اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش دوباره نرخ بلیت پروازهای خارجی


کمتر از ۳ماه پس از افزایش ۱۰۵ تا ۱۰۷درصدی نرخ بلیت پروازهای خارجی، قیمت بلیت این پروازها دوباره افزایش یافت.

روزنامه خراسان: کمتر از ۳ماه پس از افزایش ۱۰۵ تا ۱۰۷درصدی نرخ بلیت پروازهای خارجی، قیمت بلیت این پروازها دوباره افزایش یافت.

 نرخ بلیت پروازهای خارجی که ۲۳آبان ماه امسال، بر اساس دلار ۱۲۲۶تومانی محاسبه می شد، از ۲۴آبان ماه با بخشنامه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) بر اساس نرخ هر دلار ۲۴۹۲تومان که همان نرخ ارز مبادله ای بود، محاسبه شد و محاسبه نرخ بلیت پروازهای خارجی از روز پنج شنبه گذشته به نرخ هردلار ۳۶۷۰تومان افزایش یافت.

یکی از مدیران آژانس های هواپیمایی و مسافرتی مشهد روز گذشته با تایید این خبر، اظهار داشت: روز پنج شنبه گذشته و بدون اطلاع قبلی، به ناگاه نرخ هر دلار برای پروازهای خارجی بر روی سیستم از حدود ۲۵۰۰تومان به نرخ هردلار۳۷۶۰تومان افزایش یافت.

 وی افزود: این در حالی است که هیچ گونه بخشنامه کتبی درباره این افزایش نرخ دلار برای ما ارسال نشده است. او ادامه داد: این افزایش دوباره نرخ بلیت پروازهای خارجی، به دفاتر خدمات مسافرتی شوک وارد کرده است و برنامه ریزی بسیاری از مسافران را با مشکل رو به رو کرده است.

 این مدیر آژانس هواپیمایی با بیان این که از روز پنج شنبه گذشته (۱۲بهمن ماه) نرخ ارزی که مبنای محاسبه بلیت پروازهای خارجی است، به ۳۶۷۰تومان افزایش یافته است افزود: این افزایش نرخ باعث ایجاد مشکل برای مسافران نوروزی خارج کشور شده است.

 وی تصریح کرد: نرخ بلیت پروازهای خارجی در تمام مسیرها به جز مسیرهای بغداد و نجف، بین ۳۶ تا ۸۰درصد افزایش یافته است و در بعضی پروازها، این افزایش قیمت بیشتر نیز می باشد.وی افزود: به عنوان مثال نرخ بلیت پرواز مشهد - کوآلالامپور - مشهد که بیش از این یک میلیون و ۸۳۸هزار و ۴۰۰تومان بوده است، به ۲میلیون و ۷۳۳ هزار و ۴۰۰تومان افزایش یافته است.

نرخ بلیت مسیر هوایی تهران - پاریس - تهران از حدود یک میلیون و ۴۰۰هزار تومان به ۲میلیون و ۳۰۰هزار تومان افزایش پیدا کرده است. او ادامه داد: نرخ پرواز تهران - لندن - تهران از یک میلیون و ۶۸۰هزار تومان به ۲میلیون و ۴۸۵هزار و ۹۰۰تومان رسیده است.

 نرخ بلیت مسیر هوایی تهران - پکن - تهران از ۲میلیون و ۲۸۰هزارتومان به ۳میلیون و ۴۵۴هزار تومان افزایش پیدا کرده است. به گفته این مدیر آژانس هواپیمایی، نرخ بلیت مسیر هوایی مشهد - جده - مشهد از یک میلیون و ۹۴۵هزار و ۷۰۰تومان به ۲میلیون و ۸۹۴هزار تومان افزایش یافته است

. همچنین نرخ پرواز مشهد - دبی - مشهد از ۷۱۳هزار و ۹۰۰تومان به یک میلیون و ۲۵۳هزار و ۸۰۰تومان افزایش پیدا کرده است.


ویدیو مرتبط :
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش 2 ‌تا 10 هزار تومانی بلیت پروازهای داخلی و خارجی‌ با ابلاغ مصوبه‌ عوارض مسافر‌



اخبار,اخبار اقتصادی,نرخ عوارض مسافر روی بلیت هواپیما

در حالی که تا پیش از این شنیده می‌شد مصوبه افزایش نرخ عوارض مسافر روی بلیت هواپیما، ابلاغ شده و اجرا می‌شود اما با تازگی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور گفت که افزایش این عوارض مصوب شده اما ابلاغ نشده است و به زودی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

به گزارش فارس ‌طبق قانون، در‌ بلیت‌های هواپیما، ‌مبلغ 5 هزار تومان‌ در پروازهای داخلی و 25 هزار تومان در پروازهای خارجی از هر مسافر اخذ می‌شود. این رقم هزینه ارائه خدمات فرودگاهی به مسافر است که ایرلاین‌‌ها آن را نقداً از طریق بلیت دریافت می‌کنند اما به شرکت فرودگاه‌ها پرداختی ندارند و در بدهی انباشته آنها محاسبه می‌شود.

رحمت‌الله مه‌آبادی، مدیر‌عامل شرکت فرودگاه‌های کشور در این‌باره می‌گوید: فقط از همین محل 120 میلیارد تومان از ایرلاین‌ها طلب داریم و اگر پرداخت نکنند تصرف در اموال عمومی محسوب می‌شود و حتی اجازه داریم از طریق محاکم عمومی وارد شده و برخورد قضایی داشته باشیم.

از سوی دیگر دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در این‌باره می‌گوید: این ارقام به جیب شرکت‌های هواپیمایی نمی‌رود و درواقع به درآمد (یا طلب) شرکت فرودگاه‌ها‌ی کشور افزوده می‌شود. پیشنهاد داده‌ایم این ارقام عوارض حذف و تجمیع شود، زیرا دریافت این ارقام برای شرکت‌های هواپیمایی هزینه دارد و در قانون هم هیچ‌گونه پیش‌بینی برای جبران هزینه‌های دریافتی این عوارض‌ها برای ایرلاین‌ها انجام نشده است.

بنا به ادعای مقصود اسعدی سامانی ‌این ارقام عوارضی‌ هزینه‌های بالاسری برای شرکت‌ هواپیمایی ایجاد می‌کند.

وی این را هم گفت که پیشنهاد می‌کنیم که این عوارض‌ها حذف و یا تجمیع شود و در قالب رقمی مشخص وصول شده و به خزانه واریز شود؛ ایرلاین‌ها در این‌باره توسط دولت‌ مکلف شده‌اند تا این ارقام از محل فروش‌ بلیت اخذ شود، این مورد برای شرکت‌های هواپیمایی هزینه دارد، ضمن آنکه چون برخی از بلیت‌ها استرداد می‌شود این مورد مشکلاتی را برای شرکت‌ها و آژانس‌ها ایجاد کرده است.

چندی پیش بود که موضوع افزایش تعرفه عوارض خدمات فرودگاهی به مسافر مصوب شد؛ طبق این مصوبه مقرر شد نرخ عوارض خدمات فرودگاهی به مسافر در پروازهای داخلی از 5 به 7 هزار تومان و در پروازهای خارجی از 25 به 35 هزار تومان افزایش یابد.

البته شنیده شد که این مصوبه ابلاغ شده و در حال اجرا است اما به تازگی مدیرعامل شرکت‌ فرودگا‌‌ه‌های کشور در این‌باره‌ گفت: ‌ایرلاین‌ها بابت هر مسافر داخلی و خارجی به ترتیب رقم 5 هزار تومان و 25 هزار تومان روی بلیت دریافت می‌کنند، البته افزایش این ارقام به ‌7 هزار تومان و 35 هزار تومان مصوب شده است که به زودی ابلاغ می‌شود‌.

به گزارش فارس بر اساس قانون اصلاح ماده 87 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت که در سال 91 به دولت ابلاغ شد، به شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور اجازه داده شد مبلغ 50 هزار ریال به قیمت بلیت هر مسافر در هر پرواز داخلی و مبلغ 250 هزار ریال به قیمت بلیت هر مسافر که با هواپیما عازم خارج از کشور است بیافزاید و از طریق درج در بلیت یا قرارداد حسب مورد دریافت کند؛ طبق بخش دیگری از این قانون، به دولت اجازه داده می شود از ابتداء فروردین ماه سال 1392 به بعد، هر ساله نرخ‌های موضوع این ماده را بر مبنا پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و تصویب هیأت وزیران تعدیل کند که البته این رقم تا امسال افزایش نیافت.

بر این اساس، طبق مصوبه هیئت وزیران که در جلسه 14 تیرماه کابینه و بنا به پیشنهاد شماره 02/100/47844 مورخ 10 آذرماه سال 93 وزارت راه و شهرسازی مورد تأیید قرار گرفته است، مبالغ دریافتی از مسافران پروازهای داخلی و خارجی موضوع ماده فوق، به ترتیب از مبلغ 50 هزار ریال به مبلغ 70 هزار ریال و از مبلغ 250 هزار ریال به مبلغ 350 هزار ریال از زمان لازم الاجرا شدن این تصویب نامه تغییر می‌یابد.

 

  اخبار اقتصادی  - فارس