ورزشی
2 دقیقه پیش | پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکنهای یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ... |
2 دقیقه پیش | عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ... |
افشاگری های جدید در مورد تراکتورسازی تبریز
اخبار ورزشی - تونی الیویرا دلخور است؛
افشاگری های جدید در مورد تراکتورسازی تبریز
به گزارش آریا ، کسب مقام قهرمانی جام حذفی در حضور تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس از افتخارات فصل گذشته این تیم در فوتبال ایران بود.در رقابتهای آسیایی نیز تراکتور بازی های نسبتاً قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشت ولی متاسفانه نتوانست به مرحله بعدی رقابتها راه پیدا کند.
تراکتورسازی این روزها در مورد انتخاب مربی برای فصل آینده دچار حاشیه هایی شده است.تونی الیویرا مربی خوب پرتغالی این تیم با حضورش در تراکتور سازی به این تیم شخصیت تاکتیکی خوبی داده است و هواداران این تیم نیز مربی پرتغالی تیمشان را خیلی دوست دارند.شخصیت جالب این مربی نیز در علاقه تبریزی ها به این مربی دخیل است.
تقریباً اکثر هواداران تراکتور سازی تبریز دوست دارند که در فصل اینده رقابت های لیگ برتر و لیگ اسیا تونی سرمربی تیمشان باشد.اما خبرها حاکی از این است که این مربی دیگر در تیم تراکتور حضور نخواهد داشت و احتمالاً باید شاهد حضور یک مربی بومی در این تیم بزرگ و ریشه دار باشیم.
در مورد دلایل عدم حضور تونی الیویرا در فصل آینده مسائل مختلفی عنوان می شود.در تازه ترین اظهار نظرها تونی الویرا نامه مدیرعامل تراکتورسازی به وی را منتشر کرده تا اینگونه کمی از ابهامات موجود را برطرف نماید.در نامه منتشر شده آمده است:
با توجه به پیگیری های مکرر از سوی باشگاه مبنی بر ارائه برنامه هایتان برای مربیگری تیم تراکتورسازی تبریز، متاسفانه هیچ گونه پاسخ صریح و قاطعی از سوی جنابعالی مبنی بر اینکه آیا علاقه مند به سرمربیگری تیم تراکتورسازی در فصل جدید میباشید یا نه، دریافت نکردهایم.اینجانب از سوی هیات مدیره باشگاه، تا 48 ساعت منتظر شما برای اعلام برنامه و شرایط شما برای ادامه همکاری با باشگاه خواهم بود. در غیر این صورت گزینه های دیگر مدنظر قرار خواهد گرفت و ادامه همکاری با شما منتفی خواهد بود.
با انتشار این نامه توسط تونی تقریباً مسجل می شود که این مربی مربی فصل اینده تراکتور نخواهد بود.
مسئولین باشگاه تراکتورسازی هم به طور صریح در مورد اینکه چرا علاقه ای به همکاری مجدد با این مربی ندارند صحبت نمی کنند و همین باعث می شود که بر ابهامات موجود افزوده شود.
البته کار به همین جا ختم نمی شود.تونی که از محبوبیت بالایی که بین هواداران تراکتورسازی دارد آگاه است با نوشتن متن جدیدی در صفحه اجتماعی اش توپ را به زمین مدیرعامل و مسئولان تراکتور سازی می اندازد تا آنها را دلیل عدم بازگشتش به تراکتور سازی معرفی کند.تونی در این مورد نوشته است: باید حقایقی را به هواداران بگویم.متاسفانه اخباری منتشر شده که اصلا صحت ندارد.خیلی ها طوری مطلب می نویسند که انگار من دوست ندارم درتراکتورسازی بمانم.می خواهم بدانید آنها دروغ می نویسند.
من بارها گفته ام که چه وضعیتی دارم اما مشخص است که چه کسانی دوست ندارند تا من به تبریز برگردم.من از همان زمان که به تبریز آمدم به فکر فصل آینده هم بوده ام اما مسئولان باشگاه هیچ اعتنایی نمی کنند.من این ایمیلی که در زیر میآید را به رییس باشگاه تراکتورسازی فرستادم و درباره شرایطم با او صحبت کردم. دوست دارم این ایمیل را در اختیار شما قرار دهم.
در متن ایمیل تونی به مسئولین تراکتورسازی آمده است:
رییس باشگاه تراکتورسازی من نامه شما در تاریخ چهار می 2014 را دریافت کردم. بر خلاف آن چیزی که در ایمیلتان بیان کردید من در ایمیل قبلیام در تاریخ 28 آوریل 2014 پاسخ شما را دادم. در واقع این شما بودید که پاسخی به ایمیل من ندادید. همان طور که میدانید درباره دو بار حضورم در باشگاه تراکتورسازی دو بار قرارداد امضا کردهایم. هر دو قرارداد به طور یک طرفه از طرف باشگاه لغو شد و باشگاه در هر دو قرارداد به طور کامل با من تسویه نکرده و به من بدهکار است.
من در طول فصل همیشه اعلام کردهام که حاضرم برای امضای قرارداد جدید با باشگاه تراکتورسازی به پای میز مذاکره بنشینم. موضوع این است با توجه به این که پاسخی از طرف شما دریافت نکردم و این که موضع مالی شما مشخص نیست، شما به طور غیر مستقیم مذاکرات من با باشگاه را به انتها رساندید. علاوه بر این با نهایت صداقت با توجه به آنچه در این دو ایمیل فرستاده شد به نظر میرسد شما در حال تلاش بیهوده برای این هستید که نشان دهید من مایل به حضور در تراکتورسازی نیستم و نمی خواهید برای فصل آینده سرمربی باشگاه باشم.
همان طور که در ایمیل قبلیام نوشتم و در جلسهای که با هم داشتیم گفتم شما باید ابتدا بدهیتان را با من پرداخت کنید و سپس برای مذاکره به صحبت بپردازیم.میتوانیم خیلی راحت درباره حضورم در باشگاه تراکتورسازی مذاکره کنیم. با توجه به رابطه عمیقی که من با باشگاه تراکتورسازی دارم و نتایجی که در این مدت کسب کردهام این موضوع خیلی سخت به نظر نمیرسد.
با انتشار این نامه و صحبتهای تونی کار برای مدیرعامل تراکتور سازی سخت شده است و وی هنوز جوابی به ابهامات موجود نداده است و شاید بعد از انتشار این نامه از سوی تونی مدیرعامل این باشگاه مجبور به پاسخگویی شود.
آنچه که مسلم است در صورت قطعی شدن جدایی تونی از تراکتورسازی هواداران این تیم مدیرعامل تراکتور را مقصر اصلی این جدایی خواهند دانست و همین مساله می تواند باعث ایجاد حاشیه هایی برای این تیم در فصل جدید شود.
هواداران تراکتورسازی از پرشورترین هواداران فوتبال هستند که همیشه در سرما و گرما از تیم محبوبشان حمایت کرده اند و انصاف نیست که با تصمیمات غلط از شور و شوق این عزیزان در حمایت از تیم محبوبشان کاسته شود.
هر تیمی آرزوی داشتن چنین هوادارانی را دارد و چه خوب است که مسئولین این باشگاه با حفظ تونی الیویرا رضایت هوادارانشان را بدست بیاورند تا این تیم در فصل جدید بتواند با قدرت در رقابتها حاضر شده و حاشیه ای نداشته باشد.
به نظر می رسد مشکلات موجود بین تونی الیویرا و مسئولین این تیم به این راحتی ها قابل حل نباشد و به احتمال زیاد باید جدایی این مربی پرتقالی را از این تیم قطعی بدانیم.
اخبار ورزشی - آریا
ویدیو مرتبط :
خلاصه بازی و آنالیزگسترش فولاد تبریز-تراکتورسازی تبریز
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
افشاگری جدید ویکی لیکس
افشاگری جدید ویکی لیکس/ التماس های مكرر حاكمان عرب به آمریكا: زودتر به ایران حمله كنید ، ما می ترسیم .سومین افشاگری بزرگ وب سایت جنجالی ویکی لیکس از اسناد محرمانه ، وزارت امور خارجه آمریکا و دیپلمات های این کشور را هدف قرار داد.
به گزارش عصر ایران وب سایت ویکی لیکس که پیش از این تهدید کرده بود روز یکشنبه (28 نوامبر2010) بیش از 250 هزار سند محرمانه وزارت امور خارجه آمریکا را روی خروجی خود قرار خواهد داد ، به این تهدید خود عمل کرد و روزنامه های نیویورک تایمز آمریکا و گاردین بریتانیا و هفته نامه اشپیگل آلمان با دریافت اطلاعات محرمانه ویکی لیکس آنها را منتشر ساختند.
ویکی لیکس برای نخستین بار در افشای دهها هزارسند محرمانه در ماه ژوئیه سال جاری میلادی بیش از 70 هزار سند محرمانه از جنگ افغانستان را روی خروجی خود قرار داد که این کار با واکنش شدید آمریکا مواجه شد.
این وب سایت در برابر انتقادهای آمریکا کوتاه نیامده و اعلام کرد که به مرور ، میلیونها برگ سند محرمانه نهادهای نظامی ، امنیتی و سیاسی آمریکا را منتشر خواهد کرد.
ویکی لیکس در اکتبر سال جاری میلادی نیز در دومین مرحله از افشاگری های خود ، اقدام به انتشار 400 هزار سند محرمانه از جنگ عراق کرد . این اقدام نیز علی رغم میل دولت آمریکا صورت پذیرفت و فشارهای واشنگتن بر مقامات وب سایت جنجالی ویکی لیکس در عدم انتشار اسناد محرمانه کارگر نیفتاد . آمریکا می گوید که انتشار این اسناد ، امنیت نیروهای این کشور در عراق و افغانستان را به خطر می اندازد .
در نهایت در سومین مرحله از افشاگری های وب سایت ویکی لیکس دایره افشاگری بسیار وسعت یافت و این بار ویکی لیکس بیش از 250 هزار سند محرمانه ا وزارت امور خارجه آمریکا را منتشر کرد.
تلاش برای جلوگیری از انتشار اسناد
آمریکا پیش از انتشار این اسناد کوشید تا با رایزنی با دیگر کشورهایی که اطلاعات منتشره درباره آنها یا رهبران آنها بود ، این کشورها را برای انتشار این اسناد محرمانه آماده کند.
همچنین وکیل حقوقی وزارت امور خارجه آمریکا در اقدامی کوشید تا با ارسال نامه ای به " جولیان آسانگ " مدیر استرالیایی تبار وب سایت ویکی لیکس ، وی را از ادامه انتشار اسناد محرمانه بازدارد ، اما ظاهرا وب سایت ویکی لیکس با انتشار این اسناد ، به این درخواست واشنگتن بی اعتنایی کرده است.
نکته دیگری که در این میان مهم است منبع درز این حجم از اطلاعات محرمانه دستگاه های سیاسی و امنیتی آمریکا است. به نظر می رسد ویکی لیکس به منابعی لایزال در داخل دستگاه های مختلف سیاسی ، امنیتی و نظامی آمریکا دسترسی دارد که این چنین در حجم بالا اطلاعات محرمانه این کشور را به بیرون درز می دهند .
آمریکا ظاهرا هنوز موفق به یافتن منابع اصلی این درزهای اطلاعاتی نشده است و شواهد نشان می دهد که مقامات این کشور از این مساله نگران هستند که منابع درز این اطلاعات در داخل سیستم آمریکا هنوز دستگیر نشده و احتمالا به کار خود ادامه می دهند.
ویکی لیکس می گوید که قریب به 3 میلیون صفحه اطلاعات محرمانه دیگر در اختیار دارد که به مرور منتشر خواهد کرد و اقدامات این وب سایت در ماه های گذشته نیز نشان می دهد که احتمالا این وب سایت در این زمینه " بلوف " نمی زند.
باید منتظر ماند و دید که وب سایت ویکی لیکس در مراحل بعدی افشاگری خود جه اسنادی را منتشر خواهد ساخت ؟
چهره بی نقاب سیاست جهانی
در این مجموعه جدید از اسناد منتشر شده تقریبا نام همه سیاست مداران مطرح جهان برده شده است . این اسناد در واقع گفتگوها و گزارش های محرمانه دیپلمات های آمریکایی در سرتاسر جهان است و در برخی موارد ارزیابی های بی پرده و صریح دیپلمات های آمریکا از وقایع و شخصیت های مختلف در این اسناد مورد اشاره قرار گرفته است.
مثلا اینکه سازمان های اطلاعاتی آمریکا از سال گذشته از دیپلمات های این کشور در سازمان ملل خواسته بودند تا از بان کی مون دبیر کل این سازمان و برخی دیگر از مقامات سازمان ملل برای آمریکا جاسوسی کنند ، یکی از تکان دهنده ترین بخش های این اسناد است و یا ارزیابی های بد بینانه سفیر آمریکا در لندن درباره دولت محافظه کار جدید بریتانیا و برآورد وی از ضعف رهبری و پیش بینی ناپذیری " گوردون براون " نخست وزیر سابق بریتانیا ، در نوع خود جالب است.
عطش کشورهای عربی برای حمله آمریکا به ایران
یکی از مهم ترین واقعیت هایی که با انتشار این اسناد مشخص می شود ، عطش بی سابقه برخی کشورهای عربی برای حمله آمریکا به ایران برای مقابله با برنامه هسته ای این کشور است.
طبق مدارک و اسناد منتشره ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان که هم اینک برای درمان بیماری خود در آمریکا به سر می برد ، در طی سال های گذشته بارها از مقامات واشنگتن خواسته است تا به ایران حمله کند.
البته در کنار ملک عبدالله می توان به نام هایی چون حسنی مبارک رییس جمهوری مصر ، شیخ محمد بن زاید ولیعهد امارات و شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین نیز اشاره کرد که درخواست هایی جدی از آمریکا برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران از راه حمله نظامی داشته اند.
این اسناد نشان می دهد که از میان رهبران عربی منطقه و حتی جهان پادشاه عربستان بیش از همه خواستار متوقف ساختن برنامه هسته ای ایران از راه حمله نظامی آمریکا بوده است.
در اسناد ویکی لیکس به درخواست های مکرر ملک عبدالله از آمریکا برای حمله به ایران و پایان دادن به برنامه هسته ای تهران اشاره شده است.
طبق این اسناد ملک عبدالله در پیام خود به آمریکایی ها درباره حمله به ایران می گوید : " سر این مار را قطع کنید ". ویکیلیکس مدعی شده که این عبارت گزارش سفارت خانه های آمریکا در خاورمیانه به وزارت امور خارجه آمریکا است .
پادشاه عربستان درخواست حمله به ایران را در جریان دیدار ماه آوریل سال ۲۰۰۸، با " رایان کراکر" سفیر سابق آمریکا در عراق و ژنرال دیوید پترائوس، فرمانده وقت نیروهایی آمریکایی در عراق مطرح ساخته است.
ویکیلیکس مدعی شده است دو روز پس از این دیدار، " عادل الجبیر " سفیر عربستان در واشنگتن به سفارت آمریکا در عربستان گفت: " او (پادشاه) به شما (آمریکاییها) گفت که سر این مار را قطع کنید."
در ادامه این یادداشت منتسب به وزارت خارجه آمریکا آمده است: «پادشاه، وزیر خارجه، شاهزاده مقرن، شاهزاده نایف، همگی موافقند که پادشاهی به همکاری با ایالات متحده برای جلوگیری و کم کردن نفوذ و خرابکاری ایران در عراق نیاز دارد.پادشاه به ویژه بر این نظر اصرار دارد و این نظر از سوی دیگر شاهزادگان بلندپایه بازتاب یافته است.»
این یادداشت در خصوص برنامه اتمی ایران و نظر سعودیها درباره آن چنین ادامه مییابد: «الجبیر توصیههای پیاپی پادشاه به ایالات متحده برای حمله به ایران و پایان بخشیدن به برنامه جنگافزارهای اتمیاش را یادآور شد.»
همچنین ملک عبدالله طبق این اسناد خود را متعهد به همکاری با آمریکا برای متوقف کردن نفوذ ایران در عراق می داند . این اسناد نشان می دهد که ملک عبدالله ،در دیدار با میهمانان آمریکایی خود نوری مالکی نخست وزیر عراق را " عامل ایران " خطاب کرده و اعلام کرده که هیچ اعتمادی به وی ندارد .
در سند دیگری که ویکیلیکس منتشر کرده، به دیدار ماه مارس سال ۲۰۰۹ پادشاه عربستان با "جان برنان " مشاور ضدتروریسم کاخ سفید و دیگر مقامهای آمریکایی اشاره شده است.
د این دیدار پادشاه سعودی به مقامهای آمریکایی یادآور شده که وی به همین تازگی به منوچهر متکی وزیر امور خارجه ایران گفته است: «شماها به عنوان ایرانی حق دخالت در امور عربها را ندارید.»
در ادامه پادشاه سعودی به جان برنان میگوید که به منوچهر متکی گفتم: " هدف ایران ایجاد مشکل است."
در یکی دیگر از این یادداشتها که ویکیلیکس مدعی است اسناد محرمانه آمریکاست، و تاریخ دسامبر ۲۰۰۵ را بر خود دارد، پادشاه عربستان از جورج بوش به خاطر گوش نکردن توصیهاش برای حمله به ایران عصبانی است.
مطابق با این گزارش، که گفته میشود متعلق به سفارت آمریکا در ریاض است، پادشاه عربستان میگوید " در حالی که در گذشته ایالات متحده، عربستان سعودی و صدام حسین بر لزوم کنترل ایران توافق کرده بودند، اکنون سیاست آمریکا، عراق را همچون هدیهای در دیس طلا به ایران داده است."
برپایه یکی دیگر از یادداشتهای منتشر شده، حمدبن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین، نیز، از آمریکاییها خواسته است به هر طریق مورد نیاز به برنامه اتمی ایران پایان داده شود. برپایه این یادداشت، پادشاه بحرین به ژنرال پترائوس گفته است که ایران «منشا بسیاری از مشکلات در عراق و افغانستان است.»
این یادداشت که منتسب به سفیر آمریکا در بحرین است و در نوامبر سال ۲۰۰۹ نوشته شده، میافزاید پادشاه بحرین «به شدت معتقد بود که برای پایان دادن به برنامه اتمی آنها (ایرانیها) با هر وسیله مورد نیاز، اقدام شود."
پادشاه بحرین طبق این یادداشت میگوید: " این برنامه باید متوقف شود. خطر اینکه بگذاریم این برنامه جلوتر برود بیشتر از خطر متوقف کردن آن است."
همچنین برپایه یکی دیگر از این یادداشتها،" زید الرفاعی" رئیس وقت سنای اردن نیز از یک مقام بلندپایه آمریکایی خواسته است که ایالات متحده ایران را بمباران کند. رئیس وقت سنای اردن مطابق با این سند گفته است: «ایران را بمباران کنید یا با بمب ایران به سر کنید. تحریمها، هویجها، مشوقها اهمیتی ندارد.»
ترس امارات از ایران
اسناد منتشره ویکی لیکس نشان می دهد که دولت امارات ، ایران را مهم ترین تهدید خود در منطقه می داند .
برپایه یادداشت منتشره دیپلمات های آمریکا در آوریل 2006 ، امارات متحده عربی ایران را " یکی از جدیترین تهدیدها برای امنیت ملی " خود میداند.
در این سند سفارت آمریکا نوشته است در دیدار اخیر با مقامهای بلندپایه اماراتی، خاندان حاکم ابوظبی به صراحت از ابتکارعملهای آمریکا علیه ایران حمایت کردهاند.
این یادداشت به نقل از مقامهای ابوظبی آمده است: " اگر ایران اتمی شود تهدید القاعده کمتر است. "
این یادداشت میافزاید، شیخ محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی، در دیدار با ژنرال ابی زید، رئیس وقت فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه ، میگوید: «به باور من، این مرد ( محموداحمدینژاد) ما را به جنگ میکشاند... به هرحال اتفاق میافتد... او جوان و پرخاشگر است!»
بر اساس مدارک ویکی لیکس، رهبران امارات متحده عربی در ملاقات با مقام های آمریکا تهدید تهران را "۴۶ ثانیه" توصیف کرده اند که فاصله زمانی یک موشک بالستیک از ایران به این کشور است.
مطابق مدارک منتشر شده ولیعهد امارات به مقام های آمریکایی گفته است اگر حمله هوایی نتواند تاسیسات اتمی ایران را نابود کند، واشنگتن باید آماده اعزام نیروی زمینی باشد.
عمان دوست واقعی جمهوری اسلامی در منطقه
اسناد ویکی لیکس نشان می دهد که دولت عمان و شخص سلطان قابوس را می توان تنها دوست جمهوری اسلامی در منطقه دانست . این اسناد به دیدار سلطان قابوس با " ویلیام فالون " فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه در سال های 2007 و 2008 اشاره می کند.
سلطان قابوس در این دیدار به فرمانده آمریکایی توصیه می کند که ایران قدرت مهمی در منطقه است و باید با آن کنار آمد.
ارزیابی 6 تا 18 ماهه وزیر دفاع اسراییل از ایران
اسناد ویکی لیکس نشان می دهد که ایهود باراک وزیر دفاع اسراییل در سال 2009 بر این باور بوده که تنها 6 تا 18 ماه برای متوقف ساختن برنامه هسته ای ایران زمان باقی مانده است .
طبق این اسناد ، باراک این ارزیابی خود را در ژوئن 2009 در دیدار با نمایندگان کنگره آمریکا ارایه می دهد و می افزاید که برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی تنها بین ۶ تا ۱۸ ماه وقت باقی مانده است.
همچنین مدارک افشا شده توسط ویکی لیکس نشان می دهد اسرائیل سال 2010 را سالی حیاتی برای مقابله با برنامه های اتمی ایران می داند.
این پیام ها همچنین نشان می دهد آمریکا و اسرائیلی تحلیل های متفاوتی از ایران دارند: اسرائیل همواره بر بدترین سناریوهای ممکن تکیه دارد، اما آمریکا برآورد محتاطانه تری ارائه می کند.
نفرت غلیظ حسنی مبارک از ایران
همچنین در سند دیگری که سفیر آمریکا در قاهره در تاریخ فوریه ۲۰۰۹ نوشته است ، به دیدار حسنی مبارک، رئیس جمهوری مصر با جورج میچل، نماینده باراک اوباما در خاورمیانه، اشاره شده است.
در این گزارش به نقل از سفیر آمریکا در قاهره آمده است: " رئیس جمهور مبارک به سناتور میچل در دیدار اخیر وی از مصر گفت تا جایی که آمریکا یک کلمه از حرف ایرانیها را باور نکند وی با مذاکره ما (آمریکاییها) با ایرانیها مخالف نیست."
سفیر آمریکا در این یادداشت مینویسد: " مبارک نفرت غریزی از ایران دارد و پشت سر هم از ایرانیها به عنوان دروغگو یاد میکند و آنها را به بیثبات کردن مصر و منطقه متهم میکند.".../عصر ایران