اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعطای مدال کنگره آمریکا به رهبر دموکراسی خواهان برمه ( +عکس)



اعطای مدال کنگره آمریکا به رهبر دموکراسی خواهان برمه ( +عکس)

خانم سوچی در مراسم دریافت مدال همچنان مردم کشورش را تشنه آزادی دانست و استقرار دموکراسی را با وجودی که نقص هایی نیز دارد ، امیدی برای همه ملت ها دانست.آنگ سان سوچی رهبر دموکراسی خواهان برمه روز گذشته در جریان مراسمی رسمی در کنگره آمریکا مدال طلای مجلس قانونگزاری آمریکا را که به پاس تلاش های او در راه استقرار دموکراسی در کشورش 4 سال پیش به وی اعطا شده بود ، دریافت کرد.

به گزارش عصر ایران در مراسم رسمی اعطای این مدال جمعی از مقامات ارشد دولت آمریکا از جمله هیلاری کلینتون وزیر خارجه و نیز لورا بوش بانوی اول سابق آمریکا حضور یافتند.

سوچی پس از دریافت این مدال زرین گفت که دریافت این مدال یکی از تکان دهنده ترین روزهای عمرش است.

4 سال پیش هنگامی که کنگره آمریکا خانم سوچی را شایسته دریافت این مدال دانسته بود ، وی در حبس خانگی به سر می برد.

دو سال پیش سوچی از حبس خانگی رهایی یافت و در طی این مدت تلاش کرده است با مجاب کردن حکومت نظامی برمه به انجام اصلاحات ، دریچه های جهان خارج را به روی کشورش بگشاید.

خانم سوچی در مراسم دریافت مدال همچنان مردم کشورش را تشنه آزادی دانست و استقرار دموکراسی را با وجودی که نقص هایی نیز دارد ، امیدی برای همه ملت ها دانست.

گفتنی است همزمان با اعطای مدال کنگره آمریکا به سوچی ، وزارت دارایی آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد که تحریم های تین سین ( حاکم نظامی ) و رییس پارلمان برمه را لغو کرده است.

تین سین قرار است هفته آینده برای شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی ملل متحد به نیویورک سفر کند.

دولت برمه از یک سال پیش تا کنون با انجام اصلاحاتی سیاسی تلاش کرده است با آزادی زندانیان سیاسی و ایجاد شرایط دموکراتیک تر در این کشور تحریم های کشورهای غربی علیه خود را لغو کند./عصرایران

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب


ویدیو مرتبط :
اعطای مدال به رحیم مشایی توسط احمدی نژاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عصبانیت و گریه کلینتون در آخرین حضورش در کنگره آمریکا(+عکس)



عصبانیت و گریه کلینتون در آخرین حضورش در کنگره آمریکا(+عکس)

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در جلسه کمیته تحقیق کنگره آمریکا درباره حادثه حمله به کنسولگری این کشور در شهر بنغازی لیبی حضور پیدا کرد و به سوالات سناتورهای جمهوریخواه کنگره پاسخ داد.

به گزارش عصر ایران کلینتون که به دلیل بیماری حضور خود در جلسه کنگره را به تعویق انداخته بود در دو جلسه روز گذشته (سنا و مجلس نمایندگان ) که جمعا 5 ساعت به طول انجامید،گاه با عصبانیت و گاه با حالاتی احساساتی به سوالات سناتورهای عمدتا جمهوریخواه منتقد عملکرد وزارت خارجه در آن حادثه پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوالی درباره سرپوش گذاشتن دولت اوباما روی انگیزه حمله کنندگان با حالتی عصبانی گفت:" چه فرقی می کند که این حمله با انگیزه اعتراض تظاهرات کنندگان به فیلم توهین آمیز علیه پیامبر اسلام  اتفاق افتاده باشد یا تصمیم برنامه ریزی شده عده ای برای کشتن کارمند کنسولگری، مهم این است که ما تدابیری بیندیشیم که دیگرچنین وقایعی تکرار نشود."

کلینتون در پاسخ به سوال یک سناتور جمهوریخواه درباره غفلت او از درخواست سفیر آمریکا در لیبی از امنیت پایین آنها در لیبی، نیز با پذیرش مسئولیت واقعه بنغازی این مساله را رد کرد و گفت شخصا چنین تقاضایی از سوی سفیر کشته شده آمریکا در لیبی ندیده است.

کلینتون در بخشی از این جلسیه نیز احساساتی شد و اشک در چشمانش جمع شد و آن هنگامی بود که به خانواده های کشته شدگان حادثه (11 سپتامبر= 20 شهریور 1391 )بنغازی اشاره کرد و از حال بچه های بی سرپرست شده و همسران داغدار سخن گفت.

سناتور ران پاول سناتور جمهوریخواهی که گفته می شود یکی از نامزهای احتمالی جمهریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2016 نیز محسوب می شود نیز در این جلسه از کلینتون انتقاد کرد و گفت اگر جای اوباما بود پس از حادثه بنغازی وزیر خارجه را بر کنار می کرد چرا که از نظر او این مساله که وزیر خارجه پیام محرمانه سفیر آمریکا در لیبی را که در آن تقاضا شده به دلیل نقص سیستم امنیتی کنسولگری در شهر بنغازی تدابیری برای افزایش امنیت ساختمان به عمل آید، نخوانده است، بسیار تاسف آور است.

در پاسخ به این انتقاد ،کلینتون با اشاره به اینکه شخصا چنین نامه ای را نخوانده است گفت که وزارت خارجه آمریکا سالانه دریافت کننده بیش از یک میلیون نامه محرمانه است و فرصت خواندن همه این نامه ها برای وزیر خارجه مقدور نیست.

در حادثه 11 سپتامبر سال 2012 در شهر بنغازی لیبی عده ای از افراد مسلح که گفته می شود وابسته به القاعده بودند ظاهرا به بهانه ساخت فیلم موهن علیه پیامبر اسلام ،با حمله به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی سفیر آمریکا در لیبی به همراه 4 دیپلمات و کارمند دیگر سفارت آمریکا را به قتل رساندند.

کلینتون پیشتر قرار بود در 10 ژانویه در جلسه های تحقیق کنگره که شامل مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا است ، حضور یابد اما به دلیل بیماری حضور او در این کمیته به تعویق افتاده بود.

حضور کلینتون در کمیته تحقیق کنگره آخرین حضور رسمی او به عنوان وزیر خارجه در جلسات و نشست های کنگره آمریکا محسوب می شود.سناتور جان کری رییس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا جایگزین کلینتون شده است.

هیلاری کلینتون همان طور که خود نیز روز گذشته در کمیته تحقیق کنگره اعلام کرد در طول دوره 4 ساله حضور خود در سمت وزیر خارجه آمریکا  با  سفر به 112 کشور خارجی رکورد سفرهای وزرای خارجه آمریکا در تاریخ این کشور را شکست./عصرایران

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب