سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

طنز؛ وقتی خاله و عمو به فیس‌بوک آمدند!


نشریه هافینگتون پست (که تلفظ اسمش جوری است که آدم انگار دارد عطسه می‌کند) 8 دلیل را برای ترک فیس بوک در سال 2014 عنوان کرده که ما اینجا از زاویه دید خودمان آنها را بررسی می کنیم.

ایسنا: نشریه هافینگتون پست (که تلفظ اسمش جوری است که آدم انگار دارد عطسه می‌کند) 8 دلیل را برای ترک فیس بوک در سال 2014 عنوان کرده که ما اینجا از زاویه دید خودمان آنها را بررسی می کنیم.

 آیدین سیار سریع در مطلب طنز روزنامه قانون در ادامه نوشت:

1. «وضعیت شلم شوربای فیس بوک»: وقتی صفحه‌تان را باز می‌کنید می‌بینید یکی دارد گریه می‌کند، دو نفر (معمولا روزنامه‌نگار) دارند به هم فحش می‌دهند، یک نفر در حال پوست‌اندازی است، آن یکی سعی می‌کند برود تو، چون جایی دیده بود که نوشته اگه عاشقی بیا تو، صفدرآقا 55 ساله ویدیوی خاک بر سری ویروسی باز می‌کند و همه‌جا پخش می‌شود ولی خودش می‌گوید هک شده‌ام، دخترها زیر عکس همدیگر در عین این که می‌خواهند سر به تن دیگری نباشد جان خود را نثار هم می‌کنند، mokhtar e tanha زیر عکس‌های آموزنده الی در حال درآمدن از تنهایی است و هزاران مورد بی‌ربط دیگر. خب حق بدهید، آدم اگر بخواهد فضولی هم بکند گیج می‌شود!

2. «مسلط و مجهز شدن فک و فامیل به فیس‌بوک»: ما همیشه فکر می‌کردیم فیس‌بوک یک محیط مجردی و جوانانه است تا این که یک روز از خواب بیدار شدیم و دیدیم خاله‌مان شبانه عضو فیس‌بوک شده و زیر یکی از عکس‌ها جلوی 3 هزار نفر از دوستان فیس‌بوکی سوال مهمی را مطرح کرده به این مضمون: «خاله قربون خرس کوچولوی قهوه‌ایش بشه؟! هان؟ بشه بشه؟» بعد عمو آمده کامنت گذاشته: «چه بزرگ شدی عموجان! یادته بچه بودی آب دماغت همیشه آویزون بود؟ یه بار هم تو زمستون قندیل بست. هه هه هه» بعد همینطور که داری به اینها خواهش و تمنا می‌کنی که جان من رعایت کنید، می‌بینی دایی جان عکس بچگی‌ات بعد از پوست‌اندازی(!) را share کرده، عدل، تو را هم روی نقاط استراتژیک عکس تگ کرده و نوشته « لولو برد». حالا اینها همه در مقابل معجزات مادر فیس‌بوکی هیچ است. من یک بار مشغول پیچاندن یکی از دوستانم بودم با این عذر که الان سر کارم و بعدا به موضوع شما رسیدگی می‌کنم. مادر کامنت گذاشت که: بیا آشپزخونه ننه! غذا آماده است!

3. «قضاوت مردم و عدم توجه به حریم خصوصی»: یک بار یکی از دوستان ما نقل قولی از سهراب کرده بود و نوشته بود «در گلستانه چه بوی علفی می‌آید ...» شایعه کردند معتاد است، زنش طلاق گرفت، از کار اخراج شد و یک ماه بعد افتاد و مرد!

4. «دغدغه لایک»: یکی از مهم‌ترین دلایل ترک فیس‌بوک افسردگی پس از مشاهده تعداد لایک دیگران است. ولی جوانان باید بدانند که لایک ملاک شهرت و افتخار نیست. بزرگانی چون سعدی، حافظ، مولوی، عطار و ناصرخسرو و مریم حیدرزاده را در زمان خودشان یک نفر لایک نکرد ولی توانستند به این مرتبه و جایگاه دست پیدا کنند. حالا درست است که صفحه «ما از دختران و پسران گربه صفت متنفریم» بسیار بیشتر از این عزیزان خواننده دارد! ولی خب... ما به همه می گوییم ملاک نیست، شما هم بگویید ملاک نیست!


ویدیو مرتبط :
فیس بوک چیست؟ کمک به اسرائیل با ورود به فیس بوک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طنز: جلسه هیأت دولت در فیس‌ بوک!


آدم نمی‌داند بالاخره فیس‌بوک خوب است یا بد؛ از یک طرف، فیلتر است و از طرف دیگر، وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله می‌نویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا: آدم نمی‌داند بالاخره فیس‌بوک خوب است یا بد؛ از یک طرف، فیلتر است و از طرف دیگر، وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله می‌نویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت می‌دهد.

هنوز که هنوز است، در گزینش کردن افراد برای کار در برخی سازمان‌ها، از آن‌ها می‌پرسند: آیا عضو سایت خاصی هستید؟ از دوست من هم پرسیده بودند و او گفته بود خیر. بعد پرسیده بودند که آیا در فیس‌بوک هستی گفته بود بله! بعد گفته بودند که چرا وقتی پرسیدیم عضو سایت خاصی هستید گفتید خیر! دوست من هم گفته بود فیس‌بوک که سایت خاصی نیست همه آنجا هستند!

مدتی است دائم فکر می‌کنم که همه‌ی اتفاقات این چند ماه اخیر، خواب‌وخیالی بیش نبوده است! فکر می‌کنم عاقبت از خواب برمی‌خیزم و می‌بینم همه‌ی آن چه دیده‌ام رویا بوده است. به همین دلیل، هر روز صبح به محض بیدار شدن می‌روم ببینم هنوز محمدجواد ظریف در فیس‌بوک هست یا نه، و وقتی می‌بینم هست، خیالم راحت می‌شود.

حالا که البته وزارت‌ امور خارجه رسما شعبه‌ای در فیس‌بوک زده است و خانم سخنگو، یعنی مرضیه افخم هم در فیس‌بوک حضور دارند. ایشان به‌صورت فعال در «تویتر» هم هستند،‌ همان تویتری که هنوز به گمان برخی، از آن سایت‌های خیلی خیلی مورددار و استکباری است! یعنی آدم نمی‌داند بالاخره فیس‌بوک خوب است یا بد است.

از یک طرفی فیلتر است و از طرف دیگر وزیر امور خارجه کشور در آنجا مقاله می‌نویسد و وزیر نفت هم خبر هم از انتصابات شرکت نفت می‌دهد. بله، آقای بیژن نامدار زنگنه هم به‌تازگی وارد فیس‌بوک شده‌اند و آقای معاون اول هم که هستند، یعنی تا چند وقت دیگر کلا هیأت دولت را در فیس‌بوک خواهیم دید ان‌شاءالله. امیدوارم این حضور باعث شود که در گزینش سازمان‌ها، دیگر از کسی نپرسند آیا عضو سایت خاصی هستید یا نه!


راستی شما عضو سایت خاصی هستید؟

باقی بقای‌تان!