اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سریالهای ترکیه توریست جذب می کنند


سریال های تلویزیونی ترکیه به زبان های مختلفی از جمله عربی، دوبله شده اند و در بسیاری از کشورهای خاورمیانه بسیار محبوب هستند. این مسئله تاثیر زیادی بر صنعت گردشگری ترکیه داشته است

هفت صبح: طبق برخی آمار، 74 درصد از مردم 16 کشور خاورمیانه، حداقل یک سریال ترک را به طور کامل دنبال کرده اند

اُهود از عراق، احمد از اردن، اَسما از مصر، به استانبول آمده اند و در این روز آفتابی، برای گردش در تنگه بسفر قایق سواری می کنند. البته هدف آنها از این سفر تنها توریستی نیست. آنها می خواهند از نزدیک، مکان ها، افراد و آنچه در سریال های تلویزیونی ترکی پخش شده را ببینند.

به گزارش یورونیوز، احمد، گردشگر اردنی می گوید: «من سریال های ترکی و فیلم هایی مانند «دره گرگ ها» با «مرات اَلمدار» را دیده ام. مراد در یک سریال در مورد فلسطین بازی کرد. برای من او یک قهرمان است.»

سریال های تلویزیونی ترکیه به زبان های مختلفی از جمله عربی، دوبله شده اند و در بسیاری از کشورهای خاورمیانه بسیار محبوب هستند. این مسئله تاثیر زیادی بر صنعت گردشگری ترکیه داشته است و آن را به مقصد مورد علاقه بسیاری از مردم در تعطیلات تبدیل کرده است.



طبق برخی آمار، 74 درصد از مردم 16 کشور خاورمیانه، حداقل یک سریال ترک را به طور کامل دنبال کرده اند و بسیاری از آنها نام چندین بازیگر ترک را می شناسند. نسبت به سریال های آمریکایی یا غیره، شاید احساس نزدیکی که مردم خاورمیانه به جامعه ترکیه دارند، دلیل این محبوبیت است.

اُهود، گردشگر عراقی این سریال ها را هر روز دنبال می کند و می گوید: «در این سریال ها، مسائلی را می بینیم که اکنون برخی کشورهای عربی از آنها محروم هستند، یعنی تکنولوژی، زندگی خوب، زندگی مدرن. آنها بخشی از زندگی را که در کشورهای خود نداریم به ما نشان می دهند.»

تولیدات تلویزیونی ترکیه روز به روز افزایش دارد و ستاره های سینمای آن، طرفداران بسیاری دارند. این موفقیت بزرگ با پخش سریال «عشق ممنوع» از طریق کانال های ماهواره ای شروع شد. تولید کننده آن «عرفان شاهین» حال رویاهای بزرگتری در سر دارد: «تا به حال، بیش از 50 عدد از سریال های ما به بیش از 70 کشور جهان فروخته شده است. در گذشته هر بخش از این سریال ها را بین 300 تا 500 دلار می فروختیم یا حتی برخی اوقات به آنها پول می دادیم تا سریال های ما را خریداری کنند ... یعنی این کار را به عنوان تبلیغ انجام می دادیم اما اکنون برخی از تولیدات ما 100 هزار دلار به فروش می رسد. ما می توانیم به بالیوود تبدیل شویم و این پتانسیل را داریم.»

همچنین پیوندهای تاریخیمان جوامع خاورمیانه نیز یکی دیگر از دلایل این زمینه سازی فرهنگی است. تلویزیون دولتی تی آر تی، با اختصاص 12 میلیون لیر ترکیه، بزرگترین بودجه سینمایی تاریخ ترکیه را به سریال «روزی روزگاری در امپراتوری عثمانی» داد. هر یک از بخش های این سریال، از هم اکنون به قیمت بی سابقه 75 هزار دلار به یک شبکه تلویزیونی در دبی به فروش رسیده است.

لیلا گوکسون، هنرپیشه ترک از شهرت همکاران خود افتخار می کند: «بازیگران و هنرپیشه های ما در سطح جهان شناخته شده اند و در خاورمیانه مانند ستاره های آمریکایی هستند اما به دلیل زبان، فکر نمی کنم هنرپیشه های ما بتوانند در سطح بین المللی مطرح باشند.»

تولگا کارِل، هنرپیشه دیگری اضافه می کند: «من بیش از 200 میلیون بیننده در سراسر جهان دارم. تنها 33 سال دارم و حتی در ویتنام هم مردم مرا می شناسند. در حال حاضر دارم عربی یاد می گیریم و به زودی باید در مصر بازی کنم. فکر می کنم تا 10 یا 15 سال آینده، ترکیه به «هالیوود خاورمیانه و بالکان» تبدیل خواهد شد.»

در حال حاضر، یکی دیگر از محصولات بسیار محبوب ترکیه «دره گرگ ها» نام دارد و به دلایل سیاسی طرفداران عرب زیادی دارد. این فیلم از سریال «فلسطین، دره گرگ ها» ساخته شده و در مورد کشتی ترکیه است که در ماه مه 2010 میلادی سعی داشت محاصره نوار مرزی غزه توسط نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را بشکند. قهرمان فیلم، انتقام فلسطینی ها را از سربازان اسرائیلی می گیرند.

تهیه و پخش این محصولات، تنش و شکاف دیپلماتیک بین ترکیه و اسرائیل را به اوج خود رساند. با اینکه تنش ها فرو کشید، این نشان می دهد تا چه حد یک فیلم یا یک برنامه تلویزیونی می تواند اثرگذار باشد.

به گفته «سیف الله ترکسوی»، روزنامه نگار، مشرق زمین به یک قهرمان نیاز دارد: «این یک ضرورت است. مردم یک قهرمان پیدا کردند که به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی ضربه می زند. فکر می کنم در آینده، فیلم های زیادی مانند «دره گرگ ها» داشته باشیم و سینمای ترکیه محبوبیت بیشتری به ویژه در خاورمیانه خواهد داشت و قهرمانان جدیدی پیدا خواهیم کرد.» حال بازار صادرات محصولات سینمایی ترکیه به 60 میلیون دلار رسیده است.


ویدیو مرتبط :
جذب توریست به ترکیه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ابتکار چین برای جذب «توریست اتمی» +عکس



ابتکار چین برای جذب «توریست اتمی» +عکس

منطقه اعلام شده در دهه 1960 میلادی برای انجام آزمایش های اتمی مورد استفاده قرار می گرفته و اولین آزمایش اتمی در آن تاریخ 16 اکتبر 1964 صورت گرفته است.به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، دولت چین که ظاهرا توانسته است در چند سال اخیر از صنعت توریسم درآمد مناسبی را کسب کند قصد دارد تا با آماده کردن یکی از سایتهای آزمایش اتمی خود به روی توریستها به جلب بیشتر توریست و درآمد اقدام کند.

قرار است تا دولت چین با هزینه ای در حدود 6 میلیون یوآن مناطق مورد نظر در ناحیه " زیجیانگ " در شمال غرب این کشور را برای بازدید توریستها آماده کند.

این پروژه توسط دولت محلی و با همکاری یکی از دانشگاه های شهر پکن به انجام خواهد رسید. بازدید کنندگان از این محل قادر خواهند بود که در طی بازدید خود از آزمایشگاه ها و محل زندگی دانشمندان که بر روی این پروژه در عمق 300 متری زمین کار می کردند نیز بازدید کنند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

سایت هسته ای مورد نظر

بنا بر اخبار رسیده مقامات حزب کمونیست چین بنا دارند تا تعدادی از مکان های مهم در کشورشان را که در آن اتفاقات مهم به وقوع پیوسته است را به جاذبه های توریستی بدل کنند.

این منطقه در دهه 1960 میلادی برای انجام آزمایش های اتمی مورد استفاده قرار می گرفته و اولین آزمایش اتمی در آن تاریخ 16  اکتبر 1964 صورت گرفته است.

از آن تاریخ تا سال 1996 میلادی چینی ها در حدود 40 آزمایش هسته ای را در این مکان انجام دادند که در از آن سال به بعد دولت چین رسما اعلام کرد که آزمایشات مربوط به سلاح های اتمی را رسما متوقف می کند./باشگاه خبرنگاران