اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشور اسلامی، صادرکننده مشروبات الکلی!


پاکستان با وجود ممنوعیت مصرف نوشیدنی های الکلی در داخل، خود در حال تبدیل شدن به صادرکنندگان این کالاست.

عصر ایران: پاکستان با وجود ممنوعیت مصرف نوشیدنی های الکلی در داخل، خود در حال تبدیل شدن به صادرکنندگان این کالاست.

 حجم تولید کارخانه تولید نوشیدنی های الکلی میری بروری در شهر روالپندی پاکستان به حدی افزایش  یافته است که مالک کارخانه به دنبال صادرات محصولات این کارخانه است.

این کارخانه شامل سه واحد است و هر واحد در هر ساعت، 14 هزار بطری نوشیدنی الکلی تولید می کند. سوال اصلی اینجاست که مصرف کننده این همه نوشیدنی الکلی در شرایط ممنوعیت دولتی، کیست؟

"رائد صبیح الرحمن" مدیر کارخانه گفته است: مصرف کنندگان محصولات این کارخانه، پاکستانی هایی از اقلیت های دینی هستند که چهار درصد از جمعیت پاکستان را تشکیل می دهند.

پاکستان 180 و نیم میلیون نفر جمعیت دارد. 96 درصد از جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل می دهند و بقیه هندو، مسیحی و سیک هستند.

برخی آمارهای غیررسمی هم می گویند که مصرف این نوع از نوشیدنی ها در  پاکستان روبه افزایش است و هم اکنون حدود 10 تا 20 میلیون نفر از جمعیت این کشور، نوشیندی های الکلی مصرف می کنند.

مالک این کارخانه که خود بازنشسته ارتش است ادامه داد: وزارت بازرگانی با صادرات نوشیدنی الکلی به کشورهای خارجی موافقت کرده است. اولین کشور مقصد، هند خواهد بود و سپس کشورهای اروپایی در مقصد صادرات این کالا قرار خواهند گرفت.

این کارخانه در سال 1860 میلادی و برای تامین نوشیندنی الکلی ارتش بریتانیا تاسیس شده بود.


ویدیو مرتبط :
فروش زیرکانه مشروبات الکلی | دلستر ایرانی با طعم مشروبات الکلی؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش مصرف مشروبات الکلی در کشور


نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نهم با ارائه آماری در خصوص افزایش مصرف مشروبات الکلی در برخی نقاط کشور، گفت: بر اساس اعلام مدیر کل سلامت روان وزارت بهداشت، متاسفانه در بسیاری از مناطق، مصرف الکل افزایش داشته است

خبرگزاری خانه ملت: حسن تامینی لیچایی با بیان اینکه امروزه نگرانی بین تولیدکنندگان الکل وجود دارد مبنی بر آنکه بسیاری از این الکل‌ها وارد چرخه مصرف مشروبات الکلی می‌شود، تصریح کرد: بر این اساس تولیدکنندگان نامه‌ای به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارسال کرده‌اند که هیات نظارت مجلس نیز وارد عمل شده و بررسی‌هایی روی این موضوع انجام داده است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ضرورت این امر، نشستی با حضور برخی تولیدکنندگان الکل برگزار شد و در آن راهکارها برای جلوگیری از ورود الکل به چرخه مصرف مشروبات مدنظر قرار گرفت.

وی افزود: تولیدکنندگان، الکل را به دو شکل تولید و عرضه می‌کنند؛ اول به شکل فله‌ای است که در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد و دوم به شکل بسته‌بندی‌شده بین مراکز درمانی و بیمارستان‌ها توزیع شده که مواد اولیه آن نیز از چغندر یا نیشکر است.

تامینی لیچایی اظهار کرد: در تولید مواد الکلی باید ماده تلخ‌کننده‌ای استفاده کنند که به شکل مستقیم غیرقابل مصرف خواهد شد لذا با توجه به اینکه تهیه این ماده تلخ‌کننده نیازمند بار مالی است؛ بنابراین بسیاری از تولیدکنندگان الکل از آن استفاده نمی‌کنند و این عدم استفاده منجر به شیرین بودن الکل شده و در برخی موارد در تهیه مشروبات الکلی به کار گرفته می‌شود.

وی درباره اعلام مدیر کل سلامت روان وزارت بهداشت درباره میزان مصرف الکل در کشور گفت: بر اساس این اعلام، متاسفانه در بسیاری از مناطق، مصرف الکل افزایش داشته به گونه‌ای که بیش از 200 میلیون لیتر انواع مشروبات الکلی ساخت داخل و قاچاق در کشور مصرف می‌شود که متاسفانه این آمار نگران‌کننده بوده و شامل انواع مشروبات الکلی نیز می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس نهم خاطرنشان کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس جلسات متعددی با تولیدکنندگان الکل برگزار کرده و اکنون نیز این نشست‌ها ادامه دارد تا به نتیجه برسیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه تاکنون پلیس امنیت نتوانسته از تولید مشروبات الکلی جلوگیری کند، درباره راهکارهای در نظر گرفته شده برای بهبود این وضعیت، گفت: ما اکنون در صدد هستیم که از تولیدکنندگان الکل که در نظر دارند در تولیدات خود از ماده تلخ‌کننده استفاده کنند به شکلی حمایت کنیم. از سوی دیگر قرار است از قاچاق مشروبات الکی نیز جلوگیری شود. همچنین مقرر شد سازمان غذا و دارو نظارت بیشتری داشته و پلیس امنیت نیز همکاری بهتری در این خصوص داشته باشد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نهم گفت: در این راستا اعلام کردیم که اگر نیاز به وجود قانون در این زمینه احساس شد، کمیسیون بهداشت این آمادگی را دارد تا طرحی را در این خصوص تدوین کند. در هفته جاری نیز قرار است جلسه دیگری با تولیدکنندگان الکل در کشور برگزار شود تا مشکلات آنها مورد بحث و بررسی قرار گیرد.