اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا این عکس این‌ قدر مهم شد؟


36 سال از ثبت عکس معروف بیعت همافران با امام خمینی (ره) می‌گذرد. عکسی که حسین پرتوی - عکاس انقلاب - با هوشمندی و ایجاد یک اعتماد دوطرفه، در 19 بهمن‌ماه 1357 از این بیعت گرفت، نقش مهمی در روند پیروزی انقلاب داشت.

خبرگزاری ایسنا: 36 سال از ثبت عکس معروف بیعت همافران با امام خمینی (ره) می‌گذرد. عکسی که حسین پرتوی - عکاس انقلاب - با هوشمندی و ایجاد یک اعتماد دوطرفه، در 19 بهمن‌ماه 1357 از این بیعت گرفت، نقش مهمی در روند پیروزی انقلاب داشت.

عکس بیعت همافران با امام خمینی (ره) در یک اقدام بی‌سابقه، دو روز پیاپی در صفحه‌ی اول روزنامه کیهان چاپ شد. پیام این عکس آن‌قدر مهم بود که برای اثبات حقیقت آن، خود امام خمینی (ره) پیامی صادر و آن را تأیید کردند. اتفاقاتی که پس از انتشار این عکس افتاد، در روند پیروزی انقلاب نقش مهمی داشت و همین موضوع باعث شد عکس پرتوی یکی از مهم‌ترین عکس‌های انقلاب 57 لقب بگیرد.

با این‌که دولت بختیار آن عکس را دست‌کاری‌شده و مونتاژ دانست، اما تأیید عکس و خبر توسط امام (ره)، حمله گارد شاهنشاهی به پادگان نیروی هوایی و حمایت مردم و تظاهرات آن‌ها را درپی داشت.

چرا این عکس این‌ قدر مهم شد؟

عکس منتشرشده، همافران نیروی هوایی ارتش را در لباس رسمی و از پشت سر نشان می‌داد که با حضور در مدرسه علوی که محل اقامت امام خمینی (ره) در آن روزها بود، به ایشان احترامی نظامی گذاشته و با او بیعت کرده‌اند. گویا آن روز همافران صبح زود با لباس‌های رسمی‌شان به مدرسه علوی تهران رفته بودند و پس از سخنرانی امام (ره) با قرائت قطعنامه‌ای، بیعت خود را رسمی کرده بودند. در این عکس، امام خمینی (ره) در مرکز تصویر قرار گرفته و چهره هیچ‌یک از همافران دیده نمی‌شود و احترام نظامی و بیعت آن‌ها که مهم‌ترین جنبه‌ی این دیدار بود، به زیبایی به تصویر کشیده شده است.

کاووس صادقلو - رییس انجمن صنفی عکاسان مطبوعات - در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی اهمیت این عکس، اظهار کرد: یادم هست یکی از بزرگان نظام، یک روز گفت که یک عکس می‌تواند یک نظام را در کشور تغییر بدهد. تأثیری که عکس حسین پرتوی از بیت همافران با امام (ره) در بهمن 1357 به‌لحاظ روانی روی ارتش آن روز ایران گذاشت، انکارناپذیر است.

او ادامه داد: اگر تاریخ را ورق بزنیم، می‌بینیم که عکاسی مطبوعاتی یک رسالت بزرگ دارد که این رسالت گاهی به نفع برخی جریان‌هاست و گاهی به ضرر آن‌ها، اما واقع‌بینانه این است که نمی‌توان از تاریخ چشم‌پوشی کرد. به نظرم این عکس یکی از پایه‌های اصلی پیروزی انقلاب اسلامی بود.

وی بیان کرد: خود حسین پرتوی درباره‌ی چگونگی ثبت این عکس گفته بود که آن روز همه عکاسان را از مدرسه بیرون کرده بودند. او به آبدارخانه وارد شد تا چای بنوشد و وقتی می‌خواست از بیت همافران با امام (ره) عکس بگیرد، تیم حفاظتی جلوی او را گرفت. پرتوی در آن روز به آن‌ها اطمینان داد که از زاویه‌ای این عکس را می‌گیرد که برای هیچ‌یک از آن‌ها هیچ مشکلی پیش نیاید و چهره‌های‌شان قابل شناسایی نباشد. آن روز، به حسین پرتوی اعتماد شد و او توانست یکی از تأثیرگذارترین عکس‌های انقلاب را به ثبت برساند.

صادقلو همچنین تصریح کرد: پس از گذشت چند دهه، ما جای خالی این اعتماد را در همه‌ی موارد، بخصوص در زمینه عکاسی مطبوعات به‌شدت احساس می‌کنیم. متأسفانه آموزش، مهم‌ترین مسأله‌ای است که باید مورد توجه قرار گیرد، اما اکنون فراموش شده است. اخلاق مطبوعاتی، اعتماد و ثبت یک عکس تأثیرگذار، از جمله آموزش‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس انجمن صنفی عکاسان مطبوعات در ادامه با بیان یک مثال درباره‌ی آموزش درست در این زمینه، گفت: یکی از موارد خوبی که در ذهنم مانده، فیلمی بود که از یک شورش در ترکیه دیده بودم؛ در یکی از شورش‌های خیابانی، مردم به‌خاطر اعتراضی که به بانک‌ها داشتند، شیشه بانک‌ها را می‌شکستند و پلیس هم با گاز اشک‌آور و باتوم با آن‌ها مقابله می‌کرد. عکاس‌ها بدون این‌که کسی مزاحم‌شان باشد از این صحنه عکس می‌گرفتند، چون در آن موقعیت، پلیس به کاری که می‌کرد اعتقاد داشت و مطمئن بود که باید از شورش جلوگیری کند. بنابراین دلیلی نمی‌دید که جلوی عکاسان را بگیرد و هر کسی، کار خود را می‌کرد. این نشان می‌دهد که عکاسانی که در آنجا حضور داشتند و همچنین پلیس، آموزش‌های لازم را در این زمینه دیده بودند.

او ادامه داد: این‌گونه آموزش‌ها باید کاملا به‌روز باشند. مثلا خبرگزاری‌ها هر چند وقت یک‌بار یک کلاس آموزشی برای عکاسان بگذارند و به آن‌ها بگویند که به‌عنوان مثال برای عکاسی خبری و مطبوعاتی در کشور عراق با چنین موقعیت سیاسی و امنیتی، چه تدابیری را باید اتخاذ کنند، چه خطرهایی آن‌ها را تهدید می‌کند و چه مواردی را باید رعایت کنند. متأسفانه ما این آموزش‌ها را نداریم.

صادقلو اضافه کرد: مردم نیز طرف دیگر این آموزش‌ها هستند. اگر آموزش به‌درستی انجام شود، دیگر این همه مزاحم تلفنی برای پلیس، آتش‌نشانی و اورژانس نخواهیم داشت، چون مردم می‌فهمند که برخی کارهای‌شان بازی با جان هم‌نوعان‌شان است. تلویزیون و رسانه‌ها ابزاری برای این آموزش هستند. وقتی به سمتی برویم که همه چیزمان براساس این آموزش درست پیش برود، دیگر هیچ‌کس، از یک آدم عادی گرفته تا پلیس، به خودش اجازه نمی‌دهد جلوی یک عکاس را در حال گرفتن عکس معمولی بگیرد.


ویدیو مرتبط :
عکس هایی از جنگ (فلش)و(دکتر زوم).مهم...خیلیییی مهم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نکات مهم در انتخاب تی شرت زنانه(+عکس)



 


 


آیا شما زمانی که تی شرت دلخواه خود را می پوشید، به اینکه مناسب شماست هم توجه می کنید؟


احتمالا وقتی شما در حال خرید تی شرت هستید، واقعا به تیپ بدن خود توجه نمی کنید و فکر می کنید که تی شرت ها لباس های غیر رسمی هستند و همه افراد می توانند آنها را بپوشند، درسته؟

 

اشتباه می کنید، هر سایز و هر مدل تی شرت لزوما بر تن همه اشخاص عالی و خوب به نظر نمی رسد. سبک ها و مدلهای مختلفی برای اندام های مختلف وجود دارد. پس به نکات ما دراین باره توجه کنید.

 


تی شرت یقه هفت(وی شکل)

 

 

تی شرت یقه هفت(وی شکل)

 


این مدل خاص معمولا همه جا موجود است و خرید مطلوبی محسوب می شود، اما باید بدانید که این نوع تی شرت مناسب همه افراد نیست.


تی شرت های یقه هفت برای زنانی خوب است که بالاتنه بزرگ دارند. یقه هفت باعث می شود بالاتنه کوچکتر دیده شود.

 

هرچه یقه هفت پایین تر باشد، شما لاغرتر به نظر می رسید. این نوع یقه، سایز بالاتنه شما را کوچکتر نشان می دهد و همچنین موجب می شود که بیشتر به روی صورت شما توجه و تمرکز بشود .


از طرف دیگر اگر شما بالاتنه صاف و بدون برجستگی مشخص دارید، مطمئنا این نوع لباس سبک مناسب اندام شما نیست، زیرا لباس های یقه هفت همیشه باعث می شود که بالاتنه شما کوچکتر به نظر برسد. لباس زیر بادکرده و بزرگ هم به شما کمک نمی کند و تنها موجب می شود که ظاهری غیر طبیعی پیدا کنید.

 

 

تی شرت یقه گرد

 

 

تی شرت یقه گرد

 

 

در حالی که تی شرت های یقه هفت مناسب زنانی است که بالاتنه بزرگ و سنگین وزنی دارند، تی شرت های یقه گرد اینطور نیست.


این مدل یقه برای کسانی مناسب است که می خواهند در محدوده بالاتنه خود، ظاهری درشت تر، پرتر و فریبنده تر داشته باشند. اگر شما بالاتنه ها و بالاتنه کوچکی دارید یقه گرد به شکلی شگفت انگیز و جادویی باعث می شود که بهتر دیده شوید.

 

خانمی یا بالاتنه بزرگ با پوشیدن لباس یقه گرد، به طور ناخواسته توجه را به آن قسمت از بدنش جلب می کند، زیرا یقه گرد موجب می شود تا شما از آنچه که واقعا هستید، بزرگتر به نظر برسید.

 


تی شرت کوتاه روی ناف

 

 

تی شرت کوتاه روی ناف



این نوع تی شرت ها برای زنان چاق و تپل مناسب نیست. تی شرت هایی که ناحیه شکم را نمی پوشاند و تا زیر بالاتنه یا قسمت ناف ادامه دارد، برای کسانی که شکم صاف و کوچکی دارند مناسب است و لباس ایده آلی برای آنها محسوب می شود.

 

اما اگر شما شکم خوش فرمی ندارید و چاقی شما از زیر یک تی شرت کوتاه به چشم می خورد، یقینا این حالت جذاب و خوشایند نخواهد بود و این نوع تی شرت مناسب اندام شما نیست.

 

 

تی شرت بلند

 

 

تی شرت بلند

 


تی شرت بلند در حال حاضر بسیار رایج و مد شده است، اما برای همه افراد مناسب و جالب نیست.


این نوع تی شرت بهتر ازهمه بر تن زنانی که بدن آنها فریبندگی و برجستگی اندکی دارد، جالب به نظر می رسد، زیرا اندام آنها را برجسته و مشخص می کند. اغلب اوقات این مدل تی شرت از پارچه ای که به بدن می چسبند تهیه می شوند و اگر شما بالاتنه صاف و ران های باریک و لاغری دارید، پوشیدن این نوع تی شرت برای شما مناسب نیست.

 

اگر شما ران های لاغری دارید ، تی شرت بلندی را انتخاب کنید که متناسب با بدن شما است نه اینکه به بدن شما بچسبد.

 

همچنین یک کمربند پهن و ضخیم که بر روی قسمت ران پوشیده بشود، وسیله بسیار خوبی است که به یک تی شرت بلند افزوده بشود، و باعث می شود که به ظاهر معمولی کل بدن شما تاثیر فریبنده ای ببخشد.