اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

امیرحسین صدیق: پیش به‌ سوی تلویزیون شاد


امیرحسین صدیق که معمولا در مجموعه‌های شیرین طنز و به طور خاص با سریال‌های مرضیه برومند برای مخاطبان شناخته شده است، این بار در یک کاراکتر جدی در سریال رمضانی «دردسرهای عظیم» به قاب تلویزیون آمده و معتقد است: وقتی به این مجموعه آمدم احساس کردم که اشتباه نکردم و راضی بودم از اینکه این دفعه را اشتباه نکردم و کار را قبول کردم.

خبرگزاری ایسنا: امیرحسین صدیق که معمولا در مجموعه‌های شیرین طنز و به طور خاص با سریال‌های مرضیه برومند برای مخاطبان شناخته شده است، این بار در یک کاراکتر جدی در سریال رمضانی «دردسرهای عظیم» به قاب تلویزیون آمده و معتقد است: وقتی به این مجموعه آمدم احساس کردم که اشتباه نکردم و راضی بودم از اینکه این دفعه را اشتباه نکردم و کار را قبول کردم.

این بازیگر در عین حال درباره‌ی گرایش تلویزیون به سمت تولید و پخش کارهای طنز نیز اظهار کرد: فکر می‌کنم رویکرد مدیریت جدید تلویزیون قابل تقدیر است که در شرایط فعلی که مردم خودشان حال خوبی ندارند، وقتی تلویزیون خانه‌شان را روشن می‌کنند، با یک فضای آشناتر و صمیمی‌تر و شادتری برخورد می‌کنند.

امیرحسین صدیق درباره‌ی علت حضور در مجموعه مناسبتی «دردسرهای عظیم» گفت: پیشنهاد این کار را آقای مهام، تهیه‌کننده کار دادند. از آنجا که آقای مهام تهیه‌کننده‌ی حرفه‌ای خوبی هستند و قبلا با ایشان کار کرده بودم، قبول کردم. ایشان خیلی بهتر از تهیه‌کنندگانی هستند که معلوم نیست از کجا دو - سه سال اخیر سر و کله‌شان پیدا شده است. با آقای برزو نیک‌نژاد کار نکرده بودم اما بخش‌هایی از کارشان در سری اول را نگاه کرده بودم و به نظرم کار خوب و سر و شکل‌داری آمد و ایشان کارگردان جوان و با آتیه‌ای بودند که مجموعه بازیگران خوبی را انتخاب کرده بودند.

امیرحسین صدیق: پیش به‌ سوی تلویزیون شاد

این بازیگر ادامه داد: کارهای مناسبتی الان آن سختی‌های سابق را ندارند و چون موضوع مجموعه «دردسرهای عظیم» خوب بود و رویکردش طنز بود، پذیرفتم در این مجموعه ایفای نقش کنم.

وی درباره‌ی نقش منصور در «دردسرهای عظیم» گفت: برای یک هنرپیشه و خود من این جذاب است که متنوع بازی کند. به اینکه بین هنرپیشه‌های تئاتر، تلویزیون و سینما تفکیک می‌شوند، اعتقاد ندارم و بعد از آن هم به هنرپیشه کمدی، کار کودک و بزرگسال، عاشقانه و جنایی و ... اعتقاد ندارم. بازیگر، بازیگر است؛ بازیگری خوب است که همه‌ی نقش‌ها را بازی کند. برای همین خودم در طول دوره کاری‌ام سعی کردم که متنوع بازی کنم.

حالا کارهای خانم برومند را مثال می‌زنید، کارهای ایشان یک بیان شیرین دارد که آن را در تلخ‌ترین موضوعات به گونه‌ای مطرح می‌کنند که مخاطب را به فکر وا می‌دارند، تلخی نقش منصور برای خود من جذاب بود؛ اتفاقاتی که برایش می‌افتد و داستانی که از زندگی‌اش روایت می‌شود، برایم جذاب بود و جزو جذابیت‌هایی بود که هر چند کوتاه تجربه کرده بودم اما تصمیم گرفتم در فرصتی که بهتر دیده می‌شود، حضور پیدا کنم اینکه آیا از پس آن برآیم یا نه.

وی طراحی شخصیت منصور «دردسرهای عظیم» را درست و به جا دانست و گفت: به عنوان بازیگری که نقش منصور را بازی کردم، بخش‌هایی از کاری که منصور می‌کند را قبول دارم و بخش‌هایی را قبول ندارم، اما احساساتش در لحظه را درک کردم اینکه این شخصیت در هر موقعیتی که قرار می‌گیرد و کاری که انجام می‌دهد به نظرم قابل قبول است و این کمک‌کننده بود که نقش را قبول کردم و فکر کردم من هم می‌توانم چیزی به نقشم اضافه کنم.

صدیق درباره‌ی اینکه عنوان می‌شود برخی قسمت‌های «دردسرهای عظیم» کشش بیش از حد دارد، اظهار کرد: من چون خودم کار را تعقیب کردم دوست داشتم و به نظرم خوب پیش می‌رود. اما اینکه دوستان سلیقه‌ای مطلبی را بیان کنند خب محترم است. اما اتفاقا این سریال به آن اطاله‌ی کلامی که خیلی از سریال‌های مناسبتی به آن دچار هستند، دچار نیست.

وی درباره وضعیت تلویزیون و گرایشش به کارهای طنز گفت: نه تنها در سریال‌های ماه رمضان، بلکه در کل برنامه‌های تلویزیون بعد از تغییر مدیریت، تغییر فضا قابل مشاهده است و این رویکرد مدیریت جدیدی است که نوپا عمل کرده است. به نظرم این عملکرد قابل تقدیر بود که شامل ماه رمضان هم شده است. الحمدالله به طور کلی نگاه تلخ، جدی و عبوسی که خیلی از سریال‌ها در مناسبت‌ها و مابقی ایام داشتند، تبدیل به وضعیت بهتری شده است.

برنامه‌های زنده را هم که نگاه کنید دکور بهتر و مجری و اجرای خودمانی‌تری دارند و فکر می‌کنم این یک هوشمندی است که مدیریت جدید تلویزیون انجام می‌دهد و تازه شروع کرده است. امیدوارم اقبال یاری‌شان کند و این راه را ادامه دهند تا به تلویزیون شاد برسیم. تا در این چند سال که به هر علتی تماشاگرانمان را خودمان به دست خودمان پراندیم، با تلویزیون آشتی کنند و دوباره برگردند.

وی درباره ویژه برنامه «ماه عسل» نیز گفت: مجری «ماه عسل» را بیننده‌ها دوست دارند. این برنامه فضایی دارد که لابد بینندگان می‌بینند. من خودم این برنامه را نمی‌پسندم و دوست ندارم. شاید برنامه «ماه عسل» به نظر تلخ بیاید ولی برنامه‌های شاد به نسبت در کنارش زیاد شده است.

صدیق در پایان گفت‌و‌گوی خود درباره‌ی کار جدیدش که آماده پخش است، به ایسنا گفت: پیش از این در سری دوم «بی‌قرار» به کارگردانی فلورا سام و تهیه‌کنندگی مجید اوجی ایفای نقش کرده‌ام. این سریال آماده پخش است که بعد از پایان ماه رمضان پخشش معلوم خواهد شد.


ویدیو مرتبط :
قسمتی از خندوانه - خنده 20 ثانیه ای امیرحسین صدیق

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

امیرحسین صدیق: تلویزیون به من بدهکار است



اخباربازیگران,خبرهای هنرمندان,صدیق

«تلویزیون چند سال است که به من بدهکار است و حتی سریالی که کار کرده‌ام با تکرار از تلویزیون پخش شد ولی دستمزد من را ندادند.»

امیرحسین صدیق در گفت‌وگو با صبا، گفت که منتظر پخش سریال «بی‌قراری2» به کارگردانی فلورا سام است. او در این باره گفت: من در حال حاضر منتظر پخش دو سریال به‌نام «بی قراری2» به کارگردانی فلورا سام و «گوشی قرمز» اثر صادق‌پروین آشتیانی هستم. شاید نزدیک به یک‌سال است که انتظار پخش این دومجموعه را داریم و شاید تغییرات مدیریتی موجب شده است که تا‌کنون این سریال‌ها پخش نشده‌اند. در فصل اول «بی قراری» علی قربان‌زاده نقش وکیل خانواده را بازی کرده بود که حالا به این ‌دلیل ‌که وی فعالیت دیگری دارد؛ این نقش در «بی‌قراری 2» به من سپرده شد.

برنامه «کتاب‌ باز» عنوان برنامه‌ای است که به‌تازگی از شبکه نسیم روی آنتن می‌رود و امیرحسین صدیق به‌عنوان مجری این برنامه با هنرمندان درباره کتاب گپ می‌زند.

صدیق درباره دلایل حضورش در این برنامه به «صبا» گفت: دلیل انتخاب من برای اجرا در برنامه «کتاب باز» به پیشینه سریال «کتاب‌فروشی هدهد» برمی‌گردد. من قبلا تجربه اجرا داشته‌ام ولی بعد از آن تجربه تصمیم نداشتم؛ دوباره این کار را انجام دهم و هدف فرهنگی این برنامه انگیزه‌ای شد تا اجرای آن‌را قبول کنم. فکر می‌کنم باید خمس و زکات کار‌های فرهنگی را بدهم و شاید از مسیر این برنامه که به مساله کتاب و کتابخوانی می‌پردازیم؛ این اتفاق بیفتد.

صدیق که اجرای راحتی در این برنامه دارد؛ درباره شکل اجرایش در «کتاب‌ باز» گفت: من در این برنامه خودم هستم؛ امیر‌حسین‌ صدیق و همیشه اول و آخر برنامه می‌گویم که این برنامه سعی دارد؛ پاتوقی باشد که از انسان‌های اهل فن و غیر اهل فن یا انسان‌هایی که کتاب را دوست دارند یا حتی دوست ندارند؛ دعوت کند تا در یک کنج شخصی گپ‌و‌گفت داشته باشیم.

امیرحسین صدیق در این گفت‌وگو عنوان کرد که در طی این مدت پیشنهادات زیادی برای کار در تلویزیون داشته اما سطح کیفی برنامه‌های پیشنهادی را دچار تزلزل دانست و گفت همین مساله باعث سخت شدن پروسه انتخاب‌هایش شده است.

او همچنین در این باره توضیح داد: تلویزیون چند سال است که به من بدهکار است و حتی سریالی که کار کرده‌ام با تکرار از تلویزیون پخش شد ولی دستمزد من را ندادند. مدیریت‌های جدید هم می‌گویند این مربوط به مدیریت قبلی است و ما از این مساله خبر نداشته‌ایم. درخواست ما حتی با نامه‌نگاری هم فایده‌ای نداشت، این مساله از دوران طلایی آقای ضرغامی تا الان ادامه داشته است.

بازیگر «کتاب‌فروشی هدهد» با بیان اشکالات دوره مدیریت محمد سرافراز ادامه داد: با توجه به سابقه خوب آقای سرافراز منتظر بودیم که اتفاقات خوبی بیفتد، البته اتفاق خوب تنها با یک شخص رخ نمی‌دهد و کل اعضای‌ یک سیستم تصمیم‌گیرنده هستند. اگر همه با هم و با انگیزه تصمیم بگیرند اتفاقات خوبی خواهد افتاد. واقعا حیف است در تلویزیونی که مخاطبان زیادی داشته، روز به روز مخاطبان خود را از دست بدهد. یادش به‌خیر زمانی که به‌خاطر سریال‌های خوب خیابان‌ها خلوت می‌شد و مردم پیگیر بودند و مجموعه‌ها را نگاه می‌کردند. مطمئنا نمی‌توانیم این تقصیر را به گردن سلیقه مردم بیندازیم چون اگر سلیقه مردم در حد پایینی قرار گرفته، تقصیر ما بوده است.

صدیق ادامه داد: امیدوارم تلویزیون به روزهای اوجش برگردد تا با تعداد کانال‌ها و امکاناتی که دارد از شر بلاهای مختلف مصون بماند. واقعا حیف است که شبکه‌های خارجی مخاطبان ما را می‌دزدند. شاید هم دست انگلیس و اسرائیل در کار است که تلویزیون و رسانه ما ضعیف شده است؟!