اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شایع‌ ترین روش کلاهبرداری اینترنتی


رییس معاونت تشخیص و پیشگیری فتا ناجا با اشاره به شایع‌ترین روش کلاهبرداری اینترنتی گفت: در کلاهبرداری از طریق ارسال ایمیل‌های جعلی (Fake Mail) هکر پس از شناسایی سوژه خود، از وی می‌خواهد که اطلاعات بانکی خود را بروز کند.

خبرگزاری ایسنا: رییس معاونت تشخیص و پیشگیری فتا ناجا با اشاره به شایع‌ترین روش کلاهبرداری اینترنتی گفت: در کلاهبرداری از طریق ارسال ایمیل‌های جعلی (Fake Mail) هکر پس از شناسایی سوژه خود، از وی می‌خواهد که اطلاعات بانکی خود را بروز کند.

سرهنگ نیک نفس با اشاره به ایمیل‌های جعلی اظهار کرد: با توسعه مرزهای فضای مجازی، پیشرفت فناوری‌های جدید و گستردگی این فضا، این نیاز احساس می‌شود که کاربران اینترنت نیز به تناسب پیشرفت تکنولوژی، دانش و اطلاعات فنی خود را بالا برده و گامی موثر در راستای افزایش ضریب امنیت خود و کاهش جرایم فضای سایبر برداشته باشند.

وی ضمن بیان این مطلب ادامه داد: کلاهبرداران سایبری هر روزه با شیوه‌های جدید فریبکارانه ظاهر می‌شوند؛ آنها با استفاده از کمبود آگاهی، دانش ایمنی کاربران در فضای مجازی سعی می‌کنند تا به اهداف مجرمانه خود برسند.

نیک نفس در ادامه یکی از شایع‌ترین روش‌های کلاهبردارانه را ارسال ایمیل‌های جعلی (Fake Mail) عنوان کرد و افزود: در این روش کلاهبرداری، ابتدا هکر پس از شناسایی سوژه خود از وی می‌خواهد که اطلاعات بانکی خود را بروز کند.

وی بیان کرد: در این روش کلاهبردار با ایمیلی شبیه به نام یکی از بانک‌ها که کاربر در آن حساب بانکی دارد ایمیلی به قربانی ارسال و از او می‌خواهد به لینک موجود در ایمیل مراجعه و اطلاعات بانکی خود را بروزرسانی کند و در پرونده‌های جرایم سایبری متاسفانه افرادی هستند که فریب این کلاهبرداران را خورده و اطلاعات حساس بانکی خود اعم از رمز دوم، CVV2 و ... را در اختیار هکر قرار داده و مورد کلاهبرداری مالی قرار می‌گیرند.

وی اظهار کرد: در این خصوص کلاهبرداران پس از شناسایی طعمه‌های خود ایمیلی شبیه به یکی از ایمیل‌های بستگان وی ایجاد یا در مواردی ایمیل بستگان قربانی را هک می‌کنند؛ در این شیوه کلاهبردار با ارسال ایمیل جعلی مبنی بر نیاز مالی، مقداری پول از طعمه خود می‌خواهد با توجه به اینکه ایمیل ارسال کننده برای قربانی ایمیل معتبر و آشنا است؛ وی فریب کلاهبرداران را خورده و اقدام به واریز مبلغ خواسته شده به شماره حسابی که از طرف هکر ارسال شده می‌کند که این اقدام از سوی قربانی، ناشی از اعتماد بیش از حد و کمبود آگاهی و دانش ایمنی و امنیت وی از فضای مجازی است.

نیک نفس در ادامه در خصوص پیشگیری از "کلاهبرداری با ارسال ایمیل‌های جعلی" به شهروندان توصیه کرد، از باز کردن ایمیل‌های ناشناس و ضمیمه‌های آن خودداری کرده و ایمیل‌هایی که به صورت مکرر با آنها سرو کار دارید را در قسمت contact خود ذخیره کنید.

وی بابیان اینکه ایمیل‌های مالی و یا شماره حساب‌هایی که قرار است به آن مبلغ واریز کرده را به صورت تلفنی کنترل کنید، گفت: آدرس ایمیل‌های دریافتی را بصورت دقیق بررسی و استعلام کنید.


ویدیو مرتبط :
جدیدترین روش کلاهبرداری اینترنتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار در مورد آخرین روش کلاهبرداری اینترنتی



اخبار ,اخبار اجتماعی ,آخرین روش کلاهبرداری اینترنتی

 

اخبار اجتماعی - هشدار در مورد آخرین روش کلاهبرداری اینترنتی/ کلاهبرداری با ارسال پیامک "نگاه کن ببین چیه"

رئیس پلیس فتا خراسان شمالی از کلاهبرداری در قالب مسابقه پیامکی "نگاه کن ببین چیه" به صورت گسترده خبر داد.

به گزارش مهر،سرگرد سهیل خاکشور در این رابطه گفت: در پی بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا شگرد جدیدی از كلاهبرداری از طریق ارسال پیامك حجمی و ایجاد صفحه جعلی در فضای مجازی شناسایی شده است که شهروندان در این رابطه باید هوشیار باشند.

وی ادامه داد: در این شیوه مجرمانه افراد کلاهبردار ابتدا اقدام به ارسال پیامک حجمی انبوه با متن "نگاه کن ببین چیه ؟ شما برنده 70 میلیون ریال شده اید به سایت زیر مراجعه کنید :www.bank7.org " اقدام به کلاهبرداری می کنند.

رییس پلیس فتا خراسان شمالی تصریح کرد: برخی از شهروندان به علت ناآگاهی و برای رسیدن به وجه اعلامی به وب سایت مذکور مراجعه و ترغیب شده ناخواسته شماره کارت – رمز اینترنتی – cvv2 و تاریخ انقضای کارت خود را در داخل فرم  وارد می کنند و آنگاه دکمه ارسال را فشار می دهند دریغ از اینکه سایت فوق جعلی بوده و اطلاعات بانکی شهروندان به این راحتی به سامانه بانک اطلاعاتی کلاهبرداران ارسال می شود.

سرگردخاکشور یاد آور شد: در نهایت کلاهبرداران با داشتن مشخصات مورد نیاز عملیات بانکی و به جهت عدم شناسایی از سوی پلیس پس از نفوذ به حساب افراد سریعا اقدام به خرید اینترنتی کرده و به راحتی از این طریق طعمه های خود را فریب می دهند و پول کلانی را به سرقت می برند.
اخبار اجتماعی - مهر