اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

10 کشور برتر دنیا در زمینه سرعت اینترنت


بزرگترین شرکت اینترنتی دنیا یعنی گوگل ، لیستی از ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه اینترنت موبایل و اینترنت دسکتاپ را منتشر کرد .

گویا آی تی :   بزرگترین شرکت اینترنتی دنیا یعنی گوگل ، لیستی از ۱۰ کشور برتر دنیا در زمینه اینترنت موبایل و اینترنت دسکتاپ را منتشر کرد .

 اوایل ماه جاری شرکت گوگل سرعت اینترنت موبایل و اینترنت دسکتاپ را در ۵۰ کشور دنیا اندازه گیری کرد .

 این اندازه گیری مربوط به سرعت بارگذاری صفحات وب میباشد که در کامپیوترها و موبایل ها انجام شده است .


در صدر جدول مربوط به سرعت اینترنت دسکتاپ ، نام کشور اسلواکی به چشم میخورد که میانگین بارگذاری صفحات در آن ۳٫۳ ثانیه میباشد . کمترین سرعت در بین این ۵۰ کشور ، مربوط به اندونزی میباشد که میانگین زمان بارگذاری صفحات در آن ۲۰٫۳ ثانیه است .

در زمینه اینترنت موبایل و سرعت بارگذاری صفحات ، کره جنوبی در صدر جدول قرار دارد که میانگین زمان بارگذاری صفحات ۴٫۸ ثانیه اندازه گیری شده است .

 آخرین کشوری که در لیست ۵۰ تایی گوگل در زمینه اینترنت موبایل قرار گرفته است ، همسایه جنوبی کشور ما یعنی امارات متحده عربی است . میانگین زمان بارگذاری صفحات در این کشور حدود ۲۶٫۷ ثانیه اندازه گیری شده است .


اما در پایان لیستی از ۱۰ کشور برتر دنیا ( یا همان Top Ten ) را مشاهده خواهید کرد . البته لیست ۱۰ کشوری که در پایین ترین جدول قرار گرفته اند را نیز میتوانید مشاهده کنید ( عدد مقابل نام هر کشور مربوط به میانگین زمان بارگذاری صفحات میباشد ) .

۱۰ کشور بالای جدول در زمینه اینترنت دسکتاپ

۱- اسلواکی ( ۳٫۳ )

۲- کره جنوبی ( ۳٫۵ )

۳- جمهوری چک ( ۳٫۷ )

۴- هلند ( ۳٫۹ )

۵- ژاپن ( ۴ )

۶- دانمارک ( ۴٫۳ )

۷- سوئیس ( ۴٫۳ )

۸- سوئد ( ۴٫۵ )

۹- بلژیک ( ۴٫۶ )

۱۰- نروژ ( ۴٫۸ )

۱۰ کشور پایین جدول در زمینه اینترنت دسکتاپ

۱- شیلی ( ۱۰ )

۲- کلمبیا ( ۱۰٫۲ )

۳- پرو ( ۱۱٫۷ )

۴- برزیل ( ۱۱٫۸ )

۵- آرژانتین ( ۱۲٫۸ )

۶- مالزی ( ۱۴٫۳ )

۷- ونزوئلا ( ۱۴٫۹ )

۸- هند ( ۱۵٫۱ )

۹- فیلیپین ( ۱۵٫۴ )

۱۰- اندونزی ( ۲۰٫۳ )

۱۰ کشور بالای جدول در زمینه اینترنت موبایل

۱- کره جنوبی ( ۴٫۸ )

۲- دانمارک ( ۵٫۲ )

۳- هنگ کنگ ( ۵٫۹ )

۴- نروژ ( ۶ )

۵- سوئد ( ۶٫۱ )

۶- استونی ( ۶٫۲ )

۷- جمهوری چک ( ۶٫۳ )

۸- ژاپن ( ۶٫۴ )

۹- رومانی ( ۷٫۵ )

۱۰- اسلواکی ( ۷٫۶ )

۱۰ کشور پایین جدول در زمینه اینترنت موبایل

۱- مالزی ( ۱۲٫۷ )

۲- اندونزی ( ۱۲٫۹ )

۳- سنگاپور ( ۱۲٫۹ )

۴- مکزیک ( ۱۴٫۱ )

۵- برزیل ( ۱۵٫۸ )

۶- آرژانتین ( ۱۶٫۳ )

۷- هند ( ۱۶٫۴ )

۸- تایلند ( ۱۷٫۴ )

۹- عربستان ( ۲۱٫۲ )

۱۰- امارات ( ۲۶٫۷ )


ویدیو مرتبط :
10 کشور برتر دنیا در زمینه سرعت اینترنت+TOP 10 COUNTRIES WITH MAXIMUM INTERNET CONNECTION OF THE WORLD

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 کشور دارای کم‌ترین سرعت اینترنت در دنیا



در دنیا کشورهایی وجود دارند که در سال 2015، هنوز اینترنت قابل قبولی ندارند و کاربران از سرعت موجود ناراضی‌ هستند.

شاید تا چند سال پیش، اینترنت و جذابیت‌هایش تا این‌قدر در زندگی بشر نفوذ نداشت و نمی‌شد آن را عضو جدایی ناپذیر خانواده‌ها دانست؛ اما امروز، اگر یک ساعت اینترنت قطع باشد، آنگاه چهره و قیافه اعضای خانواده دیدنی است.

 

اخبار,اخبار اجتماعی,سرعت اینترنت

 
اما سرعت اینترنت، خود موضوع دیگری است. وقتی اینترنت با سرعت کمی در اختیار ما باشد، انگار وجود ندارد و همه از دست آن عصبانی می‌شوند. پس سرعت پایین این فناوری قدیمی اصلا دل‌چسب و قابل قبول نیست. در دنیا کشورهایی وجود دارند که در سال 2015، هنوز اینترنت قابل قبولی ندارند و کاربران از سرعت موجود ناراضی‌ هستند. در دنیا مردمانی وجود دارند که برای مشاهده یک ویدیوی 5 دقیقه‌ای در یوتیوب، حدود 15 دقیقه باید صبر کنند! این شرایط برای شما آشناست نه؟!

تصمیم داریم تا در این مطلب به لیست این کشورهای بدشانس نگاهی بیندازیم! (این لیست مربوط به انتهای سال 2014 است)

    لیبی
شاید به لطف اتفاقات سیاسی در این کشور، حال لیبی را بهتر بشناسیم! از لحاظ سرعت پایین اینترنت، لیبی در دنیا اول است. اینترنت از سال 2000 به این کشور وارد شد. حدود 52 درصد از اتصالات اینترنت این کشور، دارای سرعتی کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه است. البته مشکل حدود 5.6 درصد این اتصالات در سه ماهه آخر سال 2014 رفع شده است؛ اما باید بگوییم هنوز قشر عظیمی از مردم این کشور از سرعت پایین اینترنت برخوردارند! امیدواریم بعد از برقراری صلح کامل، این مشکل نیز حل شود.

    نپال
این کشور فقیر آسیایی، رتبه دومین کشور دارای پایین‌ترین سرعت اینترنت را داراست. این کشور زیبا، یکی از ضعیف‌ترین اینترنت‌های دنیا را دارد! این فناوری از سال 1994 وارد نپال شد. 32 درصد اتصالات اینترنتی این کشور کمتر از 256 کیلوبایت سرعت دارد. سال گذشته حدود 4 درصد از این آمار کاهش یافت. امیدواریم این کشور که از مردمی مهربان و فضایی زیبا بهره می‌برد، بتواند به‌زودی این مشکل را نیز حل کند.

 نیجریه
نیجریه در آفریقا واقع شده است و سومین کشور دارای اینترنت ضعیف لیست ماست. این کشور از سال 1995 دارای اینترنت شده است. حدود 31 درصد اتصالات نیجریه سرعتی کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه دارد. البته سال گذشته تا 16 درصد این مشکل رفع شده است.

    ایران
دیدن نام کشورمان، پس از کشورهای نام برده واقعا ناراحت کننده است! سرعت میانگین حدود 30 درصد از اتصالات کشورمان 256 کیلوبایت بر ثانیه است. البته طی یک سال گذشته و حل مشکلات اینترنتی، این موضوع تا 6 درصد کاهش یافته است! امیدوارم که بتوانیم در سال‌های آینده دارای یکی از بهترین اینترنت‌های منطقه باشیم!

 

اخبار,اخبار اجتماعی,سرعت اینترنت


    هند
دیدن نام هند، این کشور پهناور آسیایی در این لیست کمی عجیب است! 27 درصد از اتصالات این کشور نیز به طور میانگین حدود 256 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارد. این کشور ثروتمند که یکی از قطب‌های نرم افزاری دنیاست، باید تلاش کند تا این درصد را هر چه سریع‌تر به صفر برساند!

    بولیوی
بولیوی را می‌توان یک کشور کوچک با سرعت اینترنت کم نام برد! این کشور که از سال 2000 با این فناوری انس گرفته است، دارای 25 درصد اتصالات کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه است.

    سوریه
کشوری در آسیای غربی که برای ما ایرانیان بسیار شناخته شده است. سال 2003 بود که سوریه دارای اینترنت سراسری شد! این کشور با دارا بودن 19 درصد اتصالات کم سرعت (256 کیلوبایت بر ثانیه) رتبه هفتم لیست را از آن خود کرده است. البته با وجود مشکلات فراوان فعلی در این کشور جنگ‌زده، شاید به این زودی نتوان به کاهش این آمار امید داشت.

    اندونزی
کشوری از آسیای شرقی! این کشور از سال 1983 دارای اینترنت بوده است؛ اما هنوز نتوانسته برای مردمش اینترنتی با کیفیت جور کند. 19 درصد مردم اندونزی از اینترنت کم سرعت برخوردارند.

    قزاقستان
کشوری در آسیای مرکزی که با دارا بودن 19 درصد اتصالات سرعت پایین، رتبه نهم این لیست را از آن خود کرده است. سال گذشته این کشور 4 درصد از این آمار را بهبود بخشیده است.

    مالزی
آخرین کشور لیست ما، مالزی است که در جنوب شرقی آسیا قرار دارد. سال 1995 اینترنت وارد این کشور شده است. حدود 16 درصد از اتصالات این کشور به شبکه جهانی اینترنت دارای سرعتی کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه هستند!

 

اخبار اجتماعی - آی تی رسان