اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شایعترین سرطان ها در مردان و زنان ایرانی


دبیر علمی جامعه جراحان ایران گفت: بر اساس آمار سرطان معده در مردان و سرطان سینه در زنان شایعترین انواع سرطان در ایران است که در این کنگره به جنبه های نوآورانه در تشخیص و درمان آن توجه می شود .

خبرآنلاین: آسیب های سوانح جاده ای و سرطان ها همچنان به عنوان دو عامل مهم از سه علت اصلی مرگ و میر در کشور ، محور اصلی برخی مقالات و میز گردهای سی و هشتمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران است.

دبیر علمی جامعه جراحان ایران با بیان این مطلب گفت: گسترش جاده های کشور و فاصله زیاد با مراکز بیمارستانی عامل مهمی در طولانی شدن رسیدگی و درمان مصدومان سوانح رانندگی است .

دکتر سیاوش صحت با اشاره به پژوهش های انجام شده توسط جامعه جراحان ایران گفت: این بررسی حاکی است، بین 1 تا 12 ساعت زمان صرف می شود که مصدوم به خدمات علمی و دقیق درمانی دسترسی پیدا کند، از این رو موضوع تله مدیسین (ارتباط پزشکی از راه دور) یکی از ابعاد محوری در سخنرانی های همایش امسال است؛ بدین ترتیب می توان اقدامات تخصصی و درمانی در راه (آمبولانس) بوسیله ماهواره به درمانگر ارائه کرد .

استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: بررسی عوارض و پیامدهای درمان بیماری ها بر اساس پرونده و داده های سازمان پزشکی قانونی و بیمارستان ها، بخش دیگری از موضوعات کنگره امسال است که 20 تا 24 اردیبهشت ماه امسال در مرکز همایش رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد .

دکتر صحت گفت: بر اساس آمار سرطان معده در مردان و سرطان سینه در زنان شایعترین انواع سرطان در ایران است که در این کنگره به جنبه های نوآورانه در تشخیص و درمان آن توجه می شود .

دبیر علمی جامعه جراحان ایران با تاکید بر حضور بالغ بر 720 سخنران از 18 رشته مختلف پزشکی و جراحی و ارائه صد ها مقاله، گفت: همچنین کارگاه های، سونوگرافی برای جراحان ، آشنایی با کار بردهای اجرایی تله مدیسین همچنین کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد با همکاری استادان ودانشگاه های بزرگ و معتبر علوم پزشکی کشور در طول پنج روز برگزاری کنگره ، بر پا خواهد شد .

صحت با اشاره به مشکلات مدیریتی در بهداشت و درمان کشور و اهمیت سلامتی گفت: برگزاری میزگردهای پرسش و پاسخ با حضور جراحان با سابقه به همراه کنفرانسهایی پیرامون پیوند اعضاء ، پرستاری ، بیهوشی، رادیولوژی، رادیوتراپی، تعرفه های درمانی ، رابطه پزشکی و بیمار، سرانه درمان، نقش پزشکان در جامعه، دیه و ... با محوریت آسیب شناسی بهداشت و درمان از دیگر ابعاد کنگره امسال است.

دبیر سی و هشتمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران گفت : طبق روال هر سال مراسم تجلیل از پیشکسوتان جراحی ایران و برترین شاخه های فعال در عرصه علمی و آموزشی به همراه معرفی فرآورده های پزشکی دارویی و جراحی با هدف شناخت فناوری های نوین و کاربردی برگزار خواهد شد .

سی و هشتمین کنگره و سالانه جامعه جراحان ایران 20 تا 24 اردیبهشت ماه 93 در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، برگزار خواهد شد و هم اکنون از طریق دفتر مرکزی و سایر دفاتر شاخه ای جامعه جراحان در شهرهای دیگر برای رشته های جراحی ، بیهوشی و پرستاری ، ثبت نام به عمل می آید .


ویدیو مرتبط :
زگیل تناسلی و ابتلا به سرطان در زنان و مردان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شایعترین بیماری بین زنان و مردان ایرانی


یک متخصص رادیولوژی و آنکولوژی، از سرطانهای روده بزرگ و مقعد، به عنوان شایعترین سرطان مشترک میان زنان و مردان ایرانی نام برد.

خبرگزاری مهر: یک متخصص رادیولوژی و آنکولوژی، از سرطانهای روده بزرگ و مقعد، به عنوان شایعترین سرطان مشترک میان زنان و مردان ایرانی نام برد.

دکتر حمیدرضا دهقان منشادی افزود: سرطان کولورکتال بیشتر در سنین 50 تا 70 سالگی بروز می کند و معمولا هم بیماران با علائمی نظیر مدفوع خونی و سیاه به پزشک مراجعه می کنند.

وی گفت: بیمارانی که با این علائم مراجعه می کنند باید پس از کولونوسکوپی و بررسی و وجود پولیپ یا تومور تحت درمانهای تکمیلی شیمی درمانی و رادیوتراپی و همچنین جراحی قرار گیرند.

به گفته این متخصص رادیولوژی و آنکولوژی، تومورهای کولورکتال در منطقه رکتوم، 15 سانت پایین منطقه روده تا مقعد قرار دارند و در قسمت روده بزرگ سرطانهای روده باریک از شیوع کمتری برخوردار است.

دهقان با تاکید بر اهمیت نوع تغذیه در بروز این نوع سرطان بر مصرف سبزیجات توصیه کرد و افزود: استفاده از فست فودها و همچنین مصرف مواد پروتینی بیش از حد نظیر گوشت قرمز در افزایش ابتلا به این بیماری بی تاثیر نیستند.

وی با تاکید بر اینکه افراد در سنین 50 سالگی حتما باید برای پیشگیری تشخیصی این سرطان حداقل باید یک دوره کولونوسکوپی کامل انجام دهند، گفت: در صورت وجود توده های سرطان کولورکتال در اقوام درجه یک، سن انجام کولونوسکوپی 10 سال کاهش می یابد.

دهقان افزود: در افرادی که سابقه پولیپ تومورهای رحم و همچنین سرطان سینه دارند امکان ابتلا به سرطان کولورکتال نیز به طور قطع بیشتر افزایش می یابد.

این متخصص رادیولوژی و آنکولوژی، با انتقاد از عدم توزیع مراکز درمانی سرطان در کشور، گفت: متاسفانه مراکز درمانی که به مردم کم بضاعت سرویسهای ارزان تری ارائه دهند، خیلی کم است.