ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

ادعای جنجالی اشپیگل درباره میزبانی آلمان



اخبار,اخبارورزشی, فیفا

نشریه اشپیگل آلمان مدعی شد که این کشور در راه کسب میزبانی جام جهانی رقم چشم‌گیری را به فیفا رشوه داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، با نزدیک شدن به زمان انتخابات فدراسیون بین‌المللی فوتبال فیفا هر روز اتفاقات تلخی از تبانی و فساد به گوش می‌رسد. جدیدترین اتفاق مربوط به فساد در فیفا را نشریه اشپیگل منتشر کرد و مدعی شد آلمان با تبانی میزبانی جام جهانی را خریده است.

به ادعای این منبع خبری، آلمان از طریق کارخانه آدیداس و رئیس سابق آن روبرت دریفیوس مبلغ میلیون فرانک سوئیس را به حساب فیفا واریز کرده است.

این مبلغ برای خرید نمایندگان آسیایی فیفا و رای آنها صرف شده است تا آلمان بتواند به عنوان میزبان جام جهانی انتخاب شود.

در رای‌گیری نیز رای هر چهار عضو آسیایی به کشور آلمان بوده است.

همچنین بر اساس ادعای اشپیگل، این پول به یک حساب فیفا واریز شده و سپس به یک حساب سوئیسی متعلق به دریفوس منتقل شده است.

پیش از این تبانی‌های زیادی از جمله داوری در دیدار اسپانیا و کره جنوبی در 2002 و دخالت جک وارنر در انتخاب آفریقای جنوبی در جام جهانی 2010 منتشر شده بود.


  اخبار ورزشی  -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
ادعای عجیب اسکولاری در مورد شکست 7-1 در برابر آلمان...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ادعای برلین: افزایش قاچاق تجهیزات حساس نظامی از آلمان به ایران



اخبار,قاچاق تجهیزات حساس نظامی از آلمان به ایران

ادعای برلین: افزایش قاچاق تجهیزات حساس نظامی از آلمان به ایران

پلیس ویژه گمرک آلمان می‌گوید قاچاق اسلحه و تجهیزات نظامی از آلمان به سایر نقاط دنیا، به‌ویژه به ایران، در سال ۲۰۱۲ نسبت به سال پیش از آن افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش دویچه وله، هفته‌ی آلمانی "فوکوس" به نقل از گزارش سالانه پلیس ویژه گمرک آلمان نوشته است، در سال ۲۰۱۲ بازرسی‌های انجام یافته به کشف ۱۳۶ مورد محموله صادراتی شامل سلاح و تجیزات نظامی منجر شده است که همگی ناقض قوانین صادراتی آلمان و کنترل صدور اسلحه بوده‌اند. این میزان ۳۵ مورد بیش از سال ۲۰۱۱ بوده است.

براساس گزارش فوکوس، "نوربرت دروده"، رئیس پلیس ویژه گمرک آلمان به‌ویژه نگران کوشش‌های بی‌محابای ایران برای قاچاق اسلحه است. به گفته‌ی او، دو سوم موارد کشف‌شده قاچاق تجهیزات نظامی، در ارتباط با ایران بوده‌اند.

دادستانی آلمان علیه یک شرکت روس اقامه دعوا کرده که به طور غیر قانونی قصد صدور تجهیزات نظامی به ایران را داشت. این تجهیزات در یک عملیات تفتیش در نوامبر ۲۰۰۹ در فرودگاه فرانکفورت ضبط شده‌اند.

گزارش سالانه پلیس ویژه گمرک آلمان می‌گوید اقلام اصلی قاچاق تجهیزات نظامی به ایران عبارت‌اند از: فن‌آوری‌های کلیدی برای تولید سلاح‌های هسته‌ای، بیولوژیک و شیمیایی و نیز تولید راکت به عنوان سیستم‌های پرتابگر سلاح‌های یادشده.

از سوی دیگر این گزارش می‌گوید، خرید‌های مجموعه‌ی شرکت‌های ایرانی به‌طور عمده تجهیزات با "کاربرد دوگانه" بوده است که هم در تولیدات نظامی کاربرد دارند و هم می‌توان از آنها برای مصارف غیرنظامی بهره گرفت.

براساس این گزارش هم‌اکنون پلیس ویژه گمرک هامبورگ در حال تحقیق در باره مسئولان یک شرکت تجاری است که در ۲۶ مورد تحریم علیه ایران را نقض کرده‌اند.

این شرکت از طریق سوئیس میله‌های آلومینیوم، ورق‌های فولادی به یک شرکت ایرانی تحویل داده است که یک شرکت پوششی برای تامین نیازهای برنامه‌ی اتمی ایران به شمار می‌رود.

هفته‌نامه فوکوس هم‌چنین می‌نویسد، گزارش پلیس ویژه گمرک آلمان نشان‌دهنده افزایش چشمگیر در قاچاق مهمات نظامی از آلمان به خارج نیز هست. بنابر این گزارش، در سال ۲۰۱۲ بیش از ۵/ ۱ میلیون فشنگ کشف شده که نسبت به یک سال پیش افزایشی دو برابر داشته است./عصرایران