اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش آیت‌الله جنتی به مرگ پادشاه عربستان


آیت الله جنتی با اشاره به درگذشت پادشاه عربستان با بیان اینکه پادشاه قبلی عربستان با شیعه دشمنی بسیاری داشت و تکفیر را راه‌اندازی و از آن حمایت کرد، گفت: باید به اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها و آنها که در اینجا نیز گاهی اوقات از سفره او تغذیه می‌کردند و او را حمایت می‌کردند، تسلیت بگوییم، گفت: به مومنان و مسلمانان و کسانی که واقعا غصه اسلام و شیعه را می‌خورند تبریک بگوییم.

خبرگزاری ایسنا: امام جمعه موقت تهران با اشاره به مذاکرات، اظهار کرد: من نمی‌دانم اینها چه قوم و خویشاوندی با آمریکا دارند که تصور می‌کنند آمریکا باید آب و نان‌شان را تامین کند،ممکن است در ظاهر برخی حرف‌ها را مطرح کنند اما در باطن عقیده‌شان این است که تنها راه‌حل مشکل و شکستن تحریم‌ها کنارآمدن با آمریکاست.

آیت‌الله احمد جنتی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با اشاره به فرا رسیدن ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تبریک این ایام به مردم، اظهار کرد: خداوند بر سر ما منتی گذاشت و در دوره‌ای که همه دنیا سرشار از گرایشات ضد دینی بود، امام خمینی را با همان رسالت پیمغبر و اخلاق و روش پیمغبر مبعوث کرد.

وی با بیان اینکه در جریان پیروزی انقلاب مجددا همان حرکت صدر اسلام در دنیای کفر به وجود آمد و در میان مشرکان و بت‌پرستان، مساله توحید و خداپرستی ترویج شد، افزود: همان اتفاقات در این دوره و به دست امام عزیز و کمک مردم مسلمان ما اتفاق افتاد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه رسالت امام خمینی حاکمیت خدا، عدل اسلامی، حمایت از مستضعفان و پابرهنگان و مقابله با زور و ظلم و ستم مستکبرین بود، گفت: امام خمینی (ره) با رسالت‌ مبارزه با اشرافی‌گری، ثروت‌اندوزی و حمایت از محرومان مبعوث شد و انقلاب اسلامی را با اخلاق و تواضع انبیایی خود به وجود آورد. امام آمد و انقلاب را به کمک مردم سرپا کرد و حکومتی سراسر فساد، آلودگی، فحشا، زورگویی، سرسپردگی، خدمت به دشمن و بی‌اعتنا به مردم را به لطف، اذن و اراده خداوند متعال سرنگون و ساقط کرد.

وی با بیان اینکه ما مردمی بودیم که در مقابل آمریکا و اروپا احساس ذلت می‌کردیم، گفت: به لطف خدا با پیروزی انقلاب اسلامی از این حالت نجات پیدا کردیم و انقلاب اسلامی قدرتی به وجود آورد که توانست هشت سال دنیا را به زانو در آورد و وادار به عقب‌نشینی کند. انقلاب اسلامی استقلال مردم و عزت آنان را حفظ کرد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی امانتی به دست ما سپرده شده است، گفت: امروز ما باید امانتدار انقلاب اسلامی باشیم و خداوند امام خمینی و رهبری نیز از ما انتظار دارند که اصول و پایه‌های انقلاب اسلامی که بر اساس عدالت و حاکمیت الله بوده است را حفظ کنیم. با ظلم و فساد مبارزه کنیم و نگذاریم که حاکمیت الله در خیابان‌هایمان از بین برود و همچنین نگذاریم که یکسری افراد آلوده عفت‌ها را به بار بدهند و مسائل دوران قبل تکرار شود.

دبیر شورای نگهبان در ادامه با تاکید بر اینکه ما باید نگهبان و حافظ انقلاب اسلامی و اصول دستاوردهای آن باشیم، اظهار کرد: چنانچه ما به وظایف خود به خوبی عمل کردیم خداوند، امام و رهبری از ما تشکر می‌کنند و خیر آن به ما می‌رسد اما چنانچه به وظایف خود به خوبی عمل نکردیم باید منتظر عواقب آن باشیم.

جنتی در بخش دیگری از خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر لزوم رعایت سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مسئولین، گفت: مقام معظم رهبری چاره حل مشکلات اقتصادی و شکستن تحریم‌ها و از میان بردن فشارها را اقتصاد مقاومتی می‌دانند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به نیروی انسانی و منابع زیرزمینی و روی زمینی کشور تصریح کرد: ما امروز چنانچه می‌خواهیم تولید در کشور افزایش یابد باید منابع انسانی و منابع زیرزمینی و روی زمینی خود و همچنین سرمایه‌های خود را به کار بگیریم و جلوی سیل واردات غیرضروری که روز به روز در حال افزایش است را بگیریم.

وی با بیان اینکه چند روز دیگر سالگرد ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری فرا می‌رسد، گفت: در این سالگرد روسای قوا و همچنین دست‌اندرکاران مربوطه باید طی گزارشی به مردم اعلام کنند که در یک سالی که از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری می‌گذرد چه اقداماتی انجام داده‌اند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به مذاکرات دوجانبه دولت ایران و آمریکا اشاره کرد و با بیان اینکه من نمی‌دانم اینها چه قوم و خویشاوندی با آمریکا دارند که تصور می‌کنند آمریکا باید آب و نان‌شان را تامین کند، اظهار کرد: ممکن است در ظاهر برخی حرف‌ها را مطرح کنند اما در باطن عقیده‌شان این است که تنها راه‌حل مشکل و شکستن تحریم‌ها این است که ما با آمریکا کنار بیاییم تا تحریم‌ها را بردارد. در این زمان اقتصاد ما نیز فعال می‌شود.

وی اضافه کرد: این تفکر در برخی وجود دارد و اشتباه بزرگی است و ایستادن در مقابل سیاست‌های رهبری است. کدام تجربه نشان داده که آمریکا و اروپا به نفع ما کار کرده‌اند.

جنتی با بیان اینکه مشکلات موجود برطرف خواهد شد، اظهار کرد: برای برطرف شدن مشکلات موجود قدری مقاومت و تحمل سختی‌ها لازم است. ممکن است در بین راه سختی‌هایی باشد اما این سختی‌ها را می‌توان تحمل کرد و مردم نیز این سختی‌ها را تحمل می‌کنند.

وی ادامه داد: ممکن است زمانی فرا برسد که ما روزی دو وعده غذا بخوریم؛ چه اشکالی دارد حتی اگر شرایط بدتر شود ما روزی یک وعده غذا بخوریم همان‌طور که الان نیز برخی روزی یک وعده غذا می‌خورند؛ مردم ما تاب و تحمل را دارند چرا که گرسنگی کشیدن بدتر از داغ از دست دادن عزیزان و جوانان نیست؛ آیا آن کسی که جوان و عزیزش را داده است حال برای انقلاب، اسلام و نظام حاضر نیست قدری گرسنگی بخورد؟

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه من نمی‌گویم که باید گرسنگی خورد، اضافه کرد: بی‌خود حرف مفت نزنند. من می‌گویم که ممکن است در مسیر مقاومت کار به جایی برسد که سختی‌ها را تحمل کنیم چرا که رسیدن به قله‌ها همواره با تحمل سختی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه پایداری اسلام با مقاومت به وقوع پیوسته است، گفت: اسلام با تحمل سختی‌های مومنان و مسلمانان صحابه پیامبر به وجود آمد. انقلاب اسلامی نیز با مقاومت مردم و تحمل سختی‌ها و محرومیت‌ها ایجاد شد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه رسیدن به قله‌های رفیع به آسانی ممکن نیست، گفت: مردم ما امروز آمادگی دارند و عده‌ای باید به مردم ایمان بیاورند. باید بدانیم که مردم ما مسلمان و انقلابی‌اند و روحیه انقلابی در آنها نمرده است و آنها ذلت‌پذیر نیستند. باید مردم را باور کنیم و آنها را به صحنه‌ها بکشانیم و با جلوگیری از اسراف‌ها و ولخرجی‌ها، سرمایه‌ها را به سمت دستگاه‌های تولیدی هدایت کنیم تا دیگر مشکلات نیز برطرف شود.

نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی، نامه سلیمان ما بود
جنتی در ادامه با اشاره به ارسال نامه از سوی مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی و دعوت ایشان از جوانان دنیا به مطالعه از منابع موثق دین اسلام، با اشاره به نامه حضرت سلیمان به بلقیس، گفت: این نامه سلیمان ما بود.

وی با بیان اینکه اقدام مقام معظم رهبری حرکت بسیار ارزنده و ستودنی و بی‌سابقه‌ای بود، اظهار کرد: ایشان پس از حرکت کثیفی که در فرانسه اتفاق افتاد و به مقام معظم پیامبر اسلام توهین شد و متاسفانه کشورهای اسلامی نیز برخورد مناسبی نکردند، به فکر افتادند و دریافتند که دشمنان اسلام در حال انجام اقدامات اسلام‌هراسانه هستند و اسلام را طرفدار تروریسم و ترور معرفی می‌کنند. در این شرایط نامه‌ای به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی نوشتند و از آنها دعوت کردند که اسلام را از منابع اصلی آن بشناسند نه از صحبت‌هایی که دشمنان اسلام مطرح می‌کنند.

امام جمعه موقت تهران گفت: ایشان از جوانان دعوت کردند که به قرآن و اخلاق و زندگی پیغمبر مراجعه کنند و به شناختی دقیق از اسلام دست یابند. در آن صورت چنانچه می‌خواهند با اسلام مقابله کنند نیز بدانند که با چه مقابله می‌کنند.

جنتی گفت: امیدوار هستیم که در سال آینده و در سالگرد صدور این نامه شاهد باشیم که سیل عظیمی از جوانان اروپایی و آمریکایی به اسلام گرایش پیدا کرده‌اند.

وی همچنین با اشاره به حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله لبنان به گشتی‌های رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: شکر خدا را به جا می‌آوریم که بچه‌های حزب‌الله لبنان شریف انتقام خوبی از خون شهدای عزیز حزب‌الله و یکی از فرماندهان ما گرفتند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه این اول کار است، گفت: اسرائیل باید منتظر اقدامات بعدی نیز باشد و ما امیدوار هستیم که در سالگرد شهادت شهدای حزب‌الله ناظر فتح‌های بسیاری از حزب‌الله و شکست اسرائیل باشیم.

جنتی همچنین با اشاره به درگذشت پادشاه عربستان با بیان اینکه پادشاه قبلی عربستان با شیعه دشمنی بسیاری داشت و تکفیر را راه‌اندازی و از آن حمایت کرد، گفت: پادشاه عربستان به سزای اعمالش خواهد رسید و الان نیز در حال تحمل مجازات اعمالش است.

وی با بیان اینکه باید به اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها و آنها که در اینجا نیز گاهی اوقات از سفره او تغذیه می‌کردند و او را حمایت می‌کردند، تسلیت بگوییم، گفت: به مومنان و مسلمانان و کسانی که واقعا غصه اسلام و شیعه را می‌خورند تبریک بگوییم و امیدوار هستیم که ادامه کار به این صورت نباشد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله جنتی در خطبه نخست نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به عواقب اعمال خیر و شر انسان‌ها خاطرنشان کرد: گرچه همه چیز جزء مقدرات الهی است و همه کارها در عالم طبق مقدرات و معیشت خداوند متعال صورت می‌گیرد اما در عین حال نقش بشر نیز نقش تعیین‌کننده‌ای است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه خداوند مقدرات را مقدر می‌کند و این اتفاق شب قدر صورت می‌گیرد، گفت: خداوند شب قدر مقدرات را بر حسب اعمال انسان‌ها مقدر می‌کند حال اگر این انسان اهل خیر باشد خیر و اگر اهل شر باشد شر برایش مقدر می‌گردد.

جنتی با بیان اینکه نباید گناه کنیم و انتظار داشته باشیم که از جانب خدا خیرات به سمت ما روانه شود، گفت: نباید گران فروشی، رباخواری، رشوه‌خواری و ایجاد تفرقه در میان خود و دشمنی با خود با عناوین مختلف داشته باشیم و در عین حال انتظار داشته باشیم که از جانب خداوند خیرات به سمت ما روانه شود چرا که خداوند نیز این موضوع را نمی‌پذیرد و در قرآن کریم آمده است که اگر می‌خواهید زیر دست دشمن نباشید باید بر اعتقادات خود ایستادگی کنید و با دشمن معامله نکنید و تسلیم وی نشوید و هیهات من‌الذله را فراموش نکنید تا خداوند شما را عزیز کند.

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: همچنین در قرآن آمده است که اما اگر تصمیم گرفتید که با دشمن دست دوستی بدهید دیگر نباید انتظار عزت الهی داشته باشید بلکه باید ذلت را تحمل کنید.

جنتی همچنین با تاکید بر لزوم مبارزه با فساد در کشور، گفت: سالهاست که مقام معظم رهبری بر لزوم مبارزه با فساد در کشور تاکید می‌کنند همچنین همه از جمله مسئولین نیز همواره دم از مبارزه با فساد می‌زنند اما چگونه باید با فساد مبارزه کرد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: چنانچه می‌خواهیم با فساد مبارزه کنیم چاره‌ای نداریم جز اینکه افراد فاسد را از پست‌ها و سمت‌ها برداریم چرا که امکان ندارد فردی فاسد در پستی قرار بگیرد و بخواهد که امور را اصلاح کند چنانچه فردی فاسد برای پستی تعیین می‌شود اگر بخواهیم از وی انتظار داشته باشیم این است که وی فساد نکند نه آنکه اصلاح انجام دهد.

جنتی با انتقاد از انتصاب برخی افراد در برخی عناوین و سمت‌ها گفت: چرا اکنون باید افراد ناباب را سر کار بگذارند. من چندی پیش راجع به فردی که در یکی از معاونت‌های بالا قرار گرفته بررسی می‌کردم و دیدم که این فرد جزو افرادی است که در شورای نگهبان رد صلاحیت شده و ادله زیادی نیز بر ردصلاحیتش وجود داشته است. این فرد همچنین در تحصن مجلس شرکت کرده و آنجا عامل بقا و ادامه تحصن بوده است. وی در رژیم شاه نیز دارای سوء سابقه بوده است.

وی اضافه کرد: این فرد سوابقی از این قبیل دارد و در مقابل نظام و رهبری ایستاده است ولی امروز در یک معاونت در یک وزارتخانه پولدار سمت گرفته است.

امام جمعه موقت تهران با طرح این پرسش که چرا ملاحظه نمی‌کنند و چرا این افراد باید سرکار باشند، گفت: آیا انتظار داریم که این فرد برای انقلاب و نظام و مردم دلسوزی کند؟

وی همچنین با بیان اینکه با وجود تاکید بر این موضوع که نباید فتنه‌گرها را سر کار بگذاریم، اما این کار ادامه دارد و متوقف نیز نشده است، گفت: مرتبا به ما گزارش می‌دهند که به ویژه در دانشگاه‌ها افرادی که در فتنه نقش داشتند روی کار می‌آیند. حال این پرسش مطرح می شود که آیا این افراد می‌توانند با فساد مبارزه کنند.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه مسئولین و مقامات بالای کشور باید مراقب باشند، گفت: مردم نیز باید پیگیر چنین مسائلی باشند و بی‌تفاوت از کنار آنها نگذرند. آنها باید ببینند که پست‌ها به دست فرهنگ بسیجی سپرده می‌شود یا فرهنگ فتنه. مردم باید احساس وظیفه کنند و در برابر چنین مسائلی بی‌تفاوت نباشند.


ویدیو مرتبط :
‏جنتی مرگ ‏پادشاه عربستان را تبریک گفت-حتما ببینید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش حسن روحانی به اظهارات آیت الله جنتی



 

واکنش حسن روحانی به اظهارات آیت الله جنتی

 

رییس مركز تحقیقات استراتژیك مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این كه «چه كسی می تواند كاندیدا شود را قانون تعیین كرده است» بر این نكته كه «شورای نگهبان موظف است ناظر بر اجرای قانون باشد» تاكید كرد.

 

حجت السلام و المسلمین حسن روحانی در جمع خبرنگاران، با تاكید بر این كه «وحدت با یك صفحه كاغذ یا تدوین چند مساله امكان پذیر نیست» تصریح كرد: «باید افكار و اهداف به هم نزدیك شوند».

وی با بیان این كه «هرگونه تلاش برای همگرایی و وحدت اشكال ندارد» افزود: «با توجه به این كه بحث اصولگرایی امروز به گونه ای است كه هر گروهی ادعا و چارچوبی دارد و با گروه دیگر مقابله می كند و در عین حال هر دو خود را اصولگرا می دانند، اگر جمعی دور هم جمع شوند و تلاش كنند، چارچوبی را برای هماهنگی وحدت به وجود آورند، مثبت است، البته اگر شدنی باشد».

وی ادامه داد: «باید دید اختلافات از كجا نشات گرفته و ریشه آن در كجاست، تا بتوان آن را حل و فصل كرد. پس با یك بیانیه معضل حل نمی شود و اختلافات باقی می ماند، ولی اصل تلاش برای ایجاد وحدت و هماهنگی كار مثبتی است».

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس آینده، اظهار كرد: «در انتخابات قانون داریم و همه باید ملتزم به قانون باشیم، پس اگر قانون شرایطی را برای كاندیدا آورده است، همان شرایط باید مدنظر باشد و هیچ شخصی نمی تواند به آن شرایط موردی را اضافه كند؛ بنابران شورای نگهبان هم موظف است ناظر بر اجرای قانون باشد و نه چیز دیگری و شورای نگهبان موظف است كاری كند تا قانون دقیقا اجرا شود».

باید همه در چارچوب قانون همه حركت كنیم

وی هم چنین با بیان این كه «باید از حضور همه گروه ها، تشكل ها، انجمن ها و احزاب در انتخابات آینده استقبال كنیم» تصریح كرد: «این كه چه كسی می تواند كاندیدا شود را قانون تعیین كرده است و این كه چگونه می شود در صحنه انتخابات حضور یابد، مطابق آن چیزی است كه در قانون تعیین شده پس نباید فرای قانون سخنی بگوییم و نسخه ای بپیچیم و باید همه در چارچوب قانون حركت كنیم».

وی افزود: «اگر در انتخابات همه گروه ها و احزاب شركت كنند، به نفع كشور است و هرچه حضور مردم پررنگ تر باشد، آن انتخابات پرشورتر خواهد بود، همانطور كه در انتخابات های گذشته مقام معظم رهبری بر شركت همه و حضور بیشتر مردم تاكید كرده اند و همچنان نیز بر این موضوع تاكید دارند».

این عضو مجلس خبرگان تصریح كرد: «هرگونه سخن و رهنمودی كه منجر شود گروهی از جامعه ما در انتخابات حضور نداشته باشند، امر مطلوبی نخواهد بود؛ چراكه هرچه حضور در انتخابات بیشتر باشد، به نفع همه است».

مسوولین انتخابات فضای مناسب برای حضور همه را فراهم كنند

وی در پاسخ به سوالی درباره میزان آمادگی مردم برای حضور در صحنه انتخابات مجلس آینده نیز توضیح داد: «همه باید تلاش كنیم فضا را برای حضور مردم به وجود آوریم و اگر فضای جامعه ما مشكلی دارد، وظیفه مسوولین انتخابات است كه فضای مناسب برای حضور همه در انتخابات را فراهم كنند».

وی هم چنین با بیان این كه «در انتخابات صحنه را برای حضور یك حزب آماده نمی كنیم، بلكه عرصه برای همه باید آماده شود» تصریح كرد: «جامعه ۷۰ میلیونی كه جمعیتی برابر ۵۰ میلیون آن می تواند در انتخابات شركت كند، باید شرایط را برای حضور همه فراهم كند كه این شرایط با مشاركت مردم و ا عتماد آن ها به وجود می آید، پس باید اعتماد كنند كه قانون اجرا می شود و همه مجری قانون هستند و تخلفی از قانون صورت نمی گیرد؛ بنابراین دستگاه های اجرایی و سه قوه وظیفه دارند شرایط را برای حضور بیشتر مردم فراهم كنند و این وظیفه همه ماست».

رییس مركز تحقیقات استراتژیك در رابطه با وظیفه نخبگان در عرصه انتخابات و سكوت برخی نیز گفت: «عده ای سكوت می كنند، چون هر كس سخنی می گوید عده ای آماده هستند برای هجمه و تهمت پس باید این قبیل اقدامات را از بین برد؛ چراكه وقتی یك رسانه خود را مجاز می داند، نسبت به هر فردی هر نوع قضاوت و اتهامی بزند، طبیعی است كه عده ای خود را كنار می كشند».

باید فضای اتهام ، تهمت و بهم پریدن را از بین ببریم

وی با تاكید بر این كه «باید فضای اتهام، تهمت و بهم پریدن را از بین ببریم» خاطرنشان كرد: «این كه هر گروهی می خواهد به صورت دیگری ناخن كشد، مطلوب جامعه ما نیست، پس باید تلاش كنیم فضای مطلوب و امن برای حضور همه پیدا شود و همه احساس امنیت كنند كه می توانند اظهارنظر داشته باشند؛ چراكه از افتخارات جامعه ما این است كه همه در چارچوب قانون، آزادی بیان نظر و فكر دارند، و این نباید از دست رود».

وی همچنین درباره كم رنگ شدن نقش خود در شورای عالی امنیت ملی توضیح داد: «من در شورای عالی امنیت ملی عضو هستم و هر وقت جلسه شورا تشكیل شود، شركت می كنم پس حضور من كمرنگ نیست؛ چراكه در همه جلسات شركت دارم».

همه تلاش كنیم پرونده ایران را از شورای امنیت بیرون آوریم

روحانی همچنین درباره مذاكرات استانبول اظهارنظر كرد: «اصل مذاكره مطلوب است؛ چراكه ما باید معضلاتی را كه از نظر سیاسی داریم، حل و فصل كنیم».

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار كرد: «همه باید تلاش كنیم از طریق مذاكرات، تماس ها و فعالیت های دیپلماتیك پرونده ایران را از شورای امنیت بیرون آوریم و هدف باید این باشد، در حال حاضر فعالیت هسته یی مان را انجام می دهیم، اما مشكل ما این است كه پرونده ما در شورای امنیت است، پس وظیفه همه مسوولان است تا به لحاظ دیپلماتیك وظایف خود را انجام دهند و مذاكرات استانبول یك قدم در این راه است».

وی همچنین اظهار كرد: «امیدواریم در مذاكرات استانبول بتوانیم در جهت رسیدن به اهداف مان یك قدم پیش رویم، پس اصل مذاكره مهم نیست، بلكه دستیابی به اهداف مهم است و بزرگترین هدف ما در بحث هسته یی این است كه پرونده ما از شورای امنیت خارج شود، چون تا وقتی در شورای امنیت است، قطعنامه ها وجود دارد و ممكن است قطعنامه های دیگری نیز تصویب شود و تصویب قطعنامه ها به نفع مردم نیست، پس باید تلاش كنیم، فضا را تغییر دهیم و تغییر فضا با فعالیت دیپلماتیك امكان پذیر است.»

با جامعه روحانیت مبارز قهر نیستم

روحانی در پاسخ به سوالی درباره حضور ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و خودش در جلسات جامعه روحانیت گفت: «من در جامعه روحانیت مبارز عضو هستم و از اعضای موسس آن بوده و همیشه عضو شورای مركزی بودم و در حال حاضر عضو شورای مركزی هستم».

وی با اشاره به این كه «روحانیت مبارز از سال ۵۶ توسط شهیدان بهشتی ، مطهری و مفتح شكل گرفت» گفت: «از روزهای اولیه عضو این جمع بوده ام و تابه حال هستم و آقایان ناطق نوری ، هاشمی رفسنجانی، امامی كاشانی و غیره نیز عضو هستند».

وی با تاكید بر این كه « با روحانیت مبارز قهر نیستم و ابایی از حضور ندارم» ادامه داد: «اما معمولا این روزها دستور خیلی مهمی در آن وجود ندارد، پس هر وقت دستور مهمی در روحانیت مبارز مطرح شود و دعوت كنند، حتما شركت می كنم».../ایسنا