اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

برنامه‌ فیس بوک برای مدیریت News Feed


فیس بوک، غول شبکه‌های اجتماعی اینترنت، اخیراً اعلام کرده است که قصد دارد برای ارتقای کارایی News Feed در پروفایل کاربرانش، سرویس‌های جدیدی را به آن اضافه کند.

 
 
 
 
صبح بخیر: فیس بوک، بار دیگر برای ارتقای عملکرد گزینه News Feed در پروفایل کاربران این سرزمین دیجیتالی بزرگ، خدماتی را ارائه داد. در جدیدی‌ترین اقدام فیس بوک، کاربران اجازه خواهند داشت تا مدیریت News Feed پروفایلشان را، بر اساس ترتیب نمایش دلخواه و از قبل تعیین شده، تنظیم و مدیریت کنند.
 
به گزارش صبح بخیر؛ قابلیت‌های جدید مدیریتی که غول شبکه‌های اجتماعی به کاربرانش در حوزه News Feed داده است، سبب می‌شود تا علاوه بر ایجاد حس کاربر مداری بیش تر در فیس بوک، کاربران بتوانند بهترین و مورد علاقه ترین مطالب مربوط به صفحات لایک شده و محتوای منتشر شده توسط دوستانشان را مشاهده کنند. امکان تنظیمات شخصی بر روی گزینه نیوز فید فیس بوک، سبب می‌شود تا کاربران، از مشاهده محتواهای متنی و تصویری و ویدئویی افراد یا صفحاتی که لایک کرده‌اند، اما در زمره اولویت‌های آن ها نیست، پرهیز کنند.

 مشاهده مهم‌ترین و دوست داشتنی‌ترین صفحات و محتوای منتشر شده توسط دوستان مورد علاقه در فیس بوک، عامل مهمی برای مشاهده سریع تر و بهتر اطلاعاتی خواهد شد که دوست داریم اول آن ها را مشاهده کنیم. این قابلیت، از طریق آپشن News Feed Preferences ارائه شده است. سیستم جدید، فعلاً بر روی گوشی‌های اندروید در دسترس می‌باشد و به زودی، برای کاربرانی که با دسکتاپ به فیس بوک متصل می‌شوند نیز، ارائه خواهد شد.

 برنامه‌های جدید فیس بوک برای مدیریت News Feed
(گزارش سی نت درباره اولویت بندی مشاهده برترین مطالب در سیستم جدید نیوزفید)

پیش تر، فیس بوک، امکان hide, filter, block کردن در News Feed را برای کاربرانش فراهم کرده بود، اما سرویس جدید، در واقع قابلیت جذاب تری برای اولویت بندی محتواهای منتشر شده توسط دوستان کاربران، در فیس بوک می‌باشد که نمایش دوست داشتنی‌ترین مطالب را، تسریع می‌کند. ارتقای الگوریتمی که فیس بوک برای این بخش در نظر گرفته است، سبب فراهم شدن چنین بستری شده است. طبق نظر نشریه تایم (time.com)، برخی از کاربران آمریکایی هر 5 دقیقه یک بار از طریق گوشی‌های هوشمند خود، وارد شبکه‌های اجتماعی می‌شوند که بخشی از آن، به نیوزفید فیس بوک مرتبط می‌شود. فیس بوک هم اکنون، 1.44 میلیارد کاربر در اختیار دارد.

در اقدامی دیگر، به گزارش نیویورک تایمز و بیلبورد، نشریه فیس بوک روز گذشته اعلام کرد که در حال مذاکره با شرکت‌های تبلیغاتی بزرگ، برای امکان پخش فایل‌های موسیقی و ویدئویی در گزینه نیوز فید خود است. به نظر می‌رسد، فیس بوک از این گزینه برای درامد زایی و جذب بیش تر مخاطبان و ارتقای سطح بازدید و لایک صفحات تبلیغاتی استفاده خواهد کرد.

 برنامه‌های جدید فیس بوک برای مدیریت News Feed

(گزارشی درباره برنامه‌های فیس بوک در پخش فایل‌های ویدئویی در نیوزفید)


فیس بوک این اقدام را به قصد ارتقای سطح درامد زایی خود از بازار به اشتراک گذاری فایل‌های ویدئویی در فضای مجازی، در دستور کار دارد که هم اینک، سهم بالایی از آن، در اختیار یوتیوب، متعلق به شرکت گوگل می‌باشد. فیس بوک، مذاکراتی با شرکت‌های بزرگ ضبط و پخش فایل‌های موسیقی و ویدئویی در امریکا آغاز کرده است و قصد دارد، به صورت آزمایشی، برخی از فایل‌های انتخاب شده توسط شرکت‌های طرف مذاکره را در بخش News Feed خود نمایش دهد.

فیس بوک تلاش دارد تا بخشی از درامد را، با شرکت‌های به اشتراک گذار، تقسیم کند، اما جزییات بیشتری از این معامله افشا نشده است. نشریه بیلبورد گزارش داده است که فیس بوک، مدل تجاری یوتیوب را برای این کار در نظر خواهد گرفت که 55 درصد به واگذارنده فایل‌های ویدئویی و 45 درصد به اشتراک گذارنده (فیس بوک) تعلق خواهد گرفت. البته فیس بوک قصد دارد در این روش تجاری خود، ویدئوهایی که کپی رایت در اختیار ندارند، به سرعت حذف کند. موضوعی که سبب جذاب تر شدن محیط به اشتراک گذاری فیس بوک، در قیاس با یوتیوب می‌شود که همواره با انتقاد مربوط به فایل‌های ویدئویی unauthorized مواجه است.


گفتنی است، نیوز فید به کاربران اجازه می‌دهد تا تمامی فعالیت‌ها و پست‌های دوستانتان را در یک صفحه مشاهده کنید. با این حال اگر دوستان زیادی در فیس بوک داشته باشید، و یا چند تن از دوستانتان عاشق اشتراک گذاری زیاد مطالب باشند. زمانی که شما مشترک کسی در فیس بوک می‌شوید، مطالب آن شخص را درون نیوز فید مشاهده خواهید کرد. بطور پیش فرض شما مشترک مطالب تمام دوستانتان هستید. همچنین می‌توانید مشترک مطالب کاربرانی که با آن‌ها دوست نیستید نیز بشوید.

 برای مثال می‌توانید مشترک هنرمندان یا سیاستمداران دلخواهتان شوید. یا اینکار شما دوست این شخص نخواهید بود و تنها مطالب عمومی وی را مشاهده خواهید کرد. همچنین در هر زمانی می‌توانید از اشتراک مطالب دوستان یا دیگر کاربران انصراف دهید تا دیگر مطالب آن‌ها را مشاهده نکنید. عدم اشتراک یک دوست باعث از بین رفتن دوستی فیس بوکی شما نخواهد شد و تنها مطالب آن‌ها را در نیوز فید مشاهده نخواهید کرد.

فیس بوک، امروزه به عنوان برترین شبکه اجتماعی اینترنت، مالکیت واتس آپ و اینستاگرام با 300 میلیون مخاطب را در اختیار دارد و از طریق ارتقای تغییرات تنظیمات در پروفایل کاربرانش، به دنبال مدیریت راحت تر مطالب و اولویت دادن به مطالبی است که بیشترین علاقه را برای مشاهده آن ها دارند. اقدامات جدید فیس بوک در ارائه سرویس‌های مختلف در فیس بوک، سبب شده است تا غول شبکه‌های اجتماعی، به سمت و سوی گسترش فعالیت‌های خود در زمینه سخت افزاری و خدماتی برود. تلاش برای ساخت بزرگ ترین دیتاسنتر دوستدار محیط زیست جهان در تگزاس و استفاده از پهپادها خورشیدی برای انتقال اینترنت پر سرعت به نقاط مختلف زمین، از برنامه‌های رؤیایی این شرکت در آینده نزدیک گزارش شده است.


ویدیو مرتبط :
فیس بوک چیست؟ کمک به اسرائیل با ورود به فیس بوک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ظریف برنامه‌های خود در نیویورک را در فیس بوک تشریح کرد/ دیدار با کاترین اشتون و 13 وزیر خارجه



دیدار ظریف با کاترین اشتون, سفر ظریف به نیویورك

ظریف برنامه‌های خود در نیویورک را در فیس بوک تشریح کرد/ دیدار با کاترین اشتون و 13 وزیر خارجه

وزیر امور خارجه در فیس بوک درباره سفر به نیویورک توضیح داد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صفحه شخصی خود در فیس بوک درباره سفر به نیویورک نوشت:

دیروز (چهارشنبه) ظهر پس از حدود 15 ساعت پرواز و دو ساعت توقف در بین راه وارد نیویورک شدم و مستقیم از فرودگاه به سازمان ملل متحد رفتم. برای دوستانی که کمتر به این طرف دنیا سفر کرده اند عرض می کنم که نیویورک 8 و نیک ساعت از ایران عقب تر است و ساعت 1 بعدازظهر نیویورک 9 و نیم شب ایران است.

دوست و همکار خوبم، آقای محمد خزاعی، سفیر ایران در ملل متحد برنامه بسیار آبرومندی را در مقر سازمان ترتیب داده بود که بیش از صدنفر از سفرای کشورها نزد ملل متحد و تعداد زیادی از مقامات عالیرتبه دبیرخانه سازمان حضور داشتند.

این همان سالنی بود که 6 سال قبل در اوایل تابستان 86 مراسم خداحافظی ام را در آن برگزار کرده بودم. این بار هم اکثر نمایندگان دائم کشورهای همسایه، اروپایی، آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین حضور داشتند.

انصافا حضور سفرا بسیار گسترده بود و نشان علاقه دنیا به اصلاح روابط با ایران که امیدوارم با درایت به بهترین شکل مدیریت شود.

البته نباید انتظار بیش از حد هم داشت. به هرحال اصلاح شرایط بین المللی کشور به زمان، تدبیر، صبر و اجماع داخلی نیاز دارد. در این سوی دنیا هم تندروها هم بیکار ننشسته اند و هر روز در تدارک موضوعی جدید برای برهم زدن این فضای حاصله از انتخابات اخیر در ایران هستند که با نقش برجسته شما مردم خوب در ارسال پیام تعامل سازنده جهانی همراه با خودباوری و تاکید بر حقوق و منافع ملی شکل گرفته است.

بعد از خوش آمدگویی بسیار محبت آمیز سفیر، آقای یان الیاسون، قائم مقام دبیرکل ملل متحد، که در زمان مذاکرات برای پایان دادن به جنگ تحمیلی عراق علیه ایران با وی آشنا شدم و پس از آن در طول 25 سال گذشته در موضوعات مختلف با وی همکاری مثبتی برقرار کردم، صحبت دوستانه و همراه با احترام و تمجید در باره سوابق همکاری های مشترک ما و .... داشت. بعد هم من بیست دقیقه ای -- در خواب و بیداری!! -- در مورد سیاست خارجی دولت تدبیر و امید و نگاه ما به جهان و روابط بین المللی صحبت کردم که مجموعا مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

بعد از این برنامه به اقامتگاه سفیر رفتیم که از سال 81 تا 86 محل اقامت خودم و خانواده ام بود.

در رزیدانس (همان اقامتگاه سفیر به خارجی!) برخی هماهنگی ها در باره برنامه سفر خودم و سفر هفته آینده دکتر روحانی داشتیم که این بار واقعا در خواب و بیداری و بیشتر در خواب انجام شد چون کم کم ساعت 2 بامداد به وقت تهران بود.

 

لذا جناب سفیر اجازه دادند کمتر از یک ساعت استراحت کنم و برای شام با برخی سفرای کشورهای همسایه در ملل متحد (عربستان، کویت، عراق، امارات، بحرین، آذربایجان، ارمنستان و افغانستان) آماده شوم که در محل اقامتگاه سفیر برگزار می شد. فرصت خوبی بود که در باره اهمیت روابط با همسایگان گفتگو کنیم. تعدادی از آنها در برنامه ناهار ظهر هم بودند و برخی از سفرای همسایه مثل سفرای کشورهای آسیای میانه و ترکیه، پاکستان، قطر، عمان فقط ناهار را آمدند و شام نیامدند.

خلاصه حدود ساعت 10 و نیم شب به وقت نیویورک (7 صبح به وقت تهران) توانستم قدری بخوابم که به دلیل تفاوت 8 و نیم ساعته افق تهران و نیویورک بسیار کوتاه بود و بی خوابی در ساعت 2 بامداد.

خدا را شکر که بی خوابی با فرصت گفت و گو با شما به خوبی جبران شد.

امروز پنجشنبه علاوه بر دیدار با هیئت تحریریه یکی از مجلات معروف آمریکایی، با دبیرکل و سپس با قائم مقام وی دیدار خواهم داشت.

به همین ترتیب فردا و حتی تعطیلات آخرهفته را تقریبا تمام وقت دیدار و ملاقات دارم.

دوشنبه اجلاس شروع می شود و بر اساس برنامه ای که به من داده اند حدود روزی 10-12 ملاقات با وزرا باید انجام دهم.

 

دوشنبه سنگین ترین روز ملاقات من خواهد بود و در یک روز 14 ملاقات دارم (انشاءالله به برکت 14 معصوم برای کشور نتایج مثبتی داشته باشد.): با خانم اشتون و وزرای خارجه یونان، هلند، استرالیا، ایتالیا، انگلیس، سوییس، ژاپن، ترکیه، عمان، اسلواکی، کرواسی، گرجستان و بلغارستان. البته پس از ورود ریاست محترم جمهوری در غروب دوشنبه، بیشتر اوقات، ایشان را در ملاقات ها همراهی خواهم کرد و شاید چند ملاقاتی هم خودم با وزرا داشته باشم که به تدریج خدمت شما گزارش خواهم داد.

امیدوارم همه شما دعا کنید تا به برکت دعای شما و با یاری خداوند و توجه اولیاء خدا و همه خوبان بتوانیم در اجلاس مجمع عمومی و ملاقات های جانبی دست آوردهای مناسبی که در شأن مردم خوب ایران باشد و ما را شایسته این همه بزرگواری و محبت شما بکند داشته باشیم.

خدا یار و نگهدارتان باد

نیویورک پنجشنبه 28 شهریور 92 ساعت 5 و نیم دقیقه بامداد (دو بعدازظهر به وقت ایران عزیز)/نامه