اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دختران یک قرن است نمرات بهتری می‌گیرند!


نتایج مطالعات محققان دانشگاه New Brunswick کانادا نشان می دهد که کسب نمره بهتر توسط دختران قدمتی به اندازه یک قرن دارد.

خبرگزاری ایرنا: نتایج مطالعات محققان دانشگاه New Brunswick کانادا نشان می دهد که کسب نمره بهتر توسط دختران قدمتی به اندازه یک قرن دارد.

تفاوت نمره بین دانش آموزان دختر و پسر همواره برای خانواده ها و معلمان حایز اهمیت بوده است. اغلب کارشناسان نمره های این دو گروه را باهم مقایسه می کنند و نمره های کم پسران را دلیلی بر بی توجهی و شیطنت آنان می دانند.

نمرات کسب شده در مدرسه انعکاسی از میزان یادگیری در یک بازه زمانی طولانی، متاثر از بافت اجتماعی کلاس درس است که در آن جدیت و سخت کوشی محصل نیز حایز اهمیت است. آزمون موفقیت تحصیلی در یک نقطه از زمان و بدون احتساب تاثیرات اجتماعی ارزیابی می شود.

تحقیقاتی که بین سال های 1941 تا 2011 در بیش از 30 کشور انجام شده نشان می دهد که بیشترین تفاوت در نمره های دانش آموزان دختر و پسر، مربوط به زبان خارجه است. نمرات ریاضی و علوم این دو گروه تقریبا به هم نزدیک هستند.این تفاوت در اوج سن بلوغ دانش آموزان آشکارتر است.

پس از این مطالعات مشخص شده است که مقایسه این دو گروه به شدت اشتباه است چون ساختار ذهنی زن و مرد از کودکی با هم متفاوت است.

در ادامه تحقیقات آمده است که زنان در دوره تحصیلات اجباری موفق تر از مردان عمل می کنند.

توجه به این تفاوت ها باعث می شود که مربیان مدرسه و والدین انتظارات خود را در مورد کودکان و نوجوانان تعدیل کنند و در هر شرایط پشتیبان مناسبی برای آنان باشند.

همچنین آگاهی بر این تفاوت باعث شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می شود.

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Psychological Bulletinمنتشر شده است.


ویدیو مرتبط :
برای آنان که دختران رادست کم می گیرند!!!!!!!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تأثیر معكوس خوش بینی در نمرات دختران و پسران دانش آموز



 

 

تأثیر معكوس خوش بینی در نمرات دختران و پسران دانش آموز

 

نتایج یک پژوهش جدید نشان داد: خوش بینی با گرفتن نمرات بالاتر برای دانش آموزان دختر همراه است، اما در پسران سبب کسب نمرات پایین تر در دوره تحصیلی می شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، محققان طی یك پژوهش، نگرش و نمرات ۱۷۴ دانشجوی ۲۰ تا ۲۸ ساله رشته کسب و کار در مقطع کارشناسی را (۲۸ درصد مرد، ۷۲ درصد زن) مورد ارزیابی قرار دادند.

آنها با بررسی داده ها دریافتند: دانش آموزان دختری که خوش بین تر بودند، نسبت به کسانی که کمتر نگرش خوش بینانه داشتند، نمرات بالاتری را دریافت کردند.

این یافته ها همچنین نشان داد: اگر چه سطوح بالایی از خوش بینی در دانش آموزان پسر منجر به اطمینان بیش از حد و افزایش اعتماد به نفس در آن ها می شود، اما باعث می شود که مدت زمان مطالعه آن ها کم شود و در نتیجه نمرات پایین تری را کسب کنند.

«تامار آیسکسون» دانشجوی دکترای دانشکده کسب و کار و مدیریت و یکی از محققان این پژوهش می گوید: خوش بینی در دانش آموزان پسر می تواند منجر به اطمینان بیش از حد و یا پیدایش نگرش «همه چیز به بهترین شکل انجام می شود»، بینجامد. بنابراین به اندازه کافی مطالعه نمی کنند. اما در دانش آموزان دختر، خوش بینی به تنهایی مفید است، زیرا آنها به طور طبیعی با وجدان تر از همتایان مرد خود در این زمینه عمل می کنند.

«آیسکسون» ادامه داد: زنان از عزت نفس کمتری نسبت به مردان برخوردارند و به همین ترتیب آنها مطمئن نیستند که همه چیز به بهترین شکل اتفاق می افتد، پس برای آمادگی در آزمون بهتر مطالعه می کنند.

نتایج این پژوهش حاکی از آن است که نگرش افراد با کسب نمره در دروس مختلف با هم مرتبط است، اما هنوز یک رابطه علت و معلولی در خصوص آن به اثبات نرسیده است.

مشروح نتایج این پژوهش در یك کنفرانس بین المللی در فیلادلفیا ارائه شده است..... /  خبرگزارى ایسنا