اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رامنی: "ایران اتمی" بزرگترین چالش آمریکا است



آخرین مناظره انتخاباتی آمریکا

رامنی: "ایران اتمی" بزرگترین چالش آمریکا است

اوباما همچنین تاکید کرد که در صورت حمله احتمالی به اسراییل آمریکا به عنوان نزدیک ترین متحد در کنار تل آویو خواهد ایستاد. در آخرین مناظره دو نامزد انتخاباتی آمریکا که موضوع آن مسایل مربوط به سیاست خارجی بود، همانگونه که پیش بینی می شد مساله هسته ای ایران یکی از محورهای اساسی بود.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش عصر ایران اوباما و رامنی دوشنبه شب دو هفته مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سومین و آخرین مناظره انتخاباتی خود در دانشگاه " لین " در شهر بوکا راتون ایالت فلوریدا رو در روی هم نشستند و به مدت 90 دقیقه درباره مسایل سیاست خارجی آمریکا مناظره کردند.

در این مناظره موضوع ایران یکی از مسایل اصلی بود و حتی رامنی به این مساله اشاره کرد که " ایران اتمی " بزرگترین چالش در مقابل سیاست خارجی آمریکا است.

نامزد جمهوریخواهان با تکرار انتقادات همیشگی خود درباره ضعیف عمل کردن دولت اوباما در قبال ایران گفت در صورت راه یابی به کاخ سفید تحریم های فلج کننده علیه ایران اعمال خواهد کرد.

رامنی همچنین از تلاش دولت اوباما برای گفتگو با ایران انتقاد کرد و آن را رویکردی نادرست خواند

در پاسخ به این انتقادات اوباما گزارش اخیر روزنامه نیویورک تایمز آمریکا درباره مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا را رد کرد و در عین حال تاکید کرد که به عنوان رییس جمهوری آمریکا هرگز اجازه نخواهد داد ایران مجهز به سلاح هسته ای شود.

اوباما همچنین تاکید کرد که در صورت حمله احتمالی به اسراییل آمریکا به عنوان نزدیک ترین متحد در کنار تل آویو خواهد ایستاد.

اوباما با دفاع از سیاست دولت خود در قبال ایران گفت که در دولت او شدید ترین تحریم ها علیه ایران وضع شده و افزود که این تحریم ها تاثیرات مخربی بر اقتصاد ایران بر جا گذاته است.

هر دو نامزد انتخاباتی در عین حال در سخنان خود در این مناظره تاکید کردند که استفاده از گزینه نظامی در برابر ایران را به عنوان آخرین راهکار مد نظر قرار خواهند داد.

رامنی و اوباما همچنین از پاسخ صریح به این سوال که : "در صورت با خبر شدن از حمله غافلگیرانه اسراییل به ایران چه خواهند کرد؟ " خودداری کردند.

اوباما در این مناظره همچنین با بر شمردن دستاوردهای دولت خود در زمینه سیاست خارجی از جمله از میان برداشتن اسامه بن لادن تلاش کرد تا خود را رهبری قوی برای آمریک نشان دهد./عصرایران

 


ویدیو مرتبط :
جاسوسی پهباد سپاه پاسداران ایران از بزرگترین ناو اتمی آمریکا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا:به نفع ایران است که توانایی تولید سلاح اتمی نداشته باشد



 

 

 

آمریکا

 

دریاسالار مایک مولن رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا مدعی شد که تداوم مسیر فعلی ایران منجر به یک برخورد جدی در منطقه خواهد شد ، با این حال وی افزود   که طرفدار حل مسالمت آمیز بحران اتمی ایران است .

به گزارش عصر ایران مایک مولن روز 29 سپتامبر در جلسه صبحانه روزنامه "کریستین ساینس مانیتور" آمریکا درواشنگتن در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این مساله گفت : " درباره ایران من از مدت ها قبل درباره پیامدهای منتظره و غیر منتظره تهدید این کشور و نیز دست یابی آن به سلاح هسته ای صحبت کرده ام . از سوی دیگر ، اگر حمله ای به ایران صورت گیرد من بیشتر نگران پیامدهای غیرمنتظره این حمله هستم ."

وی افزود : " بنابراین با توجه به این پیامدها من بزرگ ترین حامی حل پرونده هسته ای ایران از راه دیپلماسی-  گفتگو - تحریم  و فشارهای بین المللی هستم ".

دریاسالار مولن در ادامه افزود : " ایران در بخشی از جهان واقع شده که خیلی با ثبات نیست  و تداوم مسیر فعلی این کشور که از نظر من تلاش برای دست یابی به سلاح هسته ای از سویی و ماجراجویی نظامی از سوی دیگر است ، به یک برخورد مهم (نظامی) منجر خواهد شد که پیامدهای منتظره و غیر منتظره این برخورد بسیار جدی است ".

رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه با ادعای اینکه عدم دست یابی به توانایی تولید سلاح هسته ای به نفع منافع بلند مدت ایران است ، افزود : " این به نفع آنها است که این توانایی را نداشته باشند . مطلوب ترین گزینه  این است که از طریق راهی به جز حمله نظامی (حکومت ایران) را متقاعد به پذیرش این واقعیت کنیم و این که این مساله عملی است یا نه ؟ هنوز سوالی است که مطرح است "...../تحلیل:عصرایران