اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پیگیری غرق شدن كودک تهرانی با کیست؟


در زمان وقوع حادثه، این كودك درنخستین جلسه آموزش شنای خود دراستخر این مجموعه، درشرایطی غرق می‌شود كه سه نجات غریق درهمان سالن حضور داشته‌اند!

روزنامه اعتماد: بیش از سه هفته از غرق شدن كودكی هشت ساله در استخری آموزشی می‌گذرد، اما نه‌تنها این واقعه انعكاس چندانی از سوی رسانه‌ها نداشته است، بلكه به نظر می‌رسد، مسوولان شهرداری نیز از این سكوت خبری استقبال كرده، ترجیح می‌دهند مساله بیش از این رسانه‌یی نشود.

دراین بین هشدار اعضای ورزشكار شورای شهر، نسبت به بروز این حادثه و نداشتن مجوز برخی مراكز ورزشی شهرداری، به خصوص دراین ایام داغ شدن بازار مراكز ورزشی و تابستان و اوقات فراغت بیش از پیش زنگ خطری بود برای خانواده‌ها. به راستی مراكز ورزشی تحت پوشش شهرداری تا چه حد قابل اطمینان هستند؟ چرا یكی ، دو هفته‌یی است كه نرخ سرویس‌دهی خود را افزایش داده‌اند؟ چه كسی پیگیر فوت كودكی است كه با هزاران ذوق و شوق برای اوقات فراغت دراین كلاس‌ها ثبت‌نام كرده و خود را به مربیان استخرها سپرده است؟

عباس جدیدی كه هفته گذشته با طرح فوت یك كودك هشت ساله دریكی از استخرهای منطقه 11 به یكی از خبرسازان این هفته شورا بدل شد، با انتقاد از عملكرد شهرداری درخصوص مدیریت و اداره اماكن تحت پوشش خود گفت: ورزش یكی از مهم‌ترین اهرم‌های لازم برای ایجاد نشاط درهرجامعه‌یی است، اما این نشاط و سرزندگی هزینه دارد. باید هزینه كرد نه اینكه فقط به دنبال كسب درآمدهای كلان از ورزش بود و به آن به چشم یك تجارت نگاه كرد. وی با ذكر اینكه به نظر می‌رسد نگاه شهرداری به مقوله ورزش، نگاهی انتفاعی و درآمدزایی است، افزود: واقعیت این است كه شهرداری تمام مراكز ورزشی خود را به شركتی به نام هاتف شهر واگذار كرده و این شركت نیز به عنوان یك پیمانكار، مجموعه‌های ورزشی را به بخش خصوصی اجاره می‌دهد و سود خود را می‌گیرد.

وی با تاكید براینكه برخی از این مراكز ورزشی، به هیچ عنوان استاندارد نیستند، گفت: مجموعه‌های ورزشی برای فعالیت باید از سازمان تربیت‌بدنی استان تهران مجوز بگیرند ولی بررسی‌های ما نشان از آن دارد بسیاری از مجموعه‌های ورزشی شهرداری در تهران، فاقد مجوزهای لازم برای فعالیت بوده، درحقیقت به شكل غیرقانونی به كار خود ادامه می‌دهند.

جدیدی فوت كودكی هشت ساله درمجموعه ورزشی یاد یاران درمنطقه 11 را نمونه‌یی از مجموعه‌های ورزشی كه به شكل غیرقانونی به فعالیت خود ادامه می‌دهند دانسته و گفت: در زمان وقوع حادثه، این كودك درنخستین جلسه آموزش شنای خود دراستخر این مجموعه، درشرایطی غرق می‌شود كه سه نجات غریق درهمان سالن حضور داشته‌اند! وی با تاكید براینكه شورا پیگیری این پرونده و دلایل آن را دردستوركارخود دارد، درمورد افزایش بهای بلیت‌های مراكز ورزشی شهرداری گفت: مرجع تعیین قیمت بلیت برای تمامی رشته‌های ورزشی درورزشگاه‌های وابسته به شهرداری، شورای شهر است و شهرداری به تنهایی نمی‌تواند به شكل خودسرانه قیمت‌ها را چندین برابر كند.

وی با تایید اینكه قیمت بلیت‌های شهرداری بدون هماهنگی افزایش پیدا كرده است گفت: از آنجایی كه این اقدام كاملا غیرقانونی است، درجلسه اخیر شورا به همین دلیل به شهرداری تذكری داده شد ولی چنانچه توجهی به آن نشود، مجبورم از شهرداردرقالب «سوال» جواب بخواهیم.

مراكز ورزشی بدون مجوز تعطیل می‌شوند

اما دراین میان حسین رضازاده، رییس كمیته ورزش شورای شهر، كمی محتاط‌تر از همتای خود به این مساله نگاه می‌كند. وی با اعلام اینكه تعدادی از مراكز ورزشی شهرداری كه به بخش خصوصی واگذار شده‌اند، مجوزهای لازم برای فعالیت از سوی سازمان ورزش را ندارند گفت: از بین بیش از 290 مركز ورزشی وابسته به شهرداری تهران، 52یا 53 مركز، از سوی مناطق دراختیار بخش خصوصی قرارگرفته است كه بررسی‌های ما حكایت از آن دارد كه دو یا سه مركز از آنها فاقد مجوزهای لازم برای فعالیت هستند.

 وی تصریح می‌كند: این مراكز موظف شده‌اند ضمن اخذ مجوزهای لازم، مدارك خود را طی چند روز اخیر برای ما ارسال كنند. وی همچنین درخصوص افزایش قیمت بهای بلیت‌ها و ورودیه استخرها از ابتدای تابستان گفت: این افزایش 50 درصدی به خاطر گرما و تابستان نبوده بلكه به خاطر ماه مبارك رمضان است.

وی با ذكر اینكه امسال پنجمین سالی است كه درایام مبارك ماه رمضان استخرها قیمت بهای بلیت‌شان را افزایش می‌دهند ادامه داد: استدلال آنها این است كه دراین ماه به دلیل اینكه زمان كاری‌شان از حالت عادی به افطار تا سحری تغییر پیدا می‌كند، مجبورند دستمزد بیشتری به نیروهای خود برای اداره استخرها بدهند و به همین دلیل هم قیمت خدمات خود را افزایش می‌دهند.

رضازاده با تاكید براینكه این استخرها باید بعد از ماه مبارك، قیمت خود را به نرخ‌های تعیین شده برگردانند گفت: ما برای تمام مراكز ورزشی تحت پوشش شهرداری پرونده‌های جداگانه‌یی را تهیه كرده‌ایم و ضمن نظارت برامكانات و تجهیزات آنها، نحوه عملكردشان را نیزرصد می‌كنیم. وی با اشاره به نقش حساس این مراكز درپركردن اوقات فراغت و پرورش نوجوانان و جوانان افزود: درصورت مشاهده هرگونه تخلفی از سوی این مراكز، ابتدا به آنها تذكر داده می‌شود و در صورتی كه آن مشكل رفع نشود، مركز متخلف بسته خواهد شد. رییس كمیته ورزش شورای شهرهمچنین درخصوص حادثه دلخراش غرق شدن كودكی هشت ساله در استخری درمنطقه 11 نیزگفت: شورای شهر با جدیت این پرونده را تا تعیین تكلیف و مشخص شدن افراد خاطی، پیگیری خواهد كرد تا دیگر شاهد بروز حوادثی اینچنینی نباشیم.


ویدیو مرتبط :
بچه ناف تهران کیست؟/ تهرانی های اصیل راهزن بودند!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چه نیازی به سازمان هواشناسی؟! / مسئول کشته شدن 5 شهروند تهرانی کیست؟/استعفا یا عذرخواهی



اخبار,اخبار اجتماعی,سازمان هواشناسی


 اخبار اجتماعی - چه نیازی به سازمان هواشناسی؟! / مسئول کشته شدن 5 شهروند تهرانی کیست؟/استعفا یا عذرخواهی، حداقل انتظار مردم از رئیس سازمان هواشناسی

اگر قرار است سازمان مدعی «هواشناسی» کشور ، احتمالاً با مونیتور کردن اطلاعات هواشناسی رسانه های غربی ، به بیان «کپی - پیستی» وضعیت آب و هوایی کشور بپردازند ، و یا آنکه با عبارات کلیشه ی «...همراه با وزش باد، در برخی نقاط همراه با باران و در برخی نقاط همراه با....» در رسانه های مختلف - چون تلویزیون با ادا و اطواری شاذ - خودنمایی کنند و چنان اظهار فضل نمایند که گویی «پیش بینی هزاره» را بیان می فرمایند ، همان بهتر که در این سازمان تخته شود و بودجه ی آن در اختیار سازمان های دیگری قرار گیرد که حقیقتاً به مردم مظلوم ایران ، خدمات ارائه می دهند!

«روز دوشنبه ، هوای تهران در برخی ساعات روز ، بارش باران همراه با رعد و برق خواهد بود»

به گزارش انتخاب  ؛ اشتباه نکنید! تیتر فوق ، نظر سازمان هواشناسی در مورد استان خراسان نیست و یا از سوی سازمان های غیرمرتبط اورژانس یا میوه و تره بار ، اعلام نشده است! بلکه از سوی سازمانی اعلام شده که تخصص احتمالی اش «پیش بینی آب و هوای کشور» است ؛ بله ، سازمان هواشناسی!

دوشنبه عصر ، در حول و حوش ساعت 5 بعد از ظهر ، ناگهان هوای گرم و آفتابی ، زیر و رو شد  و طوفان و گردباد بی‌سابقه تهران را در نوردید! حجم این گرد و غبار در آسمان تهران - که 130 کیلومتر در ساعت بیان شده است - به‌حدی بالا است که میدان دید را تا حد بسیار زیادی کاهش داده و آسمان شهر را تا حدی تاریک کرده که اتوموبیل ها ، برای تردد در شهر مجبور به روشن کردن چراغ های خود کردند.

در عین حال ، بر اثر سقوط درخت ، ریزش مصالح ساختمانی و حوادثی مشابه ، تا ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه، 5 نفر کشته و ۴۴ نفر مصدوم شدند.

سازمان هواشناسی چه کاره است؟
با این حال ، سازمان هواشناسی مانند روزهای گذشته، سرتیتر کلیشه ای «آسمانی صاف همراه با وزش باد و باران و...» را در اختیار رسانه ها قرار داد اما این بار، از بد حادثه ، پیش بینی سازمان مدعی هواشناسی کشور ، اشتباه از آب در آمد!

رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران نیز، در این مورد لب به انتقاد گشود و با انتقاد از عملکرد سازمان هواشناسی در پیش بینی طوفان امروز پایتخت گفت: اگر این سازمان درباره طوفان اطلاع رسانی کرده بود تلفات و خسارات کاهش می یافت.

احمد صادقی اظهار داشت: سازمان هواشناسی اطلاعیه یا هشداری در مورد وقوع طوفان در تهران صادر نکرد و متاسفانه آنها نتوانستند وقوع طوفان را پیش بینی کنند.در حال پیگیری هستیم تا مشخص شود این سازمان در این رابطه با این اتفاق مشکل فنی داشته یا کم کاری و مسامحه در میان بوده است. علت دقیق را پس از بررسی اعلام می کنیم.

وی ادامه داد: اگر سازمان هواشناسی می توانست وقوع طوفان را پیش بینی کند بلافاصله با هماهنگی صدا و سیما و سایر رسانه ها هشدارهای لازم را صادر و مردم را در جریان قرار می دادیم. اگر پیش بینی ها درست و به موقع انجام شده بود قطعا تلفات و خسارات کاهش می یافت.

چه نیازی به سازمان هواشناسی؟!
اگر قرار است سازمان مدعی «هواشناسی» کشور ، احتمالاً با مونیتور کردن اطلاعات هواشناسی رسانه های غربی ، به بیان «کپی - پیستی» وضعیت آب و هوایی کشور بپردازند ، و یا آنکه با عبارات کلیشه ی «...همراه با وزش باد، در برخی نقاط همراه با باران و در برخی نقاط همراه با....» در رسانه های مختلف - چون تلویزیون با ادا و اطواری شاذ -  خودنمایی کنند و چنان اظهار فضل نمایند که گویی «پیش بینی هزاره» را بیان می فرمایند ، همان بهتر که در این سازمان تخته شود و بودجه ی آن در اختیار سازمان های دیگری قرار گیرد که حقیقتاً به مردم مظلوم ایران ، خدمات ارائه می دهند!

طبعاً فلسفه وجودی و وظیفه ذاتی این سازمان ، پیش بینی شرایط معمولی آب و هوایی چون «وزش باد در برخی نقاط و احتمال باران و . ...» نیست ، بلکه در چنین شرایطی است که نقش این سازمان برجسته می شود.

براساس روال و سیاق سازمان مدعی «هواشناسی»، بعید است این سازمان روش و منش پیچیده ی خود را اصلاح کند و سعی کند ، اطلاعاتی حقیقی در اختیار مردم قرار دهد. حداقل انتظار افکار عمومی از رئیس سازمان هواشناسی که همواره آمارها و تحلیل های وارونه از وضعیت آب و هوایی ارائه داده، استعفا یا عذرخواهی از مردم است.

با این حال، مشخص نیست مسئول کشته شدن 5 شهروند تهرانی کیست؟ چه کسی خسارات عمده به پایتخت را جبران می کند؟! 

اخباراجتماعی - انتخاب