اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جیرانی: حرفهایم به معنی تایید حاتمی‌كیا نبود


فریدون جیرانی در پی سخنان اخیرش درباره‌ی «تحمل» در سینما توضیحاتی داد.

خبرگزاری ایسنا: فریدون جیرانی در پی سخنان اخیرش درباره‌ی «تحمل» در سینما توضیحاتی داد.

این کارگردان سینما در متن نوشتاری که در اختیار ایسنا، گذاشته آورده است: «به نظر می‌رسد آنچه من درباره "تحمل" در «هفت» جمعه گذشته گفته‌ام، باعث ناراحتی برخی از دوستانم شده است، متاسفم.

من براساس اتفاقات اخیر با اعتقاد به یک اصل کلی،‌ یعنی "تحمل" که لازمه دموکراسی است‌، حرف زدم و قصدم کنایه زدن به دوستانم نبوده است.

اولا من با توجه به شناخت چند ساله از روحیه و طرز تفکر آقای رئیسیان می‌دانستم، اگر ایشان در «مناظره» جمعه گذشته شرکت می‌کردند‌ به دفاع از کیان سینمای ایران می‌پرداختند و نه دفاع از فیلم من که ایشان همیشه در همه مصاحبه‌ها این دفاع از کیان سینما را به دفاع از منافع شخصی ترجیح دادند.

اشاره من به عدم تحمل آقای کوشکی یک اشاره کلی بود. آقای رئیسیان مختار هستند که کنار آقای کوشکی بنشینند یا ننشینند. این موضوع به خود ایشان مربوط می‌شود‌ نه من. البته من برخلاف نظر ایشان، آقای کوشکی را نماینده یک طیف فکری در جامعه می‌دانم که ریشه در یک جناح سیاسی دارد. این طیف هرچند در اقلیت است ولی می‌تواند تریبون‌هایی را به نفع خود مصادره کند.

ثانیا اشاره من به عدم تحمل آقای معلم در پاسخ به انتقاد آقای حاتمی‌کیا از هیات انتخاب به معنای تایید حرف‌های آقای حاتمی‌کیا در جواب به آقای معلم نبود. حرف‌های آقای حاتمی‌کیا در جواب آقای معلم خودش نشانه عدم تحمل است.

هر موقع از مسیر طبیعی پاسخ منحرف شویم و در جواب انتقاد جمله‌ای بیان کنیم که پشت آن عصبانیت است‌ نه منطق، عدم تحمل‌مان را نشان دادیم. آقای معلم همیشه مواضع روشن و مشخص داشته‌اند و صراحت جزو ویژگی‌ ایشان بوده است.

و در پایان باز هم تاکید می‌کنم، امیدوارم به جای دعوا و خصومت تفکر همدیگر را در سینما «تحمل» کنیم.»


ویدیو مرتبط :
خاطره ای از ابراهیم حاتمی كیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

"طلبه سیرجانی" سوژه تازه حاتمی كیا



 

 

شنیده شده است ابراهیم حاتمی كیا كارگردان نام آشنای سینمای ایران كه اخیرا به موضوعات اجتماعی علاقه نشان می دهد تصمیم گرفته است از ماجرای طلبه سیرجانی فیلم بسازد.

حاتمی كیا در روزهای اخیر با وی دیدار كرده و اقدام به ثبت نوشتاری جزییات سفر و اعتراض وی كرده است.

گفتنی است طلبه سیرجانی اكنون در محدوده حرم امام خمینی(ره) چادر زده و گروههای دانشجویی و مردمی با وی در این مكان دیدار می كنند.

حجت الاسلام «علیرضا جهانشاهی» معروف به طلبه سیرجانی طلبه پایه نهم حوزه علمیه قم است كه امامت جماعت مسجد امام حسن(ع) در سیرجان (استان كرمان) را برعهده داشته است.

وی در اواخر عمر دولت اصلاحات اقدام به تأسیس «مجمع جوانان مسجدی» در سیرجان كرد و به فعالیت های مذهبی و امر به معروف و نهی از منكر می پردازد كه البته فعالیت های ابتدایی این مجمع بیشتر معطوف به مسایل خُرد فرهنگی بود.

وی در سالهای اخیر به پدیده زمین خواری اعتراض كرد و برای بیان اعتراض خود به سمت تهران حركت كرد. جهانشاهی كه همسرش نیز طلبه علوم دینی تنها از طریق شهریه حوزه امرار معاش می كند.... / جهان نیوز