سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

فیلم: دود از کنده بلند میشه!


مجله اینترنتی صبح بخیر




تو رقص تکنو هم دود از کنده بلند میشه!



برای مشاهده ویدئو در گجت های اندرویدی و دانلود ویدئو بر روی PC بر روی دکمه زیر کلیک کنید.



در صورت بروز مشکل در دانلود ویدئو بر روی دکمه کلیک راست کرده و گزینه Save Link as و یا Save target as را انتخاب کنید.


ویدیو مرتبط :
دود از کنده بلند میشه!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دیگر دود از کنده بلند نمی‌شود!


تیمی که تا چند هفته پیش یکی از مدعیان جدی قهرمانی در لیگ برتر محسوب می‌شد، حالا در صورت رقم خوردن حداکثر ٣ نتیجه نامطلوب، برای دومین‌سال متوالی از رسیدن به لیگ قهرمانان آسیا باز می‌ماند.

روزنامه شهروند: تیمی که تا چند هفته پیش یکی از مدعیان جدی قهرمانی در لیگ برتر محسوب می‌شد، حالا در صورت رقم خوردن حداکثر ٣ نتیجه نامطلوب، برای دومین‌سال متوالی از رسیدن به لیگ قهرمانان آسیا باز می‌ماند؛‌ آنچه شاید نتیجه بی‌توجهی امیر‌قلعه نوعی، پرافتخارترین مربی تاریخ لیگ برتر به نظر کارشناسان مبنی بر ناکارآمدی بازیکنان قدیمی و سن‌و‌سال‌دار تیم است! آیا واقعا بازیکنان قدیمی، بلای جان سرمربی ناموفق این‌روزهای استقلال شده‌اند؟ صحت و سقم موضوع از نگاه آمار قابل بررسی است. اگر بخواهیم به‌طور خاص، عملکرد آرش برهانی، امیر‌حسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، خسرو حیدری و ‌هاشم بیک‌زاده را مورد بررسی قرار دهیم به نتایج جالبی می‌رسیم.

هاشم بیک‌زاده؛ کم‌نمک در زمین

بیک‌زاده این فصل ٢١ بار برای استقلال به میدان رفته؛ ١٧ بار در تمام دقایق یک بازی، ٣ بار به‌عنوان بازیکن تعویضی و فقط یک بار به‌عنوان جایگزین. اعتماد  قلعه‌نوعی به شوخ‌طبع‌ترین عضو اردوی استقلال اما با پاسخ درخوری از سوی بیک‌زاده مواجه نشد چون او فقط یک بار در دقیقه ٥٠ بازی با ذوب‌آهن برای تیمش گل زد.‌ هاشم که این فصل ٥ کارت زرد را جلوی چشمانش دیده، روی ٣ گل استقلال نقش داشته و به‌طورکلی سهمش از٣٧ گل زده استقلال، ٤ گل(کمتر از یک صدم گل در هر بازی) بوده است؛‌ آنچه به وضوح از سطح انتظارات امیر استقلال بسیار پایین‌تر است.

خسرو حیدری؛ کجاست؟

داستان خسرو حیدری اما از این هم جالب‌تر است,١٦٥٧ دقیقه بازی او در این فصل استقلال، شامل ١٤ بازی ثابت در ٢١ حضور در بازی‌های این فصل استقلال می‌شود که البته تعویض در دقیقه ٧٥ بازی اخیر آبی‌ها به ١٢ بازی ثابت او از بازی ١٠ مهر ١٣٩٣ مقابل ملوان پایان داد. خسرو علاوه بر تک گلی که این فصل وارد دروازه پیکان کرد، روی ٤ گل دیگر نقش داشت اما نسبت تعداد بازی‌ها به گل‌هایش(٢٣ صدم گل در هر بازی) برازنده ملی‌پوش استقلال نیست؛ حتی اگر مهاجم نباشد. خسرو هر گاه به میدان رفته،‌ آن بازیکن زهردار گذشته نبوده پس تا وقتی اینگونه باشد، نمی‌تواند ادعای حضور ثابت در ترکیب استقلال را مطرح کند. بازیگردانی و شروع عملیات تهاجمی عمدتا موثر، کارهایی بود که قبلا به وفور از خسرو می‌دیدیم و حالا شاهدش نیستیم.

آرش برهانی؛ فاجعه، فاجعه!

بهترین گلزن تاریخ استقلال(البته به دلیل محاسبه نشدن برخی گل‌های جباری در این مورد تردید وجود دارد) اوضاعی بدتر از همه دارد. بازیکن سابق مس، تنها ٣‌بازی در ترکیب اصلی تیمش حضور داشته و آخرین‌بار در دربی مقابل پرسپولیس، تمام طول بازی در خدمت تیمش بود. این گل‌نزن قهار با تنها ٢ گل زده، عملکردی بسیار بد از خود به نمایش گذاشته است. ١٣٢٨ دقیقه بازی و فقط ٢ گل، یعنی نسبت ١٥ صدم گل در هر بازی! بازیکن جنجالی جدال استقلال و ملوان، این فصل ٣ کارت زرد گرفته و درحال تجربه بدترین فصل دوران حرفه‌ای‌اش است. برهانی پایین‌ترین میزان مشارکت بین همه مهاجمان دارای سابقه حداقل ١٠ بازی در فصل جاری را به خود اختصاص داده است؛ با تنها ٣٣‌درصد مشارکت در گل‌های فصل جاری استقلال! آرش با این عملکرد ضعیف، نمادی از عوامل سقوط تدریجی استقلال با قلعه‌نوعی بود؛ بدون توجه به نشانه‌ها و بی‌اعتنا به نقدهای کارشناسانه!

امیرحسین صادقی؛ همیشه ثابت، بیشتر اوقات خنثی

مردی که مخالف‌ترین عضو فعلی استقلال با  قلعه‌نوعی است، این فصل با اشتباهات گل‌درشت و نابخشودنی در قهرمان نشدن استقلال بی‌تقصیر نبود. او در هر ١٩ باری که این فصل برای استقلال در لیگ به میدان رفته، از ابتدا در ترکیب بوده و تعویض نشده است. حاصل اعتماد به او هم گل دقیقه ٩٤ در بازی حساس با تراکتورسازی بود؛ گلی که ٣ امتیاز شیرین را نصیب استقلال کرد. صادقی از گذشته خود فاصله گرفته و کند به نظر می‌رسد. ١٧١٤ دقیقه بازی با همان یک گل همراه بوده و به همین دلیل‌ درصد مشارکت ملی‌پوش آبی‌ها در گل‌های این فصل آبی‌ها تقریبا صفر بوده است. او ٣ کارت زرد هم گرفته و از آنجایی که کماکان مورد اعتماد  قلعه‌نوعی است، باید در ادامه فوتبالش کمتر اشتباه کرده و به روزهای اوج بازگردد.

حنیف عمران‌‎زاده؛ بی‌دردسر و کم‌اثر

 بازیکن جنوبی کمتر از ٥ بازیکن دیگر مورد اشاره این لیست به میدان رفته و در هیچ یک از ١٣ همراهی‌اش با آبی‌های شهر گل نزده است. حضور ثابت در بازی اخیر مقابل پدیده باعث شده تعداد دقایق حضور او در این فصل ٣ رقمی شود؛ ١٠٣٩ دقیقه. خروجی این تعداد دقیقه بازی کردن، تاثیرگذاری روی تنها ٣ گل بوده؛ آنچه باعث شده تنها در ٢٣ صدم گل‌های این فصل استقلال نقش داشته باشد. هنوز معلوم نیست آیا استقلال با این کیفیت بازی، کماکان خواهان ماندن حنیف است یا خیر!

راه آینده

برهانی، بیک‌زاده، حیدری، عمران‌نژاد و صادقی در فصل جاری جزو کم اثرترین بازیکنان استقلال و حتی تیم‌های مدعی قهرمانی‌ بوده‌اند. بی‌تردید آمار دقیقی از میزان دوندگی، تعداد پاس‌های صحیح و قطع توپ‌های این نفرات در دست نیست اما با نگاهی گذرا به مجموع ٣٠ بازی که استقلال در این فصل انجام داد می‌توان فهمید قلعه‌نوعی همیشه محتاط که چشم امید به درخشش این ٥ بازیکن داشت، کمتر خیری از آنها دید. در این شرایط با توجه به جدایی قریب‌الوقوع سرمربی کنونی از استقلال باید منتظر ماند و دید آیا قدیمی‌های تقریبا بی‌ثمر فصل جاری لیگ برتر در تیم آبی‌پوش احتمالا مدل منصوریان جایی دارند یا خیر!

آیا دستیاران قلعه‌نوعی «هیچ‌کاره‌» اند؟

اگر مصاحبه‌های اکثر پیشکسوتان استقلال - به‌ویژه آنهایی که سابقه همکاری با امیر قلعه‌نوعی را دارند را  از ابتدای فصل مرور کنیم، به یک جمله واحد می‌رسیم؛ این‌که امیر قلعه‌نوعی یک مربی خودرای است و از دستیارانش جز برای چیدن موانع در زمین تمرین هیچ کمکی نمی‌گیرد! نکته اما این‌جا است که آیا واقعا او اینگونه است؟ علی جباری به‌عنوان رئیس کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال همواره در نقش حامی امیر قلعه‌نوعی ظاهر شده است اما بعد از تداوم ناکامی‌های استقلال صدای این پیشکسوت باسابقه هم در آمد و یک بحث قدیمی را زنده کرد.

این جملات متعلق به جباری است: «قلعه‌نوعی خیلی از کادر فنی که دارد، استفاده نمی‌کند و بیشتر تصمیمات را خودش می‌گیرد. » مسائل پیش آمده سبب شد تا دستیاران قلعه‌نوعی یکی پس از دیگری به تکذیب اصل موضوع بپردازند. اولین نفر ستار همدانی بود: «موافق این موضوع نیستم؛ قلعه‌نوعی همیشه اهل مشاوره بوده اما تصمیم‌گیرنده اصلی او است. در تمرینات، بارها اتفاق افتاده که قلعه‌نوعی روی نیمکت نشسته و تمرینات برعهده ما بوده است.» شاهرخ بیانی دیگر مربی استقلال بود که به توضیح پرداخت: «از کجا می‌دانند که قلعه‌نوعی از ما مشورت نمی‌گیرد؟ پس این همه جلسه فنی که ما برگزار می‌کنیم، برای چیست؟ یکسری افراد شمشیر را برای قلعه‌نوعی از رو بسته‌اند.» جواد زرینچه، دستیار اول قلعه‌نوعی اما دراین‌باره موضع سکوت در پیش گرفته است.