سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

چوپان دروغگویی دیگر (داستان)



 

داستان,داستانهای خواندنی,داستانهای کوتاه

 

یکی بود یکی نبود. غیر از خدا هیچ کس نبود. چوپانی مهربان بود که در نزدیکی دهی، گوسفندان را به چرا می برد. مردم ده که از مهربانی و خوش اخلاقی او خرسند بودند، تصمیم گرفتند که گوسفندانشان را به او بسپارند تا هر روز آنها را به چرا ببرد. او هر روز مشغول مراقبت از گوسفندان بود و مردم نیز از این کار راضی بودند. برای مدتها این وضعیت ادامه داشت و کسی شکوه ای نداشت تا اینکه ...

 

یک روز چوپان شروع کرد به فریاد: آی گرگ آی گرگ. وقتی مردم خود را به چوپان رساندند دریافتند که گرگی آمده است و یک گوسفند را خورده است.

 

آنان چوپان را دلداری دادند و گفتند نگران نباشد و خدا را شکر که بقیه گله سالم است. اما از آن پس، هر چند روز یک بار چوپان فریاد میزد: "گرگ. گرگ. آی مردم، گرگ". وقتی مردم ده، سرآسیمه خود را به چوپان می رساندند می دیدند کمی دیر شده و دوباره گرگ، گوسفندی را خورده است. این وضعیت مدتها ادامه داشت و همیشه مردم دیر می رسیدند و گرگ، گوسفندی را خورده بود!

 

پس مردم ده تصمیم گرفتند پولهای خود را روی هم بگذارند و چند سگ گله بخرند. از وحشی ترین ها و قوی ترین سگ ها را ...

 

چوپان نیز به آنها اطمینان داد که با خرید این سگها، دیگر هیچگاه، گوسفندی خورده نخواهد شد. اما پس از خرید سگ ها، هنوز مدت زیادی نگذشته بود که دوباره، صدای فریاد "آی گرگ، آی گرگ" چوپان به گوش رسید. مردم دویدند و خود را به گله رساندند و دیدند دوباره گوسفندی خورده شده است. ناگهان یکی از مردم، که از دیگران باهوش تر بود، به بقیه گفت: ببینید، ببینید. هنوز اجاق چوپان داغ است و استخوانهای گوشت سرخ شده و خورده شده گوسفندانمان در اطراف پراکنده است !!!

 

مردم که تازه متوجه شده بودند که در تمام این مدت، چوپان، دروغ می گفته است، فریاد برآوردند: آی دزد. آی دزد. چوپان دروغگو را بگیرید تا ادبش کنیم. اما ناگهان چهره مهربان و مظلوم چوپان تغییر کرد. چهره ای خشن به خود گرفت. چماق چوپانی را برداشت و به سمت مردم حمله ور شد. سگها هم که فقط از دست چوپان غذا خورده بودند و کسی را جز او صاحب خود نمی دانستند او را همراهی کردند.

 

بسیاری از مردم از چماق چوپان و بسیاری از آنها از "گاز" سگ ها زخمی شدند. دیگران نیز وقتی این وضعیت را دیدند، گریختند. در روزهای بعد که مردم برای عیادت از زخمی شدگان می رفتند به یکدیگر می گفتند: "خود کرده را تدبیر نیست". یکی از آنها پیشنهاد داد که از این پس وقتی داستان "چوپان دروغگو" را برای کودکانمان نقل می کنیم باید برای آنها توضیح دهیم که هر گاه خواستید گوسفندان، چماق، و سگ های خود را به کسی بسپارید، پیش از هر کاری در مورد درستکاری او بررسی کنید و مطمئن شوید که او دروغگو نیست.

 

اما معلم مدرسه که آنجا بود و حرفهای مردم را می شنید گفت: دوستان توجه کنید که ممکن است کسی نخست ""راستگو"" باشد ولی وقتی گوسفندان، چماق و سگ های ما را گرفت وسوسه شود و دروغگو شود. بنابراین بهتر است هیچگاه ""گوسفندان""، ""چماق"" و ""سگ های نگهبان"" خود را به یک نفر نسپاریم.

 

منبع:pcparsi.com


ویدیو مرتبط :
داستان یک چوپان-ماموستا کریکار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گری سیک: نتانیاهو چوپان دروغگویی است که ۲۰ سال است درباره ایران دروغ می‌گوید



نتانیاهو,گری سیک

گری سیک: نتانیاهو چوپان دروغگویی است که ۲۰ سال است درباره ایران دروغ می‌گوید

بیش از ۲۰ سال پیش، نتانیاهو مدعی شد ایران تا پنج سال آینده به سلاح هسته‌ای دست می‌یابد مگر آنکه کسی دخالت کند و جلوی دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای را بگیرد.

به گزارش فارس، گری سیک، تحلیلگر و چهره امنیتی نام‌آشنای آمریکایی که سابقا عضو شورای امنیت ملی این کشور و همچنین از مسئولین بررسی اوضاع ایران در بحبوحه انقلاب اسلامی و تسخیرلانه جاسوسی بوده است، در تحلیلی که شبکه خبری سی‌ان‌ان به‌صورت اختصاصی آن را منتشر کرده از «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به‌عنوان «چوپان دروغگو» یاد کرده است.

بر اساس گزارش فوق، نخست‌وزیر اسرائیل سیاستمدار چندان زیرکی نیست. وقتی هدفی در ذهن داشته باشد، کاری جز اغراق و طرح سناریوهای مبتنی بر مکاشفه برای طرح مدعای خود نمی‌کند. او از زمانی که در عرصه سیاست بوده، چوپان دروغگو بوده است اما مساله این است که این رویکرد او، جواب می‌دهد!

به عکس داستان آن چوپان که پس از مدتی حرف‌هایش دیگر باور نشد، هر بار نتانیاهو حرف خود را [در خصوص ایران] تکرار می‌کند، موجی از نگرانی ایجاد می‌کند. آخرین نمونه همین یکشنبه گذشته رخ داد.

بیش از 20 سال پیش، نتانیاهو مدعی شد که ایران تا پنج سال آینده به سلاح هسته‌ای دست می‌یابد مگر آنکه کسی دخالت کند و جلوی دست‌یابی این کشور به سلاح هسته‌ای را بگیرد. از سال‌های اولیه دهه 1990، تقریبا هرسال مقامات سیاسی و اطلاعاتی اسرائیل هشدار می‌دهند که ایران ظرف مدت 3 تا 5 سال به سلاح هسته‌ای دست خواهد یافت مگر آنکه جلویش گرفته شود.

به‌نوشته گری سیک تجربه نشان داده است که خود اسرائیل و کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، هند و حتی پاکستان فقیر که فاقد زیرساخت‌های صنعتی مناسب است، ظرف چند سال از تصمیم سیاسی مبنی بر ساخت سلاح هسته‌ای، توانسته‌اند به سلاح هسته‌ای دست یابند. اما ایران با زیرساخت‌های صنعتی قدرتمند، دانشگاه‌های مهندسی استثنایی، جمعیتی آموزش‌دیده و دانشمندان هسته‌ای تحصیل کرده در غرب، با گذشت 3 برابر زمان مزبور هنوز سلاح هسته‌ای نساخته است. شاید علت آن همان باشد که جامعه اطلاعاتی آمریکا هم بر آن اجماع دارد. ایران تصمیمی برای ساخت سلاح هسته‌ای اتخاذ نکرده است.

گری سیک در ادامه نوشتار تحلیلی خود با نگاهی به سخنان یکشنبه گذشته نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرده است که نتانیاهو به‌شدت نیازمند محورهای جدیدی در گفتار خود است.

تقریبا در همان زمان که نتانیاهو این حرف‌ها را می‌زد، گروهی از 29 مقام سابق آمریکایی دولت این کشور را تشویق کردند که از فرصت روی کار آمدن حسن روحانی، رئیس‌جمهور منتخب ایران برایبهره ببرد. آنان به دولت آمریکا توصیه کردند که با ایران گفتگوهای دوجانبه و چندجانبه ترتیب دهد و از هرگونه اقدام تحریک‌کننده‌ای که باعث از دست رفتن این فرصت می‌شود، بپرهیزد.

در همین حال، دو نماینده کنگره آمریکا نیز در نامه‌ای به باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور از وی خواسته‌اند تا تلاش‌های دیپلماتیک برای حل مساله هسته‌ای ایران را بیشتر کند. این نامه حمایت بیش از 90 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا از جمله بسیاری از جمهوری‌خواهان را هم جلب کرده است.

گری سیک در پایان گزارش خود تاکید کرده است: ما در برهه‌ای حساس قرار داریم. رئیس‌جمهور جدید ایران ظرف کمتر از 3 هفته کار خود را شروع می‌کند و ما باید بین ادامه چالش‌های گذشته که تنها به جنگی دیگر در خاورمیانه می‌انجامد و یا یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک، یکی را انتخاب کنیم. تضمینی نیست که دیپلماسی موفق شود اما ناتوانی در اقدام، یک شکست سیاسی واقعی خواهد بود./فارس