اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آمین نمایندگان مجلس برای هدایت مطهری!


نادران نماینده تهران اظهارات مطهری واکنش نشان داد و گفت: ایشان در مخالفت با وزیر پیشنهادی در واقع در مخالفت با مجلس صحبت کرد. می خواستند نامه ای از فتنه گران را بخوانند که خواندند و ما دعا می کنیم که هدایت شوند. نمایندگان نیز به این دعای نادران آمین گفتند.

خبرگزاری مهر: جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم با حاشیه‌های فراوانی روبرو بود که از انتقاد لاریجانی به اظهارات مطهری آغاز شد و تا لیدری جریان مخالف وزیر پیشنهادی توسط حامیان دولت ادامه یافت.

جلسه بررسی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم ساعت 8:15 به ریاست علی لاریجانی و با حضور 197 نماینده مجلس آغاز شد.

- در ابتدای جلسه تعداد زیادی از نمایندگان برای سخنرانی در خصوص مخالفت یا موافقت با رای اعتماد به وزیر پیشنهادی در جایگاه هیات رئیسه حضور یافته بودند. بر این اساس فقط 5 نماینده برای مخالفت با وزیر پیشنهادی ثبت نام کرده بودند و 104 نماینده برای موافقت با وزیر پیشنهادی در سامانه مجلس ثبت نام کرده بودند.

- پس از آنکه قرعه کشی برای انتخاب موافقان و مخالفان انجام شد، محمدمهدی رهبری نماینده مردم رودسر برای سخنرانی در موافقت با وزیر پیشنهادی انتخاب شد.

- تعدادی از نمایندگان از جمله محمدرضا تابش و حامیان دولت اطراف وی جمع شدند و پس از آن نیز حداد عادل و نجابت نزد وی آمدند اما در پایان، رایزنی هیچ کدام از دو گروه پاسخ نداد و رهبری قسمتی از وقت خود را به قربانی نماینده همشهری‌اش داد.

- حدود ساعت 8:30 رئیس جمهور همراه با ستاری معاون علمی رئیس جمهور، فانی وزیر آموزش و پرورش، نجفی سرپرست وزارت علوم، انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور، شهیدی رئیس بنیاد شهید، جهانگیری معاون اول، صادق مشاور رسانه ای رئیس جمهور و نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور وارد مجلس شد.

- در جلسات رای اعتماد قبلی تقریبا همه کابینه رئیس جمهور را همراهی می کردند اما این بار فقط قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و علوی وزیر اطلاعات به این جمع اضافه شدند.

- مجلس به دلیل تاخیر رئیس جمهور وارد دستور کار دوم که بررسی طرح مقررات مالی دولت بود، شد. بنابراین هنگام حضور رئیس جمهور در مجلس در راستای این طرح یک پیشنهاد  مطرح بود که باعث شد مدتی بررسی رای اعتماد به تعویق بیافتد.

- پس از پایان بحث لاریجانی از رئیس جمهور دعوت کرد که برای سخنرانی در جایگاه حضور یابد اما روحانی که در حال صحبت با یکی از نمایندگان بود متوجه دعوت لاریجانی نشد. اما بعد از گذشت دقایقی با اشاره های نمایندگان و معاون اول متوجه شد که باید در جایگاه مجلس برای دفاع از وزیر پیشنهادی حضور یابد.

- رئیس جمهور با اشاره به خبرسازی برخی از رسانه ها، گفت: رای نیاوردن وزرا را سایت ها و رسانه ها نباید به مسائلی منتسب کنند که نتیجه آن اهانت به نمایندگان باشد.

- وی در اظهاراتی چالش برانگیز گفت: وقتی گفتمانی رای آورده که 13 میلیون اختلاف رای با نامزد بعدی داشته نشان از این دارد که این گفتمان مورد تایید اکثریت مردم است.

- این اظهارات روحانی موجب اعتراض نمایندگان شد که لاریجانی از نمایندگان خواست آرامش جلسه را حفظ کنند.

- همزمان قاسم جعفری نماینده بجنورد و احمد توکلی نماینده تهران آیین نامه های خود را به نشانه اعلام تذکر بالا گرفتند؛ وساطت نمایندگان نیز نتوانست جعفری را از دادن تذکر منصرف کند.

- اظهارات روحانی فضای آرام رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم را به هم ریخت. این در حالی بود که روحانی در جلسات رای اعتماد قبلی در مجلس اظهاراتی که موجب تنش باشد را مطرح نمی کرد اما در این جلسه که قاطبه مجلس با فرهادی همراه بودند، فضای مجلس دچار چالش شد.

- پس از پایان اظهارات رئیس جمهور، حمید رسایی و حسین طلا دو عضو فراکسیون اصولگرایان نزد رئیس جمهور رفتند و با وی مشغول گفتگو شدند. پس از آن رئیس جمهور شخصا نزد فرهادی رفت و برای دقایقی با وی گفتگو کرد.

- رئیس جمهور ساعت 9:11 مجلس را ترک کرد.

- امروز متن بنری که روی سکوی مجلس نوصب شده نیز جالب توجه بود. این متن فرمایشی از مقام معظم رهبری بود که تاکید کرد روح تعامل و توافق و سازگاری باید بر هر سه قوه حاکم باشد.

- در ادامه جلسه مهدی هاشمی، الیاس نادران، محمدمهدی رهبری و محمدحسین قربانی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی و علی مطهری، علی محمد احمدی و مشهدی عباسی به عنوان مخالفان وزیر پیشنهادی برای سخنرانی در صحن علنی مجلس معرفی شدند.

- علی مطهری اولین نماینده ای بود که در مخالفت با وزیر پیشنهادی سخنرانی کرد. مطهری که به حمایت از دولت مشهور است پیش از این در موافقت با دانش آشتیانی سخنرانی کرده بود. وی این بار اعلام کرد که به این دلیل تصمیم دارد که در مخالفت با وزیر صحبت کند که احساس می کند گفتمان اصولگرایی مجلس به خطر افتاده و تلاش دارد که از حیثیت و اعتبار مجلس دفاع کند. این اظهارات واکنش گسترده نمایندگان را در پی داشت.

- وی خطاب به نمایندگان اظهار داشت: شما، میلی منفرد، نیلی احمد آبادی و دانش آشتیانی را به بهانه امضای نامه در حمایت از فتنه رد صلاحیت کردید. فرهادی نیز این نامه را امضا کرده است، نباید رای اعتماد بدهید.

- تعدادی از نمایندگان در واکنش به این اظهارات مطهری با صدای بلند اعلام کردند که فرهادی این نامه را امضا نکرده است.

- وی در ادامه سخنرانی خود که در واقع مخالفت با مجلس بود تا مخالفت با وزیر پیشنهادی، اتهاماتی را متوجه مجلس کرد و گفت: چون فرهادی قول هایی در مورد انتصابات به شما داده می خواهید به او رای اعتماد دهید. این اظهارات مطهری موجب اعتراضات شدید نمایندگان شد. لاریجانی نیز دیگر اظهارات مطهری را تاب نیاورد و گفت شما باید نقد وزیر را انجام دهید، در نقد مجلس فرصت دارید در نطق های میان دستور صحبت کنید.

- پس از پایان اظهارات مطهری که با اعتراضات نمایندگان همراه بود، لاریجانی گفت: دو نکته را باید در مورد اظهارات مطهری توضیح دهم اول اینکه اگر مجلس به فرهادی رای اعتماد بدهد می گویند معامله صورت گرفته، اگر رای اعتماد ندهد جور دیگر متهم می شود. این سخن ناجوانمردانه است.

- در جلسه بررسی رای اعتماد فرهادی، اظهارات حامیان دولت و موضع گیری های آنان تعجب آور بود. این بار محمد رضا تابش که لیدر جریان حامی دولت در مجلس است، مخالفان وزیر پیشنهادی را مدیریت می کرد. این در حالی است که وی در خصوص وزرای پیشنهادی پیشین موافقان را مدیریت و ساماندهی می کرد.

- بازار گفتگوی نمایندگان با وزرا نیز در صحن علنی مجلس گرم بود، این بار حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان نیز نزد فانی وزیر آموزش و پرورش رفت و برای دقایقی با وی مشغول گفتگو شد.

- محمد حسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه که از قسمتی از وقت محمد مهدی رهبری برای سخنرانی در موافقت با وزیر پیشنهادی استفاده کرد علی رغم پایان وقت سخنرانی، سخنان خود را جمع بندی نمی کرد. این امر موجب شد لاریجانی خطاب به وی گفت: آقای قربانی محظوظ شدیم.

- در ادامه مهدی هاشمی نماینده مردم تهران در موافقت با وزیر پیشنهادی گفت: ما اگر اهل معامله بودیم بهتر بود با روسای جمهور معامله کنیم، حرف آقای مطهری حرف درستی نبود.

- علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز به شوخی گفت: شما هم معامله را به هم نزنید.

- نادران نیز از قسمتی از وقت مهدی هاشمی برای سخنرانی استفاده کرد. وی ابتدا به اظهارات مطهری واکنش نشان داد و گفت: ایشان در مخالفت با وزیر پیشنهادی در واقع در مخالفت با مجلس صحبت کرد. می خواستند نامه ای از فتنه گران را بخوانند که خواندند و ما دعا می کنیم که هدایت شوند. نمایندگان نیز به این دعای نادران آمین گفتند.

- وی همچنین به اظهارات رئیس جمهور نیز واکنش نشان داد و گفت: در انتخابات سال 88 و 76 نیز فاصله رای نامزدها زیاد بود اما در سال 76 اصولگرایان به رقیب اصلاح طلب خود تبریک گفتند اما در سال 88 عده ای تمکین نکردند.

- نادران پیش از این در مخالفت با وزرای پیشنهادی علوم سخنرانی کرد و این بار دفاع سفت و سختی از سابقه سیاسی فرهادی کرد؛ اما گفت موافقت ما مشروط است و با کسی عهد اخوت نبسته ایم.

- پس از پایان سخنرانی موافقان و مخالفان، فرهادی در جایگاه مجلس برای سخنرانی حاضر شد. در این هنگام عمران علیمحمدی نماینده مردم ایلام در جایگاه حاضر شده و چفیه ای بر دوش فرهادی انداخت که این امر موجب شد نمایندگان صلواتی را در صحن علنی ختم کنند. وی موضع گیری های شفاف سیاسی خود را مطرح کرد و اعلام کرد که فتنه خط قرمز اوست و سخنان مقام معظم رهبری فصل الخطاب.

- نمایندگان با فریادهای احسنت خود اظهارات وی را تایید کردند.

- پس از پایان سخنرانی فرهادی نیز، اخذ رای نمایندگان آغاز شد. بر اساس آیین نامه داخلی مجلس در هنگام برگزاری جلسه رای اعتماد باید وزرا صحن را ترک کنند اما نمایندگان، قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت را رها نمی کردند. این امر موجب شد لاریجانی بارها از هاشمی تشکر کند تا بدین وسیله وی را وادار به خروج از مجلس کند.

در پایان وزیر پیشنهادی علوم با 197 رای موافق، 28 رای مخالف، 10 رای ممتنع از مجموع 235 نماینده حاضر در مجلس توانست رای اعتماد مجلس را به دست آورد.


ویدیو مرتبط :
درگیری لفظی نمایندگان مجلس با علی مطهری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری: تلفن نمایندگان مجلس شنود می‌شود



اخبار,اخبار سیاسی,اظهارات مطهری درباره احمدی نژاد


اخبار سیاسی - مطهری: تلفن نمایندگان مجلس شنود می‌شود

علی مطهری با اعلام اینکه درست است نسبت به بی‌انضباطی‌های مالی احمدی‌نژاد انتقاداتی به وی وارد است ولی عملکردش در بحث هسته‌ای قابل تقدیر است و اراده احمدی‌نژاد در انرژی هسته‌ای برای کشور موثر بود.

به گزارش فارس، علی مطهری دوشنبه شب که به مناسب روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران حاضر شد در این نشست به پرسش‌های دانشجویان پاسخ داد.

وی در پاسخ به سئوال آیا ما می‌توانیم در حال حاضر از آرمان اسلام و امام به نفع شرایط زمان بگذریم، گفت: احکام اسلامی اصول ثابتی است که قابل تغییر نیست ولی برخی اصول و موازع امکان دارد طبق شرایط و زمان تغییرکند.

موضع‌گیری ما نباید ثابت بماند
وی بیان داشت: این طور نیست که موضع گیری‌های ما تا آخر عمر درباره موضوعی ثابت بماند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: شرایط امروز با 10سال گذشته فرق کرده است و پیشرفت‌های که امروز با 10 سال گذشته نیز وجود دارد، متفاوت است.

این استاد دانشگاه در ادامه به پیشرفت‌های که در انرژی هسته‌ای رسیدم اشاره کرد و گفت: غربی‌های به این موضوع رسیدند که امکان برگشت ما در انرژی هسته‌ای به گذشته وجود ندارد.

تقدیر از عملکرد احمدی‌نژاد در موضوع هسته‌ای
مطهری با تقدیر از عملکرد احمدی‌نژاد در پیشرفت‌های هسته‌ای که نصیب کشورمان شد، گفت: در برخی موارد نیاز است تشکر شود باید واقعیت‌ها را گفت اراده احمدی‌نژاد در پیشرفت هسته‌ای نقش موثر و اثر بخش بود.

 وی اضافه کرد: جایگاه ما نسبت به سال‌های اول انقلاب بسیار متفاوت است و غربی‌ها به این نتیجه رسیدند که نقش ایران در خاورمیانه بسیار اثرگذار است و برای ایجاد ثبات در کشورهای عراق،سوریه و بحرین به وجود ایران بسیار نیاز دارند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر در شرایطی خاصی قرار داریم و یاید از این فرصت به نفع خودمان بهره بگیریم.

 نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به قطع ارتباط آمریکا و ایران بیان داشت: قطع ارتباط ما با آمریکا در اثر تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در کشور رقم خورد که اصل این اقدام بسیار خوب بود.

طولانی شدن قطع ارتباط با آمریکا درست نبود
مطهری بیان داشت: آمریکا ارتباطش را با ما قطع کرد ولی طولانی شدن این قطع ارتباط به نظر من درست نبود.

وی بیان داشت: آمریکایی‌ها از این قطع ارتباط بر ضد کشور ما تبلیغات زیادی به کار بردند و انقلاب ما را خشن معرفی کردند و تصویری مثل القاعده از کشور ما نزد سایر کشورها ایجاد کردند.

 این استاد دانشگاه ادامه داد: مذاکرات این روزها باب گفت‌وگویی را با غرب باز کرد که ما حرف‌های‌مان را بزنیم و این مذاکرات به نفع انقلاب ما است.

در مذاکرات از اصول کوتاه نمی‌آییم
وی تاکید کرد: در مذاکرات ما از اصولی که داریم کوتاه نمی‌آیم از حقوق به حق مردم فلسطین و دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم.

 نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی در ادامه به برخی اظهار نظرهای اوباما که در رسانه‌ها مطرح شد اشاره کرد و گفت: اوباما برای متقاعد کردن مخالفانش مجبور است که از این‌گونه ادبیات استفاده کند و همان‌طور که ما در داخل کشور این مشکلات را داریم.

وی اضافه کرد: در مذاکرات هسته‌ای هنوز موضوعی قطعی نشده است و موارد مطرح شده تنها در حد بیانیه است و قانونی نشده است.

2کارت زرد نشانه احراج نیست
این استاد دانشگاه درباره کارت زردی که نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد داد و واکنش نامناسب وزیر اقتصاد گفت: مسائل مطرح شده نمایندگان مجلس از وزیر اقتصاد درباره اظهارات رئیس کل بانک مرکزی بود که سئوال کننده‌ها می‌توانستند به دلیل عدم ارتباط این سئوال از وزیر اقتصاد منصرف شوند و نماینده‌ها منصرف نشدند ولی عکس‌العمل وزیر اقتصاد به کارت زرد‌های نمایندگان غیرطبیعی بود.

مطهری ادامه داد: وزیر نباید کارت زردها را جدی می‌گرفت و مشکل ندارد و کارت زرد مجلس مثل کارت زرد فوتبال نیست که با دو کارت اخراج شود برای استیضاح وزیر 10 امضا لازم است.

ظریف قدرت نظامی آمریکا را بزرگ جلوه داد
وی در پاسخ به  برخی مسائل حاشیه‌ای پیرامون ظریف وزیر امور خارجه درباره مسائل هسته‌ای و صحبت‌های که در امارات مطرح کرد،گفت: ظریف قبلا گفته بود که مطالب محرمانه هسته‌ای را با نمایندگان مجلس مطرح نمی‌کند و وزیر امور خارجه با این اظهار نظرها می‌خواست ناراحتی خودش را برساند.

این مسئول در ادامه بیان داشت: وزیر امور خارجه کشورمان قدرت نظامی آمریکا را بسیار بزرگ جلوه داد که این امر مورد اعتراض نمایندگان مجلس واقع شد.

مطهری درباره صحبت‌های که ظریف در امارات درباره قابل مذاکره بودن جزیره ایرانی،گفت: ممکن است ظریف در امارات جو گیر شده باشد و مسائلی را مطرح کند وظیفه نمایندگان سئوال است.

 این استاد دانشگاه درباره گزارش 100روزه دولت در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در مجموع گزارش دولت خوب بود و باید وضع موجود را که تحویل گرفت توضیح می‌داد.

آمارهای اعلام شده روحانی توسط نیروی احمدی‌نژاد اعلام شد
وی بیان داشت: روحانی بیشتر در این گزارش بیشتر مسائل اقتصادی و تورم را مطرح کردند برای اینکه توقعات مردم بالا نرود.

مطهری ادامه داد: رشد اقتصاد ما منفی است حرف‌های خوبی بود جا داشت که روحانی از زحمات دولت هم مسائلی را مطرح می‌کرد و عدم تقدیر از دولت عده‌ای را ناراحت کرد.

 وی درباره آمارهای که مطرح شد بیان داشت: آمارهای که دولت در گزارش 100 روزه مطرح کرد از طرف کسی در اختیار روحانی قرار گرفت که احمدی‌نژاد این فرد را منصوب کرد.

این مسئول گفت: احمدی‌نژاد بی‌انضباطی مالی داشت که بودجه‌ها را  جابه جا می‌کرد ولی در جاده سازی و مسکن مهر کارهای داشت و باید انصاف را رعایت کنیم.

همراه همه نمایندگان شنود می‌شود
مطهری ادامه داد: در سیاست خارجی و فرهنگ توضیحات روحانی خوب بود.

نماینده مردم تهران در پاسخ به سئوال کار گذاشتن دستگاه شنود در محل کارش گفت: موبایل‌های همه نمایندگان مجلس شنود می‌شود.

وی بیان داشت: دفتر نمایندگان مجلس محل رفت و آمد بسیاری از سیاسیون است و در دفتر کار من نیز سیاسیونی زیادی رفت و آمد دارند.

مطهری بیان داشت: در دفتر کار من خانواده‌های دراویش گناآباد رفت و آمد دارند و خانواده‌های سیاسیون 88 به دفتر من مراجعه می‌کنند که به دلیل این رفت و آمدها به دفتر من برخی‌ها نسبت به این‌گونه ورود و خروج‌ها به دفتر من حساس شدند.

وی اضافه کرد: کسانی که دستگاه شنود در دفتر کار من کار گذاشتند برای بار دوم اقدام به کار گذاشتن دستگاه در دفتر کارم کرده بودند.

مطهری بیان داشت: بار اول به دلیل زیرکی مسئول دفترم موفق نشدند.

وی بیان داشت: مسببان این امر حتی مسئول دفترم را تهدید کرده بودند و برای بار دوم ردپای آنها بر روی محل کارم مشخص شد که پس از بررسی دستگاه در کانال کولر جا سازی شده بود که دست گاه لو رفت.

نماینده مردم تهران در ادامه بیان داشت: وزیر اطلاعات اسامی مسببان را به من اعلام کرد.

3 نفر در فتنه 88 مقصر هستند
مطهری در پاسخ به این سئوال که نظر شما درباره فتنه‌گران سال 88 چیست گفت: این افراد متهم به برخی اقدامات در کشور هستند.

 وی اظهار داشت: نظرم را درباره این افراد در روزهای اول هم گفتم که حصر خانگی زمان مشخصی دارد در حد 10 تا 20 روز  قابل قبول است.

نماینده مردم تهران ابراز داشت: محبوس کردن این افراد در مدت سه سال بدون محاکمه این مدت طولانی حصر شده باشند را نمی‌پسندم و آثار خوبی برای نظام ندارد.

وی بیان داشت: یکی از این افراد حال خوبی ندارد و اگر از بین برود برای نظام هزینه دارد اگر لازم است این افراد محاکمه شوند.

 مطهری با اشاره به اقداماتی که این افراد در عاشورا و روز دانشجو انجام دادند، گفت: تصمیم حصر طولانی مدت برای این افراد تصمیم یک‌طرفه است.

وی اضافه کرد: من معتقدم این افراد آزاد شوند و محاکمه علنی برگزار شود تا حقایق روشن شود و اگر محکوم شوند به حکم قانون کسی اعتراضی ندارد.

محاکمه علنی فتنه‌گران
این نماینده مجلس ادامه داد: محاکمه آنها باید همزمان با محاکمه احمدی‌نژاد انجام شود و این موضوعی است که در یکی دو ماه اول بحران نیز مطرح کردم این سه نفر باید همزمان محاکمه شوند و اگر این محاکمه در کشور انجام می‌شد کار به اینجاها کشیده نمی‌شد.

وی اضافه کرد: هر سه نفر در قضیه 88 متهم هستند و بحران 88 درست مدیریت نشد و موسوی و کروبی در سال 88 کاملا بی‌گناه نیستند.

 مطهری ادامه داد: موسوی تحت تاثیر احساسات گفت برنده انتخابات است ولی بحران 88 از مناظره‌ها شروع شد.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: از مناظره‌ها انتقاد درستی نشد و شورای نگهبان باید درباره مناظره هشدار می‌داد و اینکه اعلام می‌شود بحران بد مدیریت شد به خاطر این چیزها است.

 وی برگزاری جشن ملی را از دیگر مواردی است که بحران سال 88 دامن زده شد.

مطهری بیان داشت: موسوی باید صبر می‌کرد و قانع نشد و حرف مراجع قانونی را قبول می‌کرد.

 وی بیان داشت: در مناظره تنها بود و این طور تشخیص داد که اعتراض کند و شورای نگهبان را نیز بی اساس تشخیص داد، با همه این تفاسیر باید حرفهای آنها نیز مطرح شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: نوع رفتاری که شد موسوی و کروبی را تحریک کرد و حتی در اعلام نتایج نیز برخی ایرادات وارد است.

وی اضافه کرد: خبرگزاری فارس ساعت 6 بعد از ظهر اعلام کرد که احمدی‌نژاد برنده انتخابات است و دولت هم در اعلام نتایج تعلل می‌کرد و نتایج را درست اعلام نکرد.

 مطهری در پاسخ به سئوال یکی دیگر حضار که در چرا در تهران مسجدی برای اهل تسنن در نظر گرفته نمی‌شود، گفت: مسئله ایجاد مسجد برای اهل تسنن سال‌ها است که مطرح است و من مخالف این رویه هستم اهل سنت نیز باید یک مسجد داشته باشند اجتماع و نماز جمعه داشته باشند.

مراقب وهابیت باشیم
وی با اشاره به سخت‌گیری‌های که دولت عربستان در قبال شیعیان در عربستان انجام می‌دهد،گفت: اگر ما نسبت به عملکرد عربستان انتقاد داریم خودمان در کشور اعمال خلاف آنها را انجام ندهیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: در تهران کلیسا وجود دارد و یک مسجد نیز به نام اهل تسنن داشته باشد ولی باید مراقب افکار وهابیت باشیم.

وی با اشاره به موارد اختلاف شیعی و سنی بیان داشت: ما با اهل تسنن اشتراکات زیادی داریم که تندوری‌ها را کنار بزنیم  و رفتارمان را درست کنیم.

این نماینده مجلس در پاسخ به سئوال یکی از حضار درباره عملکرد دولت با شعارهای انتخاباتی گفت: در مجموع دولت عملکرد خوبی داشت و در دیپلماسی بین‌المللی جایگاه ایران را ارتقاء داد.

 وی بیان داشت: دیپلماسی با اقتصاد مرتبط است،در اقتصاد اگر تیم اقتصادی دولت هماهنگ‌تر بود صدای واحدی می‌شنیدیم شاید بهتر هم می‌شد.

تک‌خوانی زنان سئوال مجلس از وزیر ارشاد
مطهری بیان داشت: تسهیلات دولت در گمرک تا حدودی روند اقتصادی را روان کرد و رونق اقتصادی در کشور ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: تورم نقطه به نقطه پایین آمده است شتاب تورم کم شد و سرعت افزایش قیمت‌ها کم شد.

این مسئول در ادامه بیان داشت: در حوزه فرهنگ عملکرد دولت خوب بود در آزادی بیان و مطبوعات خوب عمل کرد و در برخی موارد درباره تک‌خوانی زنان مسائلی مطرح شد که مجلس از وزیر سئوال کرد.

رفع فیلتر فیس بوک
مطهری درباره رفع فیلتر از فیس‌بوک بیان داشت: برای رفع فیلتر از فیس‌بوک باید مزایا و معایب کار سنجیده شود اگر بنا است رفع فیلتر شود باید برای اعمال مجرمانه‌ای که در فیس‌بوک انجام می‌شود،ابزارهای داشته باشیم.

این مسئول درباره حد و میزان آزادی بیان گفت: آزادی بیان را از دین یاد گرفتیم.

وی با اشاره به تحریم‌های که بر کشور ما بر اثر برخی ادبیات تند تحمیل شد،گفت: تحریم‌ها در اثر ادبیات غلط و گاهی توام با لجاجت به تحمیل شد.

پرونده با لجاجت آژانس به شورای امنیت رفت
مطهری گفت: پرونده ما با لجاجت از آژانس به شورای امنیت رفت و نحوه برخورد ما در انتقال پرونده از آژانس به شورای امنیت بسیار اثرگذار بود و اگر برخورد ما درست بود خیلی از تحریم‌ها لازم نبود و با گفت‌وگو باید حل می‌شد.

وی در ادامه بیان داشت: در حل موضوع هسته‌ای بین دو راهی نیستیم و می‌توانیم تحریم‌ها را پشت‌سر بگذاریم و اسلام را از دست ندهیم.

دشمن با روحیه مقاومت مشکل دارد
این نماینده مجلس تاکید کرد: روحیه مقاومت را نباید از دست بدهیم مشکل ما با غرب مسئله‌ هسته‌ای نیست.

وی بیان داشت: مشکل ما با غربی‌ها مسئله فلسطین است،اگر ما نسبت به مسئله فلسطین بی‌تفاوت باشیم دشمن با هسته‌ای شدن ما مخالفت چندانی ندارد.

 مطهری ادامه داد: تا زمانیکه روحیه مقاومت در ما وجود داشته باشد آنها با ما مشکل دارند.

وضعیت دریافت حقوق نمایندگان مجلس از دیگر مواردی بود که مطرح شد که مطهری با اصرار حضار میزان حقوق دریافتی نمایندگان مجلس را 2 میلیون 400 هزار تومان اعلام کرد و گفت: این مبلغ در برابر هزینه‌های دفتر نمایندگان و هزینه رفت و آمد نمایندگان به شهرستان‌ها و مهمانانی که دارند فکر نکنم زیاد باشد.

 وی درباره مبلغ دریافتی خودش گفت: من استاد دانشگاه هستم و مامور به خدمت هستم و پرداختی دانشگاه نیز روال خاص خودش را دارد.

تصمیم حذف شعار مرگ بر آمریکا با مردم است
نماینده مردم تهران درباره نظر شما درباره حذف شعار مرگ برآمریکا گفت: حذف و یا ادامه شعار مرگ بر آمریکا را برعهده مردم بگذاریم به مردم نمی‌توانیم دستور بدهیم که بر علیه آمریکا شعار بدهند مردم رفتار آمریکا را ببینند و درباره آن تصمیم بگیرند.

مطهری در پاسخ چرا از مواضع اصلاح طلبان حمایت می‌کنید و مخالف حضور زن در جامعه هستید، گفت: در حوزه سیاست، حقوق شهروندی و آزادی بیان مواضع من به اصلاح طلبان نزدیک است.

وی بیان داشت: در بعضی مسائل نظیر حجاب ظوابط شرعی و احکام اسلام وجود دارد که نمی‌توانیم از خودمان در این امر مایع بگذاریم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: مسئله پوشش پای احکام اسلام در میان است.

دیوارکشی بین اصلاح‌طلب و اصولگرا را قبول ندارم
وی ادامه داد: در بحث اصولگرا و اصلاح‌طلب خودم هم نمی‌دانم چه کاره هستم ولی دیوار کشی بین اصلاح‌طلب و اصولگراها را قبول ندارم.

نماینده مردم تهران با اشاره به مسائل مربوط به ستار بهشتی، گفت: برخی‌ها معتقد بودند که مسائل مربوط به ستار بهشتی نباید این طور مطرح می‌شد.

وی اضافه کرد: من معتقد بودم که باید این مسائل مطرح شود که تکرار نشود و اصلاحات مربوط به نظام را باید از خودمان شروع کنیم و رویه کم‌کم اصلاح شود.

درباره بسیج باید قضاوت منصفانه‌ای داشته باشیم
مطهری در ادامه به موضوع بسیج و مسائل مطرح شده درباره آن اظهار داشت: درباره بسیج باید قضاوت منصفانه داشته باشیم و اگر بسیجی که با ریش و لباس در محافل حضور می‌یابد نباید به حساب ریا بگذاریم.

 وی ابراز داشت: تظاهر و ریا به آسانی قابل تشخیص نیست و کسی منکر خوبی‌های بسیج در جامعه نباید باشد.

این نماینده مجلس در ادامه خاطر نشان کرد: در فتنه 88 نباید از بسیج برای کنترل آشوب استفاده می‌شد، مدیران بحران در به کارگیری از بسیج در فتنه 88 اشتباه کردند.

مطهری بیان داشت: جامعه ما در فتنه 88 دو قسمت شده بود و تشخیص حق از باطل بسیار سخت بود و در این عرصه بسیج که نیروی مردمی بود نباید وارد میدان می‌شد.

اخبار سیاسی - فارس