ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

امتیازاتی که کفاشیان برای ‌ماندن در فدراسیون به وزارت ورزش داد



اخبار,اخبار ورزشی ,وزارت ورزش

 

اخبار ورزشی - پس‌لرزه‌های جلسه مجمع فدراسیون فوتبال؛
امتیازاتی که کفاشیان برای ‌ماندن در فدراسیون به وزارت ورزش داد

با توجه به تغییرات رخ داده در فدراسیون فوتبال، به نظر می‌رسد علی کفاشیان بازی جدیدی ‌برای بقای خود در این فدراسیون آغاز کرده که بهای آن، قربانی کردن چند تن از یاران دیرینش در این فدراسیون است.

روز گذشته، مجمع عمومی فدراسیون فوتبال برگزار شد و در‌ آن اتفاقات قابل تأملی رخ داد. آنچه روی کاغذ آمد، نشان از انتخاب یک عضو هیأت رئیسه و تعیین زمان مجمع فوق‌العاده داشت، ولی آنچه در زیر پوست جلسه مجمع جریان داشت، حاکی از یک بازی میان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بود.

به گزارش «تابناک»، اعضای مجمع فدراسیون فوتبال در حالی گرد هم آمده بودند که وزیر ورزش و جوانان در‌‌ همان لحظات به تمرین تیم ملی فوتبال سر زده بود و با کی‌روش و بازیکنان دیدار کرد. وزیر حتی در این دیدار از حل مشکل سربازی بازیکنان تیم ملی هم خبر داد که این روز‌ها، یکی از چالش‌های فدراسیون است.

از سوی دیگر، در‌‌ همان لحظات سجادی، ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، رضا حسنی‌خو مدیرکل حراست و علی رغبتی، مدیرکل دفتر ارزشیابی و نظارت وزارت ورزش و جوانان به ‌عنوان نمایندگان وزارت ورزش و جوانان در مجمع حضور داشتند.

همه این اتفاقات در حالی رخ می‌داد که در چند ماه گذشته، وزارت ورزش و جوانان کاملا به فدراسیون فوتبال بی‌توجه بود و وزیر حتی در یک جلسه خصوصی این فدراسیون را جزیره‌ای جدا خوانده بود. اختلافات وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال بعد از جام‌جهانی بالا گرفته بود و اوج آن در زمان انتخاب سرمربی تیم ملی امید بود که وزارت‌خانه گزینه انتخابی فدراسیون را با ابزار قانونی خود وتو کرد. در این روزها بود که مدام اخباری منتشر می‌شد که وزیر ماه‌هاست درخواست دیدار رئیس فدراسیون و مسئولان این فدراسیون را بی‌پاسخ گذاشته بود و به نظر می‌رسید، چیزی شبیه قهر میان این وزارتخانه و فدراسیون اتفاق افتاده است.

با این پیش‌زمینه و با توجه به پای لنگی که فدراسیون فوتبال در استانه مجمع داشت و انتقادهای فراوان اعضای مجمع از رئیس فدراسیون، به نظر می‌رسید علی کفاشیان در جلسه مجمع روز گذشته، کار سختی ‌در پیش داشته باشد؛ چه اینکه حتی پروژه استیضاح او هم قبل از مجمع کلید خورده بود.

اما آنچه در پایان مجمع اتفاق افتاد چیز دیگری بود. اوضاع در پایان چنان تغییر کرد که همه چیز به نفع علی کفاشیان شد. منصور قنبرزاده، یکی از بزرگ‌ترین منتقدان کفاشیان در هیأت رئیسه از این هیأت خارج شد و شهرام دبیری، گزینه نزدیک به علی کفاشیان وارد هیأت رئیسه شد و از سوی دیگر، بررسی اسناد مالی از کمیته رفع ابهام به هیأت رئیسه واگذار شد.

حاضران در جلسه نقش سجادی، به عنوان معاون وزیر را در این جلسه بسیار منفعلانه خواندند و اعلام کردند، به ‌رغم تلاش‌های روشنگرانه برخی از اعضای مجمع که نسبت به ابهامات فراوان در عملکرد فدراسیون فوتبال نمایندگان وزارت ورزش چندان جدی وارد بازی نشدند و نتیجه آن شد که اوضاع در پایان به نفع کفاشیان به پایان رسید.

اما از اخباری که از گوشه و کنار به گوش می‌‎رسد، به نظر می‌رسد ‌این تنها علی کفاشیان نبود که از جریان این مجمع منتفع شد، بلکه سرانجام علی کفاشیان در برابر وزارت ورزش و جوانان کوتاه آمد و تغییرات مد نظر ان‌ها در فدراسیون فوتبال را پذیرفت. نخستین پس لرزه‌ها در‌‌ همان مجمع روز گذشته پیدا شد؛ جایی که علی کفاشیان از کنار گذاشتن فریده شجاعی، عضو هیأت رئیسه و رئیس امور بانوان این فدراسیون خبر داد. صحبت از رفتن فریده شجاعی به بعد از جام جهانی باز‌می‌گردد؛ جایی که او از فشارهای وزارت‌خانه برای برکناری‌اش سخن گفته بود و سرانجام این اتفاق چند ماه بعد با نرمش کفاشیان در برابر وزارت‌خانه عملیاتی شد.

بیست و چهار ساعت بعد از جلسه مجمع هم علی‌ کفاشیان تلویحا جدایی دو یار دیگر خود را تأیید کرد. هادی آیت‌اللهی و مهدی محمدنبی ‌در چند سال اخیر انتقادات فراوانی به عملکردشان وارد بود. کفاشیان امروز در جریان تمرین تیم ملی با تأیید خبرهایی که درباره تغییرات در فدراسیون فوتبال به گوش می‌رسد، در پاسخ به اینکه به نظر می‌رسد نبی و آیت‌اللهی تغییر می‌کنند، به خبرنگاران گفت: تغییرات در فدراسیون فوتبال در آینده نزدیک انجام می‌شود. ما باید یکسری از مسئولیت‌ها را جابجا می‌کردیم. به عنوان نخستین مورد نایب رئیس بانوان را تغییر دادیم و بعد از آن نوبت به پست‌های دیگر هم می‌رسد. این طور نیست که این تغییرات از فشارهای وزارت ورزش و جوانان باشد. ما باید یکسری تغییرات انجام می‌دادیم و ان‌شاءالله با وقوع این تغییرات، شاهد بهتر شدن کار باشیم.

با توجه به تغییرات رخ داده در فدراسیون فوتبال، به نظر می‌رسد علی کفاشیان بازی جدیدی ‌برای بقای خود در این فدراسیون آغاز کرده که بهای آن قربانی کردن چند تن از یاران دیرینش در این فدراسیون است.

در اینجا البته نباید از نقش مجمع فدراسیون فوتبال غافل شویم که در یک ماه اخیر خصوصا به موضوعات و تحولات این فدراسیون بسیار حساس بودند و با موضع‌گیری‌های شفاف خود، سعی در روشنگری و اطلاع رسانی نسبت به تحولات فدراسیون فوتبال داشتند و سرانجام منجر به این تحولات در فدراسیون فوتبال شدند. سعید آگشته، منصور قنبرزاده، کریم و بهرامی و برخی دیگر از اعضای مجمع فدراسیون با تلاش‌های خود در یک مااه اخیر نقش مهمی در اگاه سازی مجمع و حصول بسیاری از این نتای را داشتند. بالاخره مجموع فشارهایی که از سوی اعضای مجمع به رئیس فدراسیون وارد شد، منجر به این ‌شد تا او هم قاعده بازی خود را تغییر دهد و به تحولات جدید در فدراسیون تن دهد.

اخبار ورزشی - تابناک

 


ویدیو مرتبط :
درگیری وزارت ورزش و فدراسیون کشتی در پی شکست در مسابقات جهانی فرانسه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کفاشیان: وزارت ورزش اگر می‌توانست، تا حالا ۶ بار رئیس فدراسیون را عوض کرده بود/ فردوسی‌پور: با این حرف زدنت روی مخ هستی!



برنامه نود,برنامه90عادل فردوسی پور

کفاشیان: وزارت ورزش اگر می‌توانست، تا حالا ۶ بار رئیس فدراسیون را عوض کرده بود/ فردوسی‌پور: با این حرف زدنت روی مخ هستی!

علی کفاشیان می‌گوید در فوتبال با تمام توانش کار کرده و دلیلی برای تغییر عملکرد خود نمی‌بیند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ عادل فردوسی‌پور در برنامه نود فیلمی مستند از عملکرد علی کفاشیان پخش کرد. کفاشیان هم که مهمان برنامه او بود، بعد از پخش این فیلم گفت: «دستت درد نکند، مستند خوبی بود.

همه شکست‌ها را گفتی اما از موفقیت‌ها هیچ حرفی نزدی. از موفقیت‌هایی مثل نتیجه نوجوانان، فوتسال و بانوان. حتی جوانان هم که حذف شد نتایج خوبی گرفت.

فقط مقابل کره که قهرمان شد یک باخت آورد. ما کلی کار انجام می‌دهیم. همین امروز هم که خدمت شما هستم، جلسه آموزش ناظرین بین‌المللی در فدراسیون پرکار فوتبال ما انجام شد.»

کفاشیان ادامه داد: «در سایر کشورها، حمایت‌های خوبی از فوتبال انجام می‌دهند. رسانه‌های مختلف حمایت می‌کنند. فوتبال خواسته ملت است و مردم دوستش دارند. بنابراین از آن حمایت می‌کنند تا به موفقیت برسند.

ولی ما در ایران حمایتی از فوتبال نداشتیم. شرایط طوری شد که بعضی وقت ها به خودم می‌گفتم نکند دارم کار اشتباهی انجام می‌دهم. ما برای تیم ملی همه کار کردیم. بهترین مربی را آوردیم. همه چیز برایش فراهم کردیم. البته خودم انتظار داشتم با این شرایط، الان در جام جهانی باشیم اما به هر حال نشد. این‌طوری نبوده که فکر کنید به میز قشنگ ریاست چسبیده‌ام و نمی‌خواهم بروم.»

پس از این صحبت‌ها، فردوسی‌پور گفت: «البته به آنجا هم می‌رسیم. چون من فکر می‌کنم شما بعضی کارها را کرده‌اید که میز ریاست را از دست ندهید. کفاشیان بعد از انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال، همان چیزی است که قبلا بود و تغییری نکرده.»

کفاشیان هم در جواب عادل گفت: «دلیلی ندارد که من بخواهم عوض شوم. من در 4 سال اول ریاستم با همه نیرویی که داشتم کار کردم. من 6 سال است که در فوتبال هستم. ما تابع وزارت ورزش هستیم. ولی اگر می‌توانستند رئیس فدراسیون را عوض کنند، تا الان 6 بار رئیس فدراسیون را عوض کرده بودند. اگر در مجمع فدراسیون فوتبال فردی بهتر از من را آورده بودند، رای می‌آورد. من چرا باید خودم را عوض کنم؟ من که نمی‌توانم بشوم عادل فردوسی‌پور.»

کفاشیان ضمن گلایه از فردوسی‌پور ادامه داد: «من خیلی آزرده خاطر شدم که انتخاب فدراسیون فوتبال ایران به عنوان بهترین فدراسیون آسیا را مسخره کردید. به هر حال تلاش‌هایی انجام شده. اگر تیم ملی قوی باشد، حاصل کار یک سری آدم است که از گذشته زحمت کشیده‌اند.

اگر هم تیم ملی قوی نباشد، حاصل کار جمعی است. 14 ماه قبل وزارت ورزش نمی‌خواست من رئیس فدراسیون بشوم و در این مدت هم وزارتخانه کمک خیلی کمی به فدراسیون کرده. سال قبل اتفاقاتی افتاد که هزینه‌ها 4 برابر شد و وزارت ورزش هم دچار مشکل مالی شد. قبلش قرار بود سعیدلو پول کروش را بدهد اما سازمان تربیت بدنی به وزارت ورزش تبدیل شد و این پول از جانب وزارت ورزش به کروش داده نشد. ما مجبور شدیم برای

تامین هزینه‌ها، پروژه‌های عمرانی‌مان را کم کنیم. وزارت ورزش 6 ماه اول پارسال پول داشت و پرداخت نکرد. بعد هم که به مشکلات مالی خورد. فدراسیون فوتبال عراق سالانه 12 تا 15 میلیون دلار بودجه سالانه می‌گیرد از دولتش اما اینجا وضعیت ما این‌طوری است.»

کفاشیان با گلایه از فردوسی‌پور در مورد انتخابات هیات فوتبال فارس هم گفت: «شما به یکی دو تا امضا گیر دادید در حالی که من فضای کلی را می‌دیدم. حتی اگر آن یکی دو رای را در نظر بگیرید، باز هم نتیجه فرقی نمی‌کرد. البته اگر اعضای مجمع بگویند تخلف شده ما حاضریم انتخابات را دوباره برگزار کنیم.»

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد قربانی کردن بهروان هم گفت: «بله من قبول دارم که بهروان را قربانی کردم اما با او به توافق رسیدم. شاید شما فکر کنید که من به میز چسبیده‌ام، اما وقتی مجمع رای به ماندن من داد، در واقع از من خواهش کرد که بمانم.

اگر من بروم سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. ما مجمع را تیرماه برگزار می‌کنیم. من اصرار داشتم مجمع تیر ماه باشد تا تیم ملی بازی‌هایش تمام شده باشد. ولی مطمئن باشید تیر هم استعفا نمی‌دهم. چون باید این فرهنگ جا بیفتد که مجمع باید برای فدراسیون تصمیم بگیرد. من در طول دوران حضورم همین یک مسئله را جا بیندازم کافی است.»

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد 16 تیمی شدن لیگ برتر هم گفت: «لیگ فصل آینده را 16 تیمی برگزار می‌کنیم. حالا من دائم حرف از 18 تیمی هم می‌زنم برای این است که مقابل مخالفان این قضیه نرمش به خرج بدهیم. اما به هر حال لیگ بعدی حتما 16 تیمی انجام می‌شود و ممکن است سال بعدش 18 تیمی باشد.»

کفاشیان که این حرف‌ها را می‌زد، فردوسی‌پور به او می‌گفت: «طوری حرف می‌زنی که روی مخ هستی!» کفاشیان هم در جواب می‌گفت: «من می‌خندم که لج تو را دربیاورم.» فردوسی پور در برنامه‌اش چند بار گفت که کفاشیان با نوع حرف زدنش روی مخ است!

اتفاقا هنگام انتخاب برنده مسابقه پیامکی هم کفاشیان عددهای سخت را به فردوسی‌پور می‌گفت که عادل به او گفت: «عددهای سخت را انتخاب نکن.» و کفاشیان در جوابش گفت: «چطور خودت سوال‌های سخت می‌پرسی، من هم می‌خواهم عددهای سخت را بگویم.»

بعد از انتخاب برنده مسابقه پیامکی، دوباره سوال و جواب از رئیس فدراسیون شروع شد. کفاشیان در مورد تلخ‌ترین روزهای حضورش در فوتبال هم گفت: «استرس این فوتبال آن قدر زیاد است که من با وجود اینکه همیشه می‌خندم اما نگران سلامتی‌ام می‌شوم. من در فوتبال روز تلخ زیاد داشتم. تلخ‌ترین آن‌ها روزی بود که تیم ملی امید حذف شد. اگر در زمین می‌باختیم اشکالی نداشت. ولی ما برای یک سهل انگاری باختیم.»

کفاشیان در مورد تعطیلی‌های زیاد لیگ هم گفت: «کروش این‌طوری تصمیم گرفته. او می‌خواهد بازیکنانش را داشته باشد. لیگ ما هم قابل قیاس با لیگ‌های اروپایی نیست. به هر حال این تصمیمی است که سرمربی تیم ملی می‌گیرد.»

رئیس فدراسیون درمورد کمیته‌ای که برای درآمدزایی در فدراسیون تشکیل شده و عقد قرارداد با یک شرکت هواپیمایی برای اختصاص دادن پروازهای چارتر رایگان به تیم ملی گفت: «این کمیته هنوز کارش را شروع نکرده اما باید برنامه‌هایشان را بیاورند که در هیات رئیسه بررسی کنیم. در مورد پروازهای اختصاصی هم یک چیزهایی شنیدم اما هنوز هیچ چیزی روی کاغذ نیامده.»

او در مورد حضور تاج در فدراسیون فوتبال در شرایطی که با او مشکل داشت هم گفت: «من منتقدانم را می‌آورم که بیایند انتقاد کنند. مشکلات ما حل شده و من خودم از ایشان خواهش کردم بیاید.»

فردوسی‌پور در پایان از کفاشیان خواست که هرچه می‌خواهد جلوی دوربین بگوید. رئیس فدراسیون هم گفت: «خیلی سخت است که خواسته مردم را برآورده نکنیم. ولی ما نیاز به حمایت داریم. به همه آن‌هایی که می‌توانند کمک کنند التماس می‌کنم که از تیم ملی حمایت کنند.»/خبرآنلاین