ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

اولتیماتوم دوباره وزارت بهداشت به باشگاه‌های ورزشی



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ضمن ارائه توضیحاتی درباره ایجاد محدودیت در واردات مکمل‌ها، با بیان اینکه در زمینه مکمل‌های ورزشی که به صورت غیرمجاز در باشگاه‌های عرضه می‌شود شوخی نداریم و حتما برخوردهای قانونی با این موضوع صورت می‌گیرد، از آغاز اقدامات جدید نظارتی بر باشگا‌های ورزشی خبر داد.

دکتر امیرحسین جمشیدی درباره میزان واردات مکمل‌ها به کشور که بنا بود محدود شود، گفت: در سال گذشته حدود 98 میلیون یورو واردات داشتیم که این میزان نسبت به سال‌های قبل بسیار پایین‌تر است، اما تنوع آن بیشتر است.

وی با اشاره به یکی از اهداف سازمان غذا و دارو در زمینه مکمل‌ها، افزود: در نظر داریم اقدامات ما به گونه‌ای باشد تا افراد که نیازمند فرآورده‌های خارجی هستند، به سمت قاچاق نروند. یعنی تقاضا طوری نباشد که قاچاق انجام گیرد و از هر فرآورده به میزان مورد نیاز و به صورت مجاز در کشور وجود داشته باشد اما نکته مهم این است که میزان این فرآورده، سقف تعیین شده داشته باشد.

یک تیر و سه نشان سازمان غذا و دارو
جمشیدی گفت: در حال حاضر برای هر ورود فرآورده سقف تعیین کرده‌ایم، یعنی اعلام کرده‌ایم که واردکنندگان مکمل‌ها می‌توانند فرآورده‌هایی که مراحل ثبت را درست طی کرده‌اند، تا سقف تعیین شده واردات داشته باشند.

 

در این صورت هم از ورود غیرمجاز فرآورده‌ها جلوگیری می‌شود و هم فرآورده مورد نیاز در کشور وجود دارد. همچنین با این اقدام از تولیدکننده نیز حمایت می‌کنیم و به نظر می‌رسد در سال گذشته این حمایت از تولید داخل انجام گرفته است.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در ادامه صحبت‌هایش به نحوه مدیریت در زمینه وضعیت مکمل‌ها در باشگاه‌های ورزشی و سالن‌ها بدنسازی زنانه اشاره و اظهار کرد: با همکاری که بین سازمان غذا و دارو و وزارت ورزش صورت گرفته، به شدت با عرضه مکمل‌ها بویژه مکمل‌های غیرمجاز برخورد خواهیم کرد.

در زمینه مکمل‌های ورزشی در باشگاه‌ها شوخی نداریم
جمشیدی افزود: به این معنی که ما اصلا در زمینه مکمل‌های ورزشی که در باشگاه‌ها عرضه می‌شوند، شوخی نداریم چرا که از این طریق از بهترین جوانان ما سوء استفاده می‌شود.

 

در همین راستا برای انجام اقدامات نظارتی در باشگاه‌ها با وزارت ورزش جلساتی را برگزار کرده‌ایم و به نتایجی نیز رسیده‌ایم. این اقدامات نظارتی از ابتدای سال آغاز شده و طی چند روزه آینده اقدامات دیگری در زمینه نظارت آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه چند روز گذشته جوانی حدود 20 ساله در بیمارستان را دیدیم که چندین عمل جراحی نیز روی او انجام گرفته و بحث قضایی او عنوان شده بود، گفت: خانواده این جوان از مربی باشگاه بدنسازی او شکایت کرده بودند.

 

زمانی که فهرست فرآورده‌ها و مکمل‌هایی را که مربی به این جوان داده بود، دیدیم، سه فرآورده هورمونی و داروهای شیمیایی کاملا غیرمجاز در آن بود و پنج مدل هم مکمل ورزشی داشت که هیچکدام از آنها مجوز نداشتند. بنابراین بحث مکمل‌های عرضه شده در باشگاه‌های ورزشی، مهم است و ما به شدت پیگیر آن هستیم.

 

اخبار اجتماعی- ایسنا


ویدیو مرتبط :
اخبار کوتاه ورزشی؛ واگذاری باشگاه راه آهن به وزارت نفت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اولتیماتوم وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها



اخبار ,اخباراجتماعی,رسول دیناروند


 اخبار اجتماعی - اولتیماتوم وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها

رییس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به عزم وزارت بهداشت برای آغاز طرح تحول نظام سلامت از روز دوشنبه، گفت: نمی‌توانیم شاهد باشیم دانشگاهی یا بیمارستانی در اجرای این طرح سهل‌انگاری کند.

دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به عزم وزارت بهداشت برای آغاز طرح تحول نظام سلامت از روز دوشنبه (پانزدهم اردیبهشت ماه) گفت: اساس این طرح آن است که بیمار در بخش بستری هزینه‌ای بیش از 10 درصد پرداخت نکند. پرداختی بیمارانی که از دفترچه روستایی برخوردار بوده و از طریق نظام ارجاع به بیمارستان مراجعه می‌کنند، تنها پنج درصد خواهد بود.

وی با اشاره به هزینه‌هایی که بیماران پیش از این در مراجعه بیمارستان‌های تخصصی پرداخت می‌کردند، افزود: بویژه در بیمارستان‌های قطب و تخصصی، داروها و وسایل پزشکی گران قیمت استفاده می‌کنند؛ چرا که اقدامات تخصصی و فوق تخصصی انجام می‌دهند تا روز پانزدهم اردیبهشت ماه بخش زیادی از پرداختی مردم صرف مابه التفاوتی قیمت وسایل و داروهایی خواهد بود که یا در فهرست تعهدات بیمه نیست یا قیمت آن بالاتر از قیمت پایه‌ای است که بیمه قبول داشته است.

دیناروند در این باره افزود: اما از روز پانزدهم تمام این موارد را خود بیمارستان بر عهده خواهد گرفت و در قبضی که برای بیماران صادر می شود، ذکر می‌شود که این هزینه‌ها از محل یارانه جبران شده است. جهت اجرای این طرح، پیش پرداختی لازم به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و بودجه کافی را برای آغاز آن در اختیار دارند.

وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی انتقال نظرات و یا شکایات احتمالی مردم به مسوولان از نحوه اجرای طرح مذکور در بیمارستان‌ها، گفت: به این منظور در هر دانشگاه‌ شماره اختصاصی اعلام خواهد شد. در وزارت بهداشت نیز شماره 1490 وجود دارد که مردم می‌توانند جهت انتقال نظرات یا شکایات، تقدیر و تشکر از پزشکان و ... از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه مطمئنا این طرح روز پانزدهم آغاز می‌شود، افزود: نمی‌توانیم شاهد باشیم دانشگاهی یا بیمارستانی در اجرای این طرح سهل‌انگاری کند. البته وزارت بهداشت کمک می‌کند که کسری‌های اعتباری دانشگاه‌ها را جبران کند. بخشی از این کسری اعتبارات پرداخت شده و بخش دیگر نیز از سوی بیمه‌ها و وزارت بهداشت پرداخت می شود، به طوری که تا پایان سال دانشگاه‌ها در این زمینه به نقطه سر به سر می‌رسند. البته ممکن است در آغاز طرح نقاط ضعفی وجود داشته باشد که به تدریج برطرف خواهد شد.
اخبار اجتماعی - ایسنا