اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

جانشین هیلاری کلینتون رسما معرفی شد


هیلاری کلینتون رسما از مقام وزارت امور خارجه آمریکا استعفا کرد و جان کری پس از ادای سوگند جانشین وی در این مقام شد.

خبرگزاری ایسنا: هیلاری کلینتون رسما از مقام وزارت امور خارجه آمریکا استعفا کرد و جان کری پس از ادای سوگند جانشین وی در این مقام شد.

 هیلاری کلینتون خطاب به کارکنان این وزارتخانه در سخنرانی خداحافظی خود تصریح کرد: من می‌دانم جهانی که ما در قرن بیست و یکم در حال کمک به پیدایش آن هستیم روزهای سخت‌تری پیش رو خواهد داشت.

وی افزود: اما امروز که اینجا ایستاده‌ام به نسبت چهار سال پیش خوش‌بین‌تر هستم.

استعفای کلینتون پس از ادای سوگند جان کری ، جانشین وی طی یک مراسم خصوصی قطعی شد.

جان کری پیشتر به عنوان سناتور ایالت ماساچوست خدمت کرده و در سال 2004 کاندیدای ریاست جمهوری از حزب دموکرات آمریکا بود.

کلینتون روز جمعه نامه استعفای خود را به باراک اوباما ، رئیس‌جمهور آمریکا داد و پس از آن وزارت امور خارجه آمریکا را ترک کرد.



کلینتون در نامه خود از اوباما به خاطر دادن فرصت به وی به منظور خدمت در دولت آمریکا تشکر کرد و گفت: بودن در کابینه وی یک افتخار بوده است.

وی در استعفانامه‌اش گفته بیش از پیش درباره قدرت آمریکا برای رهبری جهان و توانایی بالقوه‌ این کشور برای تاثیرگذاری مثبت اطمینان دارد.

این در حالی است که کلینتون به رغم انتقاد از وی به سبب حادثه حمله تروریستی 11 سپتامبر سال جاری به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی یکی از محبوب‌ترین چهره‌های عرصه سیاست آمریکا است.

روز آخر تصدی کلینتون بر وزارت امور خارجه آمریکا همزمان حمله تروریستی به سفارت آمریکا در ترکیه همراه شد.

کلینتون در سخنرانی خداحافظی خود به کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا گفت: همانطور که امروز در سفارتخانه خود در آنکارا شاهد بودیم در یک دوره بسیار پیچیده و خطرناک زندگی می‌کنیم. وی تاکید کرد که حمله به سفارت آمریکا در ترکیه یادآوری هشیارکننده‌ تهدیدهای هر روزه‌ جهانی است که جانشین وی پیش رو خواهد داشت.

وی خاطرنشان ساخت که با سفیر آمریکا در ترکیه و با همتای ترک خود گفت‌وگو کرده است.

هیلاری کلینتون در سخنرانی مراسم تودیع و واپسین روز وزارت‌اش گفت جهان جایی امن‌تر است.

طی این چهار سال، وی به ۱۱۲ کشور سفر کرده و نزدیک به یک میلیون و نیم کیلومتر را درنوردیده است.

بانوی اول پیشین آمریکا اکنون یکی از نامزدهای محتمل برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ به شمار می‌رود.

خانم کلینتون گفت در مقام شصت و هفتمین وزیر خارجه آمریکا، هدایت این وزارت‌خانه برای وی تجربه‌ای «یگانه، شاخص، شورآفرین و چالش‌برانگیز» بوده است.



وی به کارمندان وزارت خارجه گفت: به کاری که باهم انجام دادیم بسیار مفتخرم.

با این همه خانم کلینتون تاکید کرد از سال ۲۰۰۹ که وارد وزارت خارجه شده خوش بین‌تر است.

کلینتون به کارکنانش گفت: از اینکه فرصت یافتیم هرکدام به شیوه‌ای کشورمان و جهان را قدرتمند‌تر، امن‌تر، منصفانه‌تر و بهتر کنیم خوشحال و شاکرم.

هیلاری کلینتون درباره احتمال نامزدی در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری چهارسال دیگر سکوت کرده است.

وی در مراسم تودیعش گفت برنامه خاصی برای آینده ندارد اما قطعا می‌خواهد با برنامه ریزی درخصوص مسائلی که برایش اهمیت دارد تاثیرگذار باشد.

کلینتون روز پنجشنبه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: تا آخرین لحظه‌ای که پایم را بیرون بگذارم وزیر خارجه باقی خواهم ماند. بعد از آن آخر هفته را تعطیلم و می‌توانم به پیشنهاد‌ها، ایده‌ها وتقاضاهای متفاوتی که دریافت کرده‌ام فکر کنم.

کلینتون به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا با انجام سفر به 112 کشور طی 401 روز سفر، رکوردی را به نام خود ثبت کرده است.

روز جمعه جان کری تحت مدیریت النا کاگان، قاضی دادگاه عالی آمریکا مراسم تحلیف خود را با حضور همسر، دختر ، برادر و همینطور کارکنان سنای آمریکا به جا آورد.


ویدیو مرتبط :
هیلاری کلینتون در پارتی!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هیلاری کلینتون به داود اوغلو زنگ زد / تركیه : قضاوت درباره توطئه ترور سفیر عربستان زود است



 

 

هیلاری کلینتون به داود اوغلو زنگ زد / تركیه : قضاوت درباره توطئه ترور سفیر عربستان زود است

 

دولت آنكارا اعلام كرد با وجودی كه ایالات متحده آمریكا این كشور را در جریان پرونده تلاش برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن قرار داده ، اما هنوز زود است كه درباره توطئه ایران برای ترور سفیر عربستان اظهار نظر شود.

یك دیپلمات بلند پایه تركیه كه نخواسته نامش فاش شود در گفتگو با رونامه حریت تركیه با اذعان به این مساله گفت : " دولت آمریكا درباره كلیت این ماجرا به ما اطلاعاتی داده است كه برخی از این اطلاعات منتشر شده است . ما بیشتر به این اطلاعات ارایه شده از سوی آمریكا گوش دادیم ."

این مقام تركیه با اشاره به اینكه مقامات آنكارا با دقت تحولات مربوط به این موضوع را دنبال می كنند افزود: هنوز قضاوت درباره دست داشتن ایران در این پرونده ترور زود است و هنوز نمی توان با قطعیت درباره دست داشتن ایران در پرونده ترور سفیر عربستان در آمریكا سخن گفت.

رسانه های تركیه روز گذشته خبر دادند كه احمد داوود اوغلو وزیر امور خارجه تركیه با هیلاری كلینتون همتای آمریكایی اش ، درباره این موضوع تلفنی گفت و گو كرده اند ، همچنین در روزهای اخیر در راستای تلاش آمریكا برای متقاعد ساختن اعضای دایم و غیر دایم شورای امنیت برای در پیبش گرفتن موضعی واحد و سخت در قبال ایران ، "دانیل بنجامین" هماهنگ كننده امور ضد تروریسم در وزارت خارجه آمریكا به آنكارا سفر كرد و با احمد داوود اوغلو وزیر خارجه تركیه و برخی دیگر از مقامات تركیه دیدار كرده است.

وزارت خارجه آمریكا در دستور العملی كه به كلیه سفارت خانه های این كشور صادر كرده ، از دیپلمات های خود خواسته تا با رایزنی در كشور میزبان تلاش كنند تا مقامات آنها را برای در پیش گرفتن موضعی سخت در قبال ایران متقاعد كنند.

ایران اتهام زنی آمریكا درباره ترور سفیر عربستان در واشنگتن را به شدت رد كرده و این اقدام واشنگتن را بیشتر ناشی از بهانه جویی این كشور برای اعمال دور تازه ای از فشارهای تبلیغاتی ، سیاسی و اقتصادی علیه خود می داند.

تركیه یكی از اضلاع مثلث رقابت برای رهبری خاورمیانه است كه دو ضلع دیگر این مثلث ایران و عربستان هستند ، اما آنكارا در سال های گذشته تلاش كرده است روابطی متوازن بین ایران و عربستان برقرار كند ، علی رغم اینكه برخی تحلیل گران معتقدند كه مقامات آنكارا پس از اختلاف نظر با ایران بر سر سوریه ، بیشتر به نزدیكی با موضع عربستان در تحولات خاورمیانه گرایش یافته اند..../تحلیل:عصرایران