سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

کشف یخ در داغ‌ترین سیاره منظومه شمسی!


پیدا کردن یخ بر روی نزدیک‌ترین سیاره به خورشید با دمایی معادل ۸۰۰ درجه فارنهایت، مانند پیدا کردن یک دانه برف در یک کوره داغ است.

گجت نیوز: پیدا کردن یخ بر روی نزدیک‌ترین سیاره به خورشید با دمایی معادل ۸۰۰ درجه فارنهایت، مانند پیدا کردن یک دانه برف در یک کوره داغ است. اما به نظر همگی در اشتباه بوده ایم و ناسا حالا با استفاده از تصاویر ثبت شده جدید مدرکی برای این واقعیت متناقض دارد.

کشف یخ در عطارد ، داغ‌ترین سیاره نزدیک به خورشید !

حدود ۲۰ سال پیش ثبت تصویری متعلق به قطب شمالی عطارد از روی زمین، ادعای وجود یخ را در این سیاره مطرح کرده بود. دانشمندان سپس در سال ۲۰۱۲ با استفاده از داده‌های دریافت شده از دستگاه‌های پیشرفته فضاپیمای مسنجر موفق به شبیه سازی یخ بر روی این سیاره شدند.

اما آخرین تصویری که فضاپیمای مسنجر ناسا ارسال کرده حفره سایه افتاده ۷۰ مایلی پروکوفیف واقع در قطب شمالی این سیاره را این بار در قالب تصویری اپتیکال نشان می‌دهد.

کشف یخ در عطارد ، داغ‌ترین سیاره نزدیک به خورشید !

این تصویر شاید با دانش کم ما نتواند ثابت کننده چیز به خصوصی باشد، اما ظاهرا دانشمندان ناسا را مجاب کرده که یخ‌هایی تقریبا تازه تولیدشده (و نه در زمان تشکیل سیاره) در این حفره نشست کرده‌اند.

بدون شک اطلاعات بیشتر با تصاویر جدیدتری که مسنجر به زمین مخابره می‌کند می‌تواند پرده از راز داغ‌ترین سیاره نزدیک به خورشید بردارد.


ویدیو مرتبط :
‫نهمین سیاره‌ی منظومه‌ی شمسی کشف شده است!‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف یک سیاره قابل سکونت در خارج از منظومه شمسی



اخبار,اخبار علمی , منظومه شمسی

 

اخبار علمی - کشف یک سیاره قابل سکونت در خارج از منظومه شمسی

گروهی بین المللی از دانشمندان اخترشناس برای نخستین بار، سیاره ای خارج از منظومه شمسی کشف کردند که تقریبا اندازه کره زمین است و در آن احتمالا آب به صورت مایع وجود دارد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، دانشمندان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) می گویند: این سیاره به نام «کپلر 186 اف» (Kepler-186f) اندازه کره زمین است و به دور یک ستاره کوتوله بسیار کوچکتر و سردتر از خورشید در خارج از منظومه شمسی می چرخد . دمای این سیاره به اندازه ای است که آب می تواند به صورت مایع در آن وجود داشته باشد.

از هزار و 800 سیاره خارج از منظومه شمسی که از 20 سال پیش کشف شده اند ، حدود 20 سیاره در مدار ستاره های خود در حال چرخش هستند.

اما این سیاره ها بزرگتر از کره زمین هستند و به همین سبب است که نمی توان تشخیص داد این سیارات گازی هستند یا سنگی.

سیاره کپلر 186 اف که به تازگی کشف شده است در منطقه ای خارج از منظومه شمسی در فاصله 490 سال نوری از خورشید قرار دارد.

در این منطقه پنج سیاره هم اندازه زمین وجود دارد ولی کپلر 186 اف در منطقه ای قرار دارد که به آن ناحیه قابل سکونت می گویند زیرا احتمال وجود آب در این سیارات بسیار زیاد است. 

اخبار علمی - ایرنا