ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

انرژی هسته‌ای قطبی!/ گزارش ویژه روزنامه یومیوری



انرژی مثبت به‌جای انرژی هسته‌ای!/ گزارش ویژه روزنامه یومیوری ژاپن درباره افشین قطبی

شینجی اونو با بیان این مطلب که او بهترین مربی بوده که تحت نظر او کار کرده است گفت: "او صاحب یک شخصیت ویژه است، طرز تفکر او و شخصیت او قابل ستایش است چون او بهترین است.

 

 افشین قطبی,مصاحبه افشین قطبی,اخبار ورزشی

 

سایت گل - سرمربی ایرانی تیم شمیزو اس‌پالس ژاپن روزهای نوجوانی و جوانی را در آمریکا سپری کرد و در آن جا بود که توانست پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی کند. او پس از کسب موفقیت  در قامت کمک مربی و آنالیزور، راهی زادگاه خود شد و در نهایت نیز توانست هدایت تیم ملی زادگاهش را بر عهده بگیرد.

 

با چنین سابقه‌ای اما، جای تعجبی نیز وجود ندارد که او در ژاپن مورد سوال قرار گیرد. تجربه مربیگری این مرد 47 ساله در دو کشور ایران و آمریکا سبب شد تا او در هر کجا که مربیگری کرد، مشکلات سیاسی بسیاری را متحمل شود؛ حتی در ژاپن که دو نوجوان از هواداران جوبیلو ایواتا با در دست داشتن بنرهای اعتراض‌آمیز، قطبی را به چالش کشیدند. پیام این بنرهای اعتراض‌آمیز این بود: "ساخت بمب هسته ای را متوقف سازید."

 

جنجال هسته‌ای

اما قطبی بعد از مواجهه با این قضیه به جای آنکه به دنبال شکایت از عاملان این حرکت توهین‌آمیز باشد، اعلام کرد که تمایل دارد در میان مردم با آن ها ملاقات كند و حتی آن‌ها را در آغوش بگیرد. او گفت: "از ابتدای دوران نوجوانی و جوانی به هرکجا که رفتم یک غریبه بودم و با شرایط آن جا بیگانه. بنابراین بسیار خوب آموختم که چگونه خود را با شرایط پیرامون خود انطباق دهم و در عین حال انعطاف‌پذیر نیز باشم."

این مربی 47 ساله با ستایش از عملکرد مسئولان تیم جوبیلو ایواتا در برخورد سریع با عاملان این حرکت، به تمامی هواداران تیم‌های حاضر در جی لیگ این حق را داد که با تمام قوا از تیم های خود حمایت کنند ، حتی برای آن دو نوجوانی که توسط باشگاه جوبیلو ایواتا از حمایت تیم خود در آینده محروم شدند. قطبی از تمایل خود برای بخشش این دو نوجوان گفت و آرزو داشت تا این دو نوجوان بار دیگر به جمع هواداران متعصب فوتبال اضافه شوند.

 

قطبی: آنها را رها کنید

او می‌گوید: "من همیشه باورم این بوده است که باید به مردم فرصت داد تا رشد نمایند و از اشتباهات خود در مسیر پیشرفت درس بیاموزند. شاید مجازات راهی برای گوشزد اشتباهات باشد، اما درست آن است که به متخلفان فرصت جبران دهیم. آن دو نوجوان باید بار دیگر به جمع خانواده فوتبال‌دوستان اضافه شوند. این همان مسیری است که من ترجیح می‌دهم."

سرمربی شمیزو اس پالس از تمایل خود برای ملاقات با این دو نوجوان گفت، از تمایل خود برای کمک به آن ها برای درک درست واقعیت گفت، از تمایل خود برای اثبات واهی بودن تفکر آن ها گفت و بسیار امیدوار بود تا نشان دهد همچون فعالیت‌های صلح‌آمیز در وطنش به دنبال صلح با این دو نوجوان است. او در این رابطه گفت : "من این دو نوجوان را بخشیدم و کینه‌ای از آن‌ها به دل ندارم چون آن‌ها نتوانسته‌اند حقیقت را درک کنند."

 

 افشین قطبی,مصاحبه افشین قطبی,اخبار ورزشی

از ایران به امریکا و برعکس

اما افشین موانع بسیار بزرگ‌تری را بر سر راه خود دیده است.....

او در مورد مهاجرتش به آمریکا این چنین می‌گوید : "من در سال 1977 در حالی که فقط 13 سال بیشتر سن نداشتم به لس‌آنجلس مهاجرت کردم و در سال 1979 زمانی که انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفت ، به عنوان یک کودک از نسل انقلاب شناخته شدم. در آن زمان هرکسی که اخبار روز ایران را دنبال می کرد یا که اصالت ایرانی داشت و یا به نوعی پس زمینه ایرانی داشت ، از سوی سایر بچه ها در آمریکا مورد آزار و اذیت قرار می گرفت. من نیز این دوران را سپری کرده ام و با مشکلات آن کنار آمده‌ام."

او سالها بعد و با استقبال فراوان هواداران تیم پرسپولیس پس از سال ها به زادگاهش بازگشت و مادرش را نیز ملاقات کرد. او با تلاش فراوان توانست تیم پرسپولیس را در یک فصل دراماتیک قهرمان سازد و سرمربی قهرمان تیم پرسپولیس لقب گیرد.

او در رابطه با قضیه دو ملیتی بودن خود این چنین گفت : "زمانی که شما با یک پاسپورت آمریکایی و یک پاسپورت ایرانی به ایران بازمی‌گردید، موانع بسیاری را بر سر راه خود خواهید دید. آن هم در ورزشی که کاملا دولتی است. من سختی های بسیاری را تحمل کردم تا جایگاه خود را در این وضعیت حفظ كنم."

 

تجربه من در آمریکا

او در مورد عقاید مردم و خودش این چنین می‌گوید: "همه ما تعصبات فراوان و عمیقی را داریم که عموما متناسب با محل تولد و زندگی ما هستند و هرچه رشد و تکامل می‌یابیم این تعصبات نسبت به زادگاه و محل زندگی‌مان افزایش می یابد و تغییر هم نخواهد کرد. من نیز در آمریکا رشد پیدا کردم و آمریکا این فرصت را به من داد تا علاوه بر پیشرفت به دنبال رویاهای خود بروم و جاه‌طلبی را تجربه كنم."

فوتبال نیز موضوعی بود که قطبی جاه‌طلبی را در آن دنبال کرد و شگفت‌انگیز بودن زندگی را در آن تجربه کرد.

او در این رابطه گفت : "فوتبال عشق تمامی دوران‌های زندگی من بود و وسیله‌ای بود که توانستم از طریق آن خود را به دنیا اثبات كنم. فوتبال تنها عنصری بود که مرا از دنیای اطرافم متمایز کرد. حقیقت آن است که عشق و فوتبال همواره همراه هم هستند و عشق عاملی است که به فوتبال قدرت نفوذ در دل‌ها داده است."

 

 افشین قطبی,مصاحبه افشین قطبی,اخبار ورزشی

 

اونوو تمجید از قطبی

تجربه مربیگری قطبی از آمریکا آغاز شد و در ادامه در تیم ملی کره جنوبی و تیم ملی ایران دنبال شد و حالا به شمیزو اس پالس رسیده است. شینجی اونو با بیان این مطلب که او بهترین مربی بوده که تحت نظر او کار کرده است گفت: "او صاحب یک شخصیت ویژه است، طرز تفکر او و شخصیت او قابل ستایش است چون او بهترین است."

هافبک اسبق تیم فاینورد هلند در ادامه افزود: "روز اولی که او را دیدم، احساس کردم انرژی بسیاری را از او دریافت کردم ، او یک شخصیت فوق العاده است که قابلیت درک همگان را دارد."

 

انرژی مثبت به جای انرژی هسته‌ای!

حقیقت آن است که قطبی در دنیای شخصی مربیگری فرهنگ و رویه جدیدی را در پیش گرفته، فرهنگی که به آینده بسیار خوش بین است و سعی دارد تا آنجا که ممکن است مشکلات را در نظر نگیرد. قطبی می گوید: "ما با رفتارها و واکنش هایمان مقابل پیروزی و شکست می توانیم در گوشه ای از دنیایی که درآن زندگی می کنیم تحول ایجاد کنیم...." او معتقد است اگر هر فرد در جهان سعی کند احساس مثبت خود را فقط در 10 متر مربع از پیرامون خود نشر دهد ، دنیای ما زیباتر و بهتر از آنی خواهد شد که رویای ماست./گل


ویدیو مرتبط :
فیلم کامل اولین ویژه برنامه انرژی هسته ای ثریا- بخش اول

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روزنامه نیویورک تایمز خبر داد طرح ویژه اوباما برای توافق هسته‌‎ای با ایران



اخبار,اخبار سیاست خارجی , مذاکرات ایران و آمریکا

 

اخبار سیاست خارجی - روزنامه نیویورک تایمز خبر داد طرح ویژه اوباما برای توافق هسته‌‎ای با ایران

روزنامه نیویورک تایمز خبر داده رییس جمهوری امریکا به دنبال اجرای طرحی است که مخالفت های کنگره در توافق احتمالی با ایران را بی اثر کند.

 5 هفته پیش از پایان مهلت تعیین شده برای توافق نهایی میان ایران و 1+5، روزنامه نیویورک تایمز خبر داده رییس جمهوری امریکا به دنبال اجرای طرحی است که مخالفت های کنگره در توافق احتمالی با ایران را بی اثر کند.

جمهوری خواهان و لابی های اسرئیلی مخالفان اصلی توافق هسته ای امریکا با ایران هستند. هر چند تا کنون مقاومت کاخ سفید طرح ها و تلاش های این گروه ها را بی اثر کرده است.

به گزارش ایرنا، این روزنامه امریکایی امروز در گزارشی نوشت: 'باراک اوباما' رییس جمهوری آمریکا خواستار دست یافتن به توافقی با ایران است که تصویب آن در کنگره ضروری نباشد.

نیویورک تایمز افزوده است: هیچ کس نمی داند آیا دولت اوباما می تواند در پنج هفته آینده به توافقی دست یابد که بسیاری در کاخ سفید به عنوان مهم ترین توافق در عرصه سیاست خارجی تلقی می کنند.

کاخ سفید یک تصمیم اساسی گرفته است، اگر توافق حاصل شود، اوباما با تمام قدرت برای جلوگیری از تصویب این توافق در کنگره تلاش می کند.حتی با آنکه گفت و گوها بر سر تعداد سانتریفیوژهایی که ایران می تواند داشته باشد و تعداد ناظرانی که می توانند بر آن نظارت کنند، هنوز ادامه دارد.

وزارت دارایی امریکا نیز در گزارشی محرمانه اعلام کرده است اوباما اختیارات کافی را برای تعلیق بیشتر تحریم ها بدون اجازه کنگره دارد.

این منبع می نویسد: اما اوباما نمی تواند برای همیشه این تحریم ها را لغو کند، تنها کنگره می تواند این گام را بردارد و حتی اگر دمکرات ها بتوانند بعد از انتخابات ماه آینده (نوامبر/ آبان) اکثریت مجلس سنا را همچنان در اختیار داشته باشند، مشاوران اوباما معتقدند در این صورت نیز کنگره به لغو تحریم های ایران رای نخواهد داد. یکی از مقام های ارشد دولت آمریکا گفت: ما خواستار تصویب توافق جامع (با ایران) در کنگره تا سال ها نخواهیم بود.

مقام های کاخ سفید می گویند کنگره نباید از این طرح تعجب کند، آنها به نشست توجیهی در اوایل سال جاری اشاره می کنند که طی آن مذاکره کنندگان ارشد آمریکایی اعتقاد داشتند بهترین راه برای اطمینان از اینکه ایران به تعهدات خود عمل می کند تعلیق گام به گام تحریم ها به همراه این درک روشن است که رییس جمهوری می تواند هر زمان که بخواهد آنها را بار دیگر اعمال کند.

'برنادت میهان' سخنگوی شورای امنیت ملی گفت: ما به روشنی اعلام کرده ایم ابتدا تحریم های آمریکا یا تحریم های بین المللی علیه ایران تنها تعلیق می شود و لغو کامل تحریم ها زمانی ممکن است که آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند ایران معیارهای اساسی و جدی را رعایت کرده است. باید مطمئن شویم ایران در بازه زمانی مشخص از این معیارها کاملا تبعیت می کند.

اما بسیاری از اعضای کنگره آمریکا این طرح را به عنوان تلاش دولت آمریکا برای کمرنگ کردن آنها در روند توافق جامع هسته ای با ایران می دانند، مقام های اسرائیلی نیز در این مورد با آنها متفق القول اند که رای کنگره را به عنوان بهترین راه برای ممانعت از دست یافتن به توافق با ایران می دانند.

میهان می گوید: کنگره نیز در خط مشی ما با ایران نقش دارد، اما اعضای کنگره نقشی بیشتر از توصیه و مشورت می خواهند. توافق بین ایران و گروه 1+5 پیمان نامه ای رسمی نیست و به تصویب در مجلس سنا با دو سوم رای مثبت نیاز ندارد.

'رابرت منندز' رییس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا در روزهای گذشته گفت اگر هر توافق احتمالی نتواند برنامه هسته ای ایران را به شکل کارآمدی متوقف سازد، کنگره در برابر آن واکنش نشان خواهد داد. توافق نباید به ایران اجازه دهد به آستانه تبدیل شدن به کشوری هسته ای برسد. وی طرفدار لایحه ای است که در صورت دست نیافتن به توافق تا 24 نوامنبر (3 آذر) تحریم ها تشدید می شود.

سناتور 'مارک کرک' یکی دیگر از منتقدان مذاکرات معتقد است کنگره به رییس جمهوری اجازه نمی دهد به صورت یکجانبه تحریم های ایران را بی اثر کند.

این اظهارات دولت اوباما را نگران کرده است و نشان می دهد اوباما برای دست یافتن به توافق با ایران نباید تنها یک دسته از مذاکرات را هدایت کند، بلکه سه مذاکره همزمان لازم است. اولین مذاکر بین مذاکره کنندگان اوباما با گروه ایرانی به ریاست محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه هوشمند و زیردست ایران است. دومی بین ظریف و نیروهای داخلی در تهران است که دست یافتن به توافق برای آنها مزیتی ندارد و سومی مذاکرات بین اوباما و کنگره است.

'وندی شرمن' مذاکره کننده ارشد امریکایی با اعضای کنگره به این توافق دست یافته است که می تواند در زمان انجام مذاکرات در نشست های توجیهی علنی شرکت نکند، در عوض در نشست های محرمانه برای اعضای ارشد کمیسیون های کنگره نتایج مذاکرات را توضیح می دهد.

اما روشن است که مذاکرات در مورد سرنوشت مهم ترین تاسیسات غنی سازی ایران از جمله نطنز و فردو و رآکتور آب سنگین اراک بر محور چگونگی لغو تحریم ها استوار است.

اوباما نیز فشارهایی را احساس می کند، نظام تحریم ها با شکاف هایی روبرو شده است. دولت وی در بهار سال جاری به افزایش خرید نفت ایران توسط چین پی برد که تحریم ها را تضعیف کرده است و ایرانی ها لغو کامل تحریم ها را در دستیابی به توافق جامع هسته ای خواستار هستند.
اخبار سیاست خارجی - ایرنا