اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تغییر جدید در امتحان گواهینامه رانندگی


رئیس پلیس راهور کشور گفت: افسران دوره دیده جایگزین افسران بازنشسته مستقر در آموزشگاه های راهنمایی رانندگی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان: رئیس پلیس راهور کشور گفت: افسران دوره دیده جایگزین افسران بازنشسته مستقر در آموزشگاه های راهنمایی رانندگی شدند.

مومنی افزود:  افسران دوره دیده  اقدام به گرفتن امتحانات به جای افسرهای بازنشسته شدند  که این موضوع باعث شده این ماموران راهور نسبت به فعالیتشان پاسخگو بوده و چون تحت نظارت و فعالیت در مجموعه پلیس راهور هستند باعث می شود که برگزاری امتحانات به بهترین نحو انجام شود.

وی ادامه داد: همچنین توسط پلیس راهور بازرسی هایی برای نظارت براین افسران صورت می گیرد که باعث شده سطح کیفیت امتحان و آزمونی که از متقاضیان گرفته افزایش پیدا کرده و از حادثه های احتمالی جلوگیری می کند.

مومنی با توجه به اینکه در سال 90 یک میلیون و 900 هزار نفر اقدام به اخذ گواهینامه کرده اند تصریح کرد: به ندرت مواردی از تخلف افسران بازنشسته که با همکاری آموزشگاه داران اقدام به تخلف و مردود کردن متقاضیان کرده اند؛ گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر در آموزشگاه هایی که افراد اقدام به کسب گواهینامه می کنند میزان تخلفات زیاد باشد پروانه آن آموزشگاه لغو می شود.


ویدیو مرتبط :
معرفی گواهینامه دریافتی بعد از امتحان تیوری - آموزش رانندگی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تغییر در شیوه اجرای امتحان گواهینامه


رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: امتحان گواهینامه از سال ۹۵ به صورت الکترونیک برگزار می‌شود.

خبرگزاری تسنیم: سرهنگ حمیدرضا گرایلی رئیس پلیس راهور خراسان رضوی اظهار داشت: از سال 95 امتحان آیین‌نامه رانندگی برای دریافت گواهینامه به صورت کامپیوتری برگزار می‌شود، به این ترتیب واضح است که افراد بی‌سواد نمی‌توانند در این امتحان شرکت کنند و در نتیجه نمی‌توانند گواهینامه رانندگی بگیرند.

وی تصریح کرد: با این حال قانون موجود برای افراد بالای 30 سال بی‌سواد امتحان آیین‌نامه را به صورت شفاهی برگزار می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان رضوی با اشاره به قانون برای افراد زیر 30 سال بی‌سواد تأکید کرد: در قانون به صراحت ذکر شده که این افراد نمی‌توانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند.

گرایلی در ارتباط با دلیل شکل‌گیری این قانون بیان کرد: سابقه شکل گیری نهضت سوادآوزی در ایران برای افرادی است که هم‌اکنون باید زیر 30 سال داشته باشند و از آن‌جایی که عزمی جدی برای مبارزه با بی‌سوادی در دولت وجود دارد، آن‌ها را از گرفتن گواهینامه منع کرده‌اند.

وی با اشاره به تأثیر سواد در تمام رفتارهای اجتماعی خاطرنشان کرد: رانندگان بی‌سواد جرائم رانندگی بیشتری نسبت به افراد با سواد انجام می‌دهند که دلیل اکثر آن‌ها نبود توانایی خواندن و نوشتن و تشخیص هشدارهایی است که در شهر نصب می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان رضوی افزود: انضباط اجتماعی بیشتر، جرائم رانندگی کمتر، رفتار صحیح رانندگی، استفاده به موقع از علائم و قوانین و دیگر مواردی از این دست از جمله مواردی هستند که در رانندگان باسواد بیشتر دیده می‌شود.

گرایلی تصریح کرد: با ورود به عصر ارتباطات و لزوم به الکترونیکی شدن فعالیت‌های راهنمایی و رانندگی بیشتر فعالیت‌ها به‌صورت آنلاین انجام می‌شود بنابراین راننده باید حتما از سواد حداقلی برخوردار باشد تا بتواند در راه‌ها تردد کند.

وی افزود: درنظر گرفتن قانون هم برای افراد زیر 20 سال که امکانات سوادآموزی را داشته و یا کامپیوتری‌شدن امتحانات آیین‌نامه رانندگی نیز در همین راستا انجام گرفته است.