اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر کیهان درباره اختلاط دختران و پسران


کیهان نوشت: ، اختلاط دختران و پسران در کلاس های دانشگاهی موجب تقویت حس تبرّج و خودآرایی و ایضاً تشدید روحیه "خود عرضه‌داری" از طرف هر دو جنس مذکر و مؤنث می‌گردد که علت این امر، تنها و تنها در جذب و البته جلب نظر جنس مخالف تعریف می‌شود.

خبرآنلاین: دانشگاه‌های ایران اسلامی عمدتاً از دانشجویانی متشکل است که پس از گذراندن تحصیلات 12 ساله عمومی و به امید دانش‌اندوزی مضاعف، از مدارس منفک شده جنسیتی، راهی کلاس‌های مختلط دانشگاهی می‌شوند.

روزنامه کیهان در مقاله ای نوشت: جالب آنکه این تغییر فضای آموزشی از منفک به مختلط، درست در سنینی صورت می‌پذیرد که بیشترین غلبه احساسات بر عقل آدمی حادث شده و هیجانات سرکش و شور و نشاط جوانی بر انسان مستولی می‌گردد.

در چنین شرایطی جوان تازه راه‌یافته به دانشگاه می‌بایست هم درسش را به درستی و شایستگی بخواند و هم از پس غلبه بر غلیان احساساتش برآید که شاید برای بسیاری تأمین توأمان این دو، امری غیرممکن و ناشدنی بنمایاند.

از اینجاست که به مرور زمان و اندک اندک اُفت تحصیلی خودنمایی می‌کند و مشروطی‌ها یکی پس از دیگری فرا می‌رسند و دانشجوی جوان را به مسائل و مشکلات عاطفی و احساساتی شدیدی مبتلا می‌کند.

حال اگر دانشجویی بتواند با تکیه بر منطق و دیانتش یا با مساعدت خانواده و اطرافیان دلسوزش، از پس غلبه بر چنین معضلات ناخواسته‌ای برآید، شاهکار کرده است؛ اما در غیر این صورت، طلایی‌ترین دوران زندگانی‌اش را در پیش پای احساسات سرکش ولی زودگذر خویش مذبوح می‌سازد!

از دیگر سوی، اختلاط دختران و پسران در کلاس های دانشگاهی موجب تقویت حس تبرّج و خودآرایی و ایضاً تشدید روحیه "خود عرضه‌داری" از طرف هر دو جنس مذکر و مؤنث می‌گردد که علت این امر، تنها و تنها در جذب و البته جلب نظر جنس مخالف تعریف می‌شود.

همین روحیه "خود در معرض‌گذاری" جوانان پس از مدتی منتج به "تنوع‌طلبی افراطی" می شود که بدبختانه بعدها روال ثابت و نظم زندگانی افراد تنوع خواه را تحت‌الشعاع قرار داده و تمامی شئون حیات ایشان من‌جمله بحث تشکیل خانواده و ازدواج را با سوء‌تأثیر مواجه خواهد نمود.

از این روی هنگامی که می‌توان با اعمال و اجرای طرح تفکیک جنسیتی، راندمان و بازدهی مراکز آموزش عالی را ارتقاء داد، چرا کار امروز را به فردا واگذارده و دلایلی واهی همچون مقاومت و مخالفت معدودی از دانشجویان، لجن‌پراکنی معاندان را در حکم بهانه‌هایی به جهت عدم اجرای طرح تفکیک مطرح نموده و بالفعل نمودن این امر اساسی بالقوه را به تأخیر اندازیم؟!

در سالیان اخیر یکی از عمده تأکیدات مؤکد رهبری فرزانه انقلاب اسلامی، موضوع «وحدت حوزه و دانشگاه» و همچنین استفاده از ظرفیت‌ها، تجربیات و پیشرفت‌های متقابل این دو نهاد علمی و معرفتی از یکدیگر بوده است.

در همین راستا، یکی از اولویت‌دارترین موارد در مبحث تشریک مساعی دانشگاه و حوزه‌های علمیه، گرته‌برداری دانشگاه‌های سراسر نظام اسلامی از ابتکار حسنه تفکیک محل تحصیل خواهران و برادران طلبه در حوزه های علمیه کشور است.

جای نیک‌بختی است که برخی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی فعال در حوزه علوم انسانی همچون؛ «دانشگاه امام صادق(ع)»، «دانشگاه علامه طباطبایی»، «دانشگاه الزهراء(س)»، «دانشگاه امام حسین(ع)» و ...؛ به‌عنوان پیشگامانی موفق در عرصه جداسازی جنسیتی مطرحند و چه از نظر کیفیت آموزشی و چه از لحاظ حفظ سجایای اخلاقی، در قیاس با دانشگاه‌های مختلط هم‌سنخ خویش، موفق‌تر بوده و از جمله سرآمدان عرصه آموزش عالی جمهوری اسلامی محسوب می‌شوند.

کوتاه سخن آنکه، شایسته است که با تحقق امر جداسازی و تفکیک محیط آموزشی جنسیت‌ها از یکدیگر، علاوه بر اجرای صحیح الگوی آموزشی ایرانی – اسلامی و جایگزینی آن به‌جای مدل مرسوم و البته منحط غربی، گامی مؤثر در جهت بهبود روند تحصیل و تهذیب نفس دانشجویان و جوانان برومند ایران اسلامی برداریم.


ویدیو مرتبط :
دکتر هلاکویی - چرا پسران بد در دید دختران جذاب تر به نظر می آیند؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عربستان: جنجال جمع آوری نمایشگر پخش جام جهانی به بهانه اختلاط دختران و پسران + تصاویر



اخبار بین الملل - عربستان: جنجال جمع آوری نمایشگر پخش جام جهانی به بهانه اختلاط دختران و پسران

اختلاط میان دختران و پسران دلیل افراد برای برچیدن نمایشگرهای بزرگ پخش مسابقات جام جهانی بود این در حالی است که به گفته جوانان، تنها پسران جوان در مقابل این نمایشگرها حضور می یافتند.

جمع آوری یک نمایشگر مستقر در یکی از پارک های شهر طائف عربستان سعودی به هنگام پخش مسابقه جام جهانی فوتبال جنجال زیادی را در رسانه ها به دنبال داشته است.

به گزارش  عصرایران به نقل از  روزنامه سعودی "مکه"، شماری از افراد نمایشگر بزرگی را در شهر طائف به هنگام پخش مسابقات جام جهانی فوتبال برزیل، خاموش و جمع آوری کردند.

آنها با جمع کردن این نمایشگر، مانع از پخش مسابقات جام جهانی فوتبال در برزیل و تماشای مسابقات از سوی مردم شدند.

 

اخبار,اخبار بین الملل, مسابقات جام جهانی


به نوشته مطبوعات عربستان سعودی، شهرداری طائف برای پخش مسابقات جام جهانی و پرکردن اوقات فراغت جوانان، اقدام به نصب نمایشگر بزرگی برای پخش مسابقات جام جهانی برزیل در یکی از پارک های این شهر کرده بود.

اختلاط میان دختران و پسران دلیل افراد برای برچیدن نمایشگرهای بزرگ پخش مسابقات جام جهانی بود این در حالی است که به گفته جوانان، تنها پسران جوان در مقابل این نمایشگرها حضور می یافتند.

برچیدن نمایشگرها به هنگام پخش یکی از مسابقات، با اعتراض و نارضایتی حاضران نیز روبه رو شده است.

"محمد الشهری" یکی از جوانان حاضر در محل به هنگام برچیدن نمایشگر پخش مسابقات جام جهانی در این باره گفت: این اقدام غیرقابل توجیه است زیرا همه شهرهای عربستان سعودی شهرداری ها چنین نمایشگرهایی را برای پخش مسابقات اختصاص داده اند اما با مشکلی مواجه نشده اند.

"خالد العتیبی" دیگر جوان اهل طائف هم که تنها برای تماشای جام جهانی به پارک آمده بود گفت: در شهرهای مکه و جده و دیگر شهرهای عربستان سعودی هم همچنان جوانان از این نمایشگرها استفاده می کنند این در حالی است که در طائف با برچیده شدن و جمع شدن این نمایشگرها روبه رو شدیم.

 

اخبار,اخبار بین الملل, مسابقات جام جهانی

 
وی افزود: از شهرداری می خواهیم دوباره با استقرار این نمایشگرها بتوانیم ادامه مسابقات جام جهانی را تماشا کنیم. ما همچنین از سخنان افرادی که گفته اند این نمایشگرها باعث اختلاط دختران و پسران شده اند؛ تعجب می کنیم این در حالی است که این نمایشگرها فقط برای پسران و مردان اختصاص داده شده است و در این مکان ها دخترانی برای مشاهده مسابقات جام جهانی وجود ندارد.
اخبار بین الملل - عصر ایران