اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بازگشت چراغ خاموش مشتریان نفت ایران


مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران از آغاز صادرات نفت خام ایران به آفریقای جنوبی و سریلانکا به عنوان دو مشتری سنتی نفت ایران خبر داد و اعلام کرد: صادرات نفت به این دو کشور فعلا به صورت تک محموله انجام می‌شود.

خبرگزاری مهر: مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران از آغاز صادرات نفت خام ایران به آفریقای جنوبی و سریلانکا به عنوان دو مشتری سنتی نفت ایران خبر داد و اعلام کرد: صادرات نفت به این دو کشور فعلا به صورت تک محموله انجام می‌شود.

سیدمحسن قمصری درباره آخرین وضعیت صادرات نفت خام ایران به سریلانکا و آفریقای جنوبی به عنوان دو مشتری سنتی طلای سیاه ایران پس از توافق ژنو، گفت: صادرات نفت خام به این دو کشور آغاز شده است.

مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران با اعلام اینکه فعلا فروش نفت خام به این دو کشور به صورت قراردادهای تک محموله انجام می شود، تصریح کرد: ایران مشکلی به منظور امضای قراردادهای بلندمدت صادرات نفت خام با سریلانکا و آفریقای جنوبی ندارد.

این مقام مسئول با اشاره به تمدید قرارداد اکثر پالایشگاه‌های آسیایی خریدار نفت ایران در هند، چین، کره جنوبی، ژاپن و ترکیه، در خصوص صادرات میعانات گازی ایران هم توضیح داد: در شرایط فعلی به طور متوسط روزانه 300 هزار بشکه میعانات گازی به کشورهای مختلف صادر شود.

قمصری درباره طرح جدید توقف صادرات میعانات گازی ایران در آینده‌ای نزدیک با ساخت پالایشگاه‌های جدید در عسلویه، توضیح داد: مشکلی برای توقف صادرات میعانات گازی در صورت ساخت پالایشگاه و ایجاد محصولات با ارزش افزوده وجود ندارد.

 تا پیش از تحریم‌های بین‌المللی آفریقای جنوبی با واردات به طور متوسط 100 هزار بشکه نفت خام از ایران، بزرگترین مشتری نفتی شرکت ملی نفت ایران در آفریقا و نهمین خریدار بزرگ نفت صادراتی ایران در جهان بود.

آمارهای رسمی حاکی از آن است که تا پیش از افزایش تحریم ها، آفریقای جنوبی حدود 25 درصد از نفت وارداتی خود را از طریق ایران تامین می‌کند و این کشور قاره سیاه، جزء یکی از مشتریان قدیمی نفت خام صادراتی ایران است.

با افزایش فشارهای بین‌المللی توسط آمریکا و اتحادیه اروپا و مشکلات متعدد در نقل و انتقال منابع ارزی حاصل از فروش نفت خام ایران توسط بانک‌های خارجی، صادرات نفت خام ایران هم به آفریقای جنوبی با مشکلاتی روبرو شده است.

گزارش‌های نیمه رسمی حاکی از آن است که در سال 2011 میلادی، آفریقای جنوبی با واردات روزانه حدود 98 هزار بشکه نفت خام از ایران پس از کشورهایی همچون چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و یونان، نهمین مشتری بزرگ خریدار نفت ایران بوده است.


ویدیو مرتبط :
بازگشت چراغ خاموش شرکت های هرمی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازگشت چراغ خاموش «آنتونف» به ایران


در حالی که به کارگیری خانواده هواپیماهای آنتونف در سیستم حمل‌ونقل هوایی کشور پس از سانحه سقوط مردادماه امسال از سوی رئیس‌جمهوری ممنوع اعلام شده بود، اما این هواپیماها ظاهرا از حدود یک ماه پیش، به ناوگان هوایی بازگشته‌اند.

خبرگزاری آنا: در حالی که به کارگیری خانواده هواپیماهای آنتونف در سیستم حمل‌ونقل هوایی کشور پس از سانحه سقوط مردادماه امسال از سوی رئیس‌جمهوری ممنوع اعلام شده بود، اما این هواپیماها ظاهرا از حدود یک ماه پیش، به ناوگان هوایی بازگشته‌اند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با بیان اینکه در مجموع 54 فرودگاه تحت پوشش شرکت فرودگاه‌های کشور یک فروند آنتونف 74 در مسیر تهران-شاهرود برای جابه‌جایی مسافران به کار گرفته شده‌است، گفت: علت ارائه مجوز پرواز به این هواپیما نمی‌دانم، اما آنتونف 74 به لحاظ مشخصات فنی و کارکرد با آنتونف 140 که سقوط کرد بسیار متفاوت است.

محمدعلی ایلخانی افزود: از این پس پروازهای تهران- شاهرود 2 روز در هفته توسط شرکت هواپیمایی ماهان و 3 روز در هفته از سوی شرکت هواپیمایی پویا با آنتونف 74 انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه آنتونف 140 در داخل کشور ساخته می‌شد، تصریح کرد: آنتونف 74 هواپیماهایی از نوع جت هستند که تنها از روسیه خریداری و وارد کشور می‌شوند.

ایلخانی با بیان اینکه میزان ظرفیت آنتونف 74 نیز مانند آنتونف 140 همان 50 مسافر است، ادامه داد: آنتونف 140 صرفا مسافربری بود، اما آنتونف 140 هم مسافری و هم برای پشتیبانی مناطق جنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها خاطرنشان کرد: از آنجا که علاوه بر فرودگاه‌های تحت پوشش شرکت فرودگاه‌ها وزرات نفت، نیروهای نظامی، سپاه و نیروی هوایی کشور نیز فرودگاه اختصاصی و جداگانه دارند، بنابراین اطلاع دقیقی از تعداد این هواپیما در همه فرودگاه‌ها ندارم، اما برای ناوگان مسافری کل کشور یک فروند مورد استفاده قرار می‌گیرد.