اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

مقایسه قیمت تریاک در ایران و در آمریکا


سردار علی مویدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز هر کیلو تریاک در مرزهای ورودی ایران 400 دلار است که در مرزهای غربی 1700 دلار فروخته می شود، این در حالی است که قیمت عمده فروشی هروئین در مرزهای ایران 5000 دلار، در ترکیه 17 هزار دلار، در آلمان 28 هزار و 100 دلار و در آمریکا 32 هزار دلار است.

خبرگزاری مهر: سردار علی مویدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر عصر دیروز در مراسم ملاقات رئیس پلیس کشور با سفرا و نمایندگان سازمان بین المللی مستقر در تهران اظهار داشت: در سال 2012، 154 هزار هکتار زمینهای کشور افغانستان زیر کشت مواد مخدر قرار داشت که متاسفانه این میزان در سال جاری میلادی به 175 هزار هکتار افزایش یافته است و آمارها بیانگر افزایش سالانه کشت خشخاش در افغانستان از سال 2001 به بعد است.

وی ادامه داد: در آن زمان سالانه 185 تن مواد مخدر تولید می شد که این آمار در سال گذشته به 6500 تن افزایش یافت یکی از مهمترین دلایل موثر در افزایش کشت، انحلال پلیس امحای خشخاش در کشور افغانستان است. افزایش قیمت مواد مخدر به ویژه تریاک در سالهای اخیر باعث شده است زمین های کوچک کشاورزی نیز زیر کشت مواد مخدر قرار گیرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر افزود: مسیر قاچاق مواد مخدر از افغانستان به سمت شمال این کشور و آسیای میانه تغییر یافته است و ایران در همسایگی بزرگترین تولید کننده مواد مخدر قرار دارد اگر مبارزه ایران نباشد سایر کشورها به مساله اعتیاد و مواد مخدر مبتلا می شوند.

به گفته وی امروز هر کیلو تریاک در مرزهای ورودی ایران 400 دلار است که در مرزهای غربی 1700 دلار فروخته می شود، این در حالی است که قیمت عمده فروشی هروئین در مرزهای ایران 5000 دلار، در ترکیه 17 هزار دلار، در آلمان 28 هزار و 100 دلار و در آمریکا 32 هزار دلار است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر افزود: در سال 2011 میلادی پلیس ایران 93 درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر داشته که این آمار در سال جاری میلادی به 135 درگیری افزایش یافته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به استفاده از سگهای مواد یاب اشاره کرد و افزود: این سگها در سال 2011 میلادی 42 تن 500 کیلوگرم مواد مخدر در سال 2012 میلادی 38تن 676 کیلوگرم مواد مخدر و در شش ماهه نخست امسال نیز 28هزار و 991 کیلوگرم کشف کردند.


ویدیو مرتبط :
مقایسه ی قیمت پراید در عراق و ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مقایسه درآمد سرانه و قیمت بنزین کشورها/ایران در میان ارزان ترین یا گران ترین ها؟



مقایسه درآمد سرانه و قیمت بنزین کشورها/ایران در میان ارزان ترین یا گران ترین ها؟

در میان 17 کشوری که ارزان ترین و گران ترین بنزین دنیا را به خود اختصاص داده اند ایران در میان 4 کشوری قرار دارد که پایین ترین درآمد سرانه را دارد اما به نسبت این درآمد، بنزین را گران تر از دیگر کشورهای مذکور بفروش می رساند.

 

خبرآنلاین: درحالیکه مصر با وجود آنکه پایین ترین درآمد سرانه را در میان کشورهای درج شده در جدول مذکور دارد با اینحال دومین جایگاه بنزین ارزان را به خود اختصاص داده است.به زبانی ساده تر اگرچه درآمد سرانه در این کشور پایین است اما بنزین هم برهمین اساس ارزان است و فشاری بر اقتصاد خانواده تحمیل نمی کند.

ترکمنستان و الجزایر نیز سرانه ای پایین تر از هر ایرانی دارند اما بنزین در این کشورها به نسبت ایران ارزان تر بفروش می رسد.

دراین میان بهترین وضعیت مربوط به کشور قطر است. این کشور درآمد سرانه بسیار بالایی دارد. به نحویک ه کشورهایی چون فرانسه و آلمان از این کشور عقب مانده اند. چراکه قطر با درآمد سرانه ای بیش از 106 هزار دلار در راس این جدول قرار گرفته در حالیکه چهارمین بنزین ارزان دنیا را به خود اختصاص داده است.در حال حاضر هر لیتر بنزین در این کشور حدود 18 سنت بفروش می رسد در شرایطی که قیمت هر لیتر بنزین در ایران حدود 37 سنت است و البته در آمد سرانه هر ایرانی حدود 6 هزار دلار اعلام شده است.براساس بررسی های صورت گرفته اگرچه کشورهایی چون دانمارک،هلند و ایرلند در لیست گران ترین بنزین های دنیا قرار دارند اما درآمد سرانه این کشورها نشان از ارزان بودن قیمت بنزین برای مردمان این کشور دارد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

درآمد سرانه هر دانمارکی در سال 2012، بیش از 57 هزار دلار اعلام شده در حالیکه برای هر لیتر بنزین دانمارکی ها باید 2 دلار و 30 سنت بپردازند.کویت سومین کشور از لحاظ بالاترین درامد سرانه قرار دارد در حالیکه هفتمین بنزین ارزان را در اختیار مردمش قرار می دهد.

عربستان هم دهمین درامد سرانه بالا را به خود اختصاص داده اما با اینحال سومین کشوری محسوب می شود که بنزین ارزان در اختیار مردمش قرار می دهد.اکثر کشورهای صادرکننده نفت چه آنان که درامد سرانه بالا دارند چه درآمد سرانه پایین سعی کرده اند که بنزین ارزان در اختیار مردم قرار بدهند. به عنوان مثال الجزایر اگرچه در میان 17 کشور در رتبه 16 قرار گرفته و درآمد سرانه هر فرد این کشور حدود 5 هزار دلار اعلام شده اما با اینحال 8 بنزین ارزان دنیا را بفروش می رساند./خبرآنلاین