سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

هرچه كنی به خود كنی گر همه نیك و بد كنی



 

درویش, داستان ضرب المثل

هرچه كنی به خود كنی گر همه نیك و بد كنی

می‌گویند: درویشی بود كه در كوچه و محله راه می‌رفت و می‌خواند: "هرچه كنی به خود كنی گر همه نیك و بد كنی" اتفاقاً زنی مكاره این درویش را دید و خوب گوش داد كه ببیند چه می‌گوید وقتی شعرش را شنید گفت: "من پدر این درویش را در می‌آورم".

زن به خانه رفت و خمیر درست كرد و یك فتیر شیرین پخت و كمی زهر هم لای فتیر ریخت و آورد و به درویش داد و رفت به خانه‌اش و به همسایه‌ها گفت: "من به این درویش ثابت می‌كنم كه هرچه كنی به خود نمی‌كنی".

از قضا زن یك پسر داشت كه هفت سال بود گم شده بود یك دفعه پسر پیدا شد و برخورد به درویش و سلامی كرد و گفت: "من از راه دور آمده‌ام و گرسنه‌ام" درویش هم همان فتیر شیرین زهری را به او داد و گفت: "زنی برای ثواب این فتیر را برای من پخته، بگیر و بخور جوان!"

پسر فتیر را خورد و حالش به هم خورد و به درویش گفت: "درویش! این چی بود كه سوختم؟"

درویش فوری رفت و زن را خبر كرد. زن دوان‌دوان آمد و دید پسر خودش است! همانطور كه توی سرش می‌زد و شیون می‌كرد، گفت: "حقا كه تو راست گفتی؛ هرچه كنی به خود كنی گر همه نیك و بد كنی".
منبع:sarapoem.persiangig.com


ویدیو مرتبط :
گر صبر كنی ...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نماینده تهران: ریاست مهدوی‌كنی بر مجلس خبرگان مطرح است



 

نماینده تهران: ریاست مهدوی‌كنی بر مجلس خبرگان مطرح است

 

 

یك عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: از آقای احمدی‌نژاد توقع نداشتیم؛ چراكه نامه ایشان به نمایندگان صلاح نبود و سودی نداشت.

 

به گزارش  ایسنا، پرویز سروری یكشنبه در نشست هفتگی انصار حزب‌الله طی سخنانی با موضوع «نهضت روح‌الله از ریزش‌ها تا رویش‌ها» اظهار كرد: تفسیر قانون، كار شورای نگهبان است و تنظیم روابط قوانین با رهبری است. باید در مدار وحدت حركت كنیم و طبق فرمایشات رهبری اختلاف باید در درون قوا حل شود و وحدت در ویترین قرار گیرد.

وی با بیان این‌كه «برخی در حمایت از نامه آقای احمدی‌نژاد هدف آن را روشنگری عنوان می‌كنند» گفت: چرا همیشه خود رییس‌جمهور روشنگری می‌كند؟ این نامه به صلاح نبود و نمایندگان نیز كاری نمی‌توانند بكنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: آرایش‌های سیاسی بعد از فتنه 88 نمی‌تواند به آرایش قبل از جریان فتنه برگردد و این حرفی است كه خاتمی و كسانی كه می‌خواهند برگردند باید بفهمند؛ كسانی كه می‌خواستند آش را با جاش ببرند امروز از موضع طلبكاری ظاهر می‌شوند. امروز نسبت افراد با موضع‌شان نسبت به جریان فتنه ملاك است.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: در فتنه 88 كسانی به مرز سقوط رسیدند كه مدعی انقلاب، امام، استكبارستیزی و فتح سفارت آمریكا بودند اما در جریان فتنه تمام قد در آغوش استكبار قرار گرفتند.

وی ادامه داد: هر آنچه انقلاب ظرفیت‌سازی و ذخیره كرده بود فتنه‌گران زیر پا گذاشتند و ولایت، قانون اساسی و تمام شعارهای نظام را زیر سوال بردند.

این نماینده اصولگرای مجلس همچنین گفت: جریان اصلاح‌طلبی كه خود را از درون نظام و متصل به آن می‌دانست اینطور ریزش كرد و این اتفاق عجیبی بود.

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: كسانی كه می‌خواهند برگردند باید شرایطی را طی كنند و این نكته مهمی است چرا كه امروز آرایش‌ها تغییر كرده و دو جریان یاری‌كنندگان فتنه و مقابله‌كنندگان با فتنه به وجود آمده است و كسانی كه بر طبل فتنه بكوبند ریزش خواهند كرد و كسانی كه در مقابله با فتنه حركت كنند نیروهای انقلابند.

سروری تاكید كرد: در آینده سیاسی كشور جریان فتنه شاخص خواهد بود. اصحاب سكوت و تردید باید از این مواضع خارج شوند وگرنه در دامن فتنه قرار خواهند گرفت. امروز افرادی چون بنی‌صدرها می‌خواهند در جریان انقلابی نفوذ كرده و درون نظام وارد شوند.

وی خاطرنشان كرد: دو خط، جریان فتنه آینده را رقم خواهند زد؛ یك خط، كسانی كه با سكوت خود با فتنه همراهی كردند و دو، كسانی كه در جریان اصولگرایی جا خوش كرده و حرف‌های فتنه‌گران را می‌زنند كه این دو خط در یك نقطه بهم می‌رسند و نیروهای انقلاب باید آنها را رصد كنند تا به نقاط خطرناك نرسند.

نماینده مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنانش اظهار كرد: سخن گفتن از انقلاب بسیار دشوار است. بزرگ‌ترین ویژگی انقلاب منحصر به فرد بودن آن در تمام ابعاد است. انقلاب تمام معادلات سیاسی جهان را بهم ریخت و همین باعث تعجب بسیاری از كارشناسان شد.

سروری افزود: تمام كودتاها و انقلاب‌ها برای اینكه موفق شوند به یكی از دو بلوك شرق یا غرب متوسل می‌شدند و در مقابل دیگری می‌ایستادند اما انقلاب اسلامی تنها انقلابی بود كه نه شرقی و نه غربی را برای اولین بار سر داد و باعث شد این دو قطب بعد از جنگ جهانی دوم متحد شوند و در كنار هم قرار گیرند تا مانع سقوط شاه شوند.

وی با بیان اینكه تا دیروز تنها دو الگوی لیبرالیستی و كمونیستی كه هر دو تقریبا در لباس سكولاریستی سامان گرفته بودند، وجود داشت، افزود: شرق و غرب هر چند در ظاهر مقابل هم ایستاده بودند ولی می‌خواستند ریشه معنویت را بزنند، اما انقلاب اسلامی آرایش‌های سیاسی را بهم زد و مدل جدیدی ارایه داد.

وی ادامه داد: در حالی كه همه می‌گفتند غیر از این دو مدل هیچ مدل دیگری امكان موفقیت ندارد، انقلاب اسلامی وارد عرصه شد و خود را تحمیل كرد و تنها انقلابی بود كه از همان ابتدا صریح صحبت كرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی، ویژگی دیگر انقلاب را اینطور بیان كرد كه انقلاب ایران بدون حزب و تشكیلات سازمان‌یافته به وجود آمد، حال آن‌كه تمام انقلاب‌ها با حزب و سازمانی كه داشته‌اند پیش رفته‌اند ولی این انقلاب جز یك رهبر ساده كه مرجع تقلید بود چیز دیگری نداشت.

وی به گزارشی از ساواك اشاره كرد و گفت: در این گزارش آمده است، اگر این‌ها (نیروهای انقلاب) پیچیده‌ترین حزب هم بودند ریشه‌ا‌شان را می‌زدیم، اما با یك شبكه غیرمرئی چه كار می‌توانیم بكنیم.

وی با بیان این‌كه انگلیس در آخرین گزارش خود آورده بود كه "شاه سقوط نخواهد كرد چرا كه هیچ نشانی از انقلاب وجود ندارد"، افزود: امام شبكه اطلاعاتی دشمن را فلج كرده بود.

سروری در ادامه گفت: ویژگی دیگر انقلاب این بود كه از همان ابتدا یك مدل اجتماعی مطرح كرد و آن جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری دینی بود.

سروری افزود: كمونیست‌ها دین را افیون ملت‌ها و ابزار حاكمان برای سلطه بر مردم معرفی می‌كردند و لیبرالیست‌ها نیز می‌گفتند دین حق حضور در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی را ندارد و تنها متعلق به حوزه فردی است، اما انقلاب اسلامی ایران حكومتی آورد كه در آن دین محور حركت‌های اجتماعی، فرهنگ و حكومت قرار گرفت و این حرف جدیدی بود كه وارد عرصه شد لیبرال‌ها و كمونیست‌ها بسیج شدند تا این اتفاق نیفتد.

وی خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامی هم در روش، هم در اصول و اندیشه‌ها و هم گفتمان منحصر به فرد بود.

نماینده مردم تهران در خانه ملت، یادآور شد: در 17 شهریور كه شاه كشتار وسیعی به راه انداخت همه فكر می‌كردند امام وارد جنگ مسلحانه می‌شود، شاه هم همین انتظار را داشت تا بتواند با ارتش كار را تمام كند، اما در ناباوری تمام، امام گفت مردم می‌دانم عزادارید ولی گل به دست بگیرید و به برادران ارتشی خود بگویید آیا جواب گل گلوله است.

وی افزود: امام (ره) یك تهدید را به فرصت تبدیل كرد و مانع خونریزی شد و این از ویژگی‌های امام بود.

سروری در ادامه سخنانش نیز گفت: بعد از رنسانس و حقارتی كه برای دین به وجود آمد، نگاه مادی بر دنیا حاكم گشت و این باعث شد معنویت از جامعه رخت بربندد و اخلاق متناسب با علم رشد نكند و لذا آنچه باید موجب رفاه حال مردم می‌شد بلای جان‌شان گشت.

وی در توضیح پیامدهای منفی علم منهای اخلاق به كتاب "شاخص‌های فرهنگی آمریكا تا قرن بیستم" از "ویلیام. جی. بنت" اشاره كرد و گفت: در این كتاب آمده است، از سال 1960 تا 1997، جرائم عمده مانند قتل، تجاوز و سرقت بیش از 160 درصد، جرایم قضایی 280 درصد، جرایم جنایی نوجوانان 215 درصد، حبس 280 درصد، میزان زاد و ولد نامشروع 511 درصد، سقط جنین 37% و خودكشی 155 درصد افزایش داشته است.

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: عضویت در كلیسا كاهش یافته، خانواده‌های تك والد سه برابر و طلاق دو برابر شده است و درصد خودكشی به دلیل افسردگی دو برابر قتل در آمریكاست. این‌ها پیامدهای جامعه‌ای است كه در علم رشد كرده و نه در اخلاق.

این نماینده اصولگرای مجلس در ادامه اظهار كرد: وقتی انقلاب پیروز شد فوكو گفت انقلاب ایران روح جهان بی‌روح است و كاپوچی یك رهبر كلیسا نیز گفت اینكه می‌گویند انقلاب ایران، اسلام را زنده كرد اشتباه است، بلكه انقلاب ایران تمام ادیان را زنده كرد.

سروری در بخش دیگری از سخنانش در مورد ریزش‌ها و رویش‌ها صحبت كرد و گفت: مهم است كه ریزش‌ها و رویش‌ها چگونه باشند، هر انقلابی كه ریزش در آن بیشتر از رویش باشد به قهقرا می‌رود و سقوط می‌كند، مانند انقلاب مشروطه كه نسبت درستی بین ریزش‌ها و رویش‌های آن به وجود نیامد.

نماینده مردم تهران در مجلس، با بیان این‌كه غرب در مورد انقلاب نیز می‌خواست از طریق بالا بردن ریزش‌ها آن را ساقط كند، افزود: وقتی تلاش غرب در این زمینه به نتیجه نرسید نفوذی‌های خود مانند بنی‌صدرها و اعضای جبهه ملی و نهضت آزادی را وارد كرد، اما نمی‌دانست اینجا دیگر مشروطه نیست و امام اجازه نداد و ریزش‌ها و رویش‌ها جایشان عوض شود.

وی افزود: انقلاب تلاش بسیاری برای ریزش در جریان سلطه انجام داد و ریزش بزرگی به آن تحمیل كرد و با زیر سوال بردن ایدئولوژی سكولاریزم، مفاهیم نظام سیاسی سلطه و اندیشه‌های آن را به چالش كشید.

سروری با بیان این‌كه امام مفاهیمی چون آزادی، حقوق بشر و دموكراسی كه نظام سلطه، سنگ آنها را به سینه می‌زد به چالش كشید، افزود: با انتخاباتی كه به فاصله دو و نیم ماه بعد از انقلاب انجام شد غرب به عجز و ناله افتاد و امام شاخ غرب را شكست و خلع سلاح‌شان كرد.

سروری حزب‌الله حماس و حركت‌های مردمی در مصر و تونس و سایر كشورها را از رویش‌های بین‌المللی انقلاب خواند و گفت: انقلاب اكسیری خلق كرد و در مردم دمید و یك جنبش عظیم شكل داد بطوری كه ما امروز حتی در كشورهای غیراسلامی رشد داشته‌ایم.

وی تاكید كرد: امروز غلبه گفتمان اسلامی بر گفتمان لیبرالیسم مشهود است.

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سوالی، اظهار كرد: اسرائیل پس از شكست در دو جنگ با لبنان و غزه به دنبال اعاده حیثیت خود بود و چون می‌دانست تا زمانی كه مقاومت لبنان از حماس حمایت می‌كند نمی‌تواند غزه را به دست بگیرد، تصمیم گرفت لبنان را درگیر مسائل دیگر كند و از این رو ماجرای دادگاه حریری آغاز كرد.

سروری ادامه داد: از آن جایی كه حزب‌الله 10 وزیر در كابینه دولت داشت مطمئن بودند كه نمی‌تواند دولت را ساقط كند. بنابراین با مدیریت دادگاه حریری جریان رو به سمتی بروند كه حزب‌الله را مجرم معرفی كنند تا دولت بتواند با این ادعا حزب‌الله را خلع سلاح كند و چون حزب‌الله مقاومت می‌كرد، درون لبنان اختلاف می‌افتاد و سپس ناتو وارد عمل می‌شد.

وی افزود: مقاومت با زیركی یك وزیر دیگر را بیرون كشید و توانست دولت را ساقط كند اما برخلاف انتظار همه از جریان مقاومت نماینده معرفی نكرد بلكه یك شخص معتدل از جریان 14 مارس را انتخاب كرد و با این كار هم در درون 14 مارس شكاف ایجاد كرد و هم رای لازم را برای تشكیل دولت كسب كرد و هم مانع بهم ریختن اوضاع لبنان شد.

سروری گفت: خود غربی‌ها این كار حزب‌الله را یك شاهكار سیاسی نامیدند.

سروری همچنین به موضوع مصر پرداخت و گفت: یكی از پایه‌های قوام استكبار در خاورمیانه و یكی از تكیه‌گاه‌های اسرائیل و عوامل بدبختی فلسطین مصر است، لذا آمریكا برای جلوگیری از فروپاشی آن بسیار هزینه می‌كند.

این نماینده اصولگرای مجلس تاكید كرد: فروپاشی مصر بسیار مهم است چرا كه اسرائیل بشدت از این موضوع صدمه خواهد دید و این یك تراژدی برای آمریكاست.

وی افزود: فقدان رهبری یكی از مشكلات اساسی در مصر و تونس است. اخوان المسلمین همچنان در احتیاط زمان مبارك بسر می‌برد كه قابل قبول نیست و تلاش آمریكا برای روی كار آمدن البرادعی نگرانی‌هایی به وجود آورده است.

نماینده مردم تهران در مورد وحدت در اصولگرایان اظهار كرد: هر وحدتی در یك جریان مبتنی بر فرآیندی است و آن فرآیند مدلی طراحی می‌كند كه وحدت به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: در جریان اصولگرایی رییس‌جمهور جلسه‌ای گذاشتند با شركت بزرگان اصولگرایان و در آن آقایان حدادعادل، عسگراولادی و ولایتی را مامور پیگیری موضوع وحدت در اصولگرایی كردند و با جلسه‌ای كه جامعتین داشته است تلاش می‌شود این دو خط به هم نزدیك شوند.

سروری در مورد ریاست مجلس خبرگان نیز، گفت: تعیین ریاست با مجلس خبرگان است. بحث در مورد تغییر ریاست آن و اینكه آقای مهدوی كنی ریاست آن را برعهده بگیرد یا نه وجود دارد. اگر چه شنیده‌ام كه آقای مهدوی كنی نمی‌شوند.

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان، گفت: رییس‌جمهور وجود موازی‌كاری در وزارت خارجه را رد می‌كند. ما نیز آن را مناسب نمی‌دانیم و به همین دلیل من و آقای نادران بحث تحقیق و تفحص در مورد جشنواره ایرانیان مقیم خارج را مطرح كردیم اما به دلیل اتفاقاتی كه در این جریان افتاد منصرف شدیم.

سروری افزود: آقای صالحی در مورد موازی‌كاری‌ها گفته است تا جایی كه اقدامات در مسیر سیاست‌های وزارت خارجه باشد تحمل می‌كنیم در غیر این صورت نه.../ایسنا