اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خطرناک‌ ترین کشور جهان برای خبرنگاران


نتایج یک تحقیق نشان می دهد سوریه در حال حاضر خطرناک ترین کشور برای خبرنگاران محسوب می شود.

خبرگزاری مهر: نتایج یک تحقیق نشان می دهد سوریه در حال حاضر خطرناک ترین کشور برای خبرنگاران محسوب می شود.

خطرناک ترین کشور برای فعالیت خبرنگاران در جهان سوریه است. این مطلب نتیجه تحقیقاتی است که کمیته حمایت از خبرنگاران (CPJ) در نیویورک انجام داده است.

 گزارش سالانه کمیته مذکور حاکی است شمار خبرنگاران کشته شده در جنگ داخلی سوریه در سال جاری نیز افزایش یافته و این کشور را به خطرناک ترین محل برای فعالیت های خبرنگاری تبدیل کرده است.

طبق این گزارش آمار بسیار بالایی از میزان کشته شدن و ربوده شدن خبرنگاران خارجی در سوریه موجب شده این کشور در فهرست مناطق خطرناک جهان برای اصحاب رسانه، در صدر قرار گیرد.

این در حالی است که عراق پس از سوریه در دومین رتبه فهرست کشورهای خطرناک جهان برای خبرنگاران قرار گرفته است.


ویدیو مرتبط :
خطرناکترین کشور جهان برای خبرنگاران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خطرناک‌ترین کشور جهان برای خبرنگاران


بر اساس آمارهای کمیته حفاظت از خبرنگاران، جیمز فولی هفتادمین خبرنگاری است که از زمان آغاز جنگ سوریه در این کشور کشته شد.

خبرگزاری ایسنا: سر بریدن جمیز فولی، خبرنگار آمریکایی توسط شبه نظامیان داعش بر خطری که خبرنگاران پوشش‌دهنده جنگ داخلی سوریه با آن مواجه هستند، مهر تایید زد.

روزنامه هافینگتن پست نوشت: کمینه حفاظت از خبرنگاران اعلام کرد، سوریه حتی پیش از آنکه شبه‌نظامیان داعش جمیز فولی را بکشند، خطرناک‌ترین مکان در جهان برای خبرنگاران محسوب می‌شود.

بر اساس آمارهای کمیته حفاظت از خبرنگاران، جیمز فولی هفتادمین خبرنگاری است که از زمان آغاز جنگ سوریه در این کشور کشته شد.

این سازمان افزود، گمان می‌رود که داعش دست کم هفت خبرنگار دیگر را نیز گروگان گرفته باشند. خبرنگاران مرتباً ربوده می‌شوند. دست کم 20 خبرنگار همچنان در سوریه مفقود هستند.

کورتنی رادش، مدیر گروه حمایتی کمیته حفاظت از خبرنگاران درباره تهدیدهایی که خبرنگاران در سوریه با آن مواجه هستند، گفت: می‌دانیم که داعش و شبه‌نظامیان خبرنگاران را هدف گرفته‌اند. آن‌ها صریحاً از خبرنگاران به عنوان بازیچه‌ای در جنگشان استفاده می‌کنند و این مسأله به شدت خطرناک است.

وی افزود: با این حال باور دارم که گزارشگران جنگی به افشای آنچه در سوریه رخ می‌دهد، ادامه خواهند داد. فکر نمی‌کنم که این اتفاقات مردمی را که واقعاً به دسترسی آزادانه اطلاعات و اهمیت حیاتی آن اعتقاد دارد، از تهیه خبر منصرف کند. اما خبرنگاران باید زمانی که می‌خواهند به سوریه بروند کاملاً آماده باشند.