اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فروش سیم‌ کارت‌ تقلبی به زائران در عراق!


اگرچه براساس پژوهش‌ها ضریب نفوذ تلفن همراه عراق از ایران بالاتر است، اما این روزها که جمعیت بی‌شماری از عاشقان اباعبدالله به عراق رفته‌اند، این ضریب نفوذ به حدی کاهش پیدا کرده که برقراری ارتباط تلفنی با داخل و خارج عراق دشوار شده است.

خبرگزاری ایسنا: اگرچه براساس پژوهش‌ها ضریب نفوذ تلفن همراه عراق از ایران بالاتر است، اما این روزها که جمعیت بی‌شماری از عاشقان اباعبدالله به عراق رفته‌اند، این ضریب نفوذ به حدی کاهش پیدا کرده که برقراری ارتباط تلفنی با داخل و خارج عراق دشوار شده است. حال بماند که در این اوضاع، عده‌ای سودجو سیم‌کارت‌های تقلبی به زائران می‌فروشند و مشکلات را دو چندان کرده‌اند.

زائران خارجی در اولین فرصت زمانیکه پای‌شان به عراق می‌رسد و می‌خواهند با اقوام و دوستان خود در موطن‌شان تماس بگیرند، سعی می‌کنند از خط تلفنی که همراه خود دارند استفاده کنند؛ خطی که به سرعت و با ارسال یک پیغام از یک اپراتور عراقی، رومینگ می‌شود که معمولا هزینه زیادی هم دارد.

هرچند شبکه‌های تلفن همراه ایرانی تخفیف‌های ویژه‌ای را برای عتبات عالیات در نظر گرفته‌اند، اما با این حال برای هر دقیقه مکالمه از عراق با ایران با احتساب این تخفیف‌ها - البته اگر برقرار باشد - حداقل باید هزار تومان پرداخت.

در غیر این‌صورت هزینه هر دقیقه مکالمه از عراق با ایران طبق رومینگ همراه اول، 6 هزار و 510 تومان و هزینه دریافت تماس از ایران 1750 تومان به اضافه نرخ تعرفه زیرساخت می‌شود. هزینه مکالمه با ایرانسل از عراق با ایران نیز به همراه 72 درصد تخفیفی که ارائه کرده، دو هزار و 220 تومان و هزینه دریافت تماس از ایران 1500 تومان می‌شود.

البته خط برخی مشترکین هم حال متعلق به هر اپراتور ایرانی باشد، به هیچ وجه آنتن‌دهی مناسبی ندارد و پیغام No Service می‌دهد.

برخی زائران هم به این دلیل و با برای کاهش هزینه‌های مکالمه‌های خود ترجیح می‌دهند از سیم کارت‌های اعتباری عراق استفاده کنند که توسط سه اپراتور زین، کورک و آسیاسل ارائه می‌شود. اما هزینه مکالمه با آنها هم گران است، ضمن اینگه برقراری تماس از ایران و یا حتا در داخل عراق با این سیم کارت‌ها هم به سختی انجام می‌شود. بیشتر زائران سعی می‌کنند برای تماس‌هایشان از وایبر و یا واتس‌آپ استفاده کنند، اما سرعت اینترنت‌های این اپراتورها در این روزها یا پایین است و یا مدام قطع و وصل می‌شود.

حال در این وانفسای اختلال در شبکه‌های تلفن همراه در عراق، گرانی خط‌های اعتباری این کشور و هزینه مکالمه با اپراتورهای ایرانی، عده‌ای سودجو هم از فرصت استفاده می‌کنند و سیم کارت‌های کاذب در بازار می‌فروشند. اینطور مواقع بهترین راه، خرید از فروشندگان معتبر است، چون سیم کارت‌ها در هر دکه و دست هر فروشنده کنار خیابانی پیدا می‌شود و معلوم نیست چه وضعی داشته باشند.

هزینه سیم کارت‌های اعتباری در عراق از 35 هزار تومان به بالا است، برخی این سیم کارت‌ها را در حالی می‌فروشند که یا تقلبی هستند و یا فاقد شارژ اولیه.

زائران ایرانی زیادی درگیر این مساله می‌شوند و درحالیکه بیشتر آنها به زبان عربی مسلط نیستند، نمی‌دانند در این شرایط چه باید کنند. این اتفاق صرفا برای زائرانی که نخستین سفرشان را به عتبات عالیات انجام می‌دهند و یا حتا چندمین سفرشان را تجربه می‌کنند رخ نمی‌دهد؛ بلکه مدیران کاروان‌ها و یا حتا مسوولانی که به عراق تردد زیادی دارند نیز درگیر این مساله می‌شوند، آن هم از جانب فروشندگانی که همیشه از آنها سیم کارت خریده‌اند و در نهایت پولشان بدون برگشت، سوخت شده است.


ویدیو مرتبط :
نوکیا لومیا 730 دو سیم کارت و 735: سیم کارت وکارت حافظه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فروش سیم­ کارت­ خارجی در ایران قانونی می‌شود



 فروش سیم­کارت­های تلفن همراه خارجی

فروش سیم­ کارت­ خارجی در ایران قانونی می‌شود

متقاضی باید مدارکی را برای شرکت در این فراخوان ارائه کند. متقاضی باید مستندات موافقت ارایه ­کننده اصلی با اعطای نمایندگی به متقاضی که به تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور مبدأ رسیده باشد به همراه نسخه ترجمه رسمی مستندات مذکور را ارائه کند.

به منظور ضابطه­مند­شدن و امکان نظارت بر فروش سیم­کارت­های تلفن همراه خارجی، رگولاتوری مجوز فروش این سیم‌کارت­ها را برای بخش خصوصی صادر می‌‌کند.

 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فراخوان اعطاء مجوز فروش سیم­کارت­های تلفن همراه خارجی در کشور را اعلام کرد.

در این فراخوان آمده است: در راستای حمایت از حقوق مشترکین و افزایش رضایت آنها و بر اساس شرایط و ضوابط مندرج در مصوبه شماره 8 جلسه شماره 167 مورخ 30/03/1392 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و به منظور ضابطه­مند­شدن فعالیت عاملین فروش و امکان کنترل و نظارت بر فعالیت آنها، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نظر ­دارد مجوز فروش سیم­کارت­های تلفن همراه خارجی در کشور را به شرکت­های غیردولتی و واجد شرایط که در ایران به ثبت رسیده باشند، از طریق فراخوان اعطاء کند.

متقاضی باید مدارکی را برای شرکت در این فراخوان ارائه کند. متقاضی باید مستندات موافقت ارایه­کننده اصلی با اعطای نمایندگی به متقاضی که به تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور مبدأ رسیده باشد به همراه نسخه ترجمه رسمی مستندات مذکور را ارائه کند.

مدت اعتبار این پروانه‌ها دو سال است.

شرکت­های متقاضی پس از کسب مجوز موظف به فروش سیم‌کارت­های خارجی تلفن همراه در داخل کشور و ارائه خدمات پشتیبانی و اطلاع­رسانی خواهند بود. همچنین فروش سیم­کارت­های شبکه­های ماهواره­ای جزء خدمات موضوع مجوز نبوده و فروش سیم­کارت­هایی که با استفاده از رومینگ، از طریق شبکه­های ماهواره­های نظیر ثریا، اینمارست و ... امکان ارائه سرویس دارند، ممنوع است.

مهلت شرکت در این فراخوان حداکثر تا پایان وقت اداری روز پنچ­شنبه مورخ 01/12/92 تعیین شده است./فارس