اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

طرح تنظیم بازار کالاهای ماه رمضان به ۶ ارگان ابلاغ شد



 اخباراقتصادی ,خبرهای   اقتصادی, طرح ضیافت

معاون اجرایی رئیس جمهور بخشنامه طرح تنظیم بازار کالاهای ماه مبارک رمضان با عنوان « طرح ضیافت» را برای مدیریت و کنترل قیمت‌ها در این ایام به ۶ ارگان مرتبط ابلاغ کرد.

  به گزارش تسنیم، با امضای محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور بخشنامه طرح تنظیم بازار کالاهای ماه مبارک رمضان با عنوان « طرح ضیافت» به ارگان‌های جهادکشاورزی، سازمان های صنعت، معدن و تجارت، شرکت بازرگانی دولتی ایران ، شرکت پشتیبانی امور دام، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، تمامی استانداران سراسر کشور و دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط ابلاغ شده است.

بر اساس این ابلاغیه؛ شبکه تامین کننده و توزیع کننده اقلام طرح ضیافت در سراسر کشور موظفند کالاهای اساسی مشمول طرح را قبل از آغاز ماه رمضان با قیمت حاشیه بازار عرضه کنند تا از افزایش قیمت این اقلام در ماه مبارک جلوگیری شود.

بنابر این گزارش بر اساس این بخشنامه اقلام اساسی مشمول طرح تنظیم بازار ماه مبارک رمضان در بخش اقلام پروتئینی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخم مرغ و محصولاتی نظیربرنج، روغن ، شکر، خرما، لبنیات، نان، شیرینی جات (زولبیا و بامیه)، حبوبات است.

این بخشنامه به دستگاه‌های تامین کننده، توزیع کننده و ناظراجرای طرح نظیر سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی ، سازمان بازرسی کل کشور و تمامی سازمان های جهاد کشاورزی استان و تمامی سازمان های صنعت، معدن و تجارت ، سازمان میادین میوه و تره بار، اتحادیه صنایع لبنی ، انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ، مرکز اصناف و امور بازرگانان اتاق اصناف ایران و فروشگاه های زنجیره ای ابلاغ شده است.

بر اساس این بخشنامه شبکه تامین کننده و توزیع کننده اقلام طرح ضیافت در سراسر کشور موظفند کالاهای اساسی مشمول طرح را با قیمتی کمتر از قیمت بازار عرضه کنند که سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مجری این طرح است.

در این ابلاغیه آمده است: شرکت های بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان دستگاه های مجری متعهد این طرح لیست اقلام اساسی قابل عرضه خود را با بهره گیری از تجارب سال های گذشته و نیز مقدار تامین کالا برای هر استان تهیه و به تمامی استان ها ارسال کنند تا هر استان متناسب با نیاز خود اقدام به برنامه ریزی تامین و توزیع اقلام مورد نیاز خود کند.

در این گزارش تاکید شده است؛ دفتر ساماندهی و توسعه تجارت گزارشی از وضعیت تولید، تامین، ذخایر و قیمت گوشت قرمز و خرما را با همکاری دستگاه های ذیربط تهیه و براساس هماهنگی های معموله نسبت به تامین و عرضه آن اقدام شود.

براساس این ابلاغیه؛ دفتر ساماندهی و توسعه تجارت به عنوان مسئول اجرای "طرح ضیافت ماه مبارک رمضان" تعیین شد و سازمان‌های مسئول موظف‌اند همکاری لازم را با دفتر مذکوربا ارایه گزارش اجرا و پیشرفت طرح هفتگی به دبیرخانه ارائه کنند که این امر توسط دفتر ساماندهی و توسعه تجارت انجام می‌شود.
 


ویدیو مرتبط :
تنظیم بازار و نظارت بر بازار در ایام ماه مبارک رمضان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تدابیر جدید دولت برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان



 

 

تدابیر جدید دولت برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تدابیر ویژه دولت برای تنظیم بازار در ایام ماه مبارک رمضان گفت: با تلاش های دولت و با مشارکت مثبت اصناف و اتحادیه ها ماه رمضان امسال با سال های گذشته متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رحیمی در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: با برنامه ریزی های گسترده ای که دولت انجام داده و با برپایی نمایشگاه های اقلام مورد نیاز مردم و عرضه محصولات در قالب فروش فوق العاده، ماه رمضان امسال بدون نگرانی از وضعیت بازار سپری خواهد شد و امیدواریم مردم و روزه داران نیز در این ماه با آسایش خاطر و بدون نگرانی به انجام فرائض الهی بپردازند.

در این جلسه گزارشی از وضعیت بازار و برنامه های ویژه تنظیم بازار برای ایام ماه مبارک رمضان که اولین ماه رمضان پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها است، ارائه شد و در خصوص عرضه گسترده اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم و تخفیف های ویژه در قالب سبد زنجیره ای ماه رمضان بحث و بررسی شد.

در این نشست همچنین نماینده وزارت بازرگانی از وضعیت مطلوب امسال در موجودیت کالاها خبر داد و گفت: با برنامه های دولت برای ذخیره سازی اقلام و کالاها، مشکلی مبنی بر کمبود کالا نداریم.

بحث و تبادل نظر در خصوص طرح ویژه بازرسی و نظارت در ایام ماه مبارک رمضان از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و در گزارشی اعلام شد که بازرسین در ایام ماه مبارک رمضان با تمام ظرفیت و با تمرکز ویژه بازار را تحت نظارت خواهند داشت.

در این جلسه وضعیت بازار و تولید برنج نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و استانداران گیلان و مازندران به ارائه گزارشی در این زمینه پرداختند و از افزایش تولید برنج نسبت به سال گذشته خبر دادند..... /  خبرگزارى مهر