اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دروغگوها مراقب چشمانشان باشند


به تازگی دانشمندان دانشگاه ایالتی نیویورک برنامه رایانه ای طراحی کرده اند که می تواند حرکات چشم سخنور را برای تشخیص دروغگویی مورد مطالعه قرار دهد.

صبح بخیر: تشخیص دروغ با کمک ابزارهای فناوری یک اتفاق جدید نیست. ابزارهای تشخیص حتی پیش از جنگ جهانی دوم هم کاربرد داشته اند و البته از آنها برای بازجویی استفاده می شده است. در سال های اخیر تشخیص دروغ به یک شاخه علمی تبدیل شده است و پیشرفت های بسیاری چه در زمینه انسانی و چه در زمینه فناوری برای آن به وجود آمده است. این ابزارها اما هیچ کدام موفقیت صددرصدی ندارند و هرکدام تا درصدی قابل اطمینان هستند.

به تازگی دانشمندان دانشگاه ایالتی نیویورک برنامه رایانه ای طراحی کرده اند که می تواند حرکات چشم سخنور را برای تشخیص دروغگویی مورد مطالعه قرار دهد. براساس ادعای این دانشمندان این برنامه می تواند با دقت 82/5 درصد، دروغگویی را تشخیص دهد که در مقابل بازجوی انسانی آموزش دیده که تنها می تواند 65 درصد را تشخیص دهد، رقم بسیار خوبی به شمار می رود. محققان برای امتحان این برنامه روی یک عده داوطلب آزمایش انجام دادند و حرکات چشم آنها را هنگام جواب دادن به سوالی در مورد دزدی را ثبت کردند. این افراد پس از نقل مکان به محیطی دیگر دوباره در مورد دزدی مورد سوال قرار گرفتند و تفاوت های حرکات چشم شان هنگام پرسیدن سوال اول و سوال دوم ثبت شد و مورد مطالعه قرار گرفت.

نتایجی که برنامه اعلام کرد تا حد زیادی با واقعیت تطابق داشت و این نشان می داد که این نرم افزار در آزمایش های اولیه موفق تر از بازجوی انسانی عمل می کند. به گفته دانشمندان تعدادی از شرکت کنندگان در این آزمایش درغگوهای ماهری بودند که قادر به کنترل حرکات فیزیولوژیکی چشمان خود هنگام گفتن دروغ هستند.


ویدیو مرتبط :
دروغگوها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مراقب خشكی پوستتان باشید.



 

 

مراقبت از خشکی پوست

 

 

متخصص بیماری‌های پوست و مو، خشكی و كاهش رطوبت هوا در فصل سرد را اصطلاحا "ثانویه به استفاده از وسایل گرم كننده در منازل و ادارات" دانست و افزود: به موجب استفاده از وسایل گرمایشی، آب موجود در هوا تبخیر می‌شود كه نتیجه آن خشكی پوست است.

 


دكتر سید مسعود داوودی در گفت‌وگو زبری و خشكی پوست، پوسته ریزی و شوره و در موارد شدیدتر ترك خوردگی را از نشانه‌های خشكی پوست برشمرد و افزود: این ترك‌ها باعث نفوذ مواد حساسیت زا به داخل پوست و نهایتا ایجاد اگزما می‌شوند.

 


وی با اشاره به شیوع خشكی پوست در فصول سرد سال (پاییز و زمستان) گفت: در این فصول حتی پوست‌های چرب خشك می‌شوند؛ اما نوجوانان در سنین پیش از بلوغ به علت كم بودن ترشحات غدد چربی ساز پوست و سالمندان به علت كاهش ضخامت چربی زیر پوست، بیشتر مستعد از دست دادن آب از پوست هستند.

 


این متخصص بیماری‌های پوست و مو به این افراد توصیه كرد تا از تعداد دفعات استحمام در این ایام خودداری كنند.

 


همچنین در محل‌هایی چون زیر بغل و كشاله ران از شوینده‌ها و شامپو بدن استفاده نكنند.

 


دكتر داوودی با بیان اینكه شوینده‌ها ضمن رفع آلودگی، برطرف كننده چربی‌ها هم هستند، ‌افزود: بهترین زمان برای استفاده از كرم‌های مرطوب كننده ۲ تا ۳ دقیقه پس از استحمام است تا رطوبت موجود حفظ شود.

 


وی استفاده از دستگاه بخور را عاملی برای افزایش رطوبت هوای داخل منزل و پیشگیری از بروز خشكی پوست عنوان كرد و یادآور شد: چنانچه پوست براثر سرما و كاهش رطوبت هوا به عارضه خشكی پوست دچار شد باید از كرم‌های مرطوب كننده با جنبه طبی و درمانی با تركیبات اوره و اسید سالیسیك استفاده شود.