اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ارسال اسامی 575 بدهکار بانکی به قوه‌قضائیه


جهانگیری با اعلام اینکه 575 نفر به‌عنوان بدهکار کلان بانکی شناسایی شده‌اند، گفت: اسامی این افراد به قوه قضائیه ارسال شده است. از طرف دیگر، ولی الله رئیس‌کل بانک مرکزی چند روز قبل گزارشی را به من داد که در آن گزارش آمده بود که 20 نفر لیست فوق چه سهمی از معوقات دارند.

خبرگزاری مهر: ، اسحاق جهانگیری صبح امروز (دوشنبه) در نشست مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان مجلس با بیان اینکه جامعه از مسئولان انتظار دارد که گفت‌وگوهای ملی براساس مسائل جامعه انجام شود، گفت: می‌توان به جای هدفگذاری شخصیت‌ها و افراد، تمرکز و نقد متوجه رفتارها باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات کنونی مردم تصریح کرد: انتظار مردم این است که بعد از انتخابات حرکت در جهت تقویت امید باشد، از طرف دیگر تردیدی وجود ندارد که بیکاری و گرانی مهمترین دغدغه دولت است.

وی با تاکید بر اینکه امروز سیستم بانکی کشور وضعیت بحرانی دارد و در مرز هشدار است، اظهارداشت: هم‌اکنون مجموع مطالبات معوق بانک‌ها با 82 هزار میلیارد تومان رسیده است که در این رابطه دولت از اول سعی کرد تا بررسی کند که در این مطالبات افراد مقصر هستند یا شرایط اقتصادی تاثیر گذاشته است.

جهانگیری با اعلام اینکه 575 نفر به‌عنوان بدهکار کلان بانکی شناسایی شده‌اند، گفت: اسامی این افراد به قوه قضائیه ارسال شده است. از طرف دیگر، ولی الله رئیس‌کل بانک مرکزی چند روز قبل گزارشی را به من داد که در آن گزارش آمده بود که 20 نفر لیست فوق چه سهمی از معوقات دارند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مشکلات کنونی بخش خصوصی گفت: تردیدی نیست که بخش خصوصی واقعی کشور هم‌اکنون مشکلات بسیاری دارد، هر چند دولت مکرر می‌گوید که می‌خواهد بخش خصوصی موتور اقتصادی دولت باشد، اما آنها هم‌اکنون تنها به دنبال بقا هستند تا توسعه.

وی با تاکید بر اینکه بهار رانت‌خوارها در شرایط تحریم در کشورها به‌وجود می‌آید، افزود: متاسفانه کشوری که از هر نظر ظرفیت داشته و با استفاده از این ظرفیت‌ها باید میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری جذب کند، هم‌اکنون ده‌ها میلیاردها دلار از پول نفتش در کشورهای دیگر مسدود است و امکان استفاده از آن فراهم نیست.


ویدیو مرتبط :
ورود قوه قضائیه به پرونده بدهکاران بزرگ بانکی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ارسال پرونده 4 بدهکار بانکی 1000 میلیاردی به قوه قضاییه



اخبار,اخبار اجتماعی ,میزان بدهی بدهکاران بانکی

 

اخبار اجتماعی - رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون اصل 90 مجلس خبر داد

ارسال پرونده 4 بدهکار بانکی 1000 میلیاردی به قوه قضاییه

 «مساله بدهکاران بانکی موضوع جدید نیست و متاسفانه رسیدگی نکردن به آن باعث دامن زدن به افزایش بدهی افراد و واحدهای تولیدی به بانک‌ها شد. بررسی‌های ما نشان داد که بیشتر منابع بانکی در اختیار حدود 70 نفر است که بدهی آنان به بانک‌ها چیزی حدود 500 تا بیش از هزار میلیارد ریال است.»

پرونده چهار تن از بدهکاران بانکی با بدهی بیش از 1000 میلیارد به قوه قضاییه ارسال شد. این موضوع را "داوود محمدی" رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون اصل 90 به تدبیر خبر داده است است.

پیش تر محمد افضلی‌فر، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس به تدبیر از تعیین ضرب الاجل 10 روزه برای پرداخت بدهی بدهکاران میلیاردی به بانک‌ها خبر داده بود. گرچه بسیاری از نمایندگان هر گاه صحبت از بدهکاران بانکی می‌شود از دانه‌درشت‌ها و آقازاده‌هایی می‌گویند که در دولت گذشته فرصت جولان به آنان داده شد.

هنوز آمار دقیقی از تعداد و میزان دقیق بدهی این افراد منتشر نشده است. چرا که پیش از نیز عباسعلی نورا نماینده زابل و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس هشتم به تدبیر گفته بود «میزان معوقات بانکی 30 نفر از 300  بدهکار اصلی سیستم بانکی کشور از 10 هزار میلیارد ریال تا 100 هزار میلیارد ریال است.»

پرونده بدهکاران بانکی در کمیسیون اصل 90مجلس نهم همچنان باز است و پرونده عده‌ای از آنان به قوه قضاییه ارسال شده است.

داوود محمدی با بیان اینکه اواخر سال گذشته کمیسیون اصل 90 ضرب‌الاجل 10روزه‌ای برای بدهکاران بانکی بالای هزار میلیارد ریال تعیین کرده بود، به خبرنگار اقتصادی تدبیر می‌گوید: «چهار نفر از این بدهکاران بانکی نتوانستند به مهلت تعیین شده عمل کنند و پرونده آنان به قوه قضاییه ارسال شد.»

نماینده البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که «سایر پرونده‌ بدهکاران نیز در حال بررسی است  و تعدادی هم با بانک‌ها توافق کردند تا در فرصتی 5 ساله بدهی خود را پرداخت کنند.»
 
به گفته محمدی «میزان بدهی بدهکاران بانکی بر اساس آماری که ارایه می‌شود بین100 تا 120 هزار میلیارد ریال متغیر است.»

او  می‌گوید: «مساله بدهکاران بانکی موضوع جدید نیست و متاسفانه رسیدگی نکردن به آن باعث دامن زدن به افزایش بدهی افراد و واحدهای تولیدی به بانک‌ها شد. بررسی‌های ما نشان داد که بیشتر منابع بانکی در اختیار حدود 70 نفر است .این افراد تا کنون حاضر به بازپرداخت پول های کلانی که بدون حساب و کتاب و اخذ وثیقه مناسب در زمان دولت قبل دریافت کرده اند نشده اند.»

 محمدی اظهار کرد :« اواخر سال گذشته در کمیسیون اصل 90 سازوکاری تعریف شد که تا 6 ماه به واحدهای غیرتولیدی فرصت بدهند که بدهی خود را تسویه کنند. به واحدهای تولیدی نیز فرصتی 5 ساله برای پرداخت بدهی خود به بانک‌ها داده شد.»

اخبار اجتماعی - تدبیر