اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چند درصد جمعیت کشور افسرده هستند؟


مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید به خودمراقبتی و افزایش سطح سواد سلامت روان جامعه، شایع‌ترین اختلال در کشور را افسرگی با شیوع 12.7 درصد اعلام کرد و گفت: این بیماری در زنان بیشتر از مردان است.

خبرگزاری فارس: احمد حاجبی در حاشیه همایش ملی سلامت روانی در مجتمع تفریحی دریاکنار در بابلسر با بیان اینکه نظام سلامت نتوانست به نیاز مردم پاسخ دهد، اظهار داشت: با تغییراتی که در حال حاضر درباره نظام سلامت در کشور اتفاق افتاد، امیدوارم به بخشی از نیازها پاسخ دهیم.

وی با بیان اینکه عمده‌ترین تغییر در حوزه سلامت درباره بهداشت و درمان بوده است، بیان داشت: برخی این تغییرات را مربوط به تزریق اعتبار می‌دانند و می‌گویند اختصاص اعتبار موجب تغییرات شده است اما اینگونه نبوده و باید گفت تدبیر در مدیریت و استفاده درست از اعتبارات موجب این تغییرات شده است.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در گذشته در کشور ما به روانشناسان با دید خوبی نگاه نمی‌کردند، گفت: اکنون نیاز و نگاه مردم تغییر کرده و مردم برای گذران زندگی خود در تمام جنبه‌ها به مشاور مراجعه کنند پس نیاز است ما نیز زمینه‌ای فراهم کنیم تا جوابگوی نیازهای آنها باشیم.

حاجبی با بیان اینکه یکی از ارکان مهم در بحث تحول سلامت در بخش بهداشت بحث ارائه خدماتی است که برای سلامت روان ارائه می‌شود، تصریح کرد: مهم‌ترین اتفاق در این زمینه این است که در بحث نظام ارائه بهداشت اولیه، ما شکل جدید کارشناس سلامت روان را خواهیم داشت و این یعنی استفاده از روانشناسی که آموزش مختص به ارائه خدمات در نظام مراقبت‌های پزشک اولیه را دیده و بر این اساس خدمات را ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد: در این طرح براساس پیش‌بینی انجام شده برای هر دو مرکز شهری یک کارشناس سلامت روان داریم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر مراکز بیمه‌ای ما برای بیماران حاد 56 روز در طی یکسال را پوشش بیمه‌ای می‌دهند، اظهار داشت: در طرح تحول سلامت به دنبال این هستیم این مقدار را به یک عدد منطقی برسانیم و آن را ارتقا دهیم به این منظور که بیماران ما در بیمارستان دیگر مشکل پرداخت نداشته باشند.

این مسئول با اشاره به اقدامات انجام شده درباره پیشگیری از اعتیاد گفت: بازبینی پروتکل درمان با آگونیست، اعلام چگونگی شیوه نظارت بر مراکز درمان، اجرای دستورالعمل درمان با محرک‌ها، آماده‌ کردن پیش‌نویس درمان مصرف آسیب‌رسان، مسمومیت و الکل از جمله اقداماتی است که در حوزه اعتیاد انجام شده است.

حاجبی با اشاره به اینکه درمان بیماری افسردگی از مهم‌ترین اقدامات در طرح تحول سلامت است، تصریح کرد: باید زمینه‌ای فراهم کنیم تا از ابتلا مردم به بیماری‌های روانی جلوگیری شود و این مسئله جز با توانمندسازی افراد میسر نمی‌شود.

وی با تاکید بر آموزش برای توانمندسازی افراد اذعان داشت: آموزش مهارت زندگی، مدیریت استرس، برقراری ارتباط و چگونگی حل‌کردن مسائل در زندگی از جمله مواردی است که توجه به آن می‌تواند موجب توانمندسازی افراد شود.

حاجبی همچنین با تاکید به خودمراقبتی و افزایش سطح سواد سلامت روان جامعه، شایع‌ترین اختلال در کشور را افسرگی با شیوع 12.7 درصد اعلام کرد و گفت: این بیماری در زنان بیشتر از مردان است.


ویدیو مرتبط :
دانلود ویدیو کوتاه اگر تنها 18 درصد کمتر افسرده بودید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

15 درصد جمعیت کشور دیابت دارند/بی‌اطلاعی 70 درصد افراد جامعه از دیابت خود



انجمن دیابت ایران ,دیابت

15 درصد جمعیت کشور دیابت دارند/بی‌اطلاعی 70 درصد افراد جامعه از دیابت خود

رئیس انجمن دیابت کشور با بیان اینکه 3.5 میلیون نفر جمعیت ایران زیرپوشش این انجمن هستند، گفت: 15 درصد جمعیت کشور دیابت دارند.

شکور امیدی امروز پیش از خطبه‌های نماز جمعه این شهر به مناسبت هفته دیابت و تقارن آن با هفته بسیج، اظهار کرد: برطرف شدن مشکلات کشور نیازمند عزم بسیجی است.

وی که 43 ماه در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل حضور داشت، افزود: هر کس ولایت و اهل بیت را دوست داشته باشد، بسیجی است.

رئیس انجمن دیابت کشور نماز جمعه را فریضه عبادی‌سیاسی خواند و گفت: مسایل و مشکلات کشور باید در نماز جمعه بیان شود.

وی با بیان اینکه 15 درصد جمعیت کشور دیابت دارند، تصریح کرد: دیابت ناشی از استرس است و حداقل 8 میلیون نفر در کشور دیابتی هستند.

امیدی انجمن دیابت را سازمانی مردم‌نهاد خواند و یادآور شد: مشکلات جامعه از طریق سمن‌ها بهتر برطرف می‌شود.

وی تربیت در خانواده را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح سبک زندگی در تغذیه مردم بسیار مهم است و نیاز به اصلاح دارد.

این مسئول به وجود 270 هزار نفر دیابتی در گیلان اشاره کرد و افزود: 43 هزار نفر دیابتی در گیلان شناسایی شدند و زیرپوشش انجمن دیابت هستند.

وی آموزش و اطلاع‌رسانی را از خدمات انجمن دیابت ذکر کرد و متذکر شد: 70 درصد افراد جامعه از بیماری دیابت خود اطلاع ندارند.

امیدی با تأکید بر ضرورت آزمایش تست قند خون، خاطرنشان کرد: بیمه‌های تکمیلی برای مداوای بیماران تاثیرگذار است.

به گفته وی، 3.5 میلیون نفر از جمعیت ایران زیر پوشش انجمن دیابت کشور هستند.

/فارس