اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی رفسنجانی دوباره آیت الله شد


کیهان که معمولانام رئیس مجمع تشخیص مصلت را بدون پیشوند درج می کند در یادداشتی به قلم حسین شریعتمداری به بیان خاطره ای از شهید باهنر پرداخته

خبرآنلاین: کیهان که معمولانام رئیس مجمع تشخیص مصلت را بدون پیشوند درج می کند در یادداشتی به قلم حسین شریعتمداری که در آن به بیان خاطره ای از شهید باهنر پرداخته ، نوشته است:

اواخر دهه 40 و اوایل دهه 50 نگارنده به اتفاق تعداد دیگری از دوستان  هم‌سن و سال و همگی مقلد حضرت امام(ره) تصمیم گرفته بودیم در زادگاهمان، دماوند که در آن ساکن و یا در تردد پی‌در پی بودیم، جلسه هفتگی دایر کنیم ... به اتفاق دوستان، از جمله مرتضی الویری و ... تصمیم گرفتیم از یک روحانی آگاه و مورد اعتماد برای سخنرانی و پاسخ به پرسش‌ها دعوت کنیم.

بعد از بررسی و پی‌گیری از این و آن، باخبر شدیم که یکی از آقایان روحانی(محمدجواد باهنر) برای جمعی از دانشجویان برنامه درسی دارد و آنان را با معارف اسلامی و مسائل سیاسی روز آشنا می‌کند...

آن شب، برای آشنایی با روحانی یاد شده و دعوت از وی در جلسه درس ایشان شرکت کرده بودیم. بعد از پایان درس  نیاز مبرم به حضور روحانی صاحبنظر و درد آشنایی مانند ایشان را با وی در میان گذاشتیم... از برپایی جلسه ابراز خشنودی کرد و ضمن تشویق و ترغیب‌ ما توضیح داد که مشغله فراوانی دارد و پوزش خواست که حضورش در جلسه ما حتی برای چند نوبت نیز امکان‌پذیر نیست...

گفتیم آقای باهنر! اگر فردای قیامت، خدا از ما بازخواست کند که چرا، هجوم بی‌امان به عقاید را دیدید و ساکت نشستید و چاره‌جویی نکردید؟ در پاسخ خواهیم گفت؛ به سراغ روحانی بیداردل و صاحبنظری به نام آقای باهنر رفتیم ولی ایشان جواب‌رد دادند و نپذیرفتند!...  اشک در چشمان مهربانش حلقه زد به فرش خیره شد و بعد از چند لحظه، سر برداشت و آهسته و آرام گفت می‌آیم.

ایشان یک سال و چند ماه، تمام روزهای جمعه خود را که به طور معمول صرف استراحت و رسیدگی به امور خانه و خانواده می‌شود، به جلسات ما اختصاص داد... بعد از شهید باهنر، حضرت آیت‌الله امامی‌کاشانی نیز - با همان احساس مسئولیت- یکسال و چند ماه از جمعه‌های خود را بی‌وقفه و بدون فاصله به جلسه یاد شده اختصاص دادند و سپس نزدیک به 2 سال  شهید شرافت زحمت حضور پی در پی جمعه‌ها را به دوش کشیدند و... بزرگانی چون آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، شهید هاشمی‌نژاد و... نیز، هر از چندگاه، بی‌کمترین منت تن به زحمت دادند.


ویدیو مرتبط :
دفاع رهبر از آیت الله هاشمی رفسنجانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عصبانیت سیانیوز از آیت الله هاشمی رفسنجانی



 

 

 

 


کیهان: عصبانیت سیانیوز از آیت الله هاشمی رفسنجانی

همان بهتر كه افرادی همچون رفسنجانی ها در جنبش سبز شركت نداشته باشند وگرنه آشكار می شود كه جنبش دنبال مبارزه با حكومت اسلامی نیست.

روزنامه كیهان در ستون اخبار ویژه امروز خود آورده است:

تیله نیندازید، من خودم تیله بازم!

یكی از كمونیست‌های فراری از رواج پدیده تیله اندازی در میان اپوزیسیون خبر داد. جمشید اسدی با بیان این كه "در جوانی در اردوگاه چپ بودم اما اكنون باورهای من بسیار دگرگون گشته اند و دیگر نه به مبارزه طبقاتی اعتقاد دارم و نه به ماتریالیسم تاریخی و پیروی از حزب پیشرو پرولتاریا "، نوشت: یكی از نكاتی كه از سال های حضور در كنفدراسیون CIS و سپس سازمان اتحاد و حزب رنجبران به یادم مانده، حكایت تیله است. آری همین تیله كوچك شیشه ای بازیچه سال های كودكی.

در آن سالها در جلسات و گفت وگو می گفتیم رفیق جان تیله نینداز! یعنی چه؟ یعنی بحثی خارج از موضوع جلسه مطرح نكن كه تمامی شركت كنندگان را همچون كودكان در پی تیله به دنبال خود بكشاند و موضوع از دستور خارج شود. البته بارها این اتفاق می افتاد و رفقا، برخی از سر سادگی و برخی از سر شیطنت، تیله می انداختند و ای بسا موفق می شدند كه بحث را از موضوع اصلی به جای دیگری و بیراهه بكشانند. حالا مدتی است كه گفته ها و اشاره های بسیاری از دوستان آشنا و بیگانه در اپوزیسیون مرا دوباره به یاد تیله می اندازد.

وی آنگاه در قبال بحث "مذمت تندروی در میان اپوزیسیون " به شگرد تیله اندازی متوسل شد و نوشت: این كه برخی كوشندگان اپوزیسیون بگویند ما در اوایل انقلاب بسیار تندروی كردیم و نتایج بدی گرفتیم و حتی به اسم اپوزیسیون هم نباید تندوری كرد، نوعی تیله انداختن است.

اسدی خشونت گریزی و مسالمت جو خواندن جنبش سبز را نوعی تیله اندازی در برابر بحث انتقاد از بی عملی موسوی و كروبی و عدم ارائه استراتژی از سوی آنها عنوان كرد و در عین حال در توجیه وابستگی و نوكری برای بیگانگان نوشت: "گفتن اینكه ما نباید از لج جمهوری اسلامی و مخالفت با آن، تن به استعمار و وابستگی به كشورها بدهیم، تیله اندازی است "(!)

عصبانیت سیا نیوز از هاشمی رفسنجانی!

اظهارات اخیر آیت الله هاشمی رفسنجانی باعث آزردگی خاطر سایت گویا نیوز-تبلیغاتچی علنی سازمان سیا- شد.

هاشمی رفسنجانی اخیراً گفته بود "مهمترین هدف دلسوزان نظام در شرایط فعلی باید مراقبت از اصل نظام جمهوری اسلامی باشد و همه باید در این مسیر حركت كنیم. " در پی این اظهارنظر، گویا نیوز در مطلبی به قلم ناصر مستشار (از طرفداران علنی حمله نظامی به ایران) نوشت: همان بهتر كه افرادی همچون رفسنجانی ها در جنبش سبز شركت نداشته باشند وگرنه آشكار می شود كه جنبش دنبال مبارزه با حكومت اسلامی نیست. از همان اول هم هویدا بود كه در هاشمی پتانسیل مبارزه جدی علیه حكومت اسلامی وجود ندارد چرا كه خود یكی از مسئولان عملكرد 20ساله اول جمهوری اسلامی است. به جنبشی كه رفسنجانی ها پرچمدارش باشند، باید به دیده شك و تردید نگاه كرد. خانم ]...[ از بستگان هاشمی رفسنجانی در روز انتخابات گفت احتمال تقلب زیاد است و مردم باید فردای انتخابات به خیابان بریزند. باز هم بگویید زنان ضعیفه هستند! كاش هاشمی نصف شهامت حاج خانم ]...[ را كه فرمان بیرون آمدن را صادر كرد، داشت.

فرقی نمی كند یا به ما امتیاز بدهید یا به آمریكا

ارگان رسمی سازمان سیا به نقل از یكی از اصلاح طلبان فراری فاش كرد آمریكا با تهدید نظامی می خواهد از حاكمیت ایران امتیاز بگیرد یا حاكمیت را وادار به دادن امتیاز به رقبای داخلی خود كند.

رادیو فردا در تحلیل سخنان مایكل هایدن رئیس سابق سیا مبنی بر اینكه احتمال حمله نظامی وجود دارد و این بدترین گزینه نیست، از قول علیرضا نامور حقیقی نوشت: ایران برای مقابله با تحریم و جنگ احتمالی دو راه بیشتر ندارد یكی اینكه با آمریكا سازش كند. دیگر اینكه مصالحه داخلی كند ]![ و از نیروهای معترض بعد از انتخابات دلجویی نماید. یعنی یا باید به دولت های خارجی امتیاز بدهد یا به رقبای داخلی.

این مهره فراری توضیح نداد كه به چه دلیل رژیم های مستكبر خارجی و اپوزیسیون داخلی را یكی می بیند اما در عین حال گفت: بخشی از جناح های محافظه كار و جمهوری خواه در آمریكا مایلند دولت اوباما را به سمت جنگ سوق بدهند و از این طریق سیاست های اجتماعی دولت اوباما مانند بیمه همگانی را با مشكل مواجه كنند. دموكرات ها معمولاً وقتی وارد جنگ می شوند معلوم و مشخص نیست كه در انتخابات بعدی بتوانند رأی بیاورند چون از جنبه بودجه مشكلات جدی پیدا خواهند كرد و سیاست های رفاهی شان با مشكلات جدی مواجه خواهد شد.

شایان ذكر است دولت آمریكا در روزگار قدرت اصلاح طلبان، از آنها به عنوان متحدان خود كه باید حمایت شوند یاد كرد. بوش بارها گفته بود ما از اصلاح طلبان در ایران حمایت می‌كنیم، ما به كمك آنها توانستیم برنامه هسته ای ایران را تعطیل كنیم...../تحلیل:عصرایران