادیوم حضور داشتند که کمتر از 200 نفر از آنها ایرانی‌های مقیم تایلند بودند. ملی‌پوشان ایران با لباس یکدست سفیدرنگ و تایلندی‌های با لباس‌های قرمز رنگ بازی می‌کردند.

تیم ایران در این بازی با ترکیب دانیال داوری، مهرداد بیت آشور، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، احسان حاج صفی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، اشکان دژاگه، مجتبی جباری، مسعود شجاعی و رضا قوچان نژاد به میدان رفت.

کارلوس کی‌روش در دقیقه 69 محمدرضا خلعتبری را به جای مجتبی جباری به میدان فرستاد. دومین تعویض ایران در دقیقه 83 بود که رضا قوچان‌نژاد با کریم انصاری فرد تعویض شد. سومین و آخرین تعویض تیم ایران هم در دقیقه 85 اتفاق افتاد که مسعود شجاعی جای خود را به علیرضا جهانبخش داد.

گزارش بازی در نیمه نخست
بازی برتر ایران در این نیمه باعث پیروزی برابر تایلند شد. اما دو تیم در دقایق اولیه سعی در محک زدن یک دیگر داشتند تا اینکه در دقیقه 7 اولین فرصت گلزنی برای تیم ایران ایجاد شد؛ جایی که اشکان دژاگه در یک شروع مجدد از جناح راست زمین توپ را به محوطه جریمه فرستاد و با عبور از چند بازیکن دو تیم، پژمان منتظری را در فرصت فوق‌العاده‌ای قرار داد اما دروازه‌بان تایلند ضربه نه چندان دقیق مدافع تیم ما را دفع کرد.

پس از آن کم‌کم این تیم تایلند بود که در چندین صحنه خطرناک ظاهر شده و تاحدی به دروازه ایران نزدیک شد که البته تا دقایق کوتاهی ادامه داشت و بعد از آن کار تیمی بازیکنان ایران کم‌کم شکل گرفت و حاصل حملات‌شان چندین ضربه کرنر بود.

در دقیقه 27 دروازه‌بان تایلند شوت محکم مجتبی جباری را دفع کرد اما یک دقیقه بعد از آن اشکان دژاگه با یک شوت محکم از پشت محوطه جریمه توپ را به کنج دروازه تایلندی‌ها فرستاد تا اولین گل مسابقه در دقیقه 28 زده شود. (هنگام به ثمر رسیدن گل، تلویزیون در حال نشان دادن صحنه آهسته ضربه جباری بود!)

تاکتیک ملی‌پوشان کشورمان کنترل بازی و سپس بردن توپ به کناره‌ها، نفوذ از جناحین، ارسال سانتر و ضربه به سمت دروازه بود.

بعد از گل تایلندی‌ها قصد جبران داشتند و حتی تعویض تهاجمی را هم در دقیقه 34 انجام دادند اما با میدان داری و کنترل توپ بازیکنان ما مواجه شدند و تقریبا تحرکات‌شان به ایجاد موقعیت هم نمی‌انجامید. البته در دقیقه 40 بازیکنان تایلند روی یک شروع مجدد توپ را روی دروازه ایران فرستادند که پژمان منتظری و دانیال داوری به هواپریده و توپ را دفع کردند.

اما گل دوم ایران در دقیقه 42 بر روی پاسکاری تیمی از سوی بازیکنان ایران سرانجام توسط رضا قوچان‌نژاد وارد دروازه تایلند شد. قوچان‌نژاد با پای غیر تخصصی‌اش پاسی را که در محوطه جریمه از مهرداد بیت‌آشور دریافت کرده بود توپ را وارد دروازه کرد.

یک دقیقه بعد از این گل تایلندی‌ها در یک حمله و دادن پاس داخل عمق، مهاجمان‌شان را صاحب فرصت خطرناکی کردند و این مهاجم هم با خروج دانیال داوری توپ را به بالای سر او فرستاد اما سرانجام احسان حاج صفی با رساندن خود توپ را با ضربه سر به بیرون فرستاد.

نیمه دوم
در نیمه دوم دو تیم تقریبا بازی پایاپایی داشتند. در این نیمه هم بازی هم با حملات تیم ایران آغاز شد. رضا قوچان‌نژاد در دقیقه 51 با نفوذ به عمق دفاع تایلند پاسی را دریافت کرد اما دروازه‌بان تایلند زودتر از او توپ را جمع کرد.

 

2 دقیقه بعد از آن بازیکنان تایلند صاحب فرصت خطرناکی داخل محوطه جریمه شدند که تکل به موقع سیدجلال حسینی موقعیت را از آنها گرفت. در ادامه هر دو تیم حملاتی داشتند و در یک صحنه دانیال داوری شوت نه چندان محکم بازیکن حریف را جمع کرد.

در دقیقه 68 قوچان‌نژاد با پاسی که از مجتبی جباری دریافت کرد تقریبا در موقعیت تک‌به تک قرار گرفت و شوت محکمی به سمت دروازه زد که دروازه‌بان تایلند آن را دفع کرد. 2 دقیقه بعد از آن تایلندی‌ها صاحب کرنر شدند که مدافعان ایران آن را دفع کردند. تایلندی‌ها در این صحنه اعتقاد داشتند برخورد پای منتظری با سر بازیکن تایلند خطای پنالتی است که داور از آن صحنه گذشت.

بازیکنان تایلند کم‌کم به ایجاد موقعیت تا پشت محوطه جریمه و زدن شوت از همانجا به سمت دروازه روی آوردند اما در یکی دو فرصتی که داشتند، دانیال داوری موفق‌تر از آنها بود. در دقیقه 76 خطای بازیکنان تایلند روی دژاگه در جناح راست محوطه جریمه، تیم ایران را صاحب یک ضربه ایستگاهی کرد؛ حاج‌صفی توپ را به سمت دروازه شوت زد اما دروازه‌بان تایلند این ضربه را دفع کرد؛ البته در این صحنه داور آفساید حسینی و شجاعی را اعلام کرد.

دقیقه 84 تایلندی‌ها روی یک شروع مجدد توپ را روی دروازه ایران ارسال کردند و یکی از مهاجمانشان ضربه سر زد که داوری آن را جمع کرد. یک دقیقه بعد از آن دژاگه که بهترین بازیکن تیم کشورمان در این مسابقه بود نفوذ دیگری را از جناح راست انجام داد و از دو بازیکن حریف گذشت اما ضربه نهایی او با یکی از بازیکنان تایلند برخورد کرد و به بیرون رفت. تایلندی‌ها شوت دیگری را از پشت محوطه جریمه زدند که باز هم داوری آن را مهار کرد.

اما از دقیقه 90 به بعد اتفاقات متعددی در این بازی رخ داد. یکی از بازیکنان تایلند در دقیقه 92 بخاطر خطای شدید روی احسان حاج‌صفی از بازی اخراج شد. تیم ایران هم که بازیکنان تازه به میدان‌ آمده‌ای چون جهانبخش و انصاری‌فرد را در ترکیب خودش داشت بر حملاتش افزود تا سرانجام در دقیقه 94 خلعتبری نفوذی را از جناح راست محوطه جریمه انجام داد و در لحظه خروج توپ از خط انتهایی زمین توپ را به علیرضا جهانبخش که جایگیری خوبی میان مدافعین تایلند داشت فرستاد و جهانبخش هم با یک ضربه بغل پا دروازه تایلند را به زیبایی باز کرد.

وقفه‌های متعدد بازی را به دقیقه 96 هم رسانده بود و در این لحظه آخرین موقعیت گل نصیب تیم تایلند شد. آنها پشت محوطه جریمه صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند اما توپ پس از برخورد با مدافعین به بیرون رفت و در همان لحظه داور سوت پایان این دیدار را با نتیجه سه بر صفر به سود تیم ایران به صدا درآورد.

تیم ایران با این برد با 10 امتیاز در صدرجدول گروه B این مسابقات قرار گرفت و تا حد زیادی صعودش را به مرحله نهایی جام ملت‌های 2015 استرالیا مسجل کند.

تیم ایران در بازی رفت در ورزشگاه آزادی دو بر یک تایلند را شکست داده بود. تایلند بدون امتیاز در انتهای جدول 4 تیمی گروه قرار می‌گیرد.

دیگر مسابقه گروه را دو تیم کویت و لبنان امشب ساعت 19:05 به وقت تهران برگزار می‌کنند. کویت و لبنان به ترتیب 5 و 4 امتیاز دارند. تیم ایران پنجمین مسابقه‌اش در این مرحله را سه‌شنبه در بیروت مقابل تیم لبنان انجام می‌دهد.

/ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
گزارشی از حضور ایران از اول تا 2015در جام ملتها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دست آورد جام ملت‌های آسیا، صعود 21 پله ای ایران



 

 

 

دست آورد جام ملت‌های آسیا، صعود 21 پله ای ایران

 

رده بندی فیفا اعلام شد/

دست آورد جام ملت‌های آسیا، صعود 21 پله ای ایران

فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فیفا با صعودی 21 پله‌ای در رده چهل و چهارم تیم‌های فوتبال جهان قرار گرفته است.

فوتبال ایران که در رده بندی ماه دسامبر سال 2010 با 491 امتیاز رتبه شصت و پنجم دنیا و چهارم آسیا را در اختیار داشت در رده بندی ماه ژانویه سال 2011 صعودی چشمگیر داشت و با 571 امتیاز به رده چهل و چهارم رده بندی فیفا صعود کرد.

در این رده بندی همچون ماه‌های قبل اسپانیا با 1887 امتیاز رتبه نخست را در اختیار دارد و هلند و آلمان به ترتیب با 1723 و 1485 در رده‌های دوم و سوم ایستاده‌اند.

ژاپن، استرالیا و کره جنوبی که بالاتر از ایران رتبه‌های اول تا سوم رده بندی تیم‌های آسیایی را به خود اختصاص داده‌اند به دنبال درخشش در مسابقات جام ملت‌های آسیا صعودی قابل توجه در رده بندی فیفا داشته‌اند. در این رده بندی ژاپن با 882 و 12 پله صعود به رتبه هفدهم رده بندی فیفا رسید و بالاتر از استرالیا ایستاد که تا ماه پیش بهترین تیم آسیا بود.

استرالیایی‌ها در آخرین رده بندی فیفا با 847 امتیاز سکوی بیست و یکم را در اختیار دارند و نسبت به ماه گذشته پنج پله در این جدول صعود کرده‌اند. کره جنوبی همچنان تیم سوم رده بندی تیم‌هایی آسیایی است که با 735 امتیاز نسبت به ماه گذشته هفت پله صعود کرده و رده سی و دوم رنکینگ فیفا را در اختیار دارد.

رده بندی پنج تیم برتر آسیا به این شرح است:

1- ژاپن 882 امتیاز (17 جهان)

2- استرالیا 847 امتیاز (21 جهان)

3- کره جنوبی 735 امتیاز (32 جهان)

4- ایران 571 امتیاز (44 جهان)

5- ازبکستان 424 امتیاز (77 جهان)

رده بندی 10 تیم برتر جهان به این شرح است:

1- اسپانیا 1887 امتیاز

2- هلند 1723 امتیاز

3- آلمان 1485 امتیاز

4- برزیل 1446 امتیاز

5- آرژانتین 1338 امتیاز

6- انگلستان 1195 امتیاز

7- اروگوئه 1152 امتیاز

8- پرتغال 1090 امتیاز

9- کرواسی 1075 امتیاز

10- یونان 1016 امتیاز