اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سن بیماری های قلبی در مردان و زنان


رئیس انجمن آترواسکلروز ایران، رتبه اول مرگ و میر در جهان را مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی دانست و گفت: سن ابتلا به بیماریهای قلبی در مردان از 40 سالگی و در زنان از 50 سالگی است.

خبرگزاری مهر: رئیس انجمن آترواسکلروز ایران، رتبه اول مرگ و میر در جهان را مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی دانست و گفت: سن ابتلا به بیماریهای قلبی در مردان از 40 سالگی و در زنان از 50 سالگی است.

دکتر مسعود قاسمی در نشست خبری شانزدهمین کنگره تازه های قلب و عروق که قرار است از 25 تا 28 شهریور ماه جاری در مرکز همایشهای رازی برگزار شود، گفت: افزایش آمار بیماران قلبی، تنها به دلیل شیوع این بیماریها نیست بلکه با توجه به پیشرفتهایی که در زمینه تشخیص بیماریهای قلبی و عروقی در دنیا و ایران شاهد هستیم، امکان شناسایی بیشتر این بیماران در دو دهه اخیر به وجود آمده است.

رئیس شانزدهمین کنگره تازه های قلب و عروق با اعلام اینکه سن ابتلا به بیماریهای قلبی پایین آمده است، عوارض بروز این بیماریها در سنین جوانی را خطرناک تر از میانسالی و سنین بالا دانست و افزود: بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریهای چند عاملی هستند. بطوریکه عارضه اکتسابی در عروق قلب، یکی از عوامل شروع کننده سن بیماری است.

قاسمی افزود: هرچه سن جوانتر باشد، احتمال حادثه قلبی کمتر است اما شدت آن بیشتر می‌شود، بنابراین جوان‌ها از نظر آماری کمتر به بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا می‌شوند.

قاسمی اظهار داشت: به نظر می‌رسد در صورت افزایش سن عوامل زیادی در ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی دخیل می‌شوند با افزایش سن، فرد باید بیشتر به فکر سلامتی خود باشد؛ علت ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد جوان بیشتر اجتماعی است زیرا آنها و حتی کادر پزشکی توقع کمتری برای بروز حادثه قلبی در جوانها دارند، متاسفانه گاهی افراد دیر مراجعه می‌کنند و هر قدر زودتر مراجعه کنند، نتیجه بهتری خواهند گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در این موارد فرد برای اطمینان از سلامتی خود تند می‌دود و علاوه بر اینکه زمان را از دست می‌دهد، به عضله قلب او نیز آسیب وارد می‌شود؛ شیوع بیماریهای قلبی و عروقی در بین جوان‌ها و افزایش امکانات تشخیصی نشان می‌دهد که آمار ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در افراد زیر 40 سال رو به افزایش است.

رئیس انجمن آترواسکلروز ایران در ادامه به تشریح جزئیات شانزدهمین کنگره تازه های قلب و عروق پرداخت و گفت: در این کنگره، آخرین دستاوردهای پزشکی اثبات شده، به جامعه پزشکی جهانی ارائه می‌شود مثلا در مورد فشار و چربی خون که ناشی از مطالعات گسترده مراکز پزشکی بزرگ دنیاست، اطلاعاتی به شرکت‌‌کنندگان داده خواهد شد.

قاسمی تاکید کرد: کشور ایران تنها گیرنده این روشهای راهنما نیست، بلکه در ایفای آن نقش مؤثری دارد.

وی گفت: در این کنگره سیستم پاسخ الکترونیکال داریم و بیمار معرفی می‌شود تا حضار روش‌های تشخیصی و درمانی مطرح شده را با ریموت انتخاب کنند؛ در همان لحظه انتخاب‌ها توسط رایانه ثبت و آمار کلی ارائه می‌شود که این روش از بعد آموزشی و عملی مؤثر است. همچنین گزارش عملیات زنده از کارهای مهم پزشکی خواهیم داشت. امسال دو بیمار که به طور داوطلبانه در این کنگره شرکت می‌کنند را خواهیم داشت و تعبیه دریچه شریان ریوی را در مورد آنها انجام خواهیم داد.


ویدیو مرتبط :
احتمال بیماری قلبی در مردان طاس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چرا مردان زودتر از زنان دچار بیماری قلبی می‌شوند؟



 اخباراجتماعی  ,خبرهای اجتماعی ,بیماری قلبی

یک فوق تخصص قلب و عروق، کم‌تحرکی را یکی از عوامل تپش قلب عنوان کرد و گفت: جنسیت نیز از عوامل خطر غیرمداخله در بروز بیماری‌های قلبی عروقی است به طوری که مردان با اختلافی 10 ساله، زودتر از زنان می‌توانند دچار بیماری قلبی می‌شوند.

به گزارش ایسنا ، دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد با بیان اینکه باید با فعالیت فیزیکی مناسب، متناوب و مداوم زمینه تپش قلب را در افراد کم کرد، گفت: برحسب اینکه کدام قسمت قلب درگیر شده باشد، نوع بیماری هم متفاوت است. بنابراین آنچه بیشتر گریبانگیر جامعه بزرگسال است و مردم را متاثر می‌کند، بیماری‌های عروقی قلب است که علت اصلی مرگ و میر نیز به شمار می‌روند.

رشیدی‌ نژاد در پاسخ به این سؤال که آیا بیماری قلبی به یکباره شروع می‌شود، اضافه کرد: اینگونه نیست که به یکباره بیماری قلبی شروع شود، بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌هایی که به کمبود اکسیژن قلب مربوط می‌شود و خون رسانی قلب را متاثر و کاهش می‌دهد، روندی است که از سنین کودکی اتفاق می‌افتد و این پروسه تا زمانی که فرد زنده است، ادامه دارد.

وی افزود: در عوامل خطری که فرد به طور ژنتیکی به ارث می‌برد و یا اینکه در فرد وجود دارد، شاید نتوان مداخله‌ای کرد اما یک سری عوامل خطر وجود دارند که قابل مداخله پزشکی هستند. از عواملی که قابل مداخله نیست می توان به سابقه فامیلی و اینکه فرد به صورت ژنتیکی مستعد تنگی عروق و بیماری قلبی و عروق است، اشاره کرد. زمینه ژنتیکی ایجاب می کند که فرد پیگیر بیماری باشد و به این ترتیب عوامل خطری که در بیمار قابل مداخله است را تعدیل کرد.

وی سن بیمار را از دیگر عوامل خطری عنوان کرد که قابل مداخله نیست و افزود: هر چه سن بالاتر رود خطر بیماری قلبی فرد بیشتر می‌شود و این موضوع قابل مداخله نیست.

این فوق تخصص قلب و عروق ادامه داد: جنسیت هم از عوامل خطر غیر مداخله است ومردها با یک اختلاف 10 ساله، زودتر از خانم ها دچار بیماری قلبی می شوند. اما مهم این است در افرادی که مستعد هستند و با افزایش طول عمر خطر بیماری قلبی و عروقی بیشتر می‌شود، چگونه می توانیم خطر بیماری قلبی یا روند بروز آن را کند کنیم.

وی گفت: فشارخون، چربی خون بالا، دیابت، استعمال دخانیات، استرس و کم تحرکی از عوامل خطر بروز بیماری‌های قلبی هستند که با مداخله در آنها می‌توان احتمال بروز بیماری‌های قلبی - عروقی را کاهش داد.

رشیدی نژاد گفت: یکی از عوامل مهمی که باعث ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی می‌شود، فشارخون بالاست؛ فشارخون بالا علاوه بر اینکه باعث سکته‌های مغزی می‌شوند زمینه رسوب چربی را در داخل عروق بیشتر فراهم کرده و در نتیجه باعث تنگی رگ‌ها می‌شوند.

 

 اخبار اجتماعی  -  ایسنا