اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هزینه های عجیب بیمارستان های خصوصی


دریافت های چند میلیونی بیمارستانهای خصوصی از بیماران بابت هزینه های درمان، هتلینگ و...، مشکلی است که اغلب قریب به اتفاق مردم حتی آن دسته از افرادی که هیچ مشکل مالی ندارند هم، به آن اعتراف کرده و خواستار برخورد با بیمارستانهایی شده اند که راههای جالبی برای درآمدزایی دارند.

خبرگزاری مهر: دریافت های چند میلیونی بیمارستانهای خصوصی از بیماران بابت هزینه های درمان، هتلینگ و...، مشکلی است که اغلب قریب به اتفاق مردم حتی آن دسته از افرادی که هیچ مشکل مالی ندارند هم، به آن اعتراف کرده و خواستار برخورد با بیمارستانهایی شده اند که راههای جالبی برای درآمدزایی دارند.

 وجود بیمه تکمیلی در نزد اغلب قریب به اتفاق مردم باعث شده تا این دسته از افراد جامعه برای رفتن به بیمارستانهای خصوصی نیز هچ دغدغه و نگرانی بابت پرداخت هزینه های درمانی نداشته باشند. اما، آنچه مسلم است، اغلب بیمارستانهای خصوصی برای اینکه بتوانند از عهده هزینه های بیمارستانی در بیایند، از روشهایی استفاده می کنند که به شدت مورد اعتراض بیماران قرار می گیرد. به طوریکه این قبیل بیمارستانها سعی می کنند از محل دریافتهای خارج از تعهدات بیمه ای، هزینه های خود را جبران و کسب درآمد کنند.

یکی از شهروندان تهرانی به علت عارضه آپاندیسیت، کارش به بیمارستان می کشد و چون بیمه طلایی دارد، از همین رو نگرانی بابت رفتن به بیمارستان خصوصی ندارد و راهی یکی از همین بیمارستانها می شود.

او با اشاره به بیمه طلایی که دارد، می گوید: بر اساس قراردادی که داریم، می بایست 80 درصد هزینه های بستری و درمان را بیمه طلایی بدهد. من هم چون اینطوری فکر می کردم، به محض اینکه درد آپاندیسیتم عود کرد، اومدم بیمارستان و بستری شدم. اصلا فکر نمی کردم که بخواهم هزینه زیادی بابت درد آپاندیسیت بدهم.

البته گلایه این شهروند بیشتر متوجه روشهای نادرست و غیرمنطقی است که در نظام سلامت کشور ما جاری است. زیرا، وقتی یک نفر بیمه می شود، می بایست همه هزینه های درمانی او تا زمان ترخیص از بیمارستان، به طور کامل پوشش داده شود و اینگونه نباشد که بابت همراه بیمار 670 هزار تومان بدهد.

این شهروند، هزینه عمل آپاندیسیت را یک میلیون و 823 هزار تومان اعلام کرد و گفت: بر اساس تعرفه بیمه طلایی، سهم من از این مقدار، در حدود 350 هزار تومان می شد که می بایست پرداخت کنم و البته راضی هم بودم. اما مسئله ای که باعث شد تا هزینه های من در زمان ترخیص بیشتر شود، مربوط به هزینه های خارج از تعهد بیمه است.

او می گوید: وقتی ترخیص شدم، دو تا برگه تسویه حساب دستم دادند. اولی مربوط به هزینه های بیمه ای عمل آپاندیسیت بود که هیچ گلایه ای از مقدار آن نداشتم. اما مشکل من با برگه دوم ترخیص بود که یک میلیون و 627 هزار تومان هزینه برای من تراشیده بودند.

این شهروند به مواردی همچون هزینه لباس بیمار، همراه بیمار، ساک بهداشتی و... اشاره می کند و می گوید: چرا بابت لباس بیمار باید 145 هزار تومان فاکتور کنند. یا اینکه برای ساک بهداشتی که شاید تنها وسیله مورد استفاده آن مسواک بود، 66 هزار تومان از من بگیرند.

او معتقد است که این شیوه دریافتهای غیرمتعارف بیمارستانهای خصوصی از مردم، باعث بدگمانی و بی اعتمادی به بیمه ها می شود.

در همین حال دکتر مسعود پزشکیان وزیر اسبق بهداشت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز بر این عقیده است که بیمه تکمیلی همان رومیزی و زیرمیزی است.

وی می گوید: مسئولان امر باید صندوقهای بیمه را یکی کنند، منابع را نیز درست ببینند تا همه مردم بیمه شوند.

وزیر اسبق بهداشت با بیان این جمله که ما فقط با لغات بازی می‌کنیم، ادامه داد: عدالت در سلامت آن زمان محقق می‌شود که وقتی یک فرد بی پول در بیمارستان بستری می‌شود، به او خدمات بدهیم.


ویدیو مرتبط :
طنز هزینه بیمارستان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هزینه‌اشغال تخت‌ بیمارستان‌های‌خصوصی؟+جدول



اخبار,اخبار اقتصادی ,تخت‌بیمارستان‌های‌خصوصی

 

 اخبار اقتصادی - هزینه‌اشغال تخت‌ بیمارستان‌های‌خصوصی؟+جدول

تخت بیمار روانی نیز از 108 هزار تومان تا 370 هزار تومان متغیر بوده و سی سی یو نیز از 248 هزار تومان تا 621 هزار تومان هزینه در بر دارد. آی سی یو نیز بین 388 هزار تومان تا 972 هزار تومان در هر شب بستری بیمار محاسبه می شود.

طی روزهای اخیر خبر تصویب تعرفه های جدید درمان در بخش خصوصی توسط دولت در رسانه های رسمی کشور منتشر شد که بر اساس آن ویزیت پزشکان، دندانپزشکان عمومی و «پی اچ دی» (PHD) پروانه دار ۱۶۵ هزار ریال، ویزیت پزشکان، دندانپزشکان متخصص ۲۶۰ هزار ریال، ویزیت پزشکان فوق تخصص، فلوشیپ و روانپزشکان ۳۳۰ هزار ریال، ویزیت پزشکان فوق تخصص روانپزشک ۳۷۰ هزار ریال، کارشناس ارشد پروانه دار ۱۴۰ هزار ریال و کارشناس پروانه دار ۱۲۵ هزار ریال است.

اما این مصوبه، بخش های مهم دیگری نیز دارد که تاکنون رسانه های کشورمان به آن اشاره نکرده اند. بر اساس این بخش از مصوبه شماره "۲۱۴۶۳/ت۵۰۵۰۳هـ" هیئت دولت که نسخه ای از آن به دست صبحانه رسیده، سقف تعرفه های هزینه اقامت بیماران و همراهان آنها در بیمارستانهای کشور به شرج جدول ذیل می باشد:

 

اخبار,اخبار اقتصادی ,تخت‌بیمارستان‌های‌خصوصی

 
بر این اساس، اقامت بیمار در اتاق یک تختی بیمارستان از حداقل 194 هزار تومان تا حداکثر 486 هزار تومان، اتاق دو تختی از حداقل 152 هزار تومان تا 378 هزار تومان، سه تختی و بیشتر از 108 هزار تومان تا 270 هزار تومان خواهد بود. تخت همراه بیمار هم از 20 هزار تومان در بیمارستان درجه 4 تا 51 هزار تومان در بیمارستان درجه 1 خواهد بود.

نگهداری نوزاد سالم در بیمارستان نیز از 75 هزار تومان تا 189 هزار تومان بسته به نوع بیمارستان متغیر بوده و این موضوع درباره نوزاد بیمار از 108 هزار تومان تا 270 هزار تومان خواهد بود. تخت سوختگی نیز طبق مصوبه هیئت دولت، از 324 هزار تومان تا 810 هزار تومان می باشد.

تخت بیمار روانی نیز از 108 هزار تومان تا 370 هزار تومان متغیر بوده و سی سی یو نیز از  248 هزار تومان تا 621 هزار تومان هزینه در بر دارد. آی سی یو نیز بین 388 هزار تومان تا 972 هزار تومان در هر شب بستری بیمار محاسبه می شود.

مصوبه دولت بخش های مهم دیگری نیز دارد که به شرح زیر دسته بندی و اعلام می شود:

کارشناسان ارشد و PhD پروانه دار در صورتی می توانند از تعرفه های کارشناسی ارشد و PhD استفاده نمایند که کارشناسی ارشد یا PhD ثبت شده آنها مرتبط با رشته کارشناسی بوده و در پروانه فعالیت درج شده باشد.

متوسط زمان ویزیت برای پزشکان عمومی حداقل 15 دقیقه، برای پزشکان متخصص حداقل 20 دقیقه و برای پزشکان فوق تخصص 25 دقیقه و روانپزشکان حداقل 30 دقیقه تعیین می شود.

پزشکان عمومی با سابقه بیش از 15 سال کار بالینی، مجاز به دریافت معادل 15 درصد علاوه بر تعرفه مصوب می باشند.

سقف ضرایب تعرفه های خدمات درمانی

۱- ضریب تعرفه دندانپزشکی – (۰۰۰/ ۹) ریال

۲- تا پایان خرداد ۱۳۹۳، ضرایب کای جراحی، بیهوشی، داخلی و فیزیوتراپی بخش خصوصی مطابق ضرایب کای تعرفه های مصوب سال ۱۳۹۲ ملاک عمل ارائه دهندگان خدمات درمانی قرار می گیرد و رشد ضرایب مذکور، موکول به بازنگری کتاب ارزش نسبی می گردد.

به سر جمع تعرفه های خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی و ژنتیک بخش خصوصی برای سال ۱۳۹۳، بیست درصد به تعرفه های مصوب سال ۱۳۹۲ اضافه خواهد شد.

رشد تعرفه های سونوگرافی 20 درصد، رادیولوژی 25 درصد، اسکن ایزوتوپ 15 درصد، رادیوتراپی 15درصد، سی تی اسکن 15 درصد و MRI ده درصد می باشد.

تعرفه سی تی اسکن اسپیرال به میزان 25 درصد افزایش نسبت به Conventional تعیین می شود.
اخبار اقتصادی - صبحانه آنلاین