اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بارداری بعد از پیوند قلب توصیه نمی‌شود



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,بارداری

رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری، درباره بارداری بعد از پیوند قلب، گفت: به این دسته از بیماران پرهیز از بارداری توصیه می شود.

به گزارش مهر، دکتر بابک شریف کاشانی با بیان اینکه امروزه به دلیل نوع تغذیه و سبک زندگی بیماری‌های قلبی به صورت فزآینده‌ای افزایش یافته است، گفت: بیماری‌های قلبی مانند تنگی عروق کرونر، سکته‌های قلبی ناشی از آن، نارسایی قلبی و مشکلات دریچه قلب از جمله این بیماری‌ها است که با کاهش استرس، کنترل فشارخون، قند خون و ترک دخانیات می‌توان از بروز این دسته از بیماری‌ها پیشگیری کرد.

رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری، پیوند را آخرین راه برای درمان بیماری‌های قلبی که با درمان‌های دارویی قابل بهبود نیست دانست و افزود: بیماران مبتلا به نارسایی قلب پیشرفته باید تحت نظر پزشک یک مرکز تخصصی بوده و با پیگیری مرتب و منظم از وضعیت بیماری خود آگاهی باشند.

وی یادآور شد: زمانی که بیمار تحت نظر در یک مرکز تخصصی باشد به راحتی می‌تواند بیماری خود را کنترل کند و در صورت وخامت بیماری نیز می‌تواند در لیست پیوند قرار بگیرد تا در صورت موجود بودن قلب مناسب برای پیوند دعوت شوند

شریف کاشانی با بیان اینکه پیوند قلب یک جراحی است که نیاز به همکاری گروه‌های مختلف پزشکی دارد، عنوان کرد: عمل جراحی پیوند تحت نظر گروه جراحی قلب، بیهوشی قلب، متخصص عفونی کلیه، پرستاران و... انجام می‌شود و بعد از جراحی برای بیمار داروهایی تجویز می‌شود تا پیوند پس زده نشود و قلب پیوندی بتواند در بدن گیرنده به کار خود ادامه دهد.

وی افزود: بعد از گذراندن دوره نقاهت و اقدامات بازتوانی بیمار پیوند شده از بیمارستان مرخص و به زندگی عادی خود باز می‌گردد .در این دوره  بیمار باید نکات مهمی را رعایت کند و در زمان‌های تعیین شده برای برسی سلامت قلب به پزشک مراجعه کند.

به گفته رئیس بخش پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری؛ رعایت نکات بهداشتی ، بخصوص پرهیز از رفتارهایی که خطر انتقال عفونتها را افزایش می دهند بسیار مهم است.

شریف کاشانی درباره بارداری بعد از پیوند قلب، خاطرنشان کرد: در مورد بارداری بعد از پیوند، گرچه گزارشات متعددی از موارد موفق آن را می توان ارائه داد ولی در کل به این دسته بیماران پرهیز از بارداری توصیه می‌شود.

پنجمین کنگره بین المللی نارسایی قلب، با موضوعات تازه های پیوند قلب در ایران، پیوند قلب و نارسایی قلب دراطفال،پرستاری قلب، انسدادخواب، درمان های نوین، عوارض غیر عفونی در بیماران پیوند  قلب، قلب مصنوعی و کمک های مکانیکی قلب، آمبولی قلب، بیماری های ژنتیک در نارسایی قلب و...، از ۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت ۹۵ در مر همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

 


ویدیو مرتبط :
پیوند قلب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه هایی برای لباس پوشیدن در بارداری!



 

 

توصیه هایی برای لباس پوشیدن در زمان بارداری!

 

 

آیا شما باردار هستید و برای نحوه ی لباس پوشیدن خود به مشکل برخورد کرده اید و نمی‌دانید که چه لباسی را انتخاب کنید ؟ ما برای دوره بارداری و لباس پوشیدن تان چندین توصیه داریم .

 


1. از لباس‌های که جنس ترکیبی و مصنوعی دارند دوری کنید ، زیرا حساسیت زا هستند و باعث آلرژی شما می‌شوند .

 


2. بهتر است از جنس‌های طبیعی و نرمی مانند : کتان ، نخ ، پشم استفاده کنید و بخصوص جنس و بافت نخ از همه ی این بافت‌ها بهتر است .

 


3. از لباس‌های که در قسمت‌های شکم ، و پاها خیلی تنگ هستند استفاده نکنید و نپوشید زیرا به فرزندی که داخل شکم دارید ضرر می‌رسانید .

 

 

4. بیشتر از لباس‌های استفاده کنید که حالت دامن و یا پیراهن‌های آزاد را دارند و به آنها لباس بارداری گفته می‌شود استفاده کنید .

 


5. از سوتین‌های مخصوص دوره ی بارداری استفاده کنید و حتما از گن‌های مخصوص دوره ی بارداری استفاده کنید . اگر توصیه می‌کنیم که از سوتین و یا از گن‌های مخصوص استفاده کنید ، علت این است که به علت بارردای اعضای بدنتان بزرگ می‌شوند و بعد از فارغ شدن به مشکل برخورد خواهید کرد ، اگر این توصیه‌ها را اجرا نمائید به همان فورم اولیه زمان قبل از بارداری خواهید برگشت .

 


6. اگر در فصل زمستان و در زمان سردی هوا باردار هستید ، توصیه می‌شود که حتما یک شلوار گرم را در زیر شلوار ، دامن و یا پیراهن خود بپوشید که سرما به بدن شما نفوذ نکند و دچار مشکل نشوید .

 


7. برای لباس پوشیدنتان در فصل زمستان متذکر می‌شویم که اگر می‌خواهید از پلیور استفاده کنید ، بهتر است از پلیور‌های بی آستین استفاده کنید . زیرا پلیورهای آستین دار به علت آستینی که دارند و در نتیجه تنگ تر می‌شوند ، خانم‌های باردار را اذیت می‌کند . و اگر هم بخواهند که یک سایز بزرگ تر را استفاده کنند ، شاید در ناحیه ی آستین بزرگ تر باشد اما جلوه ی خوبی را به شما نمی‌دهد .

 


8. در سه ی ماه ی اول بارداری اگر مایل نیستید که کسی بفهمد که شما باردارید بهتر است از لباس‌های گشاد اما شلوارهای معمولی خودتان استفاده کنید زیرا هنوز و در این دو یا سه ماه ی اول شکمتان آن قدر بزرگ نشده است ، که شلوارهایتان را نتوانید استفاده کنید اگر این نکات را رعایت کنید کسی تا سه ماه اول به این موضوع پی نخواهد برد . این نکته را متذکر شدیم زیرا بعضی از خانم‌ها دوست دارند باردار شدنشان را کسی متوجه نشود .

 


9. در ماههای بعدی توصیه می‌شود از لباس‌هائی استفاده کنید که دارای جنسی لخت هستند و پارچه آنها می‌افتد و به بدن شما نمی‌چسبد .