اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ادامه روند نزولی بورس تهران


بورس اوراق بهادار تهران امروز نیز به روند نزولی خود ادامه داد و در کانال 71 هزار واحد ماندگار شد.

خبرگزاری ایسنا: بورس اوراق بهادار تهران امروز نیز به روند نزولی خود ادامه داد و در کانال 71 هزار واحد ماندگار شد.

بورس اوراق بهادار تهران که در اولین روز معاملاتی هفته رشد چشمگیری را ثبت کرده و موفق به عبور از دو قله ی 71 و 72 هزار واحدی شده بود، طی دیروز و امروز از روند صعودی خود دست کشید و دوباره جانب احتیاط را در پیش گرفت.

به این ترتیب بورس تهران نیز در معاملات خود همانند روز گذشته با عرضه‌های سنگین معامله گران کوتاه‌مدت و کمبود شدید نقدینگی در بازار نتوانست از سد عرضه‌ها عبور کرده و در نهایت تن به کاهش داد. این در حالی است که کارشناسان کمبود شدید نقدینگی در بازار، جو سنگین مذاکرات سیاسی و همچنین رکود سنتی ماه مبارک رمضان را از دلایل ضعف بورس می دانند.

بر این اساس در معاملات امروز بورس تهران، دماسنج بازار سرمایه 43 واحد دیگر افت کرد و به کانال 71 هزار و 916 واحد رسید.

در معاملات امروز شرکتهای هلدینگ خلیج فارس، پالایشگاه بندرعباس، فولاد مبارکه سه شرکتی بودند که بیشترین تاثیر را در افت شاخص گذاشتند؛ در مقابل شرکتهای ارتباطات سیار، مخابرات، تاپیکو، گروه بهمن، ایران خودرو، پتروشیمی شیراز و سایپا مانع از افت بیشتر شاخص بورس شدند.

همچنین در بازار روز دوشنبه شرکت‌های خودرویی بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص دادند به طوری که ایران خودرو، سرمایه گذاری سایپا، سایپا، لیزینگ رایان سایپا و سرمایه گذاری رنا در صدر تقاضای خرید قرار گرفتند.

به این ترتیب در بازار امروز صنایع محصولات شیمیایی، فرآورده های نفتی، سیمان و آهک بیشترین تاثیر منفی را در بورس گذاشته و در مقابل مخابرات،خودرو و خدمات فنی و مهندسی بیشترین نقش مثبت را ایفا کردند.

همچنین در بازار امروز سرمایه‌گذاران حقیقی بیشتر از گروه صنایع شیمیایی خارج شدند و بیشتر به سمت صنعت خودرو متمایل شدند.

در مجموع در بازار امروز حجم معاملات کاهش یافت و 398 میلیون سهم به ارزش 109 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 340 هزار میلیارد تومان رسید.


ویدیو مرتبط :
روند نزولی شاخص بورس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازگشت دوباره روند نزولی به بورس تهران


دماسنج بازار سرمایه یک روز بعد از رکوردشکنی خود در روز گذشته، به روند نزولی خود ادامه داد و با افت قیمت‌ها مواجه شد.

خبرگزاری ایسنا: دماسنج بازار سرمایه یک روز بعد از رکوردشکنی خود در روز گذشته، به روند نزولی خود ادامه داد و با افت قیمت‌ها مواجه شد.

 بازار سرمایه در معاملات روز گذشته در واکنش به اخبار مثبت هسته‌ای و اعلام حمایت‌های دولت و مجلس با رشد بیش از 1200 واحدی مواجه شد و تا سطح کانال 72 هزار واحدی افزایش پیدا کرد.

این در حالی است رشد بیش از حد شاخص پس از مدتها رکود در معاملات روز گذشته موجب شد تا بورس تهران در معاملات امروز بدون هیچ دلیلی تغییر مسیر داده و بیش از 200 واحد از ارزش خود را از دست بدهد.به این ترتیب در معاملات امروز برخلاف روز گذشته قیمت سهام شرکتها افت کرد و دماسنج بازار سرمایه با 201 واحد کاهش به کانال 71 هزار واحد برگشت.

در بازار امروز شرکت‌های هلدینگ خلیج فارس، پالایشگاه بندرعباس، سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، بانک صادرات، بانک ملت، نفت سپاهان، بانک تجارت، سیمان فارس و خوزستان و پتروشیمی پردیس بیشترین تاثیر منفی را در افت شاخص بورس گذاشتند.در مقابل شرکتهای تاپیکو، نفت و گاز پارسیان، ایران خودرو، پتروشیمی شازند و سایپا از شرکتهایی بودند که مانع از رشد شاخص بورس شدند.

همچنین در بازار امروز توسعه صنایع بهشهر، سرمایه گذاری رنا، سرمایه گذاری سایپا و سیمان فارس از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و در مقابل هلدینگ خلیج فارس به همراه پالایشگاه بندرعباس از شرکتهایی بودند که بیشترین تقاضای فروش را از آن خود کردند.

به این ترتیب در بازار امروز صنایع فرآورده های نفتی،محصولات شیمیایی، بانکها و شرکتهای چند رشته ای صنعتی بیشترین تاثیر منفی را در شاخص بورس تهران گذاشته و در مقابل صنایع خودرو، سرمایه گذاریها و محصولات غذایی از کمترین تاثیر مثبت در شاخص برخوردار شدند.

علاوه بر این در بازار امروز سرمایه گذاران حقیقی برخلاف روز گذشته از صنایعی همچون فرآورده های نفتی،بانکها ،شرکتهای چند رشته ای صنعتی و سایر واسطه گری های مالی خارج شدند.

بر این اساس در معاملات امروز میزان فروش سرمایه گذاران حقیقی از میزان فروش آنها بیشتر بود به طوری که سرمایه گذاران حقیقی 528 هزار و 712 میلیون سهم خرید کرده و در مقابل 562 هزار و 944 میلیون سهم فروختند.این در حالی است که سرمایه گذاران حقوقی در بازار امروز بیشتر خرید کردند.

در مجموع در بازار دومین روز هفته بیش از 563 میلیون سهم به ارزش 156 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 340 هزار میلیارد تومان رسید.