اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دفاع تمام‌قد علی‌آبادی از آئین‌نامه انتخابات


محمد علی‌آبادی گفت:‌ در کمیته ملی المپیک هیچ‌ یک از اعضا بجز دبیرکل حقوق نمی‌گیرند و همه افتخاری هستند و هیچ پست و سمتی را هم اشغال نکرده‌اند.

ایسنا: محمد علی‌آبادی گفت:‌ در کمیته ملی المپیک هیچ‌ یک از اعضا بجز دبیرکل حقوق نمی‌گیرند و همه افتخاری هستند و هیچ پست و سمتی را هم اشغال نکرده‌اند. این قاعده بد و زشت که افرادی خارج از مجموعه بیایند و با زور حاکمیت انتخاب و در 24 ساعت عضو مجمع شوند یا سمت‌هایی را به دست بیاورند، همیشه جامعه ورزش را آزار می‌داده و این قاعده را دوست نداشته است. آرزو می‌کردم این اتفاق نیفتد و اعضای واقعی مجمع و زحمت‌کشان ورزش بتوانند عضو هیات اجرایی شوند.

 رئیس کمیته ملی المپیک در حاشیه‌ دیدار دوستانه تیم‌های ملی هندبال ایران و ترکیه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: زمانی یک رییس فدراسیون باید تمام وقت سر کارش باشد یا این که دبیرکل کمیته ملی المپیک باید تمام وقت سر کارش باشد اما سایر اعضای هیات رییسه کمیته ملی المپیک تمام وقت سر کار خود نیستند و فقط باید برای جلسات حضور پیدا کنند. ضمن این‌ که در کمیته ملی المپیک هیچ‌یک از اعضا بجز دبیرکل حقوق نمی‌گیرند و همه افتخاری هستند و هیچ پست و سمتی را هم اشغال نکرده‌اند. بنابراین اعضای هیات اجرایی بجز دبیرکل و شاید خزانه‌دار می‌توانند به کار خود ادامه دهند و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره بالا گرفتن حاشیه‌ها و هم‌چنین انتقادهای خسروی‌وفا از وضعیت مالی کمیته ملی المپیک گفت: خسروی‌وفا خودش باید پاسخ این حرف‌ها را بدهد. او یک مشت تهمت ناروا به اعضای کمیته زده است. در واقع از یازده عضو کمیته اجرایی هیچ‌کس چنین اعتقادی را که خسروی‌وفا مطرح می‌کند، ندارد. در همه بررسی‌ها فروش ساختمان با دقت کامل انجام شده است. سه بار انجام مزایده و دو بار کارشناسی انجام شده است. خود خسروی‌وفا هم زیر برگه‌ها را امضا و مثل بقیه اعضای هیات رییسه آن را تایید کرده است. در بخش فروش هم افشارزاده، دبیرکل و خزانه‌دار هم زیر نامه‌ها را امضا کرده‌اند. افرادی چون ارشدی با 35 سال سابقه کار نظارت داشتند و خود من هم باور دارم که هیچ مشکلی در فروش ساختمان نیست. اینها بحث‌های انتخاباتی است. ما به چنین رفتارهایی معترض هستیم. البته هنوز شکایت نکرده‌ایم. البته هیات اجرایی کمیته ملی المپیک این رفتارها را زیر نظر دارد.

علی‌آبادی بار دیگر تاکید کرد: هیچ‌یک از بحث‌های مطرح شده صحت ندارد. خود من با سند و مدرک می‌خواستم به صدا و سیما بروم و همه چیز را شفاف اعلام کنم اما وقت مناسب به من ندادند. در سایت کمیته المپیک همه این حرف‌ها منتشر می‌شود. از صداوسیما می‌خواهیم که وقت به ما بدهد تا با سند و مدرک همه چیز را منتشر کنیم.

او در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت ورزش از ثبت‌نامش در کمیته ملی المپیک ممانعت می‌کند یا خیر، پاسخ داد: وزارت ورزش تا این لحظه چنین نظری ندارد. ضمن این‌ که اساسا این موضوع به وزارت ورزش از جهت کاری ارتباطی ندارد. اصلا وزارت ورزش نباید طبق اساسنامه کمیته بین‌المللی المپیک در انتخابات دخالت کند. کاری کردیم که این‌طور نباشد شب انتخابات چند تا رییس فدراسیون را بخواهند و از حضور آنها ممانعت کنند و آرا را تغییر دهند. باید آرزوی جامعه‌ ورزش و بحث استقلال مجامع ورزشی تحقق یابد و به عنوان یک یادگار از این هیات اجرایی بماند.

رییس کمیته ملی المپیک درباره حرف و حدیث‌های مطرح شده درباره اشتباه ترجمه شدن عنوان سرپرستی به جای رییسی گفت: اصلا چنین بحث‌هایی صحت ندارد. IOC خیلی صریح روشن کرده که فقط روسا و اعضای اصلی مجمع می‌توانند کاندیدا شوند. این موضوع خیلی صریح و روشن است اما ما گفتیم اگر یک رییس فدراسیون به هر دلیلی نتوانست در جلسه شرکت کند ولی دوست داشت کاندیدا شود، بتواند کاندیدا شود و برای این‌ که رایش از بین نرود، یک نماینده را به مجمع معرفی کند تا به جایش رای دهد. این نماینده بجز رای دادن هیچ حق دیگری نخواهد داشت و نمی‌تواند بر اساس مقررات کاندیدا شود.

علی‌آبادی در پاسخ به این پرسش که آیا با شرایط فعلی هاشمی‌طبا نمی‌تواند کاندیدا شود، گفت: درویش‌زاده خودش را معرفی کرده و هیچ‌کس دیگری جای او نمی‌تواند بیاید. اگر هم کسی بیاید فقط می‌تواند رای دهد. این قاعده بد و زشت که افرادی خارج از مجموعه بیایند و با زور حاکمیت انتخاب شوند و در 24 ساعت عضو مجمع شوند یا سمت‌هایی را به دست بیاورند همیشه جامعه ورزش را آزار می‌داده و این قاعده را دوست نداشته است. آرزو می‌کردم این اتفاق نیفتد و اعضای واقعی مجمع و زحمت‌کشان ورزش بتوانند عضو هیات اجرایی شوند. اگر صدا و سیما فرصت دهد نشان می‌دهم که اساسنامه کمیته برای همه‌ اعضا ارسال شده و گروهی تعیین شده و کلیه اساسنامه‌ها را بررسی کردند و کلیه اعضای مجمع آن را امضا کردند.

وی افزود: درست است که روسای فدراسیون‌ها به دلایلی هراس دارند که با آنها برخورد شود و نمی‌توانند رضایت خود را از این اساسنامه که در جهت دفاع از حقوق آنها و جامعه‌ ورزش تدوین شده ابراز کنند اما در تماس‌هایی که با من دارند و ارتباط‌های خصوصی از این موضوع ابراز خوشحالی می‌کنند و بسیار راضی هستند. یک مواردی قانون است. باید قانون را محترم بشماریم و به آن احترام بگذاریم. نباید به خاطر مسائل شخصی قانون را زیر پا بگذاریم. نباید بازنشسته‌ها یا افرادی که دو یا چند شغله هستند، حضور پیدا کنند. این موضوع بحث‌برانگیز است.

رییس کمیته ملی المپیک درباره عقب افتادن انتخابات چند فدراسیون و ارتباط آن با انتخابات کمیته ملی المپیک گفت: نه ما اعتقادی نداریم که انتخابات کمیته ملی المپیک به این دلایل عقب بیفتد. ما تحت هر شرایطی انتخابات را برگزار می‌کنیم. اگر فدراسیونی رییس نداشت یک نفر از اعضای هیات رییسه باید انتخاب شوند و از طرف آن فدراسیون رای دهند. نماینده فدراسیون از طرف هیات رییسه آن فدراسیون باید انتخاب شود.


ویدیو مرتبط :
‫دفاع تمام قد علی دایی از مدافعان حرم بعد از شهادت محسن حججی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دفاع تمام قد علی مطهری از میلی منفرد در صحن مجلس



دفاع علی مطهری از میلی منفرد

درموافقت با وزیر پیشنهادی علوم؛
مطهری: میلی منفرد یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است/ منفرد هیچ نقشی در مسایل سال 88 نداشته است

نمایند مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: آن تصویری که عده آی از جناب دکتر منفرد ( وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فن آوری) ترسیم کرده اند تصویر درستی نیست که اگر ایشان وزیر شود تنش های سیاسی و ابتذال فرهنگی در دانشگاه ها رواج پیدا کرده و حاکم شود، از نظر من دکتر منفرد یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است.

به گزارش  مهر، در ادامه جلسه بررسی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم علی مطهری نماینده تهران در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم و تحقیقات گفت: به طور کلی اصولگرایان در ارتباط با دانشگاه ها دو نگرانی از ناحیه مدیریت اصلاح طلبان دارند. اول تبلیغ سکولاریسم و در نتیجه ایجاد تنش در دانشگاه ها، دوم تساهل و تسامح فرهنگی در دانشگاه ها که هر دو نگرانی هم به جاست. سابقه دوره اصلاحات این مطالب را نشان داده است. برخی از اصلاح طلبان تندرو در آن دوره این دو کار ر انجام می دادند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصلاح طلبان نیز دو نگرانی از  اصولگرایان در این زمینه دارند یکی محدود شدن آزادی بیان و بی اعتنایی به حقوق شهروندی به نام دین و اسلام و دوم سخت گیری های فرهنگی و محدود شدن آزادی های اجتماعی.

وی تصریح کرد: اما مساله تبلیغ سکولاریسم در دانشگاه ها که  مخالفان نگران آن هستند به این معنا است که حکومت دینی و سکولاریسم با هم سازگار نیستند و یا مناقشه در عصر ولایت فقیه که این اصل با دموکراسی سازگار نیست، این مسایل در دوره اصلاحات گاهی از طرف تندروها مطرح می شد.

مطهری در توضیح تسامح و تساهل  فرهنگی گفت: این امر به معنای بی توجهی به فضای اخلاقی دانشگاه ها و برگزاری اردوهای مختلف دانشجویی و از این قبیل است که در دوره اصلاحات گاهی توجه لازم ن می شد.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: با شناختی که بنده از دکتر منفرد دارم هیچ یک از این دو نگرانی موجه نیست.

وی با اشاره به رایزنی اش با قومی نماینده ولی فقیه در دانشگاه ها در دوره ای که منفرد معاون فرهنگی دانشگاه ها در وزارت علوم بوده است، گفت: ایشان اعلام کردند میلی منفرد شخصیتی مودب، منضبط، پرکار و متدین با خانواده ای متدین است و بنده در آن مدت هیچ مشکلی با ایشان نداشتم.

وی در اثبات اظهارات خویش با اشاره به پیامک یکی از روسای دانشگاه ها که از هواداران دولت دهم است و از نظر سیاسی نیز نزدیک به جبهه پایداری است متن این پیامک را قرائت کرد و گفت: ایشان اعلام داشتند بنده در سه دوره امتحانات کارشناسی ارشد در تیم آقای منفرد حضور داشتم.

 

نامبرده متدین، مددکار امتحانات ایثارگران و دانشجویان رزمنده بود، تلاش های فراوانی برای حضور قانونمند این  عزیزان در دانشگاه ها انجام داد، خانواده ای متدین دارد و در بورس نمودن تعداد زیادی از رزمندگان در دوره مسئولیت خود نقش اول داشت، ایشان فارغ از اشرافی گری است و بسیار آرام و خونسرد بوده، در عین قاطعیت مدیریت می کند، اهل تحرک و سفر برای پیگیری امور است، تمام بچه های همراه تیم اجرایی وی از رزمندگان متدین بودند، تعدادی از آنها در دولت نهم و دهم همچنان همکار معاون دانشجویی وزارت هستند، در آن زمانم او با بنیه اعتقادی قوی و به دلیل علاقمندی به فرهنگ ایثار و جهاد است بارها به دفاع از حضور دانشجویان شاهد و جهادگر پرداخت

مطهری تاکید کرد: بر این اساس آن تصویری که عده ای از جناب دکتر منفرد ترسیم کرده اند تصویر درستی نیست که اگر ایشان وزیر شود تنش های سیاسی و ابتذال فرهنگی در دانشگاه ها رواج  پیدا کرده و حاکم می شود، از نظر من دکتر منفرد یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است.

نماینده مردم تهران ادامه داد: در مساله بورسیه دانشجویان عده ای ادعا می کنند که در دوران مدیریت ایشان در معاونت دانشجویی وزارت علوم افراد مساله دار و اصلاح طلبان تندرو بورسیه شده اند در حالی که بر اساس تحقیقات ما در آن دوران بسیاری از افراد متدین و حزب اللهی و اصولگرا بورسیه شدند که یکی از آنان دکتر توکلی و یکی رئیس بسیج اساتید فعلی است.

وی اظهار داشت: مساله دیگر که برخی از مخالفان آن را بیان می کنند حضور ایشان در 17 تیر 78 است، بعضی اعلام می دارند که منفرد در آن زمان میان دانش آموزان معترض رفت و آمد داشته است، بدیهی است که این کار به اقتضای سمت ایشان بوده است.

مطهری اظهار داشت: ایشان به وظایف خودشان عمل کردند، گزارش شورای عالی امنیت ملی و دستگاه های امنیتی حاکی از نقش موثر ایشان در حل و فصل وقایع 17 تیر است، شبیه کاری که آقای نجفی کرده و ما باید از آنها تشکر کنیم اما متاسفانه اینها را نقطه منفی می دانیم، اما متاسفانه اتفاقاتی می افتد که ما باید تلاش کنیم مبادا آسیب دیدگان جذب مخالفان نظام و سلطنت طلبان شوند.

وی خاطرنشان کرد: میلی منفرد هیچ نقشی در حوادث سال 88 نداشت. بر اساس موازین نظام اگر کسی بعد از خطبه مقام معظم رهبری همچنان در اعتراض های خیابانی پافشاری کرده باشد قطعاً ما او را فتنه گر می دانیم ولی بیش از این را ما قبول نداریم که حتی اگر کسی اعتراضی به نتیجه انتخابات داشتهاست فتنه گر است و یا اگر کسی از مقابل ستاد آقای موسوی رد شده فتنه گر است. بدین معنی  نه تنها آقای منفرد بلکه هیچکدام از وزرای پیشنهادی نقشی در فتنه 88 نداشتند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خصوص موضوع بازداشت ایشان در سال 88 نیز باید گفت دکتر نجفقلی حبیبی که رئیس انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها هستند همان زمان این موضوع را برای ما توضیح دادند که جلسات هفتگی و ماهانه طبق معمول در حال برگزاری بوده و در آن فضای هیجانی حدود 60-70 نفر در آن جلسه شرکت داشتند که نیروهای امنیتی همه ما را یکجا بازداشت کردند و بعداً هم از ما عذرخواهی کردند و به ما شام دادند و آزاد شدیم بنابراین مساله ای نبوده که شخص ایشان به عنوان مجرم بازداشت شده باشد یا اتهامی داشته باشد.

وی بیا تاکید بر اینکه ایشان در مسایل سال 88 هیچگونه نقشی نداشتند در توضیح برخی خصوصیات منفرد گفت: ایجاد اولین معاونت جنگ در دانشگاه ها، برگزاری 4 دوره امتحان سراسری برای ارتقاء رزمندگان به کارشناسی ارشد، پرکاری و فراجناحی بودن، رشد تدریجی مدیریتی که از خصوصیات مهمی است که در کشور ما رعایت نمی شود. ایشان مدیر گروه، رئیس دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، معاون پژوهشی، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم، معاون فناوری وزارت علوم، قائم مقام و سرپرست وزارت علوم بوده اند.

مطهری تاسیس پارک های علم و فناوری و تاسیس معاونت فناوری وزارت علوم را نیز از اقدامات موثر میلی منفرد خواند و گفت: ایشان مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا بودند و استاد تمام مهندسی برق هستند./مهر